Belépés
2018. november 19. hétfő | 47. hét | 323. nap | 06:42 | Erzsébet
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Érdekesség
A tüdő megtisztítására és méregtelenítésére

A tüdőn keresztül jut el az oxigén a sejtekhez, segít méregteleníteni a szervezetet, és képes meggyógyítani, ha megfelelően működik. A tüdő megtisztítása egyben a méreganyagok eltávolítását is jelenti a szervezetből, amelyek hatással lehetnek az adott szervekre, és magára az egész testre is.

Valóban szükséges a méregtelenítés? Röviden, igen. Nagy mennyiségben találkozunk szennyező anyagokkal mindennap, mely megnehezíti a szervezet méregtelenítési erőfeszítéseit, és ha ezek a méreganyagok nem hagyják el a testünket, jóval érzékenyebbek leszünk a betegségekre és a fertőzésekre, a hormonális egyensúlyról nem is beszélve.

Függetlenül a forrásuktól, minden méreganyagnak át kell haladnia a test méregtelenítő folyamatán a májunkban, ezért kap ez a szervünk mindig hangsúlyos szerepet bármilyen méregtelenítő program során. Ugyanakkor a tüdő támogatásával javítható a máj méregtelenítő hatása, és mindezt kihasználhatjuk a jobb egészségünk
kirscha, 2018. július 10. kedd, 21:32
A világ legnagyobb légtisztítója
legnagyobb légtisztítója", szennyezés elleni küzdelem Kínában.

A tesztelések kimutatták, hogy az északnyugat-kínai Hszian városában felállított légtisztító torony 15 százalékkal csökkentette a levegő szállópor-tartalmát egy 10 négyzetkilométeres területen.

Azokon a napokon, amikor nagyon magas a légszennyezettség, a torony képes napi ötmillió köbméter szennyezett levegő megtisztítására.

A kínai tudósok azt remélik, hogy az eredmények ismeretében még több hasonló légtisztító tornyot építhetnek meg. Csao elmondta, hogy az 1000 négyzetkilométernyi Hszian levegőjének megtisztításához mintegy 100 toronyra lenne szükség.

A 10 méter átmérőjű, 60
schuro, 2018. április 28. szombat, 21:57
Mindent tudni szeretnék a fehér fagyöngyről!
kutatócsoport ugyanarra a következtetésre jutott. Ezek szerint jelentősen emelkedett a mellrákos esetek száma azoknak az 50 év feletti asszonyoknak a körében, akik hosszabb időn keresztül vérnyomáscsökkentő gyógyszert szedtek. Miért kell ilyen rizikót vállalni, hiszen itt ez a kitűnő gyógynövény, a fagyöngy?

Újabban mint rákmegelőző és rákellenes szert is alkalmazzák orvosilag a fagyöngyöt. A tapasztalatok ismételten bizonyítják, hogy a gyógynövények egyaránt alkalmasak a szervezet megtisztítására és a betegségek megelőzésére. - Ha egyszer s mindenkorra egészséges akar lenni és maradni - a gyógynövényekhez forduljon!

Felhasználás módjai

Teakészítés: a fagyöngyteát kizárólag hidegen készítjük. Egy púpozott teáskanál fagyöngyöt adunk ¼ liter vízhez, éjszakára állni hagyjuk, másnap kicsit felmelegítjük és leszűrjük. Ha nagyobb mennyiségre van szükségünk naponta, a teát tartsuk termoszban vagy pedig forróvizes vízmelegítőben melegítsük fel mindenkor.

