Belépés
2020. február 19. szerda | 8. hét | 50. nap | 14:05 | Zsuzsanna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ránctalanító pakolások otthon
Az évek múlásával a bőr egyre inkább veszít feszességéből, megjelennek az apró szarkalábak, később pedig a mélyebb ráncok. Ezért minél hamarabb érdemes tenni azért, hogy az arc minél tovább megőrizze fiatalságát és rugalmasságát.
A piacon számtalan megoldást kínálnak a ráncok ellen, ha viszont a természetesség híve vagy, jó megoldásként szolgálhatnak a konyhádban is fellelhető alapanyagok, amelyek feltöltik az apró barázdákat, táplálják, és üdévé varázsolják a fáradt arcbőrt.A legjobb házi ránctalanító pakolásokHa szeretnéd halványítani a már kialakult ráncokat, vagy élénkebbé tenni a bőrt, az otthon fellelhető hozzávalókból tuti pakolásokat rittyenthetsz magadnak. A méz feszesíti a bőrt, valamint fertőtlenítő, pattanástalanító hatásáról is ismert. Az argánolaj hatékonyan veszi fel a harcot a száj és szem körüli barázdákkal, mivel a benne lévő E-vitamin, az antioxidánsok és a fitoszterolok részt vesznek a bőr megújításának folyamatában. A meggymagolaj erősít, hidratál és feszesít, a szódabikarbóna pedig
pacsakute, 2019. október 22. kedd, 00:09
ooOoo
szemekkel, vastag szemöldökkel, magas homloka volt, sűrű fekete hajjal. Meg kell állapítanunk, megjelenése nem volt karizmatikus. De ha egyszer felizgatták, akkor kigyúlt a tüze, és a géniusz látszódott minden mozdulatán. Szemei villogtak és szikráztak, durván faragott arcán minden vonás kifejezővé vált, és egy olyan ember láttak maguk előtt, akinek ritka hatalma és mágikus befolyásolóképessége van.

Mindig meg tudta fogni az embereket, nem lehetett elmenekülni józan érvelése, őszinte természetessége és folyamatos jó humora elől, amivel logikus mondanivalóját fűszerezte. Világos volt, tömör, előadása ékesszóló és tökéletesen uralkodott mondanivalóján. Ezrek csődültek össze őt meghallgatni.

Természetes volt tehát, hogy a republikánusok 1860-ban a novemberi választásokon Abraham Lincolnt indították jelöltjükként, aki azonban végső fokon 1866000 szavazatot kapott a demokraták összesített 2810000 szavazatával szemben. Meg kell azonban jegyeznünk, ami a legfontosabb, a demokraták három
eposz, 2019. február 25. hétfő, 21:38
Így készíts egy tábla tej+étcsokit 100 forintból - házilag
lényeg

Általad lesz a masszádból kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lukas csokoládé, stb., attól függően, hogy milyen kiolajozott formába öntöd a csokidat. Egy óra alatt kihűl - frigóval rásegíthetsz - utána csomagolható, ajándékozható, kínálható, ehető.

Táblás csoki ajándékba: műanyag dobozkát olajozz ki, öntsd bele a folyékony masszát és szórj rá aszalt gyümit, magokat vagy ehető virágszirmokat!

Csomagold celofánba az alkotásodat és kösd át egy szalaggal, vagy ha a természetesség híve vagy, újrapapírba csomagolva egy kis raffiával átkötve is mutatós.

csokikeszites_hazilag.jpg

Édes az életed, ezért a keserűre esküszöl?

Ezekre lesz szükséged:

2 dl cukrozatlan kakaópor
10 deka vaj vagy margarin
1 dl cukor
1 ek liszt
1 ek étolaj
1 tk fahéj
Titkos adalékok: őrölt kávé, pár csepp eredeti levendula illóolaj, menta kivonat, chilipor, rumos meggy...

Így készítsd:

Olvassz vajat a
tinka1951, 2017. szeptember 30. szombat, 08:33
Csaba testvér: Árpádházi Szent Erzsébet
új hazájának minden szokását.

