Belépés
2018. december 15. szombat | 50. hét | 349. nap | 14:53 | Valér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hogyan lépjek fel a pornó és perverz oldalak ellen?
Az a pár önzetlen segítő, akiknek évek alatt neveit cédulára írva karácsonyfa alá állandóan betett üvegcsébe került jelenti a világot, itt meg mindenütt, ahol ilyen érzéssel voltak irántam. Nem kell több, megnyerték a világot maguknak,a többi csőcselék és tömeg. A tömeg arctalan, akár az utcanép, mindig amellé áll, ahonnan hasznot remél, egyik nap egyikhez, másik nap másikhoz pártol. A tömeg megszokta az állandó politikai játékainak izmusait, vallásait a sötétségnek, amik nem tudnak megvilágosodni, mert van, ami lehetetlen, kihasználva a gazdagulást, azt élteti mindig, ahonnan tobzódást remélhet, könnyű prédákkal, tékozlással. A tömeg személyiség nélküli, arctalan, mindig szüksége van egy falkavezérre, amelyik megadja a jelszót a támadásra, ez megnyilvánul valamennyi fórumán a világnak. A tömeg kezébe adni tudományt, mint sötétség fejedelmeinek,egyenlő a világ halálával, amit folyamatosan meg is rendeztek mostanáig. A tömeg nem tud gondolkozni tisztán, sérteget, mert szív ellenesként hozták létre,
katalinkohut, 2018. augusztus 10. péntek, 15:52
Az ókori világ hét csodája
márványból épült templom Szidóni Antipáter egyik legkedvesebb épülete volt a csodák között. Egy fiatalember, Herosztrausz felgyújtotta a templomot i.e. 356. július 21-én, hogy hírnevet szerezzen magának. A felháborodott epheszosziak halálra ítélték Herosztratuszt és megtiltották nevének kiejtését. Ugyanazon az éjszakán született meg Nagy Sándor. A templomot újjáépítették, majd a gótok lerombolták, ezután újra felépítették. 401-ben a templom végleg megsemmisült, a konstantinápolyi érsek által vezetett csőcselék rombolta le.


Szemirámisz Függőkertje

A függőkertek Babilonban a hét csoda között a legrejtélyesebbek. Néhány történész még mindig vitatja, hogy a Függőkerteket előzetes tervek alapján vagy anélkül építették, hiszen a babiloni történelemben nem találtak ehhez kapcsolódó írásos forrásokat. Feltehetően a babiloni király, II. Nabukodonozor alatt építették, i.e. 600
lilagondolatok, 2017. augusztus 07. hétfő, 10:08
Borbély Zsolt Attila csörtéje a Jobbikkal
hangulatkeltésre.

Problémát látsz abban, hogy Bayer Zsolt felháborodott reakciója kapcsán sehol le nem írtam, ,,hogy normális országban ilyet nem lehet."

Persze, hogy nem írtam le, mert ebben az ügyben Bayer Zsolt oldalán állok. Felháborodását nemcsak megértem, de át is érzem. Legfeljebb másképpen adok neki hangot.

Mert nem Pócspetriben vagyunk kedves István, hanem 1918-ban, de szerencsére Tisza István nem családi villájában tartózkodik önkéntes politikai száműzetésben, a csőcselék őrjöngése közepette, a végzetre várva, hanem miniszterelnöki jogkörét gyakorolja. (Kísérteties egyébként, hogy mennyire hasonlít a felelőtlen, magát megtévesztő módon 1848-asnak nevező ellenzék Tisza elleni hőbörgése a ti utóbbi időben felvett stílusotokhoz.)

