Belépés
2018. december 18. kedd | 51. hét | 352. nap | 18:19 | Auguszta
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ez is hideg téli kép - indiánok a sátraknál
Nagyra értékelem a barátságot. Ez egy csodálatos ajándék, amit nagyon imádok és imádok. Ez az ünnepi időszak különleges, mert örömömre szolgál, hogy nagyszerű barátaiddal megoszthatom veled. Kellemes Ünnepeket! Carol Anne ..
lovaszmarika, 2018. december 18. kedd, 17:13
Fajhéj és gyógyító hatásai
A modern tudomány régóta kutatja a fahéj gyógyító tulajdonságainak hátterét, mára rengeteg értékes információt tudtunk meg erről a különleges fűszernövényről. A fahéjban található polifenol vegyületek számos gén szabályozására vannak hatással és számottevő mértékben képesek befolyásolni a glükóz anyagcserét. Korábbi kutatások már megerősítették a fahéj jótékony hatását az alábbi betegségekben: 2-es típusú cukorbetegség, metabolikus szindróma, POS (policisztás ovárium szindróma).

Fahéj kivonattal az abnormális vérzsír ellen
A metabolikus szindrómában szenvedő betegeknél inzulin rezisztencia alakul ki (érzéketlenség az inzulinnal szemben, ami emelkedett vércukorszinthez vezet), ami abnormális vérzsír értékekhez vezethet. A leggyakoribb jelenség a vérzsír értékek kórosan emelkedett szintje. A fahéj állat- és humán kísérletekben is képes volt csökkenteni a kóros vérzsír
pacsakute, 2018. december 18. kedd, 17:12
Félmilliárd forintos támogatást kapnak kárpátaljai egyházi líceumok
A kormányhatározat szerint kiemelten fontos a magyar anyanyelvi oktatás biztosítása Kárpátalján és az ottani magyar egyházi oktatási intézmények kiszámítható működési és fenntartási költségeinek biztosítása.

Ezért a Bethlen Gábor Alapon keresztül a jövő évi költségvetés terhére 581,4 millió forintot különítettek el, 2020-tól pedig a költségvetés közvetlen bevételei és kiadásai közé épül be ugyanekkora mértékű összeg.
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 17:11
Megható történet....
Szívet melengető új kép érkezett a hajdúszoboszlói hármasikrekről.
..............
Édesapjuk nagyon megható üzenetet tett közzé. Szomorú, hogy édesanya nélkül kell felnőni a kicsiknek, de nagyon jó látni a vidám mosolyt az arcukon...
Az egész országot megrázta a hír a félárván maradt hajdúszoboszlói hármasikrekről, akik édesanyjuk elvesztése után példa nélküli támogatásban és összefogásban részesültek az ország által.
Megtört, ám büszke és kitartó édesapjuk most új képeket osztott meg gyönyörű gyermekeiről, ám ennél is meghatóbb amit mondott.
‘Szépen cseperedik a három kis drága, családom támogatásával pedig minden gond nélkül neveljük őket. Ez természetesen nem sikerült volna, ha az ország szinte egy emberként nem áll mellénk ezekben a nehéz időkben. Úgy érzem sose tudom eléggé megköszönni azt a sok lelki és anyagi támaszt amit tőletek kaptam kedves polgártársaim!
maroka, 2018. december 18. kedd, 17:05
A román kormány támogatja a régi és energiapazarló háztartási gépek cseréjét
Gratiela Gavrilescu környezetvédelmi miniszter közölte, hogy a lakosság számára hozták létre a programot, amely szerdán indul. A magánszemélyek ettől kezdődően jelezhetik, ha bezúzásra szánt használt háztartási eszközökkel rendelkeznek, és újat szeretnének vásárolni.

A miniszter közölte: a program keretében hűtőszekrényeket, fagyasztóládákat, mosógépeket és légkondicionáló berendezéseket lehet lecserélni értékjegyért cserébe, amely felhasználható egy új eszköz megvásárlásakor. Az értékjegyeket csak ugyanolyan típusú háztartási eszköz beszerzésére lehet felhasználni, és a régi gép beszolgáltatása is kötelező. A jegy értéke 200 lejtől (13 900 forint) 400 lejig (27 800 forint) terjed annak függvényében, hogy milyen típusú gépről van szó, illetve mennyire energiatakarékos az új eszköz.

A kormány összesen 60 ezer értékjegyet bocsát a lakosság rendelkezésére, a program összértéke 20 millió euró (6,5 milliárd forint). A kormány úgy tervezi, hogy több éven át működteti a programot.

A román
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 17:02
Újabb forrás a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási rendszer finanszírozására
A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányhatározat szerint a pénzt az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. finanszírozási helyzetének rendezésére fordítják.

A forrás biztosítására megjelölt jogcímek a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. ingatlanberuházásainak, illetve a hatáskörébe tartozó társaságoknak a támogatása.
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 17:02
A II. kerületben indul a budapesti iskolabuszprogram
Kiemelte: a kormányzat célja a fővárosban és az agglomerációban élő emberek mindennapi közlekedési problémáinak enyhítése és az iskolabuszprogram várható forgalomcsökkentő hatására a közlekedés okozta környezeti terhelések mérséklése.

"A kormányzat az elmúlt években is arra törekedett, hogy az emberek mindennapi gondjaira hosszú távú, fenntartható és biztonságos válaszokat adjon" - emelte ki, hozzátéve, hogy a mindennapokban ilyen gond a II. kerületben a családok számára az általános iskolás gyermekek iskolába szállítása is.

