Belépés
2020. július 06. hétfő | 28. hét | 188. nap | 11:55 | Csaba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szeptember 7-én először tartják meg A Futball Éjszakáját
Nemcsák Károly, a szervezőbizottság elnöke a szerdai sajtótájékoztatón azzal kezdte mondandóját, hogy a Múzeumok éjszakája és a Színházak éjszakája adta a szervezőknek az ötletet az új kezdeményezéshez.

"Már érezzük a pozitív hatásait ennek a két rendezvénynek, elsősorban a megítélésünk terén. Manapság nagyon fontos a személyes kapcsolatok kialakítása, ezért gondoltunk arra, hogy A Futball Éjszakájával próbáljuk meg szeretett sportágunkat, a labdarúgást népszerűsíteni és közelebb hozni a nézőkhöz" - fogalmazott a színész labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, aki bízik benne, hogy ennek hatására nőni fog a nézők száma a hazai stadionokban.

Nemcsák Károly hozzátette: minden NB I-es és NB II-es klubot megkerestek, s 21 egyesület már jelezte, hogy csatlakozni kíván az eseményhez. Többek között a Ferencváros, az Újpest, a Diósgyőr, a Debrecen, a Puskás Akadémia, az MTK, a Mezőkövesd, az ETO és Békéscsaba tervez különféle közönségprogramokat erre a napra.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 12:52
Masters-vb - Harmincnyolc éremnél járnak a magyarok
Borsa Miklós, a szervezőbizottság szóvivőjének tájékoztatása szerint a hazai sportolók 15 arany-, 14 ezüst- és 9 bronzérmet gyűjtöttek.

A legjobban a műugrók teljesítettek, ők nyolc elsőség mellett hét második és négy harmadik helyet szereztek, míg a vízilabdázók - köztük a Kemény Dénes irányította Millennium csapat - négy arany-, három ezüst- és két bronzéremmel gazdagodtak.

A nyíltvízi úszók egy-egy arany- és bronz- mellett két ezüstérmet szereztek, míg a magyar szinkronúszók minden éremfajtából kettőt gyűjtöttek.

A vízilabdatornán részt vett az amerikai Brenda Villa, minden idők legeredményesebb női játékosa, aki elmondta: fantasztikus volt a verseny és a helyszín, és nagyon sajnálja, hogy Budapest végül visszavonta pályázatát a 2024-es olimpiára.

A vasárnapig tartó masters vb-t öt sportágban rendezik meg, a nyíltvízi úszók Balatonfüreden, a medencés úszók, a szinkronúszók, a műugrók és a vízilabdázók Budapesten versenyeznek. A folytatásban már csak az úszók versenyeznek a Duna
velemenyezd, 2017. augusztus 14. hétfő, 12:31
Masters vb - Előkészítették a balatoni szombati versenyek esetleges halasztását
versenyezni, vasárnapra teszik át az utolsó korosztályok viadalait Balatonfüreden.

"Mindenki a legjobbat akarja, valamennyiünk számára a sportolók érdeke és biztonsága a legfontosabb" - mondta Gyárfás Tamás.

A városvezetők jelezték, bár vasárnap kezdődik a helyi borfesztivál, mégis partnernek az esetleges pótnap megtartásában. Néhány konténert át kell helyezniük a szervezőknek, hogy a két program adott esetben egymást kiegészítve menjen egymás mellett.

Szerdán előbb Borsa Miklós, a szervezőbizottság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a hidegfront várható hétvégi betörése miatt szombaton nem rendeznek nyíltvízi úszóversenyeket, hanem az aznapra tervezett futamokat csütörtökön bonyolítják le. Délután viszont már arról jött hír, hogy a módosítás miatt beérkezett panaszok nyomán, illetve az akkori legfrissebb előrejelzés ismeretében mégis marad az eredeti kiírás.