1918-ban is a magyarságot tönkre tenni igyekvő sötét háttérerők heccelték a tömeget a törvényes kormány és a magyar államrend ellen. A hatás is ugyanaz lenne, ha most ez a CEU mellett tüntető csürhe, mely azzal
menusgabor, 2017. április 19. szerda, 19:30
Kohut Katalin: Sötét állatok (Vilma-Béla párbeszéd)
szellemvilággal, a féktelen perverz lakosokkal, ráadásul duplán, mert az indiai legalacsonyabb rendűbb kasztok már a neveiket felvették a város névtára alapján.
- És a turulmadár?
- A turul békesség madár is megjött sámán lelkével, de már ott voltak a sántasága miatt megváltott turul apokaliptikus csapásai a sötétség városának utcájából a média kíséretével. Gyalázat lett a vége mindhárom találkozásnak, akár az aranysassal előtte.
- Ez is be van rendezve Miskolcon?
- Igen, utcanéppel és csőcselékkel, nácikkal és fasisztákkal.
- Az övék Piroska is talán?
- Igen, egykori szőke hajú kislányból születtették meg játszani. Sztárrá tették, mert szőke volt.
- Varjút nem is merem megkérdezni, de az biztosan nem volt az állatkertben...
- Nem, a varjú színt mezei neveken szokták berendezni. Általában arról szól a története, hogy összegyűjti kincsként a világ könyveit, amit a borsodiak berendeznek és eljátsszák őket. Ez volt Trianon is, a könyvek végére értek, aztán feldarabolták
kohlinka, 2016. november 07. hétfő, 21:39
Ki szponzorálja a jelenlegi kormányellenes kampányt?
#16
Úgy látom, most én vagyok az új célpont. Legyen.
A válaszom, igen, tudom, hogy mi után "humorizáltam". Ha valaki, akkor én igen! Az imádottad által felbérelt bátor, csuklyába burkolózott, hazafias csőcselék miatt kétszer négy órás állkapocs műtét után jogom van humorizálni. De kurva rendes vagyok, és nem kívánok sem neked, sem a többi mélymagyarnak hasonló élményeket! Sem a Nyugatinál, sem a Keletinél. Minden további magyarázat nélkül kiváló tisztelettel.
xenos, 2016. április 15. péntek, 21:33
Juhász Gyula - Vojtina új ars poétikája a fiatal költőkhöz
Juhász Gyula - Vojtina új ars poétikája a fiatal költőkhöz

Öcséim, ó mert vagytok többen is,
Sőt többen tán, mint kéne, ifjú bátrak,
Kik új dalokkal s hittel téreit
Betöltitek most a szűk Hunniának,
Hozzátok száll ma ez új intelem,
Tanács, vagy kérés és kritika is tán,
Mert szó nélkül már még se nézhetem,
Hogy némelyek mit mívelnek a lírán.
Ne fájjon ez, azoknak, kik igaz
Lélekkel, bár forrongva, síkra lépnek,
A fiatalságot nem éri az
Én gáncsom, csak mi benne régi vétek.
Mivel magam is voltam fiatal,
Mi több: ma is vallom, hogy az vagyok
S tőlem ma távolabb a diadal,
Mint egykoron: felénk új nap ragyog
Új holnapnak ködéből: ez a nap
Egy más világot fog találni már
S jaj annak, aki kábán ez alatt
Csak múltat jajgat s nem tud várni már.
De mégis, vannak dolgok földön, égen,
Melyek maradnak mindíg, az utód
Hiába pártol el tőlük, cserében
Papírt kap aranyért csak, mai
chillik, 2016. február 20. szombat, 15:50
Loganer kapitány
Tovább lapult az Ördögfattyak léte, már közönséges, gyalogjáró beszéddel is meg lehetett sebezni őket. Legfeljebb néhány tízezren! Aztán már csak néhány ezren. Ezt a derék történettudósok olyan körmönfont logikával és pallérozott elmeéllel fejtették ki, hogy talán még azok is elhitték, akik annak idején a tulajdon szemükkel látták a veszedelmet.

Az Ördögfattyak tovább gyengültek, már egy nyaklevessel agyon lehetett őket csapni. Talán nem is voltak Ördögfattyak, hanem holmi rabló vagy lázadó csőcselék. Nem is lehettek olyan veszedelmesek. Aztán már csak néhány ezren voltak az Ördögfattyak, utóbb már csak néhány százan. Sőt, soha nem is léteztek.*Loganer finoman megsimogatta az alvó kislány szöszke fejecskéjét. Holnap meglátogatja Hatzor. Az egykori eretnek. Még nagyon virgonc a fickó, alig múlt nyolcvan.