Tinktúra: a
lenke1964, 2016. november 20. vasárnap, 15:03
1Krónikák 21–25-ig terjedő fejezetei
húszéves kortól fölfelé.25Mert Dávid ezt mondta:,,Jehova, Izrael Istene nyugalmat adott népének, és Jeruzsálemben fog lakozni időtlen időkig.26És nem kell a lévitáknak hordozniuk a hajlékot, sem semmilyen szolgálati eszközét."27Mert Dávid utolsó szavai szerint ezek voltak Lévi fiainak megszámláltjai húszéves kortól fölfelé.28A feladatuk ugyanis az volt, hogy rendelkezésükre álljanak Áron fiainak Jehova házának szolgálatában, ügyeljenek az udvarokra, az étkezőkre, minden szent dolog megtisztítására, és a szolgálat munkájára az igaz Isten házánál,29csakúgy, mint a sorba rakott kenyerekre, a gabonafelajánlás finomlisztjére, a kovásztalan lepényekre, a sütőlapon sütöttekre, az összedolgozott tésztára, és minden, mennyiséget és nagyságot jelző mértékre;30hogy ott álljanak reggelente, hálát és dicséretet mondva Jehovának, ugyanígy este is;31és hogy minden égő áldozatot felajánljanak Jehovának sabbatonként, az újholdak idején és az ünnepi időszakokban, szám szerint, a rájuk vonatkozó előírás szerint,
charlotteani, 2016. szeptember 29. csütörtök, 21:41
42 nap alatt megöli a rákos sejteket
anyagot beszerezni. Az étkezés felvételekor a főétkezések közben kell az étellel együtt egy-egy kapszulát lenyelni. Elroppantani, vagy elrágni nem szabad, mivel a gyomor savtartalma a bélbaktériumokat hatástalanítja, annak a gyomron egészben kell keresztülhaladnia. Mások a béltisztítás eme módját "természetellenesnek", tehát elvetendőnek tartják. Miért nem emeltek kifogást akkor, amikor a táplálkozás volt természetellenes. Helyes táplálkozás mellett ugyanis nincs szükség a belek ily módon történő megtisztítására. Sajnos a természet egyik szabálya, hogy az ellenséget csak saját fegyverével lehet legyőzni, vagyis a természetellenest természetellenessel!

A fent leírt béltisztítás után az ember úgy érzi magát, mint aki Megszabadult egy nagy tehertől, szinte újjászületett. A vegyszeres, hashajtós béltisztítás többnyire levertséget, fáradtságot okoz, amely nehezen szűnik meg. A BREUSS-kúra alatt a FLORINA típusú elektromagnetikus készülék alkalmazása segíti a szervezet regenerálóképességének javulását,
sanci81, 2016. augusztus 23. kedd, 18:51
Őszintén a rákról
anyagot beszerezni. Az étkezés felvételekor a főétkezések közben kell az étellel együtt egy-egy kapszulát lenyelni. Elroppantani, vagy elrágni nem szabad, mivel a gyomor savtartalma a bélbaktériumokat hatástalanítja, annak a gyomron egészben kell keresztülhaladnia. Mások a béltisztítás eme módját "természetellenesnek", tehát elvetendőnek tartják. Miért nem emeltek kifogást akkor, amikor a táplálkozás volt természetellenes. Helyes táplálkozás mellett ugyanis nincs szükség a belek ily módon történő megtisztítására. Sajnos a természet egyik szabálya, hogy az ellenséget csak saját fegyverével lehet legyőzni, vagyis a természetellenest természetellenessel!

A fent leírt béltisztítás után az ember úgy érzi magát, mint aki Megszabadult egy nagy tehertől, szinte újjászületett. A vegyszeres, hashajtós béltisztítás többnyire levertséget, fáradtságot okoz, amely nehezen szűnik meg. A BREUSS-kúra alatt a FLORINA típusú elektro magnetikus készülék alkalmazása segíti a szervezet regenerálóképességének javulását,
tripike, 2016. július 20. szerda, 06:24
Planktonokat találtak a Nemzetközi Űrállomás külső felületén
Vlagyimir Szolovjev, az orosz űrmisszió vezetője szerint akkor találtak a parányi tengeri élőlényekre, amikor mintákat vettek az űrállomás egyik ablakáról.

Az űrhajós a felfedezést "teljesen egyedülállónak" nevezte.