A masters vb-t öt sportágban rendezik meg, a nyíltvízi úszók Balatonfüreden, a medencés úszók, a szinkronúszók, a műugrók
velemenyezd, 2017. augusztus 11. péntek, 10:32
Masters vb - Marad az eredeti program a nyíltvízi úszóknál
Borsa Miklós, a szervezőbizottság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a hidegfront várható hétvégi betörése miatt szombaton nem rendeznek nyíltvízi úszóversenyeket, hanem az aznapra tervezett futamokat csütörtökön bonyolítják le.

Délután viszont már arról jött hír, hogy mégis marad az eredeti kiírás.

"Cornel Marculescu, a FINA általános igazgatója konzultált Gyárfás Tamással, a nemzetközi szövetség (FINA) végrehajtó bizottságának és a vb szervezőbizottságának tagjával, aki tolmácsolta, hogy számos észrevétel és panasz érkezett a versenyzők részéről a nyíltvízi úszás tervezett időpont-módosításával kapcsolatban" - írták közleményükben a szervezők.

A dokumentum szerint a masters nyíltvízi viadalon összesen 1500-an indulnak, és a szervezők mindent megtesznek azért, hogy az egyszerre vízben lévő 60 indulót folyamatosan figyelemmel kövessék a kísérőhajókról és a partról egyaránt. Ugyanakkor a tiltakozások ismeretében, valamint az azóta érkezett kedvezőbb előrejelzések miatt
velemenyezd, 2017. augusztus 09. szerda, 18:02
Masters vb - Előrehozták a nyíltvízi úszók szombati küzdelmeit
Borsa Miklós, a szervezőbizottság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, eltolni nem lehetett a küzdelmeket, mivel a füredi indulók közül több is érdekelt a Duna Arénában sorra kerülő medencés versenyeken, így a szombatra tervezett futamokat csütörtökön bonyolítják le.Borsa Miklós megjegyezte, a youtube-on minden versenyszámot élőben lehet követni.

A masters vb-t öt sportágban rendezik meg, a nyíltvízi úszók Balatonfüreden, a medencés úszók, a szinkronúszók, a műugrók és a vízilabdázók Budapesten versenyeznek.
velemenyezd, 2017. augusztus 09. szerda, 11:41
Masters-vb - Megkezdődött a veterán-világbajnokság
Borsa Miklós, a szervezőbizottság szóvivője az MTI-nek elmondta, a kéthetes eseményre 7000 úszó, 500 szinkronúszó, 300 műugró és 120 vízilabdacsapat érkezett Magyarországra.

A nyíltvízi úszók küzdelmeire csütörtökön, pénteken és szombaton kerül sor Balatonfüreden, míg az úszók versenyeit - ahol az alsó korhatár 25 év - a jövő héten rendezik a Duna Arénában.

A magyar szurkolók leginkább a Millennium csapatnéven induló pólóválogatottra kíváncsiak. Vízbe ugrik a Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal közösen játékosként háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán. Szintén ott van a keretben a két olimpiai aranyat nyert Fodor Rajmund, Gergely István, Steinmetz Barnabás, Varga Tamás és Vári Attila, illetve a Sydneyben aranyérmes Märcz Tamás, Székely Bulcsú és Varga Zsolt. Mint azt Borsa Miklós megjegyezte, a sztárcsapat első két találkozójára már minden regisztrációs jegy elkelt, így közel hatezren buzdítják majd a korábbi
velemenyezd, 2017. augusztus 07. hétfő, 12:22
Vizes vb 2017 - Szurkolói pályázat indul fiatalok számára
utánpótlás-nevelésért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár elmondta: Magyarország a vizes sportágakban tudja felvonultatni a legtöbb világsztárt, s a fiatalok testközelből csodálhatják majd meg példaképeiket, ennek köszönhetően pedig - ahogyan azt a kormány előre is tervezte - számos gyermek kezdhet el lejárni az uszodákba. Hozzátette: a versenyzők számára is óriási élmény lesz a hazai rendezésű világbajnokság, amelynek hangulata csak egy olimpiához hasonlítható.