Ekkor valaki megállt előtte. Elza volt, az unokája; gyönyörű
taltos1, 2016. február 09. kedd, 22:06
Loganer kapitány
annyian! Tovább lapult az Ördögfattyak léte, már közönséges, gyalogjáró beszéddel is meg lehetett sebezni őket. Legfeljebb néhány tízezren! Aztán már csak néhány ezren. Ezt a derék történettudósok olyan körmönfont logikával és pallérozott elmeéllel fejtették ki, hogy talán még azok is elhitték, akik annak idején a tulajdon szemükkel látták a veszedelmet.
Az Ördögfattyak tovább gyengültek, már egy nyaklevessel agyon lehetett őket csapni. Talán nem is voltak Ördögfattyak, hanem holmi rabló vagy lázadó csőcselék. Nem is lehettek olyan veszedelmesek. Aztán már csak néhány ezren voltak az Ördögfattyak, utóbb már csak néhány százan. Sőt, soha nem is léteztek.

*

Loganer finoman megsimogatta az alvó kislány szöszke fejecskéjét. Holnap meglátogatja Hatzor. Az egykori eretnek. Még nagyon virgonc a fickó, alig múlt nyolcvan.
Ekkor valaki megállt előtte. Elza volt, az unokája; gyönyörű teltkarcsú, bögyös-faros
lnpeters, 2016. január 17. vasárnap, 23:09
Mosonmagyaróvár, a magyar mártíromság szimbóluma
Írószövetség párttaggyűlésén59 neves író és művész, tiltakozó nyilatkozatban foglalt állást a cenzúra ellen. Megalakult a Petőfi kör. 1955-ben Ausztriában megszűnt a szovjet megszállás, a szovjet csapatok kivonulását követően Ausztria semleges állam lett. 1956 nyarán a lengyelországi Poznanban munkásfelkelés tört ki, amelyet a hatalom 50 halálos áldozat árán tudott csak leverni.

Rákosi helyett Gerő Ernő lett a párt főtitkára. Jugoszláviából hazatérve, 1956. október 23-i 40 perces rádióbeszédben csőcseléknek, horthyfasisztának nevezte a szabadságot és a demokráciát követelő magyar népet. Akkoriban egy falra szerelt dobozos rádió - az ún. vezetékes rádió -állandóan szólt reggeltől estig.
Így ezt a Gerő beszédet az országban mindenki többször is hallotta. A felháborodás óriási volt. Ez olaj volt a tűzre. A sértegetéseken kívül Gerő azt is mondta, hogy a párt vezetése továbbra is elszántan kiáll a szovjet rendszer mellett. Ez a nép számára azt jelentette, hogy a hatalomgyakorlók
otvenhatosemlekev2016, 2016. január 09. szombat, 02:21
Illyés Bálint: A pallos és a kard.
ékesen,
Sorban az ódonnat falon
Sok drága fegyver függe fenn, -
S szögletben egy sötét halom.
Középen, - mintegy tükörül,
- Hol ívbe ment a bolt fala -
Sugárzó fényt hintvén körül,
Egy széles pallos függ vala.
S hogy elhangzott az estharang,
S sírból kikelt az éji nesz,
Teremben is csendül a hang,
S szól a pallos a többihez:

,,Hallom susogni minden éjen át
Közöttetek a versengés szavát,
Önérdemét hirdetvén mindenik,
Sok csőcselék, miként hetvenkedik. . .
Tőr és gyilok titokba' mit teve,
Miként röpült a nyíl gyors vesszeje,
Mint döngeti az izmos harczi bárd
Sok büszke várnak százados falát.
S magának adva mind az érdemet,
Irigy kicsinylő szemmel méreget:
Az első hely - mond - e terem falán,
Nem engemet, - őt illetné talán?! -
Oh csőcselék nép! - hitvány polyva had!
Ki önszemedben mások fénye vagy,
Pirulj el hetyke törpeségeden!
- Im elbeszélem én is életem . .
marcyt, 2015. október 07. szerda, 08:12
Nem Orbán gumilövedékei jelentik a megoldást?
Bemásolnék egy írást!

