Belépés
2020. július 12. vasárnap | 28. hét | 194. nap | 02:04 | Izabella, Dalma
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Székely János: Az utolsó órában vagyunk az új Trianon felé
programokra volna szükség. Jó példa erre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tarnabodi kezdeményezése. Tarnabod néhány évvel ezelőtt még nagyon szegény zsákfalu volt. Aztán egy fiatalember életvitelszerűen beköltözött a faluba - ő lett minden kezdeményezés motorja. Felmérte a falu reális helyzetét: ki akar dolgozni, mitől adósodnak el az emberek, milyen veszélye van az uzsorások tevékenységének. Az első lépése az volt, hogy kért egy buszt a munkába járáshoz. Ezt követően több lakosnál is előfizetéses elektromos fogyasztásmérőt szereltettek fel. Így mindenki annyi áramot fogyasztott, amennyit előre kifizetett. Ennek hatására az áramfogyasztás a 60 százalékára csökkent, és szinte teljesen megszűnt az eladósodottság. Néhány hónap alatt nagyot változott a falu légköre. A harmadik lépés egy - nem piaci alapon tevékenykedő - veszélyeshulladék-szétszerelő üzem létrehozása volt. Mivel arra nem volt esély, hogy versenyhelyzetben működtessenek egy ilyen céget, körbejárták a környéket, és baráti alapon
maroka, 2020. június 05. péntek, 21:20
A nélkülözhetetlen magnézium
Magnéziumra mindenkinek szüksége van, legyen akárhány éves. A magnézium egy alapvető ásványi anyag, amelynek pozitív hatása van az egészségre. A magnézium több mint 300 testi funkcióban vesz részt. Többek között szerepe van a vérnyomás szabályozásában, a vércukorszint megfelelő szinten tartásában, de a szívveréshez elengedhetetlen elektromos impulzusok kialakításában is szerepe van.

A magnéziumnak kiemelkedő szerepe van a fehérjék szintetizálásában, a csontsűrűség fenntartásában, de még az izomösszehúzódások sem tudnának létrejönni magnézium hiányában. Ahhoz, hogy az idegrendszerünk megfelelően működjön, szintén magnéziumra van szüksége.

Az emberek nagy része magnéziumhiányban szenved. Ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a magnéziumban gazdag étrend kialakítására.

Magnéziumban gazdag táplálékok: zöld leveles zöldségek, banán, mák, bab, spenót, kelkáposzta, hüvelyesek, olajos magvak, avokádó.

A magnézium kiemelt szerepet játszik a sejtek és szervek megfelelő
pacsakute, 2020. május 13. szerda, 23:25
8. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
kizártatok!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=476493&aid=268641
*
,,Apa komikája" KOVÁCS LÁSZLÓ, amikor, már nem mert kimenni anyáékhoz - az után a leveled után - akkor rászokott arra, hogy bejárt a munkahelyemre és ott kérdezgetett... Soha nem értettem őt sem. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy:
- ,,Mióta ismeri apáékat?". Azt válaszolta, hogy ő már a Gyapjúfonóban
- ,,1957-től figyelemmel kísértem az apukáját!" Mint ,,villanyszerelő dolgoztam ott, mert akkoriban újították föl a gyár elektromos vezetékhálózatát".
Ezt ő mondta ezekkel a szavakkal.
Majd, amikor már ott laktunk Pesterzsébeten, 1981-től, és anya nagyon nem akarta ezt a tényt elfogadni, ezért valósággal kerültem őket.
Akkoriban KOVÁCS LÁSZLÓ becsöngetett hozzánk, hogy megérdeklődje, hogy vagyunk? Mondtam, hogy rosszul, mert anya és apa nagyon ellenségesek velem és a gyerekeimmel is. Ezért, nagyon ritkán megyek át hozzájuk. Majd, sírva megkérdeztem
furaila, 2020. április 20. hétfő, 01:47
A lélek kulcsa 8. - Lélek és szellem-
követ, az működik magától. Minden kristálynak rezgése van, mely befolyással bír egy másik rezgésre. A kristályok minden éteri és emberi energiát magukba gyűjtenek, amivel kapcsolatba kerülnek, és elraktározzák, majd kisugározzák magukból. Mikor a kezünkbe veszünk egy kristályt a legfontosabb feladatunk a megtisztítása, az idegen energiáktól. Legegyszerűbb módja, ha rövid ideig sóba, vízbe, vagy sós vízbe tesszük, majd a levegőn, napon, vagy a tenyerünkben megszárítjuk, de alkalmazhatunk füstölőt, elektromos ibolyafényt is, főleg a pszichés lenyomatok megtisztításához. Az ásványokat éteri energiakondenzátornak nevezzük, melyeket programozhatunk, aktiválhatunk vele csakrát, vagy kristálycsapdának alkalmazhatjuk. Csak jól megtisztított kristály alkalmas programozásra! A jól előkészített kristály sokszorosan megnövekedett rezgéseket sugároz ki magából. A kristályoknak nincs tudatuk, de tudatszikrákkal rendelkeznek, ezért képessé válnak az utasítások végrehajtására. Ha felkészültünk a kristály ,,munkába
suzymama, 2020. február 15. szombat, 21:33
A lélek kulcsa 2. rész
hajlama utal.
Föld elem egyensúlyának megbomlása nagyfokú fáradékonysággal jár, ami befolyásolja a nemi élet intenzitását.