Borsa Miklós, a szervezőbizottság szóvivője kiemelte: ahogyan ez a pályázat, úgy egy kicsit a vb is arról szól, hogy minél több fiatalt vonjanak be a sportos életbe. Hozzátette: rengeteg magyar éremre és szurkolóra, remek hangulatra számítanak a 106 nap múlva kezdődő viadalon, amelyen már 1500 forintért is lehet jegyet kapni egy-egy döntőre.

A pályázaton óvodás és iskolás gyermekek legfeljebb tízfős csapatai maximum két és fél perces kisfilmben és/vagy rajzokban, versekkel, táncos koreográfiával mutathatják be, hogyan
velemenyezd, 2017. március 30. csütörtök, 11:32
Megújul a jövő pénteken rajtoló Magyar Borok Útja Rallye
Megay Róbert Péter főszervező a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, hogy a ralin közel 220 fő indulására lehet számítani, s a mezőny a három nap alatt a Balaton-környéki borrégió 17 pincészetét ejti útba, melyek közül nyolcat az elmúlt 20 évben még sosem érintett az autós-boros rendezvény. Hozzátette: a résztvevők olyan borvidékeket ismerhetnek meg, mint a badacsonyi, a balatonboglári, a Balaton-felvidéki, a balatonfüredi-csopaki, a nagy-somlói és a zalai.

A szervezőbizottság elnöke azt is bejelentette, hogy a rali háziasszonya idén Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökségi szóvivője, egyben Zala megyei elnöke, a házigazdája pedig Buda Márton rádiós-televíziós műsorvezető lesz.

Megay Róbert Péter hozzátette: a hazai borokat és a borkultúrát népszerűsítő eseményt új játékszemlélet is jellemzi majd, ezért idén játékos formában borismereti állomásokat is beépítettek az útvonalba.

Majosházi Péter versenyigazgató arról beszélt, hogy az indulóknak 20 játékos feladatot kell
velemenyezd, 2016. augusztus 18. csütörtök, 17:00
Betörtek a választói adatbázisba, felfüggesztették az orosz ellenzéki Demokratikus Koalíció előválasztását
millióan szavaztak.

A kormánypárt szövetségi előválasztási szervező bizottsága vasárnap hozta nyilvánosságra a 225 egyéni választókerület győzteseinek nevét. Közülük 74-en jelenleg is a duma képviselői.

A jelenlegi honatyák közül mintegy félszázan maradtak alul az egyéni megmérettetésben, köztük Alekszej Puskov, a szövetségi alsóház külügyi bizottságának elnöke. Az előválasztással kapcsolatban több mint 400 csalással és egyéb szabálytalansággal kapcsolatos bejelentés érkezett, de a szervezőbizottság végül csak három jelölt esetében döntött a bejegyzés törléséről.

A képviselőjelöltek listáját a júniusban tartandó pártkongresszus véglegesíti.

Gennagyij Zjuganov, az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjának első titkára a hétvégén élesen bírálta a kormánypárti előválasztást, hangsúlyozta, hogy az "választási játék és nem tisztességes versengés" volt. Zjuganov a kommunista képviselők országos kongresszusán hangoztatta: az erőpróba ismételten rámutatott, hogy az Egységes Oroszország kész
velemenyezd, 2016. május 29. vasárnap, 17:32
London 2012 - A kitelepült magyar értékesítőknél is kaphatók még jegyek
világcsúcstartójának egyes versenyszámaira.

A lap megszólaltatja Kamuti Balázst, a Pegazus Sport Tours, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hivatalos utazási irodája, a londoni játékok magyarországi jegyértékesítője ügyvezető igazgatóját, aki elmondta: az iroda az általa naponta értékesített száz belépővel elsősorban a magyar közösségre összpontosít. Kamuti Balázs hangsúlyozta, hogy azokat a belépőket, amelyek az adott versenyszám előtt 48 órával nem kelnek el, az iroda visszajuttatja a londoni szervezőbizottságnak (LOCOG), amely így értékesítheti e jegyeket saját portálján.