Ezért kezdi meg a kormányzat Budapesten az iskolabusz szolgáltatás kidolgozását, hasonlóan a Volán társaságokkal közösen induló vidéki iskolabusz programhoz.

Kiemelte: a kezdeményezés fontos célja, hogy biztonságos megoldást találjon a családok utazási problémáira, csökkentse a tanulók és a családok terhét, környezeti szempontból fenntartható legyen, segítségével csökkenjen a forgalom a városban, és így a környezeti terhelés is kisebb legyen a városlakók
velemenyezd, 2018. december 18. kedd, 17:01
Evangélizáció
,,Ha bárki néma keresztyén, és nem tesz nyíltan bizonyságot hitéről, hanem elrejtőzik és más színt vesz fel, nehogy idővel veszélybe sodorja magát, alkalmat ad az embereknek arra, hogy jogosan és jó lelkiismerettel kételkedjenek, nincs meg benne a Szentlélek kegyelme, mert meg van kötve és nem szólal meg."

-John Jewel-
kalmanpiroska, 2018. december 18. kedd, 16:58
Evangélizáció
,,Az evangélizáció a megfeszített és feltámadott Krisztus szeretetének hirdetése a Szentlélek erejével szóban és tettben, hogy az emberek megtérjenek, higgyenek és befogadják Krisztust mint Megváltójukat, és engedelmesen szolgálják mint Urukat az egyház közösségében."

-Lambeth-konferencia határozata-
kalmanpiroska, 2018. december 18. kedd, 16:57
Imádat
,,Testünkhöz hasonlóan lelkünk is rendelkezik érzékszervekkel. Ezekkel a lelki érzékszervekkel foghatjuk fel Krisztus jelenlétét. Testi szemünkkel nem láthatjuk Istent, nem érinthetjük fizikai kezünkkel, nem hallhatjuk fülünkkel, de lelkünk érzékszervei képesek látni, érinteni és hallani őt. Ahogy fizikai érzékszerveink javíthatók a gyakorlat által, ugyanígy a lelki érzékszerveink is. Tapasztalatból tudom, mert lelkemet egyre inkább használom, hogy érzékelje Isten jelenlétét és csodálja őt. Növekszem hangjának megismerésében is. Lélegzetelállító, új módon látom őt lelki szemeimmel. Hiszem, hogy neked is segít a gyakorlat ezen a területen."

-Linda Dillow-
kalmanpiroska, 2018. december 18. kedd, 16:56
Imádat
,,Őszintén vágyom egyre jobban elmélyülni az ámulattal teli csodálatban. Túl hosszú időn keresztül csak átrohantam az életen, tekintetemet egyenesen előre szegezve, nem hagyva elég időt arra, hogy lenézzek a virágokra, vagy fel a ragyogó csillagokra. Amikor a felhőket nézed, látod Isten dicsőségét? Megtapasztalod az ámulattal teljes csodálatot Isten teremtett világa felett? Ha nem, akkor állj meg rohanásodban elég időt adva arra, hogy szemlélődj, és kérd az Atyát, hogy árassza ki csodálatát szívedbe."

-Linda Dillow-
kalmanpiroska, 2018. december 18. kedd, 16:54
Imádat
,,Amikor elnézegetem a halványszínű levendulát, vagy a fehér haranglábvirágot, mely Colorado állam szimbóluma, Isten dicsőségét látom bennük. Ez a hosszú szárú, törékeny tavaszi virág megbújik a sziklák között, de amikor megtalálom, akkor csodálattal nézem szépségét elrejtve a hűvös, erdős helyeken. Egyszer amikor rátaláltam egy harangláb rétre, a következőt írtam naplómba: 'Hálásan köszönöm Atyám, hogy megadtad számomra azt a kiváltságot, hogy gyönyörködhetem ebben az elrejtett kincsben. Vonj engem is a te SZIKLÁD rejtekébe, rejts el jelenlétedben, hogy dicsőséges szépséged átragyogjon életemen."

-Linda Dillow-
kalmanpiroska, 2018. december 18. kedd, 16:53
2/34
Képek, videók
Kellemes ünnepeket kíváno
anna4459
2016. március 22. kedd, 07:54
kellemes ünnepeket.jpg
zsokica45
2016. január 26. kedd, 19:55
Kellemes ünnepeket Buék
irmus
2015. december 27. vasárnap, 09:49
Kellemes ünnepeket
irmus
2015. december 27. vasárnap, 09:42
kellemes_unnepeket_uve gko
margoboszi
2015. december 20. vasárnap, 12:29
kellemes_unnepeket_04. gif
menusgabor
2015. december 09. szerda, 21:55
kellemes ünnepeket
kicsifarkas
2015. április 01. szerda, 19:42
kellemes_unnepeket_05. gif
menusgabor
2015. március 30. hétfő, 20:05
kellemes ünnepeket.png
kicsifarkas
2014. december 28. vasárnap, 10:20
Kellemes ünnepeket
sosi2443sz
2014. december 18. csütörtök, 07:10
Kellemes ünnepeket !!!
bedmarika47
2014. december 01. hétfő, 21:06
Kellemes ünnepeket.gif
pacsakute
2014. augusztus 29. péntek, 21:07
Caroline.jpg
mbartis
2014. október 13. hétfő, 23:31
South Carolina cottage.jp
durcimarcika
2014. szeptember 25. csütörtök, 13:12
caroline20young207.jpg
szerika68
2014. július 06. vasárnap, 17:34
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.