Belépés
2020. július 06. hétfő | 28. hét | 188. nap | 22:55 | Csaba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ne halasszuk holnapra, amit ma megtehetünk!
- Akinek van ideje, ne várjon időt! Ne halasszuk holnapra, amit ma megtehetünk! A jövő ígéretéből a ,,lehetett volna" marad, és ki mondja meg nekünk, hogy holnap élünk-e? Hallgassuk meg lelkiismeretünknek, az igazi prófétának a hangját: ,,Ha ma halljátok az Úr hangját, ne akarjátok becsukni a fületeket!" Térjünk észhez, és értékeljük, hogy egyedül az elillanó pillanat van a mi birtokukban. Pillanat és pillanat közé ne tuszkoljunk időt, mert az nem a tulajdonunk! Szent Pio atya

- Jézus látja, ismeri és mérlegeli minden cselekedetünket ". (Pio atya)

- Ó, Jézus, nyugodjon meg a szívem az átszúrt szívedben, az élet megpróbáltatásaiban és fájdalmaiban." Pio atya

Forrás: Facebook - Szent Pio atya emlékoldal
maroka, 2020. július 06. hétfő, 22:36
Az „Ellenállhatatlan Kilenced”
Ezt imádkozta Pio atya azokért, akik segítségét és közbenjárását kérték az Úrnál, és bensőségesen csak ,,az ő ellenállhatatlan kilencedének" nevezte. Ezen egyszerű szavak végigimádkozását követően árasztotta Isten a Pio atyához zarándokló és imádságát kérő sok-sok ezer hívőre - és hitetlenre is - kegyelmének csodálatos jeleit.
Imádkozásának módja:
Kilenc napon keresztül mindennap imádkozzuk el a Kilenced mindhárom tételét.

A Kilenced:
1. Jézusom, Te mondád: ,,Kérjétek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak néktek." Íme, most zörgetek, keresek és kérem a kegyelmet, hogy:...
Miatyánk..., Üdvözlégy..., Dicsőség...
Jézusom Szentséges Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

2. Jézusom, Te mondád: ,,Amit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek."
Íme, most a Te nevedben kérem az Atyától a kegyelmet, hogy:...
Miatyánk..., Üdvözlégy...,
maroka, 2020. július 06. hétfő, 22:30
Koronavírus - Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban lezárták az éttermeket
Az arizonai egészségügyi tárca hétfőn közleményben jelentette be a járvány áldozatainak számát, kiemelve, hogy a 101 ezer 471 fertőzött közül 62 ezren 44 évesnél fiatalabbak. Cara Christ, a tárca vezetője közölte azt is, hogy a 20-44 év közöttiek terjeszthetik a leginkább a fertőzést.

Miamiban és egész Miami-Dade megyében hétfőn átmeneti időre felfüggesztették az újranyitási terveket, miután a hétvégén Florida egész területén több mint 10 ezer új esetet regisztráltak. Carlos Gimenez, a megye vezetője bejelentette: az éttermeken és a tornatermeken kívül ismét le kell zárni a báltermeket és a fitneszközpontokat, az autó-, és játékkölcsönzőket, és tilos nagy lélekszámú összejöveteleket tartani. Gimenez figyelmeztetett arra is, hogy amennyiben az emberek nem tartják be az előírásokat, akkor meghosszabbíthatják Miami híres tengerparti strandjainak zárva tartását. A Miami melletti strandoknak ugyanis kedden kellene újranyitniuk.

Floridában a járvány kezdete óta több mint 206 ezren fertőződtek meg a
velemenyezd, 2020. július 06. hétfő, 22:13
Ima védelemért Jézus drága Szent Vére által
Úr Jézus, vallom, hogy Te vagy az én Uram és Mesterem. Hiszem, hogy drága Szent Véred minden cseppjét azért ontottad, hogy megválts engem és családomat, hogy megszabadíts engem és családomat a rossztól, a bűntől és minden bűnös köteléktől. Úr Jézus, Benned való mély hittel kérem, hulljon most a Te drága Szent Véred erre a településre, ennek a háznak minden szegletére, minden járműre, amit használunk, és mindenünkre, mit nekünk adtál. Úr Jézus, a Te drága Szent Véreddel boríts be engem és családomat tetőtől talpig! Hiszem, hogy életem és családom csodálatos védelem alatt áll. Úr Jézus, szabadíts meg ma minket a rossztól, a bűntől, a sátán támadásaitól és csapásaitól, valamint a sötétségtől, az emberektől, a betegségektől, a kétségektől és a haragtól való félelmeinktől, szabadíts meg minden szerencsétlenségtől, és mindentől, ami nem a Te országodból való.
Úr Jézus, tölts el minket a Te Szentlelked ajándékaival, és add meg nekünk a bölcsesség és tudomány, a hit, az ismeret és a megkülönböztetés ajándékát,
suzymama, 2020. július 06. hétfő, 22:06
Elhunyt Ennio Morricone Golden Globe-díjas olasz zeneszerző
Megdöbbenve értesültem, hogy a filmzene egyik legismertebb és egyik legnagyobb hatású alakja a kétszeres Oscar-, Grammy- és kétszeres Golden Globe-díjas olasz zeneszerző Ennio Morricone ma hajnalban elhunyt. Nagy tisztelője vagyok a munkásságának számos művét játszottam és játszom a mai napig. A Mester tiszteletére és emlékére fogadják szeretettel a Volt egyszer egy Vadnyugat westernfilmhez írt zenéjét.