Minden gyógyítónak ismernie kell, az elemek erejét, és az okkult anatómiát, hogy a síkokon alkalmazni tudja, mert csak ennek birtokában képes befolyással bírni az anyagi világra. Így jönnek létre azok a ,,gyógyulások", amelyeket csodának tartanak.

Pólussugárzás ismeretét nevezzük a test okkult anatómiájának.
Fej: bal oldala és elülső része elektromos, míg a jobb oldala, valamint a hátsó része magnetikus.
Szem: elülső, és hátsó része semleges, belsőrésze megnetikus, a két oldala elektromos.
Fül: első, hátsó és belső része semleges, jobb oldala magnetikus, a bal oldala elektromos.
Száj és a nyelv: első-, hátsó része, valamint a két oldala semleges, belseje magnetikus.
Nyak: elülső, hátsó része és a jobb oldala magnetikus, a belső része és a baloldala elektromos.
Mellkas és a felsőtest: elülső része elektromagnetikus, hátsó
suzymama, 2020. február 10. hétfő, 16:08
A meghallgatott imádság - Szomorú, de tanulságos történet
Dr. Helen Roseveare orvost egy éjjel szüléshez hívták. Bár a nővérekkel együtt mindent megtett, amit csak tudott, az anya meghalt. Pici koraszülöttet és egy kétéves leánykát hagyott hátra. A kongói eldugott kis kórház missziós orvosát a tehetetlenség keserű érzése szorongatta.
- Ha azt akarjuk, hogy a gyermek életben maradjon - fordult a szülésznőkhöz -, egyenletes hőmérsékletet kell biztosítanunk a számára. De hát nem volt inkubátor, nem volt elektromosság! Az egyik nővér kerített valami dobozt, s a csecsemőt vattába bugyolálva beletette. A másik elsietett egy meleg vizes gumitömlőért. A harmadik pedig fűteni kezdett.
- Végtelenül sajnálom, doktor - jelentette a gyógyeszközökért felelős nővér -, megforrósítottam a vizet, s amikor beleöntöttem, a tömlő szétrepedt. Pedig ez volt az utolsó meleg vizes gumitömlőnk. Gyógyszertár nem létezett, ahol másikat vehettek volna, így az orvos kiadta az utasítást:
- Nincs más megoldás, helyezzétek el a csecsemőt a tűz közvetlen közelében, te
maroka, 2020. január 20. hétfő, 08:47
Az amerikai kongresszus felemelte a dohányáruk és az e-cigaretták vásárlásának korhatárát
dohányterméket vásárolni, ezt a korhatárt most 21 életévre emelték.

Az Egyesült Államok 50 tagállama közül 19 államban már érvényben van a kötelező 21 éves korhatár, igaz, ezt többségük az idén vezette be, tagállami hatáskörben. Az új törvény azonban szövetségi, vagyis valamennyi tagállamra kötelező. A törvényhozók kilenc hónapot adtak a bevezetésére, vagyis arra, hogy az egyes államok meghozzák a vonatkozó kiegészítő intézkedéseket.

