Belépés
2019. június 17. hétfő | 25. hét | 168. nap | 11:30 | Laura, Alida
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mai harmónia kártyám
vágyódsz, mi ellen harcolsz: harapsz, akár ölsz is. Valamihez nagyon erősen kötődsz, ez ad erőt a mindennapok harcaihoz, de emiatt esetleg feladod önállóságodat. Arra is figyelmeztet, hogy ne keverd össze a szolgát a gazdájával, a gurut, a papot Istennel. Míg a macska női, úgy a kutya férfi princípium.Ha van saját kutyád, ez a lap szerencsét hoz.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek üzeni, hogy ne rendeljétek magatokat egymás alá-fölé, hanem legyen meg mindenkinek a saját dolga és saját szabadsága. Párkeresőknek üzeni, hogy ne féltsd a szívedet, hiszen a szeretet olyan kincs, amiből minél többet adsz másoknak, annál több lesz belőle neked.

Ezt mondja neked:

Odaadásodban ne hagyd, hogy kihasználjanak.
Ne várj viszonzást a szeretetért - az önfeladás nem azonos az önállótlansággal, az alázat sem ugyanaz mint a megalázkodás.
Vizsgáld felül, ki képes téged függésben tartni? Mi az, amitől nem, vagy nehezen tudsz elszakadni egy-egy kapcsolaton belül. Vedd számba, kik
eva6, 2019. június 14. péntek, 05:32
Novák Katalin: a tudás szabadságot és hatalmat ad
Novák Katalin azt hangoztatta, a tudás egy olyan pont, közös érték, amely összeköti a generációkat.

A tudás szabadságot ad az embereknek, mert eldönthetik, mivel foglalkozzanak, hatalmat jelent, mert minél nagyobb a tudásuk, annál több dologról tudnak helyesen dönteni és útlevelet is jelent, lehetőséget ad a külföldi tanulásra, munkára - fogalmazott az államtitkár.

Hozzátette, érdemes felfedezni a világot, megtapasztalni, hogy máshonnan nézve milyen értékes az élet, amelyet Magyarországon lehet élni.

Novák Katalin arra biztatta a fiatalokat, merjenek szabadon, bátran dönteni a saját életükről, hallgassanak az ösztöneikre.

A Mathias Corvinus Collegium egyetemi programjának célja, hogy a Kárpát-medencében a felsőoktatást kiegészítő, Nyugat-Európában már régóta eredményesen működő, magas színvonalú, iskolán kívüli képzési formát honosítson meg.

Az MCC-ben egyénre szabott oktatás keretei között kiemelkedően tehetséges diákokat támogatnak abban, hogy a bennük rejlő tehetséget -
velemenyezd, 2019. június 12. szerda, 17:29
A tartós függetlenséget nem azzal éred el, hogy fizikailag-
"A tartós függetlenséget nem azzal éred el, hogy fizikailag eltávolodsz a szorongató élethelyzetekből, vagy annyi pénzt halmozol fel, hogy ne függj senkitől.
A függetlenség a legmélyebb értelemben azt jelenti, hogy függetleníted magad a saját, romboló, negatív gondolataidtól. Külső körülmény soha nem adja meg a függetlenséget, annak belül kell megszületni.
Érezheted magad függetlennek és szabadnak egy börtönben is, és érezheted azt is, hogy meg van kötve a kezed amikor sikeres és gazdag vagy.
A szabadság mindig belső állapot. És amikor belül szabad vagy, a körülmények sem kötnek meg."
(Abraham-Hicks
koszegimarika, 2019. június 12. szerda, 08:00
Húsz ember ellen emeltek vádat Nógrádban kábítószer-kereskedelem miatt
Mint Bóna Gyula elmondta, a vád szerint hat vádlott 2014-től kezdett kábító hatású anyagokkal kereskedni, amelyeket különböző helyekről szereztek be. 2015-től az elsőrendű, szlovák állampolgár vádlott adott el nekik rendszeresen kábítószert, többek között marihuánaként, csokiként, gyantaként, kokainként, amefetaminként, kólaként megnevezett anyagokat, illetve új pszichoaktív anyagot, így biofüvet, herbált, kristályt.

