Belépés
2018. november 21. szerda | 47. hét | 325. nap | 02:54 | Olivér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szennyezett szeszt foglaltak le a pénzügyi nyomozók Polgáron
végeztek.

A helyszínen a NAV szakértői intézetének mobillaborja kimutatta, hogy a szesz szennyezett, emberi fogyasztásra alkalmatlan. A 95 százalékos szeszen kívül színező és ízesítő anyagokat, illetve szűrő- és szivattyú-berendezéseket is találtak. Ezekkel a gépekkel a 30 hektoliter alapanyagból több mint kétszeres mennyiségű alkoholos italt lehetett volna előállítani.

A nyomozók megtalálták a füzetekben vezetett eladási listákat, amelyekből kiderült, hova kerülhettek a házi gyártású italok. A vevők kiléte, az eladott mennyiség elemzése még nem zárult le - jelezte Kovács Dorina.

Hozzátette: a NAV Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának miskolci nyomozói költségvetési csalás és orgazdaság gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A tetten ért elkövetőket gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Egyikük előzetes letartóztatását, másikuk házi őrizetét rendelte el a Debreceni Járásbíróság.

A jövedéki bírság mellett a bűncselekmény elkövetése miatt akár öt évig terjedő
velemenyezd, 2018. január 30. kedd, 10:11
Nyolc év fegyházra ítéltek egy kábítószerrel kereskedő mélykúti férfit
saját környezetében értékesíti. Előbb hetente háromszor 5-6 gramm, az utcán kristálynak hívott kábítószert vett át és adott el, majd 2016 januárjától a herbál elnevezésű drogot terjesztette. Az eladott kábítószerért járó pénzzel rendszeresen elszámolt, a szállítójával előre megegyezett áron felüli bevételét pedig megtarthatta.

A forgalom növelése érdekében a vádlottak a mélykúti lakásukon bulikat szerveztek, ahol a meghívottaknak adták el a drogot. A házaspárnak kialakult a vevőköre, de a vásárlók kiléte és az értékesített drog mennyisége az eljárás során sok esetben nem volt megállapítható.

A férfi 2016. február 12-én éppen a vásárolt drogot csomagolta, amikor a nyomozók házkutatást tartottak nála. Az ott lefoglalt kábítószer hatóanyag-tartalma a jelentős mennyiség alsó határának csaknem négyszerese volt, emellett találtak csekély mennyiségű pszichoaktív anyagot is.

Az ítélőtábla - tekintettel a súlyos, nyolcéves fegyházbüntetésre - elrendelte az eddig szabadlábon védekező férfi azonnali
velemenyezd, 2017. november 28. kedd, 13:03
Agykontroll keresztény szemmel
"Megjegyzem, nincs azoknak igazuk, akik azt mondják, szükséges elvégezni az agykontroll tanfolyamot ahhoz, hogy igazán meglássuk, miért elfogadhatatlan a hívő ember számára. Szerintem egy keresztény értékek mentén gondolkodó ember ... biztos ítéletet alkothat a módszerről". (Juhász Zoltánné Aranka, volt természetgyógyász)
Tartalomjegyzék

1. Bevezetés

2. Mi a Silva-féle agykontroll?

3. Mit kínál az agykontroll?

3.1. Káros szokások és hatások kiküszöbölése

3.2. Egészség

3.3. Gazdagság

3.4. Teljesebb élet

4. Milyen eszközökkel dolgozik az agykontroll?

4.1. Meditáció Alfa-szinten

4.2. Beavatás

4.3. Tudat kivetítése testen kívülre

4.4. Szellemi tanácsadók, szakértők megidézése

5. Lehet-e az agykontrollt rosszra használni?

6. Az agykontroll szellemisége

6.1. Szellemi források

6.2. Az agykontroll istene

7.
jupiter21, 2015. március 04. szerda, 08:03
A GVH 2,8 milliárd forintra bírságolt több budapesti transzportbeton gyártót
A bizonyítékok alapján a GVH megállapította, hogy 2005 és 2007 között az 1000 köbméter feletti Budapest környéki transzportbeton-megrendeléseket a cégek előre meghatározott kvóta mentén felosztották egymás között ésmeghatározták a transzportbeton árszintjét is.

A hivatal súlyosbító körülménynek értékelte, hogy az érintett vállalkozások a találkozók titkosságának megőrzésére fokozott biztonsági intézkedéseket hajtottak végre, ami arra utal, hogy tisztában voltak magatartásuk jogellenességével.

Az érintett vállalkozások felsővezetői évente egy alkalommal, a középvezetők havonta több alkalommal találkoztak a Magyar Betonszövetség irodájában azért, hogy a korábban meghatározott árszinteket és a "védett" vevőiket megtartsák, valamint a piaci részesedéseknek megfelelően felosszák a vevőket egymás között - tájékoztat a GVH közleményében.