Elemzők szerint a szövetségi döntés célja elsősorban az elektromos cigaretták rendkívüli gyors terjedésének, illetve használatának megfékezése. Felmérések szerint ugyanis a fiatalabb korosztályok manapság már nem alkoholt fogyasztanak, vagy hagyományosnak mondott dohánytermékekkel élnek, hanem e-cigarettát vásárolnak. Az egyszer használatos, vagy utántöltő tartállyal ellátott, ízesített elektromos cigarettákat szipkán keresztül szívják. Orvosok szerint ezek a cigaretták a felelősek az elszaporodó súlyos tüdőbetegségekért és halálesetekért, bár a konkrét kiváltó okokat
velemenyezd, 2019. december 19. csütörtök, 22:22
Az elektromos cigaretta jelentősen növeli a krónikus tüdőbetegségek kockázatát
A kutatók azt is kimutatták, hogy azoknál, akik e-cigarettát használnak és dohányoznak is - ami a felnőtt e-cigarettázók körében igen gyakori -, még nagyobb az ilyen kockázat azokhoz képest, aki csak az egyik terméket szívják.

Az American Journal of Preventive Medicine című tudományos folyóiratban bemutatott tanulmány 2013 és 2016 között újonnan diagnosztizált tüdőbetegek adataira és az amerikai lakosság dohányzási szokásait jegyző adatokra épül.

A szakemberek olyan embereket vontak be a kutatásba, akiknek korábban nem volt feljegyzett tüdőbetegségük, e-cigarettát szívtak és dohányoztak. Három évig figyelemmel követték őket.

"Azt találtuk, hogy az e-cigarettát szívók körében egyharmaddal nőtt a tüdőbetegségek kialakulásának a kockázata" - mondta Stanton Glantz professzor, a tanulmány egyik vezetőszerzője.

Arra a következtetésre jutottunk, hogy az e-cigaretta magában is káros, és ez a hatás független attól, hogy az illető dohányzik-e hagyományosan - tette hozzá.

A kutatók azt is
velemenyezd, 2019. december 16. hétfő, 20:20
Ez + az
Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó olyan
dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni.

*******************************************************

Mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol valamit.

*******************************************************

Van elektromos kése, elektromos kenyérpirítója, sőt még a tojásforraló
is villannyal megy. A múltkor panaszkodott, hogy nincs hely a
konyhában, ahova leülhetne. Így hát, vettem neki egy villamosszéket.

*******************************************************

A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán. Nem lett soványabb,
de fára mászni már tud.

*******************************************************

Kapott iszappakolást és két napig remekül nézett ki. Aztán az iszap
leszáradt róla.

*******************************************************

Mindennek van
lovaszmarika, 2019. október 20. vasárnap, 16:08
Újraélesztés- EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL
számára alapvető kompetencia kellene legyen. Az újraélesztés sikere sok mindentől függ, de döntően az befolyásolja, hogy mennyire jól képzett az első ellátó! Minden segítség nélkül eltelt perccel 10%-al csökken az életesély.

Az újraélesztés az akut légzés- és keringésmegállás helyreállítása, az irreverzibilis szervkárosodások kialakulásának megakadályozására irányuló tevékenység, mely magában foglalja az elsősegélynyújtás lépéseit, a magasabb szintű légútbiztosítási, lélegeztetési technikát, elektromos és gyógyszeres terápiát, valamint az újraélesztést követő intenzív terápiás ellátást. Ezek az újraélesztési fokozatok kezdve az eszköz nélküli, alapfokú újraélesztéssel, (basic life support - BLS) egy majd két vagy több segélynyújtóval és ha rendelkezésre áll folytatva eszközös alapfokú újraélesztéssel (félautomata defibrillátor - AED alkalmazásával) a sürgősségi ellátó csapat (Mentőszolgálat, intézményi környezetben sürgősségi ellátók) megérkezéséig, akik végzettségük és felszereltségük
pacsakute, 2019. október 17. csütörtök, 08:49
Kalifornia 20 millió dollárt fordít az elektromos cigaretta veszélyeinek ismertetésére
Newsom a rendelet aláírásával egy időben elrendelte a tagállam különböző hivatalainak is, hogy dolgozzanak ki terveket az elektromos cigarettához szükséges illegális és hamisított termékek kivonására a forgalomból.

