Belépés
2018. november 19. hétfő | 47. hét | 323. nap | 04:44 | Erzsébet
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nyitrai: vakok és gyengénlátók számára akadálymentes lesz a nemzeti konzultáció
irányait.

A kormány 2010 óta számos döntés hozott a családok védelme és megerősítése érdekében. A 2019-es költségvetésben 2000 milliárd forint jut családtámogatásra, ez a 2010-es összeg duplája.

Kitért arra is, hogy eddig 90 ezren vették igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt, és már az eredmények is látszanak: húsz éve nem volt ilyen magas a gyermekvállalási kedv, továbbá másfélszeresére nőtt a házasságkötések száma.

A népességfogyásra nem a migráció, nem a bevándorlók tömeges betelepítése a megoldás, hanem a gyermeket nevelő családok támogatása. Kiszámítható és hosszú távú családpolitikai kell - hangsúlyozta Nyitrai Zsolt.

Mint elmondta, a konzultáció során kikérik az emberek véleményét - a többi között - a főállású anyaságról, az otthonápolásról, a fiatalok életkezdési támogatásáról, valamint arról: támogatják-e azt, hogy a családokkal kapcsolatos legfontosabb szabályok kétharmados védelmet kapjanak.

Nyitrai Zsolt közölte, a budapestiek otthonaiba már megérkeztek a
velemenyezd, 2018. november 18. vasárnap, 13:15
A népírtás neve kilakoltatás...
a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja."

Mivel az írásban felhozott tények igazak, valamint EU-, vagy ENSZ-kompatibilis érv a migránsok befogadásának elhárítására nincs, minden gondolkodó emberben felmerült a kérdés:

Magyarország népességének csökkenése meddig folytatható, Magyarország fennmaradásának veszélyeztetése nélkül.

A választ az írás tartalmazza: Magyarországon a hatalomgyakorlást a hébereknek kell átvennie, amit a betelepítéssel lehet fenntarthatóvá tenni. Vagyis nem a migránsoknak, hanem a hébereknek kell a hely Magyarországon!

A tapasztalati tények (empirikus bizonyítékok) ezt támasztják alá, akár volt paktum, akár nem, akár titkolják, akár nem.
___________________________________________

Aki ezek után csak felháborodik, utcára megy hőbörögni, vagy továbbra is a héberkereszténység és a nyugati civilizáció "köztiszteletben álló" megmondóembereinek az igéit hallgatja, nemhogy üresfejű álmagyar, hanem
simocsi, 2018. október 19. péntek, 09:42
Fidesz: a magyar ellenzéki EP-képviselők már választottak és a bevándorláspárti oldalra álltak
lejáratását.

Hidvéghi Balázs szólt arról is: a Jobbik és az LMP képviselői sem álltak ki Magyarország mellett, "sunnyogtak és lapítottak", és ugyan nem szavazták meg a jelentést, de tartózkodó szavazatukkal elősegítették, hogy a javaslat "átmenjen".

A jövőben is számítani lehet arra, hogy az ellenzéki EP-képviselők minden bevándorláspárti javaslatot támogatni fognak, így azt, hogy a határvédelmet elvegyék a tagállamoktól, hogy a menekültügyi eljárásokat Brüsszelben folytassák le, hogy állandó betelepítési program induljon, s hogy legalizálják a migrációt - jelentette ki.

Hozzátette: az ellenzéki EP-képviselők azt is támogatják, hogy ne legyenek büntethetők az embercsempészekkel együttműködő civil szervezetek, és, hogy több uniós forrást kapjanak az embercsempészekkel együttműködő Soros-szervezetek.

Az ellenzéki EP-képviselők a bevándorláspárti oldalra álltak, és ha rajtuk és a bevándorláspárti brüsszeli eliten múlik, nemcsak folytatódik, hanem fel is gyorsul Európa migránsokkal való
velemenyezd, 2018. október 04. csütörtök, 23:31
Szép napot mindenkinek!
kap. Aki ötöt kapott, megduplázta, aki kettőt, az is, aki egyet, az elásta. A gazda a jól sáfárkodókat megjutalmazza, a rest szolgát viszont megbünteti, és elveszi tőle azt az egy szem tálentumot, és odaadja annak, akinek már tíz van. Aki a legjobban használta, az kapja meg az újabb lehetőséget. Semmi hamis egalitarizmus.