A férfi általában személygépkocsival érkezett Magyarországra, a vásárlóival telefonon vagy interneten előzetesen egyeztetett időpontban és helyen találkozott, és tartott magánál digitális mérleget, simítózáras tasakot is, hogy a vevők fizetési képességéhez mérten helyben tudja kiporciózni a drogot.

A vádlottak felosztották azokat a területeket, ahol a kábítószert terítették, és segítettek egymásnak a szerek beszerzésében, továbbításában, valamint a vásárlók egymáshoz történő átirányításában.

Saját területükön az értékesítést nagyrészt maguk végezték, azonban a vevőkör
velemenyezd, 2019. június 06. csütörtök, 12:31
Június 17-én indul a Balatoni Nyár című magazinműsor
A műsorról tartott keddi révfülöpi sajtótájékoztatón elhangzott: idén nyáron is minden hétköznap élőben jelentkeznek a révfülöpi mólóról. Az adásokat kétheti váltásban Rátonyi Kriszta Forró Bencével, valamint Szabó Erika Vida Péterrel közösen vezeti.

Medveczky Balázs, a Duna Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója a műsort a csatorna egyik legsikeresebb visszatérő brandjének nevezte, amely fontos alappillére a televízió nyári műsorkínálatának. A széles vendég- és témakínálat a régi-új műsorvezetői csapattal izgalmas adásokat ígér, melyekben a nézők bepillantást nyerhetnek abba, milyen is az igazi balatoni nyár - tette hozzá.

A műsor ezen a nyáron is minden hétköznap élőben jelentkezik a révfülöpi mólóról 10 és 12 óra között. Szombat reggelenként előre rögzített új adást, vasárnap reggelenként pedig a hét legjobb pillanatiból összeválogatott best of adást láthatnak az érdeklődők.

A kétórás adásban bemutatnak tóparti településeket, programokat ajánlanak gyermekes
velemenyezd, 2019. június 04. kedd, 15:51
Lőw Zsolt: szeretnénk, ha Neymar nálunk maradna
A klub Thomas Tuchel vezetőedzővel és a szakmai stábbal 2021-ig hosszabbított, de több játékos sorsa még nem dőlt el. Köztük a brazil szupersztáré, aki Lőw szerint "egy borzasztó kedves, nagyon mélyérzésű srác, tehát ebből a szempontból nincs vele probléma".

"De megvan a saját elképzelése a futballjáról, ami nem mindig egyezik a csapat játékával. Ezt próbáltuk csiszolgatni ebben az évben, hogy az ő egyéni elképzelése jobban közeledjen a csapatéhoz" - mondta a szabadságát a Balatonon töltő Lőw Zsolt a DIGI Sport kedd reggeli műsorában.

A Paris Saint-Germain másodedzője azt is elárulta, hogy jelenleg nincsen olyan játékosuk, akinek biztos lenne a helye, majd újra kitért Neymarra: "nagyon szeretnénk, ha Neymar jövőre is velünk lenne és nálunk folytatná; egy év alatt nagyon jól összecsiszolódtunk. Nemcsak neki kellett hozzánk alkalmazkodnia, hanem nekünk is hozzá. Kialakult egy nagyon jó munkakapcsolat, ami a következő évben gyümölcsöző lehet."

A magyar szakember tízből hetesre értékelte a
velemenyezd, 2019. június 04. kedd, 11:31
Több mint nyolcvan programmal várja a közönséget a Margó Irodalmi Fesztivál
Tamás vagy Bérczesi Róbert (Hiperkarma) életére az irodalom. Az utóbbi két vendéggel friss könyveikről is beszélgetnek.