Ennio Morricone tiszteletére Zoltán Mága - Once upon a Time in the West - Volt egyszer egy vadnyugat

Videó

Nyugodjon örök békében Isten országába.
maroka, 2020. július 06. hétfő, 21:53
Kevés a személyi változás az új francia kormányban, a kinevezettek többsége jobboldalról érkezett
Az Emmanuel Macron államfő által múlt héten kormányátalakítással megbízott Jean Castex 31 tagú kabinetjéből 22-en már az előző kormányban is miniszterek voltak. A köztársasági elnök ügyelt a nők (17) és férfiak (14) közti arányok megtartására. A tárcavezetők átlagéletkora 50 év.

Emmanuel Macron a Twitteren jelezte, hogy azt szeretné, ha a "küldetéssel és összefogással" megbízott új kormány olyan politikát képviselne, amely "alkalmazkodni tud a nemzetközi változásokhoz és válságokhoz". Az államfő a gazdaságösztönzést, a szociális kérdések újragondolását, a környezetvédelmet, a köztársasági rend helyreállítását, és az európai szuverenitás védelmét jelölte meg.

A 37 éves Gérald Darmanin a modern francia történelem legfiatalabb belügyminisztere, Nicolas Sarkozy egykori államfő (2007-2012) politikai felfedezettjének számít, 2017-ben csatlakozott Macron táborához. Kinevezése a belügyi tárca élére hatalmas ugrás lehet a politikai karrierjében. Egy állítólagos 2009-es nemi erőszak miatt ugyanakkor két
velemenyezd, 2020. július 06. hétfő, 21:53
Nőtt Ausztria lakossága, főleg a bevándorlás következtében
Az idén januári adatok szerint az országban 8 901 064 ember él, 42 289-cel több, mint egy évvel korábban. Tobias Thomas, a statisztikai hivatal vezérigazgatója szerint az előző évhez képest mutatkozó növekedés 96 százalékban a "bevándorlással magyarázható". Kifejtette ugyanakkor, hogy természetes növekedés is volt, hiszen tavaly a születések száma 1566-tal meghaladta a halálozásokét.

A bevándorlás mértéke egy év alatt 15 százalékkal nőtt. Ez a szám 2012 és 2017 között volt a legmagasabb: abban az időszakban 43 797 és 113 067 között mozgott azoknak a száma, akik Ausztriát választották lakhelyül.

Tavaly a külföldi bevándorlók háromnegyede (33 497) más EU-tagállamból, illetve valamelyik EFTA-országból (Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából vagy Svájcból) érkezett; egynegyede (11 459) pedig ezeken kívüli ország állampolgára volt. Utóbbiak közül legtöbben Bosznia-Hercegovinából (1689), Szerbiából (1588), valamint Szíriából (1060) származnak.

Az Ausztriában élő afgánok közül viszont több
velemenyezd, 2020. július 06. hétfő, 21:43
Koronavírus - Fenntartja a beutazási korlátozásokat Belgium az EU által biztonságosnak tartott országok esetébe
A La Libre Belgique című belga napilap információi szerint Belgium arról határozott, hogy a koronavírus tekintetében uniós szinten biztonságosnak ítélt Algéria, Ausztrália, Kanada, Georgia, Japán, Montenegró, Marokkó, Új-Zéland, Ruanda, Szerbia, Dél-Korea, Thaiföld, Tunézia és Uruguay, valamint Kína esetében továbbra is fenntartja a beutazási korlátozást.

Mint közölték, a világjárvány belgiumi és nemzetközi terjedésével foglalkozó nemzeti bizottság rendszeresen értékelni fogja a helyzetet, és a járványügyi adatokat figyelembe véve aktualizálja a listát.