A menekültügy tavalyelőtt, a 2015-ös évértékelőn szervült alighanem hosszú időre az orbáni beszédbe, hogy 2016-ra teljes pompájában tündököljön, kéz a kézben a betelepítési kvóta elleni élet-halál harccal

Orbán 2017: A magyarok jövője biztosított......Orbáni évértékelője 2017 február 10-én a Várkert Bazárban.Orbán szerint a magyarok jövője biztosított, Magyarország erősödik és fejlődik, Magyarországon "a holnap nem vet árnyékot a mára". A miniszterelnök úgy fogalmazott: "a holnap miatt nincs okunk idegeskedni, a családok talpra fognak állni, és anyagilag is össze fogják szedni magukat". Hozzátette: ha mindenki rendesen elvégzi a munkáját, betartjuk a
kirscha, 2018. augusztus 22. szerda, 09:37
Kormány: a "Stop Soros" törvénycsomag és az alkotmánymódosítás a magyar emberek akaratát érvényesíti
előterjesztést 160 igen szavazattal, 18 nem ellenében fogadta el.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében azt írta, a megerősített védelemre szükség van, mert "az Európát sújtó tömeges bevándorlás folyamatos, a Soros-hálózat és a brüsszeli bevándorláspárti politika pedig azzal fenyeget, hogy hazánkat is migránsokkal akarják elárasztani".

Hangsúlyozták: a kormány számára Magyarország az első, ezért az alkotmánymódosítással megerősítik az ország szuverenitását és megtiltják idegen népesség betelepítését Magyarországra. Az alaptörvény kimondja tették hozzá -, hogy az Országgyűlés beleegyezése nélkül nem telepíthető be bevándorló az országba, és nem kaphat menedéket az, aki a biztonságos országon keresztül érkezett Magyarországra és nincs kitéve üldöztetés veszélyének.

A büntető törvénykönyv módosítását is tartalmazó "Stop Soros törvénycsomag" pedig büntethetővé teszi az illegális bevándorlás szervezését, ennek értelmében büntethető lesz mindenki, aki illegális migrációt szervez és a
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 16:32
Krónika 2. rész (napirend előtt: oktatás, illegális bevándorlás)
reagált: neki a PM-ről a privatizáció és a liberalizáció jut eszébe, ezt vallotta ugyanis a párt "szellemi elődje", az SZDSZ. Több mint 300 helyen zártak be iskolát, 15 ezer tanárt elbocsátottak, és egy teljes havi fizetést elvettek az oktatásban dolgozóktól - bírálta a 2010 előtti kormányt. Kiemelte, hogy ezzel szemben ma 550 milliárd forinttal több van az oktatási költségvetésben, mint nyolc éve.

KDNP: az emberi jogokat helyesen kell értelmezni

Harrach Péter (KDNP) a parlament előtt fekvő, a betelepítést tiltó és az otthon védelmét is tartalmazó alkotmánymódosítási javaslatról beszélt. A bevándorlás ügyében azt mondta: aki bekopog, mert súlyos veszélyben van, azt Magyarország megvédi, akik viszont a jobb élet reményében tömegesen be akarnak jönni, azokat nem engedjük, mert veszélyeztetik az életformát, a szokásokat és a biztonságot. Az országfoglalás joga, amit egyesek "sáskajárásnak" hívnak, nem létezik - hangoztatta.

Az otthonvédelemmel kapcsolatban hangsúlyozta: az otthon több mint egy
velemenyezd, 2018. június 11. hétfő, 16:12
Mi a vélemény ennek udatában Merkelről???
Endre,