A versenyhivatal a Betonpartner Magyarország Kft.-t 185,4 millió forintra, a Cemex Hungária Kft.-t 643,9 millió forintra, a DBK-Földgép Kft.-t 192 millió
velemenyezd, 2014. július 08. kedd, 14:07
Visszaélést gyanít nemzeti parki földek bérbeadásánál az MSZP
Gőgös Zoltán, a szocialisták mezőgazdasági szakpolitikusa keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a hortobágyi földeket évtizedek óta használó berettyóújfalui gazdák keresték meg azzal, hogy a földbérletpályázat eredményeként számukra ismeretlenek nyerték el a település határában lévő földeket.

Az MSZP-s képviselő a napokban erre hivatkozva felszólította a Vidékfejlesztési Minisztériumot, hogy állítsa le a hortobágyi legelők bérbeadását. Véleménye szerint a pályázati kiírás nem veszi figyelembe a jelenlegi földhasználók érdekeit, nem ír elő például meglévő állattartást.

Gőgös Zoltán elmondta, a Kőrös-Maros Nemzeti Park területén egy 300 hektáron legeltető gazdától úgy vettek el 120 hektár földet, hogy azon volt az itatóhelye. Egy évszázadok óta juhászattal foglalkozó családnak pedig egy általuk 52 éve használt állami földet kellett visszaadnia - folytatta, megjegyezve: korábbi földbérletpályázatokhoz hasonlóan most is előfordult, hogy nem helyben lakók nyertek a pályázaton, mivel a győzteseknek
velemenyezd, 2014. január 21. kedd, 11:42
Jobbik: álságos a baloldal a TV2 eladásával kapcsolatban, a Fidesz zsarolt a reklámadó tervével
Novák Előd, a Jobbik alelnöke, az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottságának tagja pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében Braun Róbert szocialista politikus és Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke pénteki sajtótájékoztatójára reagált. A két ellenzéki politikus azt követelte, a korábbi tulajdonos német ProSiebenSat1-csoport és a TV2 hozza nyilvánosságra a tévécsatorna eladásának minden részletét, így a valódi vevők kilétét. Mindketten megkérdőjelezték, hogy a TV2-t valóban Simon Zsolt vezérigazgató és Yvonne Dederick gazdasági igazgató vásárolta meg, szerintük ők strómanok.

A jobbikos politikus szerint álságos, hogy az MSZP és az Együtt-PM a TV2 eladása kapcsán átláthatóságot követel, miközben Bajnai Gordon alapítványa következmények nélkül kaphat támogatást Amerikából, az MSZP finanszírozásáról pedig Gyurcsány Ferenc nyilatkozta azt, hogy jobb nem tudni, honnan "vándorolt" pénz az MSZP-hez - írta az ellenzéki képviselő. A Jobbik szerint a baloldal előbb saját külföldi függőségét, a
velemenyezd, 2014. január 03. péntek, 18:14
Bajai választás - Az MSZP és az Együtt-PM bírósághoz fordul
eredményeit. "Ismételjük meg a választást, és nézzük meg, valóban tisztességes keretek között milyen eredmény születik!" - fogalmazott.

Karácsony Gergely hozzátette, a bíróság tanúk meghallgatása mellett ellenőrizheti annak a - Lungo Drom által jelölt - szavazóköri delegáltnak a mobilforgalmát, aki a vasárnapi voksolás közben szemtanúk szerint folyamatosan sms-ezett. A vizsgálat szükségességét azzal indokolta, felvetődik a választás titkosságával való visszaélés gyanúja, a szavazásban részt vevők kiléte ugyanis szigorúan védett adat, "amit nem lehet sms-ekben kiszivárogtatni".

Az Együtt-PM politikusa hangsúlyozta, ha ez megtörtént, bűncselekmény, ezért a bíróságnak érdemben foglalkoznia kell a kérdéssel. Harangozó Tamás az MTI kérdésére azt mondta: ellenkező esetben büntetőeljárásnak kell tisztáznia, mi történt, amelynek során a nyomozóhatóságnak kötelessége beszerezni az említett sms-eket.

A szocialista politikus kijelentette: a megyei választási bizottság megalapozatlan döntést hozott,
velemenyezd, 2013. szeptember 26. csütörtök, 15:44
Taxisofőrnek álcázta magát a norvég kormányfő
A norvég miniszterelnök a Facebook-oldalán tette közzé a rejtett kamerákkal rögzített oslói sofőrködését.

Stoltenberg júniusban hajtotta végre titkos akcióját egy reklámcéggel együttműködve, a felvételből film készült, amelyet a közelgő választási hadjárat részeként használnak majd fel. A skandináv országban szeptemberben tartják a parlamenti választásokat.

"Fontos számomra, hogy megtudjam, mit gondolnak valójában az emberek" - nyilatkozott a norvég médiának "szerepjátékával" kapcsolatban a kormányfő. "És ha van egy hely, ahol az emberek tényleg elmondják, mit gondolnak a legtöbb dologról, az a taxi" - tette hozzá.

Az autóban napszemüveget és taxis egyenruhát viselő Stoltenberg csak abban az esetben fedte fel kilétét, ha felismerték. Az utasok többsége elég hamar észrevette, hogy valami furcsaság van a sofőrrel, volt, aki megjegyezte: "Ebből a szögből ön úgy néz ki, mint Stoltenberg". A beszélgetések többnyire politikai síkra terelődtek.