A Mail on Sunday egy másik riportere a lap vasárnapi beszámolója szerint négy órát állt sorban a kitelepült francia jegyiroda előtt, és 358 fontért (130 ezer forintért) vásárolt egyet az egyébként hivatalosan 328 fontért árult belépőkből arra a kerékpáros versenyszámra, amelyben a britek világsztárja, Victoria Pendleton aranyérmes lett.

A hollandok londoni központjában a Holland Olimpiai Bizottság hivatalos jegyértékesítő
velemenyezd, 2012. augusztus 05. vasárnap, 11:32
Arab szurkoló
Arab szurkoló

Vuvuzela: műanyag fúvós hangszer, A kb 60. centis afrikai trombitával több mint 120 decibeles hangot lehet adni. ...

Ezt fújja az egész stadion. Úgy hangzik, mint egy folyamatosan rajzó mékas zümmögése

Elképzelhető, hogy betiltják a vuvuzelákat
Több televíziós társaság és a szurkolók panasza miatt a helyi szervezőbizottság már nem zárja ki teljesen, hogy megtiltják a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság stadionjaiban. A francia labdarúgó-válogatott védője, Patrice Evra szerint az európai fül számára szokatlan hangot adó eszköz hozzájárult ahhoz, hogy Franciaország nem tudott győzni Uruguay ellen a világbajnokság 1. fordulójában.
A szervezők tájékoztatása szerint nem tiltják meg a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
"A vuvuzelák maradnak, csak egy kisebbség van ellenük - nyilatkozta Rich
maroka, 2010. június 14. hétfő, 18:17
Tüntethetünk Versailles-ban!
megyéből szervezők jelentkezését várják.

Várják a Kárpát-medence további magyar közösségeit is.

A Budapestről és az ország keleti megyéiből induló buszok június 2-án délután 16.30-kor gyülekeznek Budapesten, később megjelölendő helyszínen, és június 3-án érkeznek Párizs - Versailles környékére. A résztvevők két éjszakát töltenek majd valamely - a busz szervezői által lekötött - Versailles-közeli szállodában (Formula 1, Premiere Classe, Étape).
A Szervezőbizottság a buszok szervezőinek segítséget nyújt a szállásfoglalásban (elnok@mvsz.hu, hargita56@yahoo.com). A két éjszakai szállást magában foglaló útiköltség Budapesttől számítva 35.000 Ft. A szervezett utazás résztvevői június 5-én (egy ajánlott párizsi városnézést követően) ugyancsak 16:30-kor indulnak vissza, és 6-án érkeznek haza.

Több szervezet jelezte, hogy teljes busszal csatlakozik az összmagyar megmozduláshoz. Így biztosra vehető, hogy a Hunyadi László főkapitány vezette Történelmi
kdrstvn, 2010. május 07. péntek, 16:33
1/2
Képek, videók
rémségek éjszakáját
jakabgasparne
2009. március 03. kedd, 08:21
Luxemburg m.elnöke, Mr. X
menusgabor
2019. november 13. szerda, 18:50
MSZ-nek későbbi elnöke
furaila
2016. október 05. szerda, 14:55
MSZMP elnöke kádár jános
lacipecsenye
2013. február 18. hétfő, 18:42
Az alapítvány elnöke
ujnemarika
2011. április 30. szombat, 16:28
Sayuri és az elnöke
zafira1983
2010. december 01. szerda, 20:27
Távozik a BEOSZ elnöke
erdosgeza
2009. február 28. szombat, 21:27
A JIDE elnöke
totyimotyi
2007. április 29. vasárnap, 20:01
Toda A Suzuki gyár elnöke
tango103
2006. július 02. vasárnap, 09:58
Sajtótájékoztatón.jpg
kimif1
2009. október 15. csütörtök, 19:52
Sajtótájékoztatón 2.jpg
kimif1
2009. október 15. csütörtök, 19:52
Sajtotajekoztaton.jpg
kimimatiasraikkonen
2009. szeptember 24. csütörtök, 21:24
Sajtótájékoztatón :)
kittty90
2008. május 05. hétfő, 14:37
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.