A kis Erzsébet jósága és kedvessége hamarosan megnyerte a vár népét. A nála hét évvel idősebb Lajos kezdettől fogva szívből szerette. A leendő anyós, Zsófia asszony ellenben egyre növekvő rosszallással figyelte a gyermek fejlődését, mert szokásaival nem tudott egyetérteni. Nemcsak apró, túlzásnak minősített vallási gyakorlatai zavarták (Erzsébet például ismételten megszakította játékait, hogy, mint mondta, ,,Istent szeresse''), hanem az is, hogy teljes természetességgel magával egyenrangú társnak tekintette a legegyszerűbb gyermeket is. Ezt még mind elnézte volna, mint gyermekes jámborságot, azt azonban már nem tudta megbocsátani, hogy Erzsébet nem vette át az udvari élet előírt formáit: nem volt hajlandó megtanulni a nők számára akkor kötelező tipegő járást, s ráadásul minden körtáncnál jobban szerette a vad lovaglást. Ezzel egyébként az egész udvar megütközését is kiváltotta, s ha Lajos védelmébe nem veszi az áskálódásokkal szemben, és aránylag korai házassággal meg
anna4459, 2015. november 06. péntek, 08:03
Bálint Sándor: Boldogasszony vendégségében
pedig, hogy éppen ilyen helyeken kellene a legnagyobb művészi teljesítményeknek megvalósulniok, hogy szépségüket a kegyhely jámbor tekintélye megszentelje a hívek előtt. Ülünk a templom előtt és a Hungaria Franciscana képeit idézgetjük magunkban.

Látjuk a középkort, amikor a barátok a magyar néplélek nevelése mellett missziós területeken is küzdenek. Térítgetik a pogány kunokat és a tartományokban élő szakadárokat és eretnekeket. Látjuk a török időket, amikor a barátok magától értetődő természetességgel maradnak híveik mellett. Elfogadják .az adott helyzetet. Vállalják a helytállás reménytelennek látszó hősiességét. Az ország földrajzi és szellemi értelemben romokban, a kereszténység fájdalmas megosztottságban. Mindenki menekül biztosabb helyekre, csak az egyszerű nép marad apai földjén. A barátok velük maradnak, pászlorok, akik mindenüket odaadják juhaikért. A gyöngyösi klastrom a palóc, a szegedi, az alföldi, a csíksomlyói pedig; a székely katolikus néplélek gondozásában és megmentésében igazán
lenke1964, 2015. október 27. kedd, 20:52
Amelyiket választod-jellemezhet Téged
társaságot, de remekül elvagy egyedül is, és sohasem unatkozol. A társaság számodra a közeli barátokkal való meghitt beszélgetést jelenti, de minden felszínesség és üres csevegés nélkül. Ez utóbbi nem kenyered, sőt idegesít, ha valaki a semmiről képes órákon át beszélni. Ebből adódhatnak konfliktusaid, főleg ha véleményednek hangot is adsz. Aztán sarkon fordulsz és otthagyod a számodra unalmas, felszínes embereket és inkább egyedül töltöd az idődet valamilyen tartalmas elfoglaltsággal.

4./ A természetesség, a hagyományok híve és tisztelője vagy. Nem szereted a feltűnést, a kihívó dolgokat. Az öltözködésedben is örök divat számodra a mérvadó, ami egyszerű, visszafogott és elegáns. Környezeted megbízható és szeretetre méltó emberként ismer, akire mindig lehet számítani. Kiegyensúlyozott, nyugodt magatartásod másokra is átragad, így amikor valaki egyik percben képes lenne felrobbanni a dühtől, néhány veled váltott mondat után szinte azonnal meg is nyugszik.