"A planktonok ebben a fejlődési szakaszban az óceánok felszínén találhatóak meg" - mondta Szolovjev.

Szolovjev szerint a planktonok nem őshonosak Kazahsztánban, ahonnan fellőtték az űrállomás moduljait. Az űrhajós arra következtetett, hogy léteznie kell egy levegőáramlatnak, amely eléri a viszonylag alacsonyan, 300 kilométer feletti magasságban Föld-körüli pályán keringő állomást.

"Amennyire mi tudjuk, az orosz kollégák nem adtak le hivatalos jelentést a plankton megtalálásáról" - közölte Dan Huot, a NASA szóvivője. Információi szerint az oroszok valóban mintákat gyűjtöttek az állomás ablakairól, olyan üledékeket keresve, amelyek zavarhatják a kilátást.

Ugyan a mostani felfedezést eddig nem erősítették meg, tény, hogy egyes mikrobák képesek túlélni a legzordabb
velemenyezd, 2014. augusztus 22. péntek, 17:24
Szigorodik a kínai internet szabályozása
"Rend nélkül nincs internetszabadság. A világháló kényelmet jelent, ugyanakkor számos negatív hatása is van, s számos rejtett veszélynek a forrása, vagyis szabályozásra szorul" - szögezi le szerkesztőségi cikkében a Zsenmin Zsipao című állami lap.

Az írás azt követően látott napvilágot, hogy hétfőn a kínai cenzorok négy nagysikerű amerikai tévéfilmsorozatot - így az NCIS vagy a Big Bang Theory sorozatokat - levettek az országos videoportálokról, előzetes figyelmeztetés és utólagos magyarázat nélkül.

A múlt héten a számos népszerű honlapot, a legolvasottabb hírportálok egyikét és a legnagyobb mikroblogot is magáénak tudó Sina vállalatot pornográf tartalmak közlésében bűnösnek találták, és irodalmi művek, videók és audiofelvételek közzétételére vonatkozó engedélyének bevonását helyezték kilátásba.

A kínai internet egyik legnagyobbjának "fennakadása a hálón" a kisebb szereplők számára is elrettentő erővel bír, s azokat fokozott öncenzúrára kényszerítheti. Emellett a korábbinál fokozottabb
velemenyezd, 2014. április 29. kedd, 13:02
Hajléktalanokat toboroznak a földi pokolba
hozzá hasonló "szakember" keresgél hajnalonta potenciális munkásokat a hajléktalanok ismert éjszakázó helyein. Ez a megszokott módja annak, ahogy embereket találnak a 2011. márciusi földrengésben és cunamiban lerombolódott nukleáris erőmű környékén folyó munkákhoz. Nagyjából a Balaton kétszeresének megfelelő területen szennyeződtek be a katasztrófában részben elpusztult épületek, utak és más építmények, amelyeket nukleárishulladék-lerakókban gyűjtenek. A kormány 35 milliárd dollárt költ a terület megtisztítására, ám a megfelelő irányítás és ellenőrzés hiánya miatt kaotikus körülmények között folyik a munka - derül ki a Reuters elemzéséből.
Embernepperek
Japánban mindig létezett a napszámosok feketepiaca Tokió és Oszaka környékén. Az 1964-es tokiói olimpia létesítményeit például ilyen munkások tömegei építették fel. Az elmúlt évben a katasztrófa környezetének legnagyobb városában, Sendaiban alakult ki új munkaerőpiac: a rabszolgasorban tartott munkásokat itt adják veszik az embernepperek. Az
bordat, 2013. december 30. hétfő, 20:22
Száraz köhögés – milyen háziszerek segítenek?
A száraz köhögés gyakran durva hangot ad és ugatásszerű, sok esetben szabályos köhögési rohamok lépnek fel.
A köhögés különböző betegségek tünete, gyógyszerek mellékhatása vagy védőreflex lehet a légutak megtisztítására a portól, idegentestektől, váladéktól és vírusoktól. Akár száraz, akár hurutos a köhögés, ha három hétnél tovább tart, krónikus köhögésről beszélünk. A száraz köhögést a típusától és időtartamától függően fájdalmasnak érezhetjük.

