Belépés
2018. december 19. szerda | 51. hét | 353. nap | 06:35 | Viola
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Német lapok szerint Wolfgang Schäuble szervezte Friedrich Merz visszatérését a német politikába
készüljön fel a pártelnöki tisztség átvételére Angela Merkeltől.

"Tanácsokat ad neki, és ajtókat is megnyit előtte" - írta a Der Spiegel a nyomtatott formátumban szombaton megjelenő számában, hozzátéve: Wolfgang Schäuble arról is gondoskodott, hogy október közepén, amikor Friedrich Merz Brüsszelben járt, találkozzon az Európai Néppárt (EPP) elnökével, Joseph Daullal.

Daul a találkozó után figyelmeztette a párt jelenlegi elnökét, Angela Merkel kancellárt, hogy "készül valami ellene, és Schäuble a színfalak mögött ellene, és Merz érdekében dolgozik" - áll a beszámolóban, amelynek alapján Angela Merkel annak tudatában jelentette be hétfőn, hogy nem pályázza meg ismét a pártelnöki tisztséget, hogy tudta, Friedrich Merz elindulhat a pozícióért a december 7-én kezdődő hamburgi tisztújító kongresszuson.

A Handelsblatt a pénteki számában ugyancsak azt írta, hogy Wolfgang Schäuble "ajtókat nyit meg és tanácsokat ad" Friedrich Merznek. Hozzátették: Wolfgang Schäuble a legfőbb támogatója Friedrich
velemenyezd, 2018. november 02. péntek, 15:50
Illegális bevándorlás - Origo: évek óta azon dolgoznak, hogy Brüsszel átvegye a határőrizetet
akar alkotni, amelyeknek köszönhetően a saját embereit bármikor ráteheti a tagállamok nyakára akkor is, ha a tagállamok ezt nem akarják.

Az Európai Bizottság a nemzeti kormányok akarata ellenére is kitelepítheti az erőit - áll szó szerint a megjelent írásban, amelyben még azt is elismerik, hogy ez a törekvés rendkívüli módon sérti a nemzeti szuverenitást.

A portál szerint ha a friss Merkel-nyilatkozat és a 2015-ös cikk legfontosabb mondatait egymás mellé tesszük, világosan látszik, hogy a színfalak mögött évek óta dolgoznak azon, hogy Brüsszel hogyan tudná átvenni a határőrizet jogát, függetlenül attól, hogy a tagállam akarja vagy sem, képes megvédeni a határait vagy sem. Erről a veszélyről beszélt Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában, majd hétfőn a parlamentben.

A magyar miniszterelnök világossá tette: "most magyar rendőrök és katonák, magyar hazafiak védik a határainkat, ők jelentik a védőpajzsunkat, és mi a kapukulcsot, a határőrizet jogát nem fogjuk átadni olyan zsoldosoknak, akik a
velemenyezd, 2018. szeptember 19. szerda, 12:32
Ödéma és természetes kezelése
típusai

Az ödémákat különböző típusokba sorolhatjuk, jellemzően az alapján, hogy a test mely részeiben jelentkeznek a tünetek, illetve mely szervek okozzák a tüneteket.

Az ödéma nem más, mint a víz felhalmozódása a test valamely részében. Ilyenkor nagyobb mennyiségű folyadék kerül a sejtek közé, a lágy szövetekbe és ez okozza a kellemetlen tüneteket. Az ödéma nem egy önálló betegség, csupán egy látványos jel, mely arra sarkall bennünket, hogy alaposan kivizsgáljuk, mik húzódnak meg a színfalak mögött.

Házi praktikák, természetes gyógymódok ödéma ellen
Számos olyan természetes gyógymód létezik az ödéma ellen, mely különösebb szaktudást nem igényel, a szükséges hozzávalói pedig a legtöbb konyhában megtalálhatók.

Lenmag
Adjon őrölt lenmagot ételeihez. A lenmag nemcsak enyhíti az ödémát, de számtalan olyan tápanyaggal látja el szervezetét, melyre egyébként is nagy szüksége lehet. Az őrölt lenmag mellett fogyasszon rendszeresen lenmagolajat is, ha nem szereti
pacsakute, 2018. augusztus 06. hétfő, 23:25
A nézőtéren ülő tenor ugrott be előadás közben a Bohémélet főszerepébe
A Mimit alakító Jekatyerina Szjurina orosz szoprán oldalán Rodolfó, a költő szerepét éneklő tenornál, Atalla Ayannál előadás közben hangszálproblémák léptek fel, és a szünetben úgy döntött, hogy képtelen folytatni az előadást.

A nézőtéren azonban ott ült Jekatyerina Sziurina férje, Charles Castronovo, aki felajánlotta, hogy elénekli a szerepet helyére - adta hírül a The Guardian című brit napilap.