5./ Sajátos stílusod van, mely
pacsakute, 2015. szeptember 23. szerda, 20:47
A természetgyógyászat
betegségek ellen.
A természet mindig megtalálja az eszközöket és az utakat ... nevelés nélkül, s anélkül hogy, tanulta volna elvégzi kötelességét... Hippokratész a tudományos vizsgálódás, és az empirikus gyógyítás híve volt.
Azt tanította, hogy az embernek önmagát is össze kell szednie, ha az isteneket hívja.
A nyugati vilàg orvosai ma is Hippokratészi esküt tesznek hivatásuk megkezdésekor.
A természetgyógyászok által alkalmazott, vagy javasolt terápiás módszerek természetessége nem minden esetben jelenti a természetben előforduló anyagokat.
Ide sorolhatók a szervezet öngyógyító folyamatait segítő módszerek és eszközök legtöbbje is.

Hoff-féle terápiás elvek
Antagonizmuson alapuló terápia.(ellenanyagok, természetes antibiotikumok...stb.)
Szinergizmuson alapuló terápia.
Cserehatáson alapuló terápia (Hippokratészi elv: ,,Ami szoros - lazítani, ami laza - szorítani")
Kompenzáción alapuló terápia. (kiegyenlítés -
lenke1964, 2015. június 17. szerda, 18:18
Fahoroszkóp
akar lenni, nehezen jut egyről a kettőre.
Szerelemben az őszinteség híve. Párjától hűséget vár, cserébe bármire képes.

Ciprus
VII. 26. - VIII. 4.
Legjellemzőbb tulajdonsága: a derű és az optimizmus. Rendkívüli érzéke van a lélek dolgaihoz, imádja a természetet, szívesen vonul el a világtól, hogy élvezhesse a madarak dalát, a szél zúgását. Ez nem jelenti azt, hogy egyedül él. Általában olyan barátai vannak, akik tiszteletben tartják különc viselkedését.
Szerelemben a természetesség az elsőrendű szempont számára. Olyan társat keres, akinek azonos az érdeklődési köre, akivel elvonulhat a világtól.

Nyárfa
VIII. 5-13
Legjellemzőbb tulajdonsága: a bizalmatlanság. Mindenben és mindenkiben előbb a rosszat veszi észre. Pesszimista, fél a jövőtől. Kerüli a durva helyzeteket, az egészséges versenyt. Magányos, mert érzelmeit, gondolatait nem szívesen osztja meg másokkal.
Szerelemben fél elkötelezni magát, de akinek igent mond, attól sírig tartó hűséget vár.
klementinagidro, 2015. április 19. vasárnap, 12:40
Bicsérdy Béla a "Bicsérdizmus" apostola.
járó ember is minden jónak forrása és elmaradott embertársait is ezen érzelmeitől áthatva kell felkeresnie. Kik az igazságról fel nem világosíthatók, azoknak más irányú, de mindenkor kielégítő válaszokat adunk: -Így kell élnünk, mert ehhez szoktunk, nem tudunk másképp.
-- Hát én is így vagyok ezzel a fene növény evéssel. Megszoktam. Beteg volnék, ha mást ennék, ezt pedig nem kívánhatja senki. A csökönyösök előtt a mi fejlődésünkről nem beszélünk, előttük úgy a családunkban vagy máshol is a természetesség révén elérhetett gyógyítási sikereinkről is hallgatunk, mert az őket eltöltő irigységük alapján tanításaink ellenségeinkké tenné őket, és minek ez.?. Úgy kell viselkednie, hogy embertársai nyugalmát, békéjét és önérzetét ne zavarja. A mai ember legnagyobb rabszolgatartója, a gyomor őfelsége ellen hirdet harcot, ezzel riadalmat vált ki a gyomor hősei sorából. A hervadhatatlan élet és gyűretlen, örök egészség prófétája.
-- Rájöttem, hogy a 900-as év után lezajlott atlétikai versenyeken
yaskane, 2015. március 10. kedd, 09:03
Nap szentje: ÁRPÁDHÁZI SZENT ERZSÉBET
elsajátíthassa új hazájának minden szokását.
A kis Erzsébet jósága és kedvessége hamarosan megnyerte a vár népét. A nála hét évvel idősebb Lajos kezdettől fogva szívből szerette. A leendő anyós, Zsófia asszony ellenben egyre növekvő rosszallással figyelte a gyermek fejlődését, mert szokásaival nem tudott egyetérteni. Nemcsak apró, túlzásnak minősített vallási gyakorlatai zavarták (Erzsébet például ismételten megszakította játékait, hogy, mint mondta, ,,Istent szeresse''), hanem az is, hogy teljes természetességgel magával egyenrangú társnak tekintette a legegyszerűbb gyermeket is. Ezt még mind elnézte volna, mint gyermekes jámborságot, azt azonban már nem tudta megbocsátani, hogy Erzsébet nem vette át az udvari élet előírt formáit: nem volt hajlandó megtanulni a nők számára akkor kötelező tipegő járást, s ráadásul minden körtáncnál jobban szerette a vad lovaglást. Ezzel egyébként az egész udvar megütközését is kiváltotta, s ha Lajos védelmébe nem veszi az áskálódásokkal szemben, és aránylag korai
radvanszki_jozsef, 2014. november 19. szerda, 19:16
SZÉP ASSZONYOK EGY GAZDAG HÁZBAN /15.fejezet/
Li kancellár némi arany ellenében futni hagyja
a már pusztulásra kárhoztatott Hszi-men Csinget.
Aranylótusz elbolondítja a fiatal Csent


