Belépés
2020. július 03. péntek | 27. hét | 185. nap | 14:38 | Kornél, Soma
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A magas vérnyomás csökkentése természetes módon
Melyek a magas vérnyomás okai?
Ma kiadósabban és zsírosabban étkezünk.
Túl keveset mozgunk.
Túl sokat ülünk.
Túl sok stressz van az életünkben.

Korábban is volt stressz az emberek mindennapi életében, azonban az életmódjuk lehetővé tette, hogy ezt a stresszt fizikai aktivitással, pl. favágással leépítsék. Ma ezt a célt szolgálná a sport, amennyiben űzzük. A kompenzáció nélküli állandó stressz is képes a vérnyomást tartósan megemelni, így szív- és érbetegségeket okozni. A természeti népek egyáltalán nem ismerik a magas vérnyomás nevű betegséget. A jó hír viszont, hogy a legtöbb embernél már az életmód átalakítása - első helyen a táplálkozással - elegendő ahhoz, hogy csökkentse a magas vérnyomást. Mit tehetünk? Alkalmazzuk a régi bevált, természetes módszereket a hipertónia ellen.

Friss gyümölcs és zöldség magas vérnyomás ellen

A friss gyümölcs és zöldség gazdag vitaminokban, rostanyagokban, káliumban, kalciumban. Ezek mind segítenek csökkenteni
pacsakute, 2020. június 09. kedd, 20:05
Trianon 100 - Orbán: Magyarország ismét győzelemre áll
génjeinkben van", hogy "mi vagyunk a túlélés európai bajnokai".

Orbán Viktor hangsúlyozta: nem lettünk német tartomány, török vilajet vagy szovjet tagköztársaság. Mi, magyarok nagy kultúraépítő és államszervező nemzet vagyunk - tette hozzá.

Arról is beszélt, hogy később azonban Magyarországot a budapesti összeesküvések hátba döfték, az országot ellenségeink, a kormányt a bolsevikok kezére adták, majd a "Nyugat megerőszakolta Közép-Európa ezeréves határait" és "védhetetlen határok közé szorított, természeti kincseinktől megfosztott, erőforrásainktól elrekesztett, országunkból siralomházat csinált". Erkölcsi aggályok nélkül rajzolta át Közép-Európát, és ezt nem fogjuk elfelejteni nekik soha - jelentette ki.

Úgy vélte, azt hittük, ennél nincs lejjebb, a második világháború után azonban "szívfájdalom nélkül dobtak oda bennünket a kommunistáknak", ahogy a többi közép-európai országot is. Legyen ez örök tanulság a közép-európai népeknek - fűzte hozzá.

A miniszterelnök elmondta: "sokan
velemenyezd, 2020. június 06. szombat, 14:22
Trianon 100 - Molnár Zsolt: nem lehet kisajátítani a nemzeti gyásznapot
céljai érvényesítésére akarja használni. A Fidesz meg akarja osztani a nemzetet, és saját céljait akarja szolgálni akkor, amikor nemzeti konszenzus helyett egypárti diktátumként nyújtja be a parlamentnek azt a határozatot, amelyet a Kárpát-medencei képviselők 100 százaléka elfogadott - mondta.

Trianonnak, a nemzeti tragédiának nincs pártpolitikai hovatartozása, ahogy a vírusnak sincs pártpolitikai kötődése. Trianonnak van viszont helyes értelmezése - mondta Molnár Zsolt, hozzátéve: Trianon nem természeti katasztrófa volt, hanem egy igazságtalan háborút lezáró igazságtalan békediktátum.

Molnár Zsolt szerint "Trianon sebei a múltba vezetnek", az MSZP politikusai azonban elsősorban jövőorientáltan állnak a kérdéshez, és szerintük a megoldást a jövőben kell keresni. Értékelése szerint a sebek gyógyítására erős, belső határok nélküli Európára van szükség, amely közös fizetőeszközre épül és amely tiszteletben tartja a népek önrendelkezési jogát, az anyanyelvhasználatot, a kulturális autonómiát.

Az
velemenyezd, 2020. június 01. hétfő, 12:56
Harmónia......
utat..." Így szól a nóta, figyelmeztetve arra, hogy életed égi kísérői különleges üzenettel szolgálnak neked! Uralkodó bolygód üzenete ma különösen igaz rád! Olvasd el a HarmoNet horoszkópját, és ha az üzenet még abból sem válik világossá, rendelj személyre szabott horoszkópot. Égi jellegük miatt a szellemi erők, a sötétség ellentétének jelképei. Az asztrológia azon az elven működik, hogy a csillagok analógialáncai saját érzékeléssel rendelkeznek, mert tisztán részesednek az éltető isteni természetből. A természeti népek a csillagokat istenségeknek tekintették. Az égitestek mozgása szabályos pályájukon az isteni hatalom harmonikus együtthatásának jelképe. Mai horoszkópod kiemelten igaz rád!