A rendelet célja az, hogy minél szélesebb körben és alaposabban felvilágosítsák a kaliforniai fiatalokat a dohány- és kannabisztartalmú elektromos cigaretták szívásának veszélyeire.

A demokrata párti politikus "a fiatalok járványának" nevezte a komoly megbetegedéseket okozó elektromos cigaretta használatának rohamos terjedését. Ezért a rendeletben azt is rögzítette, hogy e termék vásárlása előtt az eladóknak kötelezően ellenőrizniük kell a vásárlók életkorát.

A kaliforniai fővárosban, Sacramentóban tartott sajtókonferenciáján Newsom arra kérte a helyi törvényhozókat, hogy mielőbb fogadjanak el az ízesített e-cigaretták betiltását előíró törvényt. "Azonnal cselekednünk kell, mert egészségügyi válsághelyzet van" - idézte a kormányzó szavait a Los Angeles Times című lap.

A
velemenyezd, 2019. szeptember 17. kedd, 07:04
Az amerikai kormányzat az aromatizált elektromos cigaretták betiltására készül
"Ez rengeteg problémát okoz, emberek, főleg fiatalok halnak meg emiatt, ezt nem engedhetjük meg" - fogalmazott az amerikai elnök. Hozzátette: Alex Azar egészségügyi miniszter hamarosan közzéteszi az ezzel kapcsolatos szabályozást.

Az Egyesült Államokban egyre elterjedtebb az elektromos cigaretta szívása, ám egyre nagyobb figyelmet kapnak ennek komoly egészségügyi következményei is. Az ország 33 tagállamában eddig mintegy 450, a tüdőt és a légzőszerveket súlyosan károsító megbetegedést diagnosztizáltak, kedden pedig Idahóban újabb két fiatal hunyt el az elektromos cigaretta használatának következtében, s ezzel a halálos áldozatok száma hat főre emelkedett.

A szakemberek a tüdő- és légúti betegségek okaként egyértelműen az e-cigaretta egyik, de meg nem határozott összetevőjét jelölik meg.

Az amerikai közvéleményt szinte sokkoló egyik eset bejárta a sajtót: egy fotón Simah Herman, 18 éves lány látható a kórházi ágyon, miután magához tért a kómából. Egy óriási lapot tart maga előtt, rajta a
velemenyezd, 2019. szeptember 11. szerda, 21:22
1/79
Képek, videók
székely jános0629.jpg
maroka
2020. június 29. hétfő, 13:13
székely jános0614_4.png
maroka
2020. június 14. vasárnap, 16:56
székely jános0614_5.png
maroka
2020. június 14. vasárnap, 16:55
székely jános0614_1.png
maroka
2020. június 14. vasárnap, 16:54
székely jános0609.png
maroka
2020. június 09. kedd, 06:30
székely jános0601_2.png
maroka
2020. június 02. kedd, 08:16
székely jános0601.png
maroka
2020. június 01. hétfő, 22:55
székely jános0531.png
maroka
2020. május 31. vasárnap, 16:09
székely jános0412_2.png
maroka
2020. április 12. vasárnap, 21:25
székely jános0412.png
maroka
2020. április 12. vasárnap, 20:51
székely jános0409_3.png
maroka
2020. április 09. csütörtök, 16:59
székely jános0409_2.png
maroka
2020. április 09. csütörtök, 16:56
utolsó órában.jpg
dnemethk
2011. március 19. szombat, 19:13
Címkék
ízesített e-cigaretták, gyógyeszközökért felelős, e-cigaretta magában, vonatkozó kiegészítő, törvényhozók kilenc, első ellátó, tüdőbetegségek kialakulásának, utolsó órában, korhatárt most, okkult anatómiát, vásárlók életkorát, legfontosabb feladatunk, demokrata párti, szakemberek olyan, e-cigarettát szívók, elektromos cigaretta,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.