Ez a cikkrészlet azt sugallja, hogy a zsidók tehetnek minden rosszról.
Márpedig ez nem igaz.
Rengeteg szabadkőműves létezik a világon akik nem is zsidók. Ezt a zsidó párhuzamot el kellene felejteni.
Nyilván te is tudsz sok magyar hírességről akik nem voltak zsidók és mégis a páholy tagjai voltak.
A Merkel valódi zsidósághoz tartozó lelkületét igen kétlem. Ugyanis az arabok Európába történő betessékelése igen sok európai zsidónak hátrányt jelent. Gondolom tudod, hogy miért.
A zsidóság megosztott. A nemzetvédő vonal messze nem ugyanaz mint a liberális multinacionalista "kultúra" hívei.
Ha Merkel csak annyira lenne zsidó, amennyire héberül beszél, nem ilyen nemzetpolitikát folytatna.
Izrael sem támogatja az arabok Európába történő tömeges betelepítését.
Úgyhogy, az idézett cikk sugalmazása egy baromság.
Ettől még Merkel kiszolgálhatja a szabadkőműveseket is...de azok nem Izrael.
wheels, 2018. május 05. szombat, 09:13
Mindkét szavazatot a Fideszre!
semmivel mindahhoz, amit a magyarok létrehoztak,

vagy kitartunk a mostani álláspontunk mellett, és azt mondjuk, hogy Magyarország a magyaroké, és csak mi dönthetjük el, hogy kikkel akarunk együtt élni.

Azaz bevándorlóország leszünk vagy nem. Ez a kérdés, és ez csak annyiban szól rólam, hogy az én álláspontom ebben a kérdésben mindenki előtt ismert. Én Magyarország miniszterelnökeként felépíttettem a kerítést, megvédtem a határt, és Brüsszelben nemet mondtam a bevándorlók betelepítésére. De a veszély ezzel nem múlt el, most is itt kopogtat az ajtón. Holnap ugyanis Magyarország következő néhány évtizedéről kell döntenünk, és ha elhibázzuk, akkor ezt a hibát nem tudjuk majd kijavítani.

Ezért azt kérem a választópolgároktól, hogy alkossanak bátor véleményt a mögöttünk hagyott évekről, ne legyenek velem szemben sem elnézőek, sem kíméletesek, idézzék fel azokat az intézkedéseket is, amelyekkel nem értettek egyet, de mégis, a vasárnapi döntésükben kapjon nagyobb
menusgabor, 2018. április 07. szombat, 21:00
Választás 2018 - Hidvéghi: az ellenzék bevándorlókat telepítene az üres lakásokba
Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján elmondta, Karácsony Gergely megbízásából Vágó Gábor már elkezdte összeírni a Magyarországon üresen álló lakásokat. "Ne legyen semmi kétségünk, hogy ha az ellenzék lehetőséghez jutna, akkor habozás nélkül megkezdené a betelepítéseket a választásokat követően" - tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta, különösen igaz ez egy olyan városban mint Szeged, amelyet egy közismerten bevándorláspárti baloldali politikus vezet.

Megjegyezte, Karácsonyék már évekkel ezelőtt azt javasolták, hogy üres laktanyákba kellene a migránsokat beköltöztetni. Az üres laktanyák mellett beszéltek üres önkormányzati lakásokról, amelyek után sorra kerülnének a magántulajdonban lévő, üresen álló ingatlanok is - mondta. Ahogy erre voltak példák Németországban és más nyugat-európai államokban is, ahol a tömeges migráció miatt helyet kellett csinálni a bevándorlóknak - fejtette ki Hidvéghi Balázs.

Ugyanez történne Magyarországon is, ahol a fővárost követően a nagy vidéki városok
velemenyezd, 2018. március 16. péntek, 12:51
Illegális bevándorlás - EP-képviselő: nem szabad összekeverni a terrorizmust és a migrációt
alkalmazható. Hozzátette: nemcsak ellenállás van azzal kapcsolatban, hogy az a tagállam kezelje az érkező menekültek ügyét elejétől a végéig, ahol az érintett eléri az unió külső határát, hanem be is bizonyosodott, hogy ez úgy, ahogy eddig volt, nem működik tovább. Ezért át kell alakítani a rendszert. Mint mondta, szocialistaként, Európa-pártiként valamilyen európai megoldásban hisz, annak összehangolásáért dolgozik. "De kompromisszumkészek vagyunk" - tette hozzá. Úgy vélekedett: az áthelyezések és a betelepítések egymást kiegészítő megoldások, amelyeket komolyan kell venni.

