Belépés
2019. augusztus 24. szombat | 34. hét | 236. nap | 00:53 | Bertalan
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Történetek!
pillanatig, zöld arccal, ár-nyaktól barázdált homlokkal, sötét szemmel. Steve már várta, mikor esik neki, hogy lássa, mennyi bőrt kaphat le egyszerre az ő arcáról. De aztán Cynthia is elnevette magát, tehetetlen, sikongó han-gon. A fiút nem érdekelte. - Gyere ide egy pillanatra - mondta, és kinyújtotta a kezét.
- Figyelmeztetlek, ne merészelj mókázni velem! - felelte Cynthia, de habozás nélkül keresz-tülmászott az ülésen, a fiú karjai közé. Steve érezte, hogyan remeg a válla. Fázni fog abban az ujjat-lan pólóban, ha kiszállnak a furgonból. A világnak ezen a részén napszállta után lezuhan a higany a hőmérőben.
- Tényleg be akarsz menni a városba, Lubbock?
- Legszívesebben Disneylandben fagyiznék, de asszem, be kellene mennünk és körül kellene néznünk. Ha normális a helyzet... ha normálisnak tűnik... akkor ott jelentjük az eseményeket. De ha bármit látunk, ami a legkisebb mértékben is arra utal, hogy baj van, akkor rögvest indulunk Elybe.
- Szavadon foglak ám! - nézett rá zordul a
piroska0101, 2017. január 05. csütörtök, 17:11
szeretettel
elátkozta magát, mert a gyomra ismét görcsösen összerándult az idegességtől.Rejtély, hogyan vonzódhat egy olyan férfihoz, akitől tulajdonképpen undorodik.Lassan felemelkedett a székről, és Nickhez fordult. Elhatározta magában, hogy jéghidegen fogviselkedni vele. A sarkára kell állnia, különben újra teljesen megbolondítja ez az ember.A tekintetük találkozott, és egy pillanatig némán bámulták egymást. Sandi leírása nem volt egészpontos, mert Nick most lélegzetelállítóan festett. A farmernadrágban és fehér pólóban nagyon fiatalosnak látszott, holott fekete hajába a halántékán már ősz szálak vegyültek.- Mallory! - Nick kurtán bólintott. - Örülök, hogy újra látlak!A lány megvetően nézett rá.- Sok rossz tulajdonságod van, de sosem hittem volna, hogy ilyen könnyen tudsz hazudni.Megkönnyebbülten tapasztalta, milyen nyugodtan és fegyelmezetten cseng a hangja.- Mit akarsz? - felelte a férfi közönyösen. - Mondjam azt, hogy nem örülök?- Nem akarok közbevágni, de ha nem
sayuri, 2012. április 29. vasárnap, 09:26
a múlt hét...
Esik... végre esik és nem gondoltam volna,hogy az árvíz után még örülni tudok az esőnek.....lehet levegőt venni,lehet felöltözni, mondjuk én rövid nadrágban és ujjatlan pólóban flangálok,de a lányok már magukra húzták a pulcsit,zoknit és és plédbe burkolózva néznek filmet.

A hetem...főztünk sárgabaracklekvárt. Természetesen a legnagyobb melegben...és természetesen nem amolyan gyors modern módon zselésítővel,hanem hagyományos,lehéjazós-darálós-órákig kevergető módon:))
Kiszedtük a hagymatermésünket rengeteg van és gyönyörűek:)) Lila, vörös,sonka és fokhagyma halmok száradnak mindenfelé a kertben(jó most nem, mert esik az eső:)kb. 50 kg van és ebben még nincs benne Julcsi saját külön termése:))Most egy cseppet sem bánom, hogy annyit volt koszos és törte fel a kapa a kezem:))Az idén vettünk először együtt közösen részt téli ellátmányunk megtermelésében...eddig mindig Jóska pepecselt itthon a mi kis kertünkben,ahogy teszi azt most is viszont vámosi kertünk tavaly és az idén nőtt ilyen nagy
zsenyenka, 2010. július 25. vasárnap, 21:37
Nekünk a Balaton 4.
voltunk.

Most itt ülünk négyen az asztalnál, várjuk a kaját. - Hol a Mia? - kérdezi tőlem a muter, közben meri a levest. - Mit tudom én! - Hhhárom fffiúval sssétált a ppparton. - nyögi Rózsi a nyugágyából. - Jaj, még ez is! - csapja össze kezeit a muter. - A te véred fiacskám, a te véred! - csóró fater, erre már nem tud mit mondani.

