Belépés
2019. szeptember 18. szerda | 38. hét | 261. nap | 03:10 | Diána
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Taylor Kitsch életrajza
Taylor Kitsch
Becenév Tay
Születési idő 1981. április 08.
Születési hely Kelowna, British Columbia, Kanada
Foglalkozás Színész
Családi állapot nőtlen
Magasság 181 cm
Eredeti hajszín Szőkésbarna
Szemszín Zöld
Csillagjegy Kos

Taylor Kitsch életrajza

Biográfia

Taylor Kitsch kanadai színész és modell. 1981. április 8-án született Kelowna-ban. Édesapja még kiskorában elhagyta a családját, Taylor-t, két idősebb bátyját és két fiatalabb lánytestvérét az édesanyjuk nevelte fel.
Három éves kora óta sportol, profi hoki játékos szeretett volna lenni. 16 évesen kezdett játszani a Langley Hornets csapatában, de négy évvel később egy térdsérülés miatt le kellett mondania a sportolói álmokról.A Lethbridge Egyetemen tanult közgazdaságtant, mielőtt az IMG Models New York-ba hívta, egy szerződés ígéretével. Sajnos nem ment
charlotteani, 2017. május 06. szombat, 21:49
Ray Bradbury: A tetovált ember
Ray Bradbury: A tetovált ember

A tetovált ember tizennyolc különálló elbeszélésből álló kötet, melynek összekötő eleme a címszereplő férfi, illetve az ő testét beborító illusztrációk. Ezek a képek ugyanis éjszakánként életre kelnek és ablakot nyitnak az elkövetkező idők egy-egy lehetséges világára. A leírt események elég nyomasztóak és ijesztőek, hiszen az elmesélt jövők többsége az emberiséget semmi jóval nem kecsegteti.
Bradbury kiválóan térképezi fel az emberi szellemet, novellái visszatérő eleme az egyén természetének és az elgépiesedett világ ridegségének szembeállítása. A történeteket olvasva mechanikus gyerekszobákkal, a Földet egy játék segítségével leigázó idegen fajjal és a Megváltót bolygóról bolygóra kereső űrhajósokkal is találkozhatunk. Az elbeszélések egyikében a Marsot a földi könyvek kitalált szereplői népesítik be, lázadásuk azonban tömeges könyvégetéshez vezet. A
gabfe, 2015. augusztus 25. kedd, 17:55
1. A fájdalom a növekedés része
élsz. Változtass, lépj, és soha ne nézz vissza.

Függetlenül attól, hogy mi történik hosszú távon, ne feledd, hogy a valódi boldogság már azelőtt elkezdődik, mielőtt megérkezel. És légy hálás azokért a problémákért, amik miatt neked nem kell szenvedned.

4. A hegek az erő szimbólumai

Soha ne szégyelld azokat a sebeket, amiket az élet hagyott rajtad. Ez azt jelzi, hogy legyőztük a fájdalmat, megtanultuk a leckét, egyre erősebbek vagyunk, és előre léptünk. A heg győzelmi tetoválás, amire büszkék lehetünk.

Ne engedd, hogy a hegek túszként tartsanak fogva. Ne engedd meg a hegeknek, hogy félelemben éld miattuk az életedet. A múltbeli sebeket nem lehet eltüntetni, de azt meg lehet változtatni, ahogy látjuk őket. A sebeidre az erő és ne a fájdalom jeleiként tekints.

A seb az a hely, ahol a fény belép a testedbe. Semmi sem áll közelebb az igazsághoz. A szenvedések legyőzése erősebbé teszi a lelket, és a világ legerősebb jellemei tele vannak mély sebekkel.
horvathnemagdi, 2015. július 15. szerda, 13:08
Könyvfesztivál - Etgar Keret: az írás kísérlet, hogy teljessé tegyem mindazt, ami hiányos
főztjükről, a magyarok pedig remek humorérzékükről. Ráadásul amikor a szüleim veszekedtek, anyám mindig azt vágta apám fejéhez, hogy magyarhoz kellett volna feleségül mennie. Róluk azt tartották, tudják, hogyan kell tisztelettel bánni a nőkkel" - mesélte.

Hozzátette azonban, hogy első, 2001-es budapesti látogatásakor érte élete első olyan élménye is, amikor kifejezetten zsidósága és nem izraeli állampolgársága miatt inzultálták.

"Egy fickó, miután megtudta, hogy izraeli vagyok, megmutatta náci tetoválását, közölve, hogy a nagyapja 30 zsidót ölt meg a háború alatt és hozzátette, reméli egyszer ő is folytathatja ezt" - idézte fel a kellemetlen élményt.

A Libri Kiadó gondozásában megjelenő Boldog boldogultak című, sötét humorral megírt kisregény főszereplője Háim, aki önkezűleg vet véget életének és halála után egy szürreális, ám a valódi világra mégis sokban emlékeztető helyre kerül, ahol kizárólag öngyilkosok tengetik napjaikat különböző furcsa kalandokba keveredve. A könyvből Goran Dukic
velemenyezd, 2015. április 24. péntek, 14:32
Kutyus az angyaloktól
idegenek is azt mondják, hogy ő választott engem (nem is áltatom magam azzal, hogy ez másképp volt). Ha ez a kis dinnye úgy gondolta, hogy én jó gazdija leszek, akkor mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy így is legyen.