Castronovo igen megindítóan énekelt a színfalak mögött, miközben Ayan a színpadon játszott. Csak az előadás végén jött ki a színpadra meghajolni, farmerdzsekit viselve. A nézőket meghatotta beugrása, néhányan meg is könnyezték - olvasható a brit lapban.

Az amerikai tenor, aki a világ vezető operaházaiban rendszeres fellépő, a londoni Királyi Operaházban már több mint tíz éve énekel, a Bohémélet Rodolfó szerepében 2006-ban debütált.

Az operavilágában nagyon ritka az ilyen beugrás, 2004-ben Ian Vayne ausztrál bariton Linzben mentette meg a Carmen előadását, amikor átvette Escamillo szerepét
velemenyezd, 2018. július 25. szerda, 10:49
Hamis vallás
"A hamis vallási rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó különböző bálványok a démoni tevékenység központjai. Ne gondoljuk naivan, hogy a hamis vallás csak félresiklott eszmék gyűjteménye. Meg kell értenünk, hogy a színfalak mögött bukott angyalok állnak, akik eltántorítják az igazságtól és örökre a pokolba juttatják az embereket."

- John F. Macarthur -
kalmanpiroska, 2018. július 06. péntek, 16:21
Az amerikai first lady a mexikói határon meglátogatta illegális bevándorlók gyermekeit
megköszönni a kemény munkát, az együttérzést és azt a kedvességet, ahogyan ezekkel a gyermekekkel bánnak" - fogalmazott Melania Trump, amikor a gyermekek gondozóival találkozott. A kerekasztal-beszélgetésen a first lady az iránt érdeklődött, hogy milyen fizikai és lelki állapotban vannak a gyerekek, hányszor beszélnek telefonon a szüleikkel, és milyen ellátásban részesülnek.

McAllenben jelenleg 58 gyermekre vigyáznak.

A Politico című lap értesülései szerint Melania Trump a Fehér Házban a színfalak mögött keményen érvelt a migráns családok szétszakítása ellen, és a problémát külön megvitatta férjével is. A first lady vasárnap közleményt adott ki, amelyben leszögezte, hogy "gyűlöli azt látni, hogy gyermekeket elszakítanak a családjuktól", valamint kétpárti együttműködésre szólított fel a megoldás érdekében.

Közben Donald Trump csütörtökön a kormányülés előtt újságíróknak azt mondta: nem áll szándékában könnyíteni a bevándorlási politikán. "Ha megszüntetnénk a 'nulla toleranciát', milliók
velemenyezd, 2018. június 22. péntek, 07:04
Minél erősebb a hited,annál könnyebben tudunk neked segíteni
Hőn vágyott elképzeléseid a közeljövőben valóra válnak. Légy türelmes és bizakodó, és ne akarj elébe menni az eseményeknek.
Ne félj, teljesítjük a kívánságod. De az isteni időzítés azt is jelenti, hogy türelemre és pozitív képzelőerőre van most szükség. Kérd, hogy segítselek abban, hogy megőrizd a hitedet, és ne add fel. Imáid sokkal gyorsabban meghallgatásra találnak, ha hiszel abban, hogy elkerülhetetlenül megvalósulnak. viszont le is lassíthatod ezt a folyamatot azzal, ha állandóan azon aggódsz és töprengsz, vajon hogyan fognak megvalósulni ezek az álmok.

Ne feledd, hogy az imák megválaszolásának hogyanja a Teremtő isteni bölcsességétől függ. Noha lehet, hogy türelmetlen vagy, sőt pánikba esel, mégis kérlek, bízz abban, hogy mi angyalok szakadatlanul azon dolgozunk a színfalak mögött, hogy segítsünk neked. Bízd az aggodalmaidat és félelmeidet Istenre és az angyalokra. Minél erősebb a hited, annál könnyebben tudunk neked segíteni." /Doreen V./
lenke1964, 2018. március 17. szombat, 08:58
ÜLTESS EL egy MAGOT!
Egy növény az életed csodálatos szimbóluma! Ahogyan az apró magocska kicsírázik a talajban, és felfelé törekszik - a fényt követvén-, az fejlődésed számtalan sok aspektusát tükrözi.
Ezért ma azt tanácsoljuk, hogy ültess el egy magot - szó szerint. Vegyél egy csomaggal a piacon, vagy használd egy friss gyümölcs vagy zöldség magját. Mielőtt beletennéd a földbe, idézz fel egy olyan új tervedet, amelyet szándékodban áll megkezdeni. Tartsd a tenyeredben a magot, és itasd át a saját magadért és a növényért elmondott imáiddal. Majd ünnepélyesen tedd bele a földbe.
Nevelgesd a palántát és újdonsült szándékodat egyaránt. Ugyan még nem láthatod a föld alatti növekedést, a változás azonban folyamatban van. A szárnyait próbálgató növénykezdeménynek gondoskodásra van szüksége ahhoz, hogy a felszínre merészkedjék - és ez ugyanígy van a törekvéseddel is. Ahogyan gondját viseled kertednek, ugyanúgy tedd meg a céloddal összefüggő lépéseket mindennap.