MIA
Jani a butiksor mellett dekkolt két krapekkal. Tök királyul nézett ki világoskék farmerban, kék pólóban, szlézindzser napszemóban. A két csávó közül a magasabb, rövidgatyás, vörös hajú, szeplős fazon, a Tóbi, a törpe, farmergatyás, kockásinges, fekete csávó meg a Moha. - Merre? - kérdezték. - Mindegy - feleltem. - Csak az ősöket kerüljük. - Elindultunk a parton a kikötő felé. Cigiztünk. Hosszú sor állt a lángosos előtt. Kikerültük, közben megcsapott az égett tészta bűze. Majdnem elhánytam magam. Az ikrek egyforma nadrágban és ingben dekkoltak a padon, kiguvadt szemekkel nézték a
korall44, 2010. július 09. péntek, 16:44
Liliom a tövisek között
külsőmmel, sőt, leginkább a bensőmmel, de azért az is fontos, hogy reagált az arcomra.

Te hogyan fogadtad az ő képeit?

Az első három teljesen pozitív volt. Az elsőn merengett, a másodikon szaxofonozott, az egy nagyon jó kép egyébként is, oldalról van rajta és egészalakos. Az egész arca fekete, a szemüvegen átcsillog a napfény, világos ing és nadrág van rajta és hosentroger. Szóval ezen a második képen kicsit művészinek tűnt, a harmadik pedig a ''Jópasi'' nevet kapta nálam. Ujjatlan pólóban, melegbarna, tengerparton ... Aztán később jöttek másik képek, hát azok eléggé felborzoltak. Nagyon csúnya volt rajtuk. Enyhén szólva látszott a kora, karikás és táskás volt a szeme, püffedt az arca, miegymás. Elvégre 37 éves, de azért köztük is vannak igencsak szép férfiak... Mindegy, ezeket a képeket nem nézegettem, inkább a másik hármat.

Képről tehát már ismerted, tehát a személyes megjelenése már nem hozott nagy meglepetést. Vagy mégis?

Hát, amikor találkoztunk az első
tucsok47, 2009. május 17. vasárnap, 22:34
Téli éjszakák
nyújtózkodott egyet és bejelentette, hogy lefekszik. Gyorsan átöltözött flanelpizsamájába, a takaró alá bújt és lekapcsolta a villanyt. Ahogy a kapcsolóért nyúlt a dereka rózsaszínű ragyogása egy pillanatra kivillant a pizsama alól a lágy fényben, aztán a szoba sötétségbe burkolózott. Sarah is felállt, a szekrény mögé lépett, néhány pillanattal később pedig újra előlépett egy melegítőalsóban és egy nyakig begombolt ingben. Jack feltápászkodot és letolta a farmerját. A hidegtől borzongott egy szál boxeralsóban és pólóban, míg Sarah magára húzta a takaróit. A lány nevetett és odadobott neki egy plédet.
- Bújjunk össze, akkor nem fogunk annyira fázni. - mondta hívogatóan, és meghúzgálta a srác takarójának sarkát. John helyeslően mormogva mellé bújt az ágyba. Halkan kuncogva összesimultak.
Sarah elfordult és megcsókolta a fiú karját, amit John párna helyett csúsztatott a feje alá. John orrával finoman megbökdöste a lány nyakát, beszívva hajának és bőrének illatát, aztán lágyan megcsókolta
lorte, 2007. november 13. kedd, 17:20
Képek, videók
Én legszívesebben
anna4459
2015. március 04. szerda, 20:51
Nő pink pólóban, cipőben
eva6
2017. április 23. vasárnap, 12:15
Kutyus pólóban
eva6
2017. február 23. csütörtök, 16:35
szülinapi pólóban
orban47
2015. február 24. kedd, 11:45
hölgyek pólóban
josagszalon
2014. július 28. hétfő, 21:03
pólóban.jpg
agica2004
2011. augusztus 17. szerda, 13:12
Ózdi pólőban, Rodoszon
orban47
2011. június 27. hétfő, 19:09
I like Puma pólóban.jpg
kimif1
2009. december 29. kedd, 11:57
Jungfrau pólóban
kekzokni
2008. október 06. hétfő, 12:55
jungfrau pólóban
kekzokni
2008. szeptember 28. vasárnap, 23:15
egyen pólóban
mandmtse
2008. január 24. csütörtök, 20:45
szamcsis pólóban..:P
losonc
2007. június 22. péntek, 18:49
szupernős pólóban=)
zsofcii
2007. március 15. csütörtök, 18:34
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.