A dologban a legcsodálatosabb, és ezért hiszem, hogy őt a Mindenható küldte nekem, mert éppen aznap kértem meg Őt, hogy küldjön hozzám isteni szerelmet (nem mondtam meg, hogy hogyan, ez tény), és erre fel találkoztam Stellával (a nevet én adtam neki, sem chip, sem tetoválási szám, semmilyen azonosító nem volt a kutyuson). Tény, hogy nem férfi-női szerelem, de a szeretet olyan magas formája, amit addig elképzelni sem tudtam. :-)

A lelkiismeretem azt diktálta azért, hogy nézzek szét a környezetemben, a munkahelyem környékén és az interneten a gazdája után, és bár eltöltöttem több napot a kereséssel és böngészéssel, senkit nem találtam, aki őt kereste volna. Így Stella velem marad. Tudom, furcsának tűnhet, de amikor nagy komolyan a kutyára néztem szombaton
etusmama, 2015. április 15. szerda, 22:06
53 éves, veterán katona a legidősebb labdaszedő
53 éves, amputált lábú veterán katona a legidősebb labdaszedő a US Openen
.............
Videó
Az 53 éves Tod Reed korábban az Öbölháborúban szolgált, a bal lábát amputálták, testét hat tetoválás díszíti, most mégis labdát szed a 14-16 évesek között a US Openen.
Rögtön észrevettem. Általában csak fiatalokat látok a pályán labdát szedni. Aztán megláttam a lábát. Minden tiszteletem az övé" -mondta az egyik látogató a Toms River arénában megrendezett női mérkőzés alatt.
- ,,Örülök, hogy itt van, ez nagyon motiváló. Általában együtt dolgozom vele a meccsek alatt. Bírja a tempót, semmi gond nincs a formájával" - ezt már egy labdaszedőtársa mondta a veterán katonáról.
Reed a hadsereg sportcsapatától hallott erről a lehetőségről. ,,Te lehetsz a történelem legidősebb labdaszedője. Ilyen lehetőség csak egyszer van az életben" -mondta neki a
maroka, 2014. szeptember 01. hétfő, 22:45
Idén először magyarok vonulnak a lengyelországi Élet menete élén
Gordon Gábor kiemelte: tekintettel a magyarországi holokauszt 70. évfordulójára idén különleges programsorozattal készülnek, április 25. és 29. között több eseményen is emlékeznek a holokausztra Budapesten és Lengyelországban.

Kifejtette: április 25. és 27. között rendezik meg a magyar származású holokauszt-túlélők találkozóját Budapesten. Ezzel párhuzamosan tartják a nemzetközi Élet menete konferenciát, amelynek témája a holokauszt története, valamint a Magyarországon és Európában növekvő antiszemitizmus - fogalmazott.

Gordon Gábor közölte: 27-én délután az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél felavatják az Élete menete szobrát, majd elindul a menet a Szabad sajtó úton és a Rákóczi úton a Keleti pályaudvarra.

Kérdésre válaszolva elmondta: ez nem protokollesemény, aki azt gondolja, hogy ott a helye, azt szeretettel várják. Az elmúlt években is részt vettek az eseményen miniszterelnökök és más politikusok - tette hozzá.

Gordon Gábor hangsúlyozta: ezután különvonat indul Lengyelországba,
velemenyezd, 2014. április 23. szerda, 12:13
Egyetlen hely van .. őrület !!
Egyetlen hely van az emberi testen, ahova tényleg nem hiányzik tetoválás. Ezek az arcok megtaláltákMi a legutolsó része az emberi testnek, amivel szórakozni érdemes? Nehéz pontosan meghatározni, de a szemgolyó mindenképp ott van az élvonalban.
És melyik testrészt használják a jamaikai dancehall-kultúrában eredeti rendeltetésétől merőben idegen célokra?
A műfaj felemelkedő csillagai közül többen is szemgolyó-tetoválással próbálnak nagyobb figyelmet kelteni. Ez egyfelől logikus fejlemény, mert a színtéren a tetoválások tetőtől talpig nagyjából alapnak számítanak, így hagyományos rajzokkal nehéz már nagyot gurítani.

Másfelől annyira azért mégsem lehet logikusnak nevezni ezt:
És ugyan maga is elismeri, hogy részben azért csinálta, hogy észrevegyék, de közben azt is mondja, hogy így érzi jól magát.

Kevésbé sült el jól a Mace művésznevű 20 éves Derick Walters
bordat, 2014. március 06. csütörtök, 21:30
Külföldi sajtó Magyarországról - német, francia, szlovák, lengyel sajtó
befolyásuk, hanem az öltönyös-nyakkendős mosolygós középvezetők, akik még a törvény keretein belül maradnak". Úgy véli,még ha a Jobbik el is tűnne, "a magyar társadalomnak évtizedekbe telne megszabadulnia ettől a gyűlölettől". Már csak azért is, mert Orbán Viktor is "átvette ezt a szöveget" - vélte a képviselő.