Az Európai Unió Tanácsa múlt kedden a felsorolt tizennégy ország állampolgárai számára szüntette meg július 1-től a koronavírus-járvány miatt bevezetett beutazási korlátozásokat. Az uniós tanács közleménye szerint a listát kéthetente felülvizsgálják, és adott esetben frissítik. A közlemény ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy egy tagállam nem dönthet egyedül egy másik, a listán nem szereplő ország beutazási korlátainak megszüntetéséről
velemenyezd, 2020. július 06. hétfő, 21:43
Bartalis János:Várlak
Bartalis János:Várlak

Éjfél van, és én még nem alszom.
Hallgatom a csendes éjjeli zajt.
A mező piheg.
Fáradt csillagok bóbiskolnak
A hold lezuhant a kertek mögé!
Várlak, hogy jöjj.
Várlak, hogy egyszer besuhanj.
Hold-lábaid nesztelen röptét lesem
a bokorközön.
Szellőlengésed fehér szárnyalását.
Várlak, hogy itt légy,
hogy eljöjj és megörvendeztess.
Várom a lombzajt.
Várom a harmatcseppek
piciny csengetését.
Várom az apró füvek suttogását.
Várlak Téged!...
...szívem ős mély dobbanását
várom a csendes éjben.
lilagondolatok, 2020. július 06. hétfő, 21:33
A tisztességes emberek
A tisztességes emberek

,,Azt gondolod, te ember, aki ítélkezel azok felett, akik ilyeneket tesznek, holott magad is ugyanazokat cselekszed, hogy akkor te megmenekülsz az Isten ítéletétől?" (Róm 2,3)

A Római levél 1. fejezetében olyan emberekről olvasunk, akik mélyen belemerültek a bálványimádásba és az erkölcstelenségbe. De a világ nemcsak olyanokból áll, akik úgy élnek, mint a disznók.
Amíg csak létezik valamiféle társadalmi élet, az emberek zöme szükségszerűen elég tisztességesen él. Nos, a Római levél 2. fejezete azoknak a tisztességes embereknek szól, akik elítélik a szennyes bűnösöket.
Megtanuljuk, hogy az evangélium egy új bűnfogalommal operál. Istent nem érdekli, hogy gonosz bűnös vagy-e, vagy csak mérsékelten bűnös. Elítél, mert bűnös vagy.
Ez nem jelenti azt, hogy a bűnnek minden fajtája egyforma módon gonosz. Kirabolni egy bankot mégiscsak rosszabb, mint arról álmodozni. De mind a rabló, mind az álmodozó bűnös.
Nem a rablás és a házasságtörés tesz
kalmanpiroska, 2020. július 06. hétfő, 21:30
Facebookon kaptam
Szia drága Barátnőm! Szép estét, jó éjszakát kívánok!
eva6, 2020. július 06. hétfő, 21:20
Csaba testvér szentmisét mutat be Gyergyószárhegyen 07.06
Csaba testvér szentmisét mutat be Gyergyószárhegyen
Szentmise Gyergyószárhegyen! A gyerekeknek, kollégáimnak és nagycsaládunk minden támogatójának egy örömteli, bűntől, bajtól mentes szép hetet szeretnénk kérni a jó Istentől! Gyertek, forduljunk együtt szeretettel Istenünk felé! Az őszinte imádság teret, időt áthidalva összeköt bennünket, világunkat megtisztító, éltető szent tüzet gyújt a földön!

Videó
maroka, 2020. július 06. hétfő, 21:19
1/28
Képek, videók
ha megtehetném.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:19
Amit ma megtehetsz....jpg
pacsakute
2013. április 25. csütörtök, 20:45
Mások megtehetik.....jpg
pacsakute
2013. március 09. szombat, 16:43
Amit ma megtehetsz . . .
sarkadykati
2011. november 13. vasárnap, 15:49
Bármihez, amit megtehetsz
sarkadykati
2010. november 06. szombat, 04:47
Amit ma megtehetsz...
cipello
2009. október 04. vasárnap, 00:35
Amiket megtehetsz!.jpg
szilvi1113
2009. július 24. péntek, 17:05
megtehetnd.JPG
edesanya
2009. április 18. szombat, 10:15
megtehetnd.JPG
brozsika
2009. március 17. kedd, 22:39
Megtehetned.jpg
charlotteani
2009. január 22. csütörtök, 10:07
mert mi megtehetjük:P
szandifreelife
2008. szeptember 22. hétfő, 16:31
pio atya és a szent szív0
maroka
2020. március 06. péntek, 18:42
Szent_Pio_atya.jpg
paka68
2016. január 30. szombat, 16:41
Szent Pio
simonmveronika
2007. február 06. kedd, 19:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.