Juan Fernando López Aguilar szerint az Európai Bíróságnak teljesen igaza volt, amikor kimondta, hogy ha a tanács olyan döntést hoz, amely összhangban van az európai joggal, akkor a tagállamoknak végre kell hajtaniuk azt. Felidézte: egyes tagállamok megtámadták a döntést az Európai Bíróság előtt, de a bírák jogszerűnek mondták ki a döntéseket, és érvénytelenítették az érintett, a visegrádi csoporthoz tartozó tagállamok kereseteit.
velemenyezd, 2018. március 07. szerda, 21:03
Választás 2018 - Deutsch Tamás: Karácsony Gergely migránsok tömegeit helyezné el használaton kívüli laktanyákba
Azt mondta: az ellenzéki pártok az elmúlt hónapokban csiki-csukit játszanak a választókkal. Minden energiájukkal igyekeznek eltitkolni a migrációval, a kötelező betelepítési kvótával, a határzár lebontásával kapcsolatos álláspontjukat.

Deutsch Tamás szerint azonban eljött az igazság órája: Karácsony Gergelynek és az általa vezetett ellenzéki összefogásnak programszerűen, írásban megfogalmazott szándéka, hogy a használaton kívüli laktanyákat uniós forrásból felújítsák és megnyissák a menekültek előtt. Ez azt jelenti, mindent megtesznek azért, hogy Magyarországra tömegesen telepítsenek be Európába érkező migránsokat - jelentette ki.

Az érintett laktanyák egyike az egri, ahová akár több ezer bevándorlóthelyeznének el, amennyiben "döntési helyzetbe jutnak" - hangsúlyozta Deutsch Tamás. Megjegyezte: az ellenzéki összefogás mindezt uniós forrásokból tenné lehetővé, ahelyett, hogy az EU-s pénzeket eredeti rendeltetésüknek megfelelően gazdaságélénkítésre, vagy éppen az oktatás, illetve az egészségügy
velemenyezd, 2018. március 05. hétfő, 07:08
Vajon kinek az érdekeit is szolgálja ez a véletlen?
Nos, hogy melyik média hiteles, azt nem egy-két balos, vagy liberális fogja eldönteni, hanem az internet szolgáltatja a bizonyítékot.
2015-ben a médiájuk és a politikusaik azt szajkózták, nem lesz tömeges bevándorlás, az csak a kormány és a kormánypárti média hisztériakeltése.
Lett tömeges bevándorlás?

Tagadták a kvóta tervét is. Nincs és nem is lesz kötelező betelepítési kvóta - szinte szóra megegyezően ezt nyilatkozta több ellenzéki politikus is 2016 őszén, így Tóth Bertalan a Népszavában, Molnár Gyula az origo.hu-n - ,,Nincs ma olyan komolyan vehető politikusa Európának, aki arról beszélne, hogy a menekültkérdés megoldásának érdekében kötelező betelepítési kvótákat szeretnének bevezetni" -, és ezt írta Ujhelyi István is közösségi oldalán.
Nemcsak hogy lett, hanem per is lett belőle, meg kötelezettségi eljárás!
Gyurcsány Ferenc is büszkén hirdette, hogy elfogadja az unós kvótát, pártjával pedig aláírásgyűjtésbe is kezdett a kvóta mellett. Az
putnok7882, 2018. január 30. kedd, 17:52
1/9
Képek, videók
Akadálymentes
budaygergely
2010. január 16. szombat, 21:37
Konzultáció
tailor
2017. július 04. kedd, 10:39
Árulásos konzultáció
furaila
2017. március 27. hétfő, 15:20
Nemzeti Konzultációs Test
furaila
2017. január 11. szerda, 14:34
O.V.-konzultácio.png
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:10
2005-ös Konzultációs Test
furaila
2013. december 13. péntek, 06:49
Emberi Konzultáció 2012_M
szolidaritasgaleria
2012. augusztus 30. csütörtök, 18:13
Konzultáció a szigeten.JP
apahome
2011. június 12. vasárnap, 19:50
konzultáció
myatska
2008. augusztus 21. csütörtök, 23:31
Konzultáció
kayak
2008. január 14. hétfő, 10:59
Nyitrai Zsolt államtitkár
agica2004
2011. február 03. csütörtök, 15:30
Kállay Miklós és kormánya
agica2004
2018. július 23. hétfő, 15:43
Kormányos Sándor: Március
maria_kadar_148
2018. március 04. vasárnap, 19:20
Batthyany kormány
taltos1
2017. október 06. péntek, 23:10
kormany.jpg
menusgabor
2017. március 10. péntek, 21:14
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.