Hszi-men Csing megbízottai, Laj-pao és Laj-vang, közben már lóhalálában Kajfengfu, a
főváros felé vágtattak. Amikor hajnaltájt felkerekedtek, a felkelő nap aranysugarai bíborpírral
árasztották el az utat, s addig meg sem pihentek, míg a lábuk előtt felszálló porban a
visszaverődő vörös fények nem jelezték az alkonyat beköszöntét. Végre nagy sokára
áthaladtak a Tízezer Nemzedék Kapuján, s a fáradtságtól szinte aléltan vonultak szállásukra.
Előbb alaposan kialudták magukat, majd másnap délelőtt nekiindultak, hogy az utcákon és
sikátorokban minél több újdonságot tudjanak meg. A járókelők beszélgetéséből kiderült, hogy
a határvidéki katasztrofális vereség egyik felelősét, Vang hajdani hadügyminisztert, a bíróság
száműzetésre ítélte, míg a Jang marsall elleni eljárás még nem
scorpionsrose, 2014. szeptember 20. szombat, 19:29
1/4
Képek, videók
Ránctalanító krém.jpg
pacsakute
2018. december 27. csütörtök, 15:01
Ránctalanító masszage pon
pacsakute
2017. január 23. hétfő, 20:49
RÁNCTALANÍTÓ
husika66
2007. május 06. vasárnap, 14:17
LEOREX ránctalanító krém
nasimix
2007. február 20. kedd, 06:00
ránctalanító.jpg
szuszi1988
2006. szeptember 21. csütörtök, 21:29
Ránctalanító
brigigirl
2006. július 16. vasárnap, 16:58
1.Idő múlásával - v..jpg
anci-ani
2014. november 13. csütörtök, 11:42
Az élet múlásával.png
lilagondolatok
2014. június 19. csütörtök, 15:28
Idő múlásával.jpg
sznejuci
2011. szeptember 01. csütörtök, 18:13
szarkalabak.png
kathyvp
2018. július 07. szombat, 15:34
Pipacsok-szarkalábak.j pg
pacsakute
2017. január 04. szerda, 19:28
Szarkalábak ellen.jpg
pacsakute
2014. július 17. csütörtök, 06:33
Szarkalábak
margoboszi
2011. október 23. vasárnap, 10:00
Címkék
érdeklődési köre, kihívó dolgokat, meggymagolaj erősít, Árpádházi Szent Erzsébet, géniusz látszódott, argánolaj hatékonyan, csíksomlyói pedig, empirikus gyógyítás, fitoszterolok részt, apró barázdákat, Hszi-men Csing, embernek önmagát, számodra unalmas, lábuk előtt, határvidéki katasztrofális, isteneket hívja,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.