A zsidó közösségben a lap szerint szkeptikusan fogadták Szegedi vallásossá válását. Radnóti Zoltán rabbi érthetetlennek tartja, hogy Szegedi soha nem látta nagyanyja karján az auschwitzi tetoválást. Heisler András, a Mazsihisz elnöke viszont hisz Szegedi őszinteségében. György Péter egyetemi tanár arra mutatott rá, hogy Szegedi ugyanúgy a radikalizmust választotta a vallásban, mint korábban a politikában. A Jobbik volt alelnöke véletlenszerűen választott ortodox közösséget. "Három szót ütöttem be az interneten: rabbi, zsidó, Budapest. Aztán egy velem egyidős rabbit választottam" - árulta el a képviselő. Saját szüleire utalva Köves Slomó rabbi, az Egységes Magyarország Hitközség vezetője - aki
velemenyezd, 2014. január 27. hétfő, 13:43
Programajánló december 27. - január 02.
gazdagabb: a jól ismert gospel dalok a déli spiritualitás felemelő tradicionális világába kalauzolják a nézőket. Az előadás rendkívül inspiráló és lebilincselő, amely mindig az életet és a vallást hirdeti. - foglalta öss
http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=215088

TETOVÁLÓK ÉJSZAKÁJA

2013-12-29, 16:00
Dürlin Budapest, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Tavaly december végén egy rendhagyó és az egész világon egyedülálló fesztiválra invitálta a tetoválás és a zene szerelmeseit. A PeCsa Music Hallban megrendezésre kerülő esemény mérföldkőnek számított a magyar tetováló-fesztiválok történetében. Idén nagyobb, színvonalasabb környezetben (Dürlin/Dürer kert) ismét megrendezésre kerül a Tetoválók Éjszakája. A rendezvény közel 3000 nm alapterületen, 7 teremben az átjárásokhoz szükséges folyosókkal, aulákkal és a dohányzásra alkalmas feldíszített szabadtéri melegedőkkel várja majd a kilátogatókat. A fesztivál során 2013. december 29-én már több mit hatvan
1vargaildyko, 2013. december 27. péntek, 08:49
A pillangó mint szimbólum !
A pillangó mint szimbólum!

Sok nő használja ezt a törékeny állatot szimbólumaként,de majdnem senki sem tudja a jelentését!
Az én tetoválásom is egy pillangó,de soha nem érdekelt,hogy mit jelképezhet egészen a mai napig!
De most már érdekel minden amit ez a kis dísz magába rejt!

A pillangó szó ógörögül így hangzik: pszükhé. Ami azt is jelenti: lélek. Pillangó és lélek tehát a nyelvi szimbólumok szintjén egy és ugyanaz. A pillangó törékeny, rebbenő, megfoghatatlan - ahogy a lélek maga. A pillangó történetében ott van a lélek fejlődésének története is.

A pillangó a lélek fejlődését, és a halálból kialakuló életet jelképezi. A japánoknál ő a változékonyság szimbóluma. A kínaiak szerint hallhatatlanságot jelent. Ha a pillangó felbukkan az életedben, akkor a benned rejlő erőforrásra, és a fejlődésed következő, előtted álló fokára hívja fel a figyelmet.

A fejlődés és az átalakulás útjait jelképezi. A metamorfózis szimbóluma, mert képes a
jupiter21, 2013. szeptember 07. szombat, 10:44
1/3
Képek, videók
Taylor Kitsch_hires.jpg
charlotteani
2017. augusztus 28. hétfő, 23:27
taylor-kitsch-male-cel ebr
charlotteani
2017. augusztus 28. hétfő, 23:26
Taylor Kitsch arc.jpg
charlotteani
2017. augusztus 28. hétfő, 23:24
taylor_kitsch.jpg
charlotteani
2017. augusztus 28. hétfő, 23:20
monday-taylor-kitsch.j pg
charlotteani
2017. augusztus 28. hétfő, 23:18
taylor kitsch t.jpg
charlotteani
2017. augusztus 28. hétfő, 23:17
425_taylor_kitsch_4577 379
charlotteani
2017. május 30. kedd, 01:39
Taylor-taylor-kitsch-1 146
charlotteani
2017. május 30. kedd, 01:39
taylor-kitsch-rachel-m cad
charlotteani
2017. május 30. kedd, 01:38
taylor-kitsch-responds -to
charlotteani
2017. május 30. kedd, 01:35
-Taylor-Kitsch-taylor- kit
charlotteani
2017. május 30. kedd, 01:35
meghan-édesanyja doria ra
agica2004
2019. augusztus 29. csütörtök, 19:13
akinek nincs édesanyja.jp
zsokica45
2018. június 15. péntek, 09:29
józsef attila édesanyja.p
chillik
2017. szeptember 06. szerda, 18:33
ady és édesanyja 002.png
chillik
2016. május 25. szerda, 18:32
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.