Panaszok köhögésnél
A száraz köhögés többnyire egy bakteriális vagy vírusos fertőzés első három napjában lép fel. Gyakran társul más megfázásos tünetekkel, mint a rekedtség, torokfájás, nyelési nehézségek, fej- és végtagfájdalmak, nátha. Más betegségeknél további panaszokként jelentkezhet sípoló légzés, véres köpet és mellkasi fájdalom. A köhögés rendszerint rohamszerűen lép fel, és főleg az éjszakai vagy a kora reggeli órákban jelentkezik. Ezen kívül mindig köhögéssel járnak olyan betegségek, mint a nyálkahártyák gyulladásai a több éves dohányzás
suzymama, 2013. szeptember 16. hétfő, 09:42
Kapalbhati, a fújtató-; pumpáló-, vagy rekeszizomlégzés
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/12 689_3337585815814_118434155_n.jpg [/kep]

a szanszkrit elnevezés magyarul annyit jelent "fénylő koponya", a neve pedig onnan ered, hogy ez a légzőgyakorlat valóban megtisztítja mind az egész légzőrendszert, mind az elmét. Az agy megnövekedett oxigén ellátása folytán az éberség erősödik, jókedv érzését adja a gyakorlat. Hatása olyannyira erős, hogy a jóga 6 tisztító eljárásai (A hat krija) közül ez az egyik, amely az orrjárat, és a tüdők megtisztítására szolgál. Vishnu-devananda így ír a róla: "A kabalapháti a lehető legjobb módszer arra, hogy testünk minden egyes szövetét és sejtjét felfrissítsük. A gyakorlás alatt és utána egy különösen kellemes rezgést és örömet érezhetünk, legfőképpen a gerinc idegközpontjainak tájékán. A gerinc olyan lesz, mint egy elektromos árammal töltött vezeték, és tisztán érezhetővé válik az idegérzékelések áramlása."

Jógaórán légzésvisszatartással kombináljuk a kabalaphátit,
carrot, 2013. augusztus 17. szombat, 06:57
1/3
Képek, videók
41_erdekesseg_a_husvet rol
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 21:31
Érdekesség
sanci81
2018. április 06. péntek, 16:58
Érdekességek a csakrákról
sanci81
2016. augusztus 19. péntek, 19:02
érdekesség a kertből3.jpg
borigit
2016. február 24. szerda, 10:05
érdekességek 9.JPG
feviroza
2015. december 17. csütörtök, 11:57
érdekességek 8.JPG
feviroza
2015. december 17. csütörtök, 11:57
érdekességek 7.JPG
feviroza
2015. december 17. csütörtök, 11:57
érdekességek 69.JPG
feviroza
2015. december 17. csütörtök, 11:57
érdekességek 68.JPG
feviroza
2015. december 17. csütörtök, 11:57
érdekességek 67.JPG
feviroza
2015. december 17. csütörtök, 11:57
Orvosi tüdőfű.jpg
pacsakute
2018. november 16. péntek, 21:52
Szívemet valónan nem tudo
alvaro-hopihe
2018. július 22. vasárnap, 10:15
Sose tudo kialudni magam
sanci81
2018. július 21. szombat, 17:17
Merni tudó
anna4459
2018. május 05. szombat, 18:56
volt tüdő gondozó.jpg
zsokica45
2018. február 22. csütörtök, 20:23
Címkék
fehér fagyöngyről, ünnepi időszakokban, igaz Isten, katasztrófában részben, világ legnagyobb, kínai internet, tüdő támogatásával, száraz köhögés, tapasztalatok ismételten, száraz köhögést, elektromos árammal, szervezet méregtelenítési, kovásztalan lepényekre, hormonális egyensúlyról, betegségek megelőzésére, kora reggeli,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.