A norvég kormányfő elmondása szerint nyolc
velemenyezd, 2013. augusztus 11. vasárnap, 21:16
Elkelt Hitler Mercedes autója
Egy autókereskedő rábukkant az egykori náci vezér, Adolf Hitler Mercedes autójára. A Bielefeld közelében megtalált autóért, annak felkutatásáért, illetve felújításáért az oldtimerekkel, illetve régi járművekkel foglalkozó autókereskedőnek. Hitler eredeti Mercedesét a düsseldorfi Michael Fröhlich kutatta fel. Az 59 éves német autókereskedő megbízója egy orosz milliárdos, aki titkolja kilétét. Az autó felkutatásának megbízatása egy közvetítő segítségével jutott el a német férfihoz.

Fröhlich ezután hetekig kutakodott az interneten és Európa-szerte végigtelefonálta a szakértőket. ,,Senki nem akart előrukkolni a farbával, mivel ez egy kényes téma" - mondta az autókereskedő az Express Daily nevű napilapnak nyilatkozva. A kölni újság szerint az oldtimer-kereskedő végül mégis kiderítette, hogy az autót a II. világháború után 2000 birodalmi márkáért adták el valahol Ausztriában. Ezután Las Vegasba, egy autómúzeumba került, majd visszajutott Németországba, ahol egy milliárdos müncheni sörfőző
schuro, 2010. április 03. szombat, 20:53
Vaterázók figyelmébe is!!!
Százakat verhettek át csalók a Vatera aukciós portálon

Három embert gyanúsít a rendőrség a Vatera.hu aukciós portálon elkövetett csalássorozattal, melynek során a károsultak szerint legalább ötszáz embert vertek át. A csalók jó áron kínáltak eladásra műszaki cikkeket, az árat átutalással kérték, de a győztes licitálókhoz már nem érkezett meg az áru.

Csalássorozat lepleződött le a Vatera.hu magyar aukciós portálon - tudta meg az [origo]. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Gazdaságvédelmi Főosztálya már október 30-án eljárást indított ismeretlen tettes ellen csalás megalapozott gyanúja miatt, de rengeteg károsult felhasználó csak a múlt hét végén döbbent rá, hogy átverték - ekkor nyitottak internetes fórumokat, hogy figyelmeztessék egymást

Csécsi Soma, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) helyettes sajtóreferense az [origo]-val közölte: a rendelkezésre álló adatok alapján a csaló hamis személyi igazolványt felhasználva különféle műszaki cikkeket kínált eladásra egy internetes aukciós
mezixy, 2009. január 30. péntek, 11:39
VATERA - botrány
Százakat verhettek át csalók a Vatera aukciós portálon
origo


Három embert gyanúsít a rendőrség a Vatera.hu aukciós portálon elkövetett csalássorozattal, melynek során a károsultak szerint legalább ötszáz embert vertek át. A csalók jó áron kínáltak eladásra műszaki cikkeket, az árat átutalással kérték, de a győztes licitálókhoz már nem érkezett meg az áru.

Csalássorozat lepleződött le a Vatera.hu magyar aukciós portálon - tudta meg az [origo]. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Gazdaságvédelmi Főosztálya már október 30-án eljárást indított ismeretlen tettes ellen csalás megalapozott gyanúja miatt, de rengeteg károsult felhasználó csak a múlt hét végén döbbent rá, hogy átverték - ekkor nyitottak internetes fórumokat, hogy figyelmeztessék egymást.

Csécsi Soma, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) helyettes sajtóreferense az [origo]-val közölte: a rendelkezésre álló adatok alapján a csaló hamis
veronika74, 2009. január 23. péntek, 11:53
Képek, videók
Szennyezet terepszakasz
inoke
2012. június 07. csütörtök, 13:46
Írásaim O.Kovács Attilána
furaila
2018. október 31. szerda, 14:14
Kovács Enikő
irmus
2018. augusztus 07. kedd, 06:08
Kovács Béláné
irmus
2018. augusztus 06. hétfő, 14:26
kovács pista.jpg
zsokica45
2018. július 07. szombat, 11:36
kovács bécii20161012.jpg
zsokica45
2018. június 12. kedd, 09:12
kovács béci.jpg
zsokica45
2018. június 12. kedd, 09:11
Kovácsné Gizike
irmus
2018. május 03. csütörtök, 19:06
kovács izabella 20160924
zsokica45
2018. április 26. csütörtök, 17:54
kovács bécim.jpg
zsokica45
2018. március 18. vasárnap, 11:39
kovács bécikl.jpg
zsokica45
2018. március 18. vasárnap, 11:39
kovács izabella.jpg
zsokica45
2018. március 08. csütörtök, 18:56
magyarországi szobrok 9.
feviroza
2016. december 14. szerda, 13:24
magyarországi szobrok 8.
feviroza
2016. december 14. szerda, 13:24
magyarországi szobrok 7.
feviroza
2016. december 14. szerda, 13:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.