Szerelmi üzenet: Kapcsolatban élőknek a helyes úton haladó, pályájáról le nem térő kapcsolatot jelzi. Párkeresőknek a szerelem útját mutatja, nagyon szerencsés kártya.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy párhuzam van az égi és földi események között, de tévedés lenne azt hinni, hogy sorsunkat
agica2004, 2020. május 07. csütörtök, 17:37
A föld nemcsak a mi otthonunk, hanem Isten otthona is!
roppant kellemetlen lesz.
Hogyan lehet helyreállítani a harmonikus kapcsolatot a földdel és az emberiség többi részével? Harmonikus kapcsolatot... Sokszor elveszítjük a harmónia látását. A harmónia a Szentlélek műve, közös otthonunkban, a földön is, az emberekkel, a felebarátainkkal, a legszegényebbekkel való kapcsolatunkban is. Hogyan lehet helyreállítani ezt a harmóniát? Új módon kell néznünk közös otthonunkra. Értsük meg: a föld nem kiaknázható erőforrások tárháza! Nekünk, hívőknek, a természeti világ a ,,teremtés evangéliuma", amely Isten teremtő erejét fejezi ki, ez az erő pedig az emberi élet alakításában és a világnak, valamint mindannak létben tartásában nyilvánul meg, ami a világban az emberiség fenntartását szolgálja. A bibliai teremtéstörténet így fejeződik be: ,,Isten látta, hogy nagyon jó mindaz, amit alkotott" (Ter 1,31). Amikor ezeket a természeti tragédiákat látjuk, melyek a föld válaszai rossz bánásmódunkra, azt gondolom: ,,Ha most megkérdezném az Urat,
maroka, 2020. április 23. csütörtök, 10:16
Áder János magyar holokauszt-túlélőkkel találkozott Jeruzsálemben
egyik jeruzsálemi szállodában megtartott találkozóra, és ismertette a nemzetközi összejövetelen tapasztaltakat, illetve szólt a legjelentősebb tanulságról, a "soha többé" ígéretéről.

Kiemelte Jiszrael Meir Lau főrabbinak, Buchenwald gyerektúlélőjének beszédét, amelyben a tekintélyes rabbi kijelentette, hogy nem tudja sem megbocsátani, sem elfelejteni a 75 éve történteket. Lau Noé bárkájára hivatkozva a népek békés együttélését, barátságát és békéjét sürgette, s a közös ellenségek, a betegségek, természeti csapások elleni közös harcra szólított fel.

A magyar túlélők előtt Áder János ismertette a két ország kiváló kapcsolatát, amelyet a két miniszterelnök személyes jó viszonya is megerősít. Joszi Weiss jeruzsálemi tiszteletbeli konzul kérdésére válaszolva hangsúlyozta, hogy nemzetközi összehasonlításban Magyarországon különösen csekély számban fordulnak elő zsidók ellen gyűlöletből elkövetett bűncselekmények.

Áder emlékeztetett a magyar zsidó közösségek reneszánszára, valamint arra, hogy
velemenyezd, 2020. január 24. péntek, 07:03
Mai harmónia kártyám
utat..." Így szól a nóta, figyelmeztetve arra, hogy életed égi kísérői különleges üzenettel szolgálnak neked! Uralkodó bolygód üzenete ma különösen igaz rád! Olvasd el a HarmoNet horoszkópját, és ha az üzenet még abból sem válik világossá, rendelj személyre szabott horoszkópot. Égi jellegük miatt a szellemi erők, a sötétség ellentétének jelképei. Az asztrológia azon az elven működik, hogy a csillagok analógialáncai saját érzékeléssel rendelkeznek, mert tisztán részesednek az éltető isteni természetből. A természeti népek a csillagokat istenségeknek tekintették. Az égitestek mozgása szabályos pályájukon az isteni hatalom harmonikus együtthatásának jelképe. Mai horoszkópod kiemelten igaz rád!

Szerelmi üzenet: Kapcsolatban élőknek a helyes úton haladó, pályájáról le nem térő kapcsolatot jelzi. Párkeresőknek a szerelem útját mutatja, nagyon szerencsés kártya.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy párhuzam van az égi és földi események között, de tévedés lenne azt hinni, hogy sorsunkat
eva6, 2020. január 15. szerda, 10:51
Erdő Péter karácsonykor: Legyünk karácsony táján újra gyerek
,,létezés önálló lényként, önálló valóságként" . Akkor viszont az isteni gondoskodás révén mi is részesedhetünk az életben.