Valuska László Háy Jánossal Kik vagytok ti? című művéről beszélget majd, amelyben a szerző sajátos irodalomtörténeti értelmezésén keresztül vezeti végig az olvasókat a magyar irodalom jeles alakjainak életén. Lackfi János 365 friss történetével készül a fesztiválra, Péterfy Gergely A golyó, amely megölte Puskint című új regényében pedig arra keresi a választ, hogy lehetséges-e a szabadság a diktatúrák romjain.

A gyerekeket június 15-én Kardos-Horváth János gyerekzenekara, a Hahó Együttes várja, Varró Dani diafilmekkel készül, a 4-8 évesek számára rendhagyó múzeumpedagógiai foglalkozást tartanak, a Szívünk rajta program keretében pedig Kis-Várday Júliával utazhatnak az óvodások a rímek világába.

A Margó vendége lesz továbbá Veronika H. Tóth, aki Viola Stern Fischerrel készített interjúiból írta meg A Mengele-lány című könyvet. A kötet egy szlovákiai magyar nő történetét
velemenyezd, 2019. június 04. kedd, 10:41
Morawiecki: II. János Pál pápa példájára a lengyelek ma sem félnek az árral szemben haladni
II. János Pál 1979-es főpásztori látogatása emlékére a Szolidaritás mozgalom bölcsőjének tekintett gdanski hajógyárban konferenciát rendeztek. A lengyel miniszterelnök a rendezvényt megnyitva felidézte: a lengyel pápa első lengyelországi útja felébresztette a szolidaritást és a szabadságvágyat honfitársaiban, és megelőlegezte a Szolidaritás független szakszervezet 1980-as megalapítását.

A néhai pápa "tevékenysége és szavai teljesen új gondolkodási teret alakítottak ki, új teret a szabadság, a függetlenség és a demokrácia iránti vágy számára" - mondta a kormányfő.

Saját kormánya szempontjából Morawiecki irányadónak nevezte, hogy II. János Pálnak a társadalomról szóló tanításában a család foglalta el a központi helyet, a gazdasági élet központjába pedig a néhai pápa a munkavállalót állította.

"Azt szeretnénk, hogy lehetőleg mindenki élvezze a gazdasági növekedés, a szabadság, az igazságosság és a szolidaritás gyümölcseit" - hangsúlyozta Morawiecki.

Kiemelte: kormánya II. János Pál és
velemenyezd, 2019. június 03. hétfő, 23:32
Szabadság
,,Másokkal kapcsolatban nem arra kellene figyelnünk, hogy vajon azt teszik-e, amit mi tennénk, vagy amit mi szeretnénk, hogy tegyenek, hanem arra, hogy csakugyan szabad döntéseket hoznak-e. Ha elfogadjuk mások szabadságát, nem gurulunk méregbe, nem érzünk bűntudatot, és nem vonjuk meg tőlük a szeretetünket, amikor határokat szabnak. Ha elfogadjuk mások szabadságát, nagyobb becsben fogjuk tartani a saját szabadságunkat is."

-Henry Cloud és John Townsend-
kalmanpiroska, 2019. június 02. vasárnap, 20:03
Rétvári: a magyarok a Kárpát-medence legerősebb nemzete
Rétvári Bence a Pest megyei település Havas Boldogasszony Plébániatemplomában tartott rendezvényen arról beszélt, hogy minden nemzeti tragédia ellenére a magyarság, a magyar kultúra fennmaradt, jöhettek törökök, tatárok, Habsburgok vagy szovjetek.

Száz évvel ezelőtt birodalmi törekvéseknek lett áldozata Magyarország, mivel nem szabad nemzetek háborúztak egymással, hanem országhatárokon átnyúló birodalmak - tette hozzá.