Gondolat a mai napra:

Elültetek
lenke1964, 2018. március 11. vasárnap, 08:50
Több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön?
42 fokos lázzal nem megy be dolgozni, úgy vágják ki mint a közmondásos négylábú állatot szarni.
- Biztosít munkahelyet, valóban. Jaaa, hogy közben kinyírta a konkurenciát maga körül, és dupla annyi lett a munkanélküli? Hát az kit érdekel, a profit a lényeg. Kapott a szar egy jó nagy pofont.

"Akkor rugdossd a kormányodat tökön, ők tiltsák be a múltikat!"

Nem fogják, mert pénz beszél, ugye. Pedig megtehetnék. Itt is kilóg a lóláb, hogy a kormánytagok kikkel bratyizgatnak a színfalak mögött ugye.

"Azért mert drágán gyártottuk és rosszab volt mint a konkurencia!"

Drágán gyártottuk, viszont anno még volt értéke a pénznek, és Ikarusok a mái napig furikáznak az utcákon. Az ultramodern hiperszuper buszok meg 2 év után megadják magukat. Ennyit arról, melyik is a rosszabb.

"Továbbra is állítom, hogy a profitot az adott cég oda viszi ahova akarja!"

Semmi gond, de akkor ne csodálkozzon itt senki, hogy tőkehiány van. Ti akartatok vadkapitalizmust,
szensavasutlezaras, 2018. február 28. szerda, 05:01
Reményi Tamás: Lennék bár fecske...
Reményi Tamás: Lennék bár fecske...

Búsan kergetőznek gondolataim,
az éj sötét leple eltakar szemem elöl mindent,
ködfátyol és látomások a képernyőn,
az örök boldogság fantoma üldöz!
Hervadó virág mikor lelke repülni készül a mennyekbe,
oly nyomasztó szívemnek az érzelem elvesztése!
Hiányzik a csillagos ég, mely most színfalak mögött
fényeibe lassan belepusztul, könnye áztatja az életet!
Magam vagyok, árván maradtam,
a Lét már veszendőben, a jövőt nem kémleli!
Nincs már jövő! Elszállt mint a fecske, de új tavaszt megvárva
Ő visszajön!
lenke1964, 2018. február 21. szerda, 19:14
Kell nekünk egy ILYEN ember a kormány élén...?
és Rogán politikai süllyesztőbe csúsztatásának biztosítását, továbbá az Alaptörvény 2/3-os törvényeinek ésszerűbb módosítási lehetőségét, valamint az Alkotmánybíróság Fidesz-barát tagjai egy részének elbocsátását, majd pedig ellenzéki orientációjú bírákra cserélését, majd a kormánypárti ,,gyeplővel" irányított közrádió/köztévé ,,elengedését", végezetül a Mészáros «pénztáros» Lőrinc kezében összpontosuló országos médiumok kiegyensúlyozottabb felosztását.
Orbán a színfalak mögötti tárgyalások sikerét persze, ekkor sem bízza a véletlenre...: közli tárgyalópartnereivel, hogy amennyiben azok másként tennének, mint ahogyan megbeszélték, Orbán FELLÁZÍTJA HÍVEIT, és polgárháborús állapotokat gerjeszt az országban...
2.2. Nagyjából 1 évvel a választások után Orbán lebetegszik (vagy csak színleli), és szép csendben kivonul a magyar politika színpadáról. — Feleségével elköltözik Magyarországról, éspedig Nauru-ra, egy az egyenlítő közelében, Ausztráliától
foxworkinspace, 2018. február 15. csütörtök, 04:13
1/39
Képek, videók
Wolfgang Puck.jpg
farkas1945
2013. február 27. szerda, 11:27
Wolfgang-see ,Salzburg ;A
farkas1945
2013. január 30. szerda, 10:39
Wolfgang Amadeus Mozart.j
06mohild
2012. október 27. szombat, 18:17
Ausztria - Wolfgang to
ducjanos
2011. március 05. szombat, 16:19
Wolfgang_Luth.jpg
sztana45
2010. december 13. hétfő, 22:36
johann_wolfgang_von_go eth
klara50
2010. november 30. kedd, 01:32
wolfgangsee.jpg
skorpiolilike
2010. június 25. péntek, 15:51
Wolfgang papa