3. Hogy is mondja az evangélium? ,,Az élet volt az emberek világossága." Az isteni élet, Isten léte a gondolkodásra képes szabad ember számára útmutatást is jelent. Gyenge hasonlattal élve a Nap fényében látjuk meg a tárgyakat, így tájékozódunk. Ha a világunkat, önmagunkat és egymást ebben a fényben szemléljük, akkor irányt kap az életünk. Akkor a természeti környezet körülöttünk nem lesz érinthetetlen istenség a számunkra, de nem is lesz értelmetlen, jelentés nélküli anyag, amelyet a jó közérzetünk, a kényelmünk érdekében bárhogyan használhatunk. Hanem teremtett világot ismerünk fel benne, amelyet az Alkotó az ember gondjaira bízott, hogy őrizze és művelje azt. Így olvassuk a Paradicsom kertjéről a Teremtés könyvében. És a másik ember sem lesz a számunkra puszta eszköz, a szórakozásunk vagy a meggazdagodásunk eszköze, hanem Isten képére alkotott
maroka, 2019. december 25. szerda, 17:12
Ferenc pápa: gyarmatosítás helyett evangelizációra van szüksége a világnak
Ferenc pápa homíliájában az isteni szeretet életet adó tüzéről beszélt. Szembeállította azokkal a lángokkal, amelyek az emberek világában mindent elpusztítanak és tönkretesznek, "népeket és kultúrákat falnak fel".

Az argentin pápa megjegyezte, a történelem során az evangelizációt túl sokszor helyettesítette már a gyarmatosítás. A katolikus egyházfő úgy vélekedett, korunkban is a hatalomvágy és pénzéhség "új gyarmatosítással" fenyeget. "A minden mást tönkretevő érdekek gyújtotta tűz (..) pusztított az Amazonas térségében" - utalt Ferenc pápa a brazíliai erdőtüzekre. Hozzátette, ugyanez a pusztítás megy végbe, amikor egyesek kizárólag egyéni vagy az őket képviselő szűk csoport céljai megvalósítására törekednek, "felégetve a diverzitást, hogy mindenki és minden egyforma legyen".

A Szent Péter bazilikában pontifikált misén az Amazonas térségében élő etnikai csoportok és törzsek is képviseltették magukat, köztük indios bennszülöttek színes tolldíszes fejfedővel.

Az ünnepélyes szertartás
velemenyezd, 2019. október 06. vasárnap, 16:41
A kassai vértanúk halálának 400. évfordulójára emlékeztek ..
olvassuk a mai evangéliumban. Keresztény világnézetünk egyik alapvető igazsága, hogy az ember örök életre hivatott, hogy személyes életünk és létünk sem szűnik meg a földi halállal. De ez a meggyőződésünk nem pusztán filozófiai felismerés. A kinyilatkoztató Isten pedagógiája fokozatosan vezette az embereket ennek a hitnek az elmélyítésére. Teljes világosságában pedig Krisztus tanítása, halála és feltámadása ragyogtatta föl ezt az alapvető igazságot magáról az emberről. Itt ugyanis nem pusztán valamilyen természeti tényről van szó, hanem egy jelentéssel és hivatással teli felismerésről. Egy olyan jövő bizonyosságáról, amely bevilágítja és értelmezi földi életünket. Méltán mondja Szent Pál, hogy ha Krisztus föl nem támadt, akkor hiábavaló a mi hitünk. Csakhogy Krisztus valóban föltámadt, és ettől kezdve az iránta való szeretet és a hozzá való hűség földi életünk és hivatásunk legfőbb tartalma és útmutatója. Ebben a meggyőződésben éltek a szent kassai vértanúk: István és Menyhért, a jezsuiták; Márk, az
maroka, 2019. szeptember 10. kedd, 13:42
1/54
Képek, videók
Természetes antibiotikum.
pacsakute
2020. május 11. hétfő, 00:14
Arctisztítás természetes
pacsakute
2020. február 10. hétfő, 22:07
Természetes antibiotikumo
pacsakute
2019. január 13. vasárnap, 00:33
Természetes agyserkentők.
pacsakute
2019. január 13. vasárnap, 00:31
Természetes vitaminok.jpg
pacsakute
2018. február 20. kedd, 21:20
Természetes antibiotikumo
irmus
2018. február 16. péntek, 14:29
Természetes-gyógymódok -a-
pacsakute
2017. október 02. hétfő, 10:48
Természetesség-GYERTYA
1vargaildyko
2016. július 21. csütörtök, 06:18
Természetesség-NAPFÉNY
1vargaildyko
2016. július 03. vasárnap, 06:12
Természetes fájdalomcsill
pacsakute
2016. február 06. szombat, 22:08
Vérnyomás csökkentésére.j
pacsakute
2013. február 20. szerda, 18:45
recept magas vérnyomás cs
irmus
2018. január 16. kedd, 08:25
magas vérnyomás ellen.jpg
dnemethk
2013. március 22. péntek, 22:21
Túl magas a vérnyomása?
tothd
2007. március 03. szombat, 14:25
Címkék
Erdő Péter, második világháború, természeti környezet, emberek világában, emberiség többi, meggyőződésben éltek, elven működik, természeti világ, helyes úton, magyar zsidó, történelem során, kényelmünk érdekében, életmód átalakítása, stresszt fizikai, vérnyomást tartósan, gondolkodásra képes,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.