Belépés
2020. február 23. vasárnap | 8. hét | 54. nap | 08:43 | Alfréd, Jávorka
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mitől őszülhetünk gyorsan?
szólhat bele az életünkbe, hanem egyéb tényezők is okozhatják azt, ha túl hamar őszbe csavarodik a fejünk.

Egy autoimmun bőrbetegség, az alopecia areata is okozhatja a haj idő előtti őszülését. Ilyenkor az immunrendszer a hajhagymák ellen indít támadást. Amikor a beteg tünetei csökkennek a gyógyszerek hatásai miatt, akkor a haj újra kinőhet ugyan, de előfordul, hogy ezek a hajszálak már őszek lesznek.

Sajnos ma nagy probléma a légszennyezettség. A környezetben előforduló szennyező anyagok is elősegíthetik a haj gyorsabb őszülését. Ezek a vegyi anyagok szabad gyökök elszaporodásához vezethetnek, ami oxidatív stresszt okoz a szervezetben. Az oxidatív stressz viszont kárt tesz a melanintermelésben, ami a haj színéért felel. Minél kevesebb melanin termelődik a szervezetben, annál világosabb lesz a haj színe.

A stressz nem tesz jót sem a fizikai, sem a mentális, sem pedig a szellemi egészségnek. Azt mindenki nagyon jól tudja, hogy a stressz megbetegít, de még a gyorsabb őszülést
pacsakute, 2020. február 10. hétfő, 22:14
A MEGFÁZÁS KEZELÉSE otthon
méz 1 éves kor alatt nem adható!

Fokhagyma
A fokhagyma allicint tartalmaz, mely vegyület antimikrobiális tulajdonságokkal bír. A fokhagyma fogyasztása segít enyhíteni a tüneteket megfázáskor, de egyes kutatások szerint egyfajta természetes probiotikumként segít elkerülni a megfertőződést!

Echinacea
Az amerikai indiánok több, mint 400 éve használják az echinacea növény virágát és gyökerét a fertőzések kezelésére. Aktív összetevői közé tartoznak a flavonoidok, olyan vegyi anyagok, amelyeknek számos terápiás hatásuk van a testben, például a flavonoidok erősítik az immunrendszerét és csökkenthetik a gyulladást.

A gyógynövény hatékonyságát a megfázás és az influenza elleni küzdelemben javasolják leginkább, de megelőzésként is sikeresen használható! Alkalmazása mellet a betegség hossza is csökkenhet. Egészséges felnőttként, megelőzésre 1-2 gramm echinacea gyökerét vagy virágát szedje naponta háromszor, egy hétig!

C-vitamin
A C-vitamin fontos szerepet
pacsakute, 2020. február 07. péntek, 22:26
Agyunknak hasznos táplálékok
szakaszába léptek, hanem bárki, hiszen ez a gyógynövény egy kiváló memóriafokozó, így az Alzheimer-kór ellen is védelmet nyújthat. A zsályában található egy acetilkolin nevű kémiai vegyület, amely védi a memóriát.

A fokhagyma egy rendkívül hatásos antibiotikumként funkcionálhat a téli időszakban. Fogyassza nyersen, mert így a leghatásosabb. Kutatások igazolják a koleszterincsökkentő hatását. A fokhagyma olyan hatással rendelkezik, amely megvédi az idegsejteket a sérülésektől. És olyan vegyi anyagokat is tartalmaz, amely segítséget nyújt a stressz elleni védelemben.

A petrezselyem és a kakukkfű is tartalmaz egy apigenin nevű vegyületet, amely lehetővé teszi az idegsejtek közötti kifinomult kommunikációt. Az agyat érintő betegségek gyakran azért jönnek létre, mivel az idegsejtek között megszakad a kommunikáció. Mindkét gyógynövény védelmet jelenthet az Alzheimer-kór és a depresszió kialakulása ellen.
Forrás :
pacsakute, 2020. február 07. péntek, 15:15
A központi idegrendszer reakciója a toxinokra
Kutatások bizonyítják, hogy a központi idegrendszerre ható vegyi anyagok megzavarják az endokrin és metabolikus rendszerek és a szervek közötti kommunikációt. A bélrendszerben lévő baktériumok több száz olyan neurokémiai anyagot termelnek, amelyet az agy az alapvető fiziológiai folyamatok, valamint a mentális folyamatok, például a tanulás, a memória és a hangulat szabályozására használ. A bélbaktériumok a test szerotonintartalmának 95 százalékát termelik, ami mint tudjuk, befolyással van a hangulatra.