Az államtitkár szólt arról, hogy az első világháborúban elesett magyar katonák száma annyi, mintha összeadnánk Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs és Győr teljes lakosságát. Mégis, mind az emberi, mind pedig a nagyarányú anyagi veszteség ellenére a magyarság megmaradt fűzte hozzá. Rétvári Bence elmondta, Közép-Európában a visegrádi négyek (V4) nem felülről irányítva, egy dinasztia elnyomása alatt, hanem szabad, szuverén nemzetekként, saját jól felfogott érdekük alapján fogtak össze és működnek együtt. Hozzátette, kulturális, gazdasági és politikai együttműködéssel már lesz a közös
velemenyezd, 2019. június 01. szombat, 14:11
A parlament nem fogadta el az ukrán kormányfő lemondását
A kormány menesztése mellett csak 97 képviselő szavazott a szükséges 226 helyett a 450 tagú parlamentben.

A szavazás előtt Szerhij Szoboljev, a Julija Timosenko vezette Haza (Batykivscsina) párt frakciójának képviselője közölte, hogy annak idején ennek a kormánynak a megalakítását sem támogatták, így megszavazzák menesztését is.

Oleh Ljasko, a Radikális Párt vezetője úgyszintén jelezte, hogy frakciója Hrojszman és kormánya távozása mellett van. Mellesleg kifogásolta, hogy Volodimir Zelenszkij államfő nem volt jelen az ülésteremben.

A hivatalából a minapi elnökválasztás után távozott Petro Porosenko volt elnök mögött álló parlamenti frakció, és a másik kormánypárt, az Arszenyij Jacenyuk volt miniszterelnök vezette Népi Front viszont előre jelezte, hogy nem szavazza meg a kabinet menesztését. Makszim Burbak a Népi Front képviselője, illetve Artur Heraszimov, a Petro Porosenko Blokkjának (BPP) frakcióvezetője kijelentették, hogy amíg az ország "háborgó" állapotban van, addig a kormány
velemenyezd, 2019. május 30. csütörtök, 20:54
Gyermeknap megünneplése
üzenetet is hordozzon, amire évközben talán kevesebb figyelmet fordítunk. Ilyen a gyerekek jogaira, sajátos értékeikre és világukra való figyelemfelhívás.

A Gyermeknapot ünneplő országok többsége nagy hangsúlyt fektet az ünnepre és olyan figyelmet, szeretetet kapnak, amely igazán megillet minden kis jövevényt! És ahhoz, hogy értékes és jó emberek legyenek, nekünk felnőtteknek kötelességünk muníciót biztosítani!

A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben kell nevelni, és szabadságban kell elbocsájtanitanácsolta Rudolf Steiner.

Igaza volt. Sajnos sok szeretethiányos gyermek van. Az ő gyermekkorukból kimaradt a Szülők jelenléte és szeretete. Ez végérvényesen elveszett. Senki nem tudja kárpótolni őket érte. Sok gyermek ma is olyan házban nő fel ahol a szülők már nem szeretik egymást. Ők tudják a titkot:

Meg lehet nőni, de felnőni nem /Anna Gavalda/

Szeretném Keresztúri Dezső szavait ajánlani mindenki figyelmébe!

Úgy gyönyörködj,
foldinefehereva, 2019. május 26. vasárnap, 19:57
1/673
Képek, videók
harmonia_1935427_2680. jpg
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:30
Harmónia.jpg
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:22
harmónia.jpg
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:16
Harmónia testi lelki.jpg
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:15
Szépség-Harmónia-Önbiz alo
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:07
a harmónia.jpg
sz719eszter
2018. március 28. szerda, 00:53
Esti harmónia 01.jpg
chillik
2018. március 25. vasárnap, 05:23
Esti harmónia 02.jpg
chillik
2018. március 25. vasárnap, 05:22
Mary tutorial Harmonia.jp
mbartis
2018. január 10. szerda, 19:35
Szeretetben, harmóniában
irmus
2017. december 04. hétfő, 18:16
Tökéletes harmónia.png
cady89
2017. november 22. szerda, 01:06
mindennapok 9.JPG
feviroza
2015. december 09. szerda, 00:31
mindennapok 8.JPG
feviroza
2015. december 09. szerda, 00:31
mindennapok 7.JPG
feviroza
2015. december 09. szerda, 00:31
mindennapok 6.JPG
feviroza
2015. december 09. szerda, 00:31
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.