"25 éve, Magyarországon élő Szír véleménye a "bevándorlókról"

Van egy barátnőm, aki ennél a Szír férfinél, a gyros, gyors büféjében dolgozik.
Most, a hétvégén, mikor nálam volt, megkérdeztem tőle, hogy mit szól ehhez az egész bevándorláshoz a főnöke, a Basa! Hogy ez-e a tényleges neve, nem tudom, de mindig így emlegeti.

Basa, a következőket mondja:

Ti, még annyira sem közelíthetnétek meg a Szír határt, hogy lássátok, mert abban a pillanatban lelőnének benneteket.
Ha mégis, valahogy bejutnátok az országunkba, a legnagyobb kussba kellene lennetek, mert lelőnének benneteket!
Az Európai nőket, csak erős kísérettel lehetne az utcára engedni.

Viszont, a Szír nép, nagyon gyáva, a saját hazájában.
Fél a rendfenntartóktól!

Azt mondja, hogy nem kellene mást tenni, mint az első három sort kilőni, a többi menekülne vissza oda, ahonnan jött.
Szíriában, meg vannak annyira félelmítve, hogy pár, leadott lövés
sztotyi, 2015. szeptember 22. kedd, 19:47
A Nap ugyanúgy ragyog - XIV.
feléjük kivédhetetlenül és ellenállhatatlanul, meg nem alkuvóan és félelmet nem ismerve, akár a bosszuló igazság istennőjének büntető keze. Eszüket vesztve, félelemtől üvöltve, megriasztott birkacsordaként menekültek előlünk a fennhéjázó király tarka ruhás zsoldosai; ravasz kisázsiaiak, fonott szakállú asszírok, büszke perzsák, sötét arcú médek, és a nagykirály birodalmának ki tudja még hányféle népsége. A fényes királyi hadból szemünk láttára lett vinnyogva futó, egymást letipró, szánalmas, rettegő csőcselék. Ez a szétkergetett had volt az egykori szárnyas önbizalmú, önmagát legyőzhetetlennek képzelő sereg, amely teljes behódolást követelve fenyegetőzött otthonaink elpusztításával, szeretteink legyilkolásával még tegnap délután is. ez az uralkodói parancsra ugrabugráló söpredék menekült most előlünk, Hellász dolgos fiai elől, fiúk, fivérek és családapák elől, boltosok, hajóácsok és cserzővargák elől, mindennapi életüket oltalmazó egyszerű emberek elől.

Midőn a barbárokat kiűztük a táborukból,
lnpeters, 2015. augusztus 01. szombat, 01:55
1/12
Képek, videók
perverz
orban47
2014. november 14. péntek, 10:11
Perverz kutya.gif
pici08
2011. január 22. szombat, 12:50
perverz :-)
csabee28
2009. július 23. csütörtök, 01:02
Perverz bika
czvitko
2007. augusztus 27. hétfő, 02:50
Klau perverz
melchyss
2007. június 13. szerda, 19:10
állatketi perverzió
faciendum
2007. március 11. vasárnap, 20:01
perverz szobor
faciendum
2007. március 11. vasárnap, 16:11
perverz Sniky.jpg
ditta91
2006. december 15. péntek, 08:57
Perverz disznó
nagyfakir
2006. december 05. kedd, 12:17
perverz maci.jpg
black10
2006. november 10. péntek, 22:36
már a játékok is perverze
hilts
2006. október 15. vasárnap, 15:28
perverz
pisti71
2006. augusztus 18. péntek, 11:59
boszik maguk között.jpg
agica2004
2015. március 12. csütörtök, 19:42
magukkal húznak.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:44
1.Az a baj magukkal.....j
anci-ani
2012. november 05. hétfő, 23:55
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.