Nézzük milyen anyagok hatnak negatívan a központi idegrendszerre?
Az egyik ilyen anyag a koffein, amely vitathatatlanul stimuláns hatást fejt ki a központi idegrendszerre. Serkenti az agyat, fokozza az adrenalinkiválasztást és fokozza a pulzusszámot is. Azonban ez mellékvese-fáradtságot okozhat. A koffein kimeríti a test B-vitamin-készletét, amelyre viszont szüksége van a megfelelő agy és idegrendszer működéshez, illetve a táplálék energiává való alakításához.

A gluténtartalmú
pacsakute, 2020. február 03. hétfő, 23:19
Az agy kémiája és az emberi viselkedés
kihat.

A neurotranszmitterek kulcsfontosságú hírvivők az agyban és óriási hatást gyakorolnak a viselkedésre, vagyis ezek nem megfelelő működése viselkedési zavart generálhat. Sajnos az orvosok nem fordítanak kiemelt figyelmet a táplálékok fontosságára, hanem gyógyszereket írnak fel a mentális betegségben szenvedőknek, hogy normalizálják a neurotranszmitterek, például a szerotonin, a noradrenalin és a dopamin aktivitását.

A neurotranszmitterek a szervezetben aminosavakból, vitaminokból, ásványi anyagokból és egyéb természetes biokémiai anyagokból keletkeznek. De ahogyan az emberek is sajátságos genetikai tényezőkkel bírnak, amelyek befolyásolják a személyiséget és a viselkedést, úgy a táplálékok is nagyban befolyásolják, hogy ezek a neurotranszmitterek hogyan és miként viselkednek.

Egyszerűen fogalmazva, a tápanyag-egyensúlytalanságok megváltoztathatják a neurotranszmitterek agyi szintjét és befolyásolhatják a viselkedést és a hangulatot. Az egyénre szabott, tápanyagalapú
pacsakute, 2020. február 01. szombat, 23:13
Az édesítőkről
az emberek egészségének a romlásához...

Mi a gond a finomított cukorral
Azokban a növényekben, amelyek a cukrot tartalmazzák, körülbelül 18% a cukortartalom. A finomítás után már 100%-os cukorkoncentrátumot kapunk. Amikor fogyasztjuk aránytalanul sok kalóriát viszünk be a szervezetünkbe. A cukor egy része hasznosul, azaz bejut a sejtekbe, más része viszont zsír formájában tárolódik. A finomított cukor (és más finomított szénhidrátok, mint például a fehér liszt, fehérrizs) más tápanyagokkal együtt fogyasztva azok erjedését, rothadását indítják el. Így az emésztés elhúzódik. Az erjedés során alkoholtartalmú vegyületek jönnek létre, méghozzá olyanok, amelyek ha folyamatosan a szervezetben vannak, akkor további károkat okoznak. Ezek a létrejövő vegyületek rombolják a bél membránjait, kihatással vannak az idegrendszerre és károsíthatják a veséket is. A cukor fogyasztása savasító hatású. Ahhoz, hogy ezt a savasodást a szervezet ellensúlyozni tudja, már meglévő ásványi anyagokat kezd
pacsakute, 2020. január 30. csütörtök, 21:15
Az amerikai kormányzat visszavonta a vizek tisztaságának védelméről szóló rendelkezést
a döntés lehetővé teszi a farmereknek, hogy szabadon művelhessék földjeiket anélkül, hogy attól kelljen félniük, akaratlanul is beleszántanak egy szövetségi védelem alatt álló, kiszáradt patakvölgybe vagy lápos részbe. Hozzáfűzte, hogy könnyebben kaphatnak majd engedélyt az eddigi védett területeken beruházni szándékozó ingatlanfejlesztők és ipari vállalkozások is.

Az igazgató arra nem tért ki, hogy a gazdálkodásba bevonandó területeken alkalmazott rovarirtó szerek vagy műtrágyák és egyéb vegyi anyagok hogyan szennyezik majd a vízi utakat. Azt azonban fontosnak tartotta leszögezni: a változások olyan, csupán időszakos vízfolyásokra - folyókra és patakokra - érvényesek, amelyeknek medrében csak nagy esőzés vagy hóolvadás után van víz. Az ilyen hegyi patakok és folyók biztosítják egyébként néhány, általában száraz éghajlatú tagállam, például Új-Mexikó vízellátásának egy részét is.

Jen Pelz, a Wild Earth nevű új-mexikói környezetvédelmi szervezet vezetője újságíróknak úgy nyilatkozott: ebben a
velemenyezd, 2020. január 24. péntek, 07:04
A spenótról jó tudni
A spenót valóságos természetes vitamin és ásványianyag forrás. Ásványianyagok egész tárházát tartalmazza: ként, mangánt, rezet, cinket, jódot, vasat, magnéziumot, foszfort, kálciumot, nátriumot és persze sok hasznos vitamint is, mint: A, B1, B2, B12, PP, C, E, és K Vitamint, valamint folsavat, szénhidrátokat, zsírsavakat, aminósavakat, rostokat, szaponint és ami nagyon érdekes a spenót esetében az az, hogy más növényekhez képest, melyek sokkal több vasat tartalmaznak, a spenótban lévő szaponin tartalma miatt a szervezet sokkal jobban tudja felszívni és hasznosítani a vasat mint a többi növények esetében, melyek nem tartalmaznak szaponint. Magas a klorofill tartalma, ami hozzájárul a vérképzéshez, lúgosításhoz. Ezért, vérszegénység esetében sokkal jobb spenótot fogyasztani, mint bármilyen más növényt, amelyikben nagyobb mennyiségű vas található.

A spenót kellemes ízű zöldségünk. Ideális fogyasztása az lenne, ha nem főznénk, mert sok benne az oxálsav. Ha a spenótot megfőzzük, akkor a szervetlenné
pacsakute, 2020. január 17. péntek, 23:03
Kinek és mire jó a chemtrail?
IstvánKinek és mire jó a chemtrail? - Dr. Egely György, Jakab István leleplezték az összeesküvés mögötti igazságot

Ne találgassunk tovább...

A chemtrail permetezés nem alaptalan gyanú, nem feltételezés és nem paranoiás összeesküvés gyártás. Nem egy elmélet arról, hogy a chemtrail-repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek a légtérbe, mely mérgezi és butítja a lakosságot.

Nézzük meg, hogy van-e alapja a chemtrail vegyi csíkokkal történő
lilagondolatok, 2020. január 08. szerda, 13:20
Megkezdték a tenger alatti Leviatán gázmezőn a gázkitermelést
nyugatra fekszik.

A gázfeldolgozás teljesen ezen a tengeri állomáson zajlik majd, ahonnan a feldolgozott gázt és a stabilizált kondenzátumot két csővezetéken szállítják a partra, ahol a gázt bekapcsolják a nemzeti gázszállító rendszerbe.

Az éjszaka végrehajtottgázberendezés-teszt során kiürítették a nitrogént acsövekből, hogy helyét átadják a kitermelt gáznak. Ezt a lépést többször elhalasztották az elmúlt hetekben, mert a környezetvédelmi csoportok azt állították, hogy az ehhez szükséges vegyi anyagok rákkeltő hatással lehetnek. Sok part menti lakos aggodalmát fejezte ki a szennyező anyagok várható kibocsátása miatt, és kedden sokan elköltöztek otthonaikból a környéken, Zichron Jákov város körzetében.

A hónap elején a bírósághoz benyújtott petíciójukban azt állították, hogy a nyolcórás teszt során több szennyező anyag szabadul fel, mint egy vagy két évben a rendszeres fúrási műveletek során. Érvelésüket azonban a jeruzsálemi kerületi bíróság elutasította, mert az állami szakemberek a tesztet
velemenyezd, 2019. december 31. kedd, 12:11
A magyar műanyagipar jelentős változások előtt áll az uniós szabályozás miatt
A közleményben emlékeztetnek, az Európai Unió 2021-től betiltja azokat a termékeket, mint például a szívószálakat, műanyag tálakat és evőeszközöket, amelyek környezetbarát anyagok felhasználásával megfizethető áron helyettesíthetők. A többi műanyagterméknél pedig a fogyasztás csökkentését, a szelektív gyűjtést, illetve az újrahasznosítás fokozását írja elő, példaként említették, hogy 2025-re célként tűzték ki a PET palackoknál a 90 százalékos újrahasznosítás elérését.

Az uniós előírás által érintett egyszer használatos műanyagok gyártása Magyarországon a csomagolóiparnak 2-5 százalékát teszi ki. A szektorban vannak olyan cégek, amelyek kizárólag az érintett termékkör gyártásával foglalkoznak, míg más vállalatok árbevételének jelentős részét adja ezek gyártása.

A hitelbiztosító szerint a szektor szereplőinek fel kell készülniük a változó trendekre, a termékkör és a felhasznált alapanyagok tekintetében egyaránt, hiszen azok a magyar vállalkozások széles spektrumára hatással lesznek, ugyanis a
velemenyezd, 2019. december 31. kedd, 12:11
Isten létezéséről
kör alakú a szára, átmérője pontosan 4 mm. Magassága ennek éppen 200-szorosa, azaz 800 mm. A falvastagsága mindenütt 0,25 mm. Kívül sima, belül üres, az összes táp- és kiszolgáló csatorna ebben a vékony falban fut, no és ez a csodálatos miniatűr vegyi üzem, a kalász itt a tetején önállóan működik. És tudják hogyan? Napenergiával!

Ráadásul a Napot is Isten teremtette. Értik az összefüggéseket? Ez a kis vegyilabor 8-9 féle tápanyagot, vitamint állít elő vízből és a talajból felszívott ásványi anyagokból, napenergiával. Ez alatt szelek és viharok tépik, kényükre hajlítgatják, akár a földig. De a búzaszálak ezt is kibírják. Nos, uraim az itt látható remekmű és a mi kontárkodásaink közötti különbség egyértelműen bizonyítja a Teremtő létezését, és határtalan, számunkra szinte felfoghatatlan képességeit.

Köszönöm hogy eljöttek ide megszemlélni Isten teremtő erejének egyik kézzelfogható bizonyítékát. Ha körülnéznek, ha tükörbe néznek, mindenütt az ő alkotásait látják.

Ha pedig
lilagondolatok, 2019. december 11. szerda, 11:10
1/146
Képek, videók
Egy régi délelött gyorsan
chillik
2018. január 20. szombat, 05:21
ELillan gyorsan.....jpg
rozsaschvalm
2017. július 27. csütörtök, 22:10
A Mkulás gyorsan eljő
sanci81
2015. november 15. vasárnap, 11:31
Ha gyorsan....jpg
pacsakute
2015. november 04. szerda, 19:07
Elillan gyorsan a nyár.jp
rozsaschvalm
2015. augusztus 10. hétfő, 14:15
Aki túl gyorsan...
anna4459
2015. július 19. vasárnap, 09:42
Gyakran túl gyorsan élünk
suzymama43
2015. április 07. kedd, 10:56
0 elszáll az élet gyorsan
lovaszmarika
2015. március 25. szerda, 17:09
A mikulás gyorsan eljő,..
jucinenadov
2014. december 31. szerda, 11:03
A Mikulás gyorsan eljő
sanci81
2014. november 25. kedd, 20:41
gyorsan96_n.jpg
lilagondolatok
2014. november 18. kedd, 00:20
Bőrbetegség
sanci81
2015. július 18. szombat, 17:22
arearug2-1.png
kathyvp
2018. június 24. vasárnap, 14:56
area51.gif
szidnifox
2012. február 20. hétfő, 21:41
Deer Park Area_Olympic Na
orsi1
2011. május 10. kedd, 17:52
Címkék
spenótban lévő, igazgató arra, változó trendekre, Jakab István, jeruzsálemi kerületi, változások olyan, kitermelt gáznak, tenger alatti, chemtrail vegyi, állami szakemberek, Zichron Jákov, erjedés során, cukor fogyasztása, magyar műanyagipar, vegyi anyagok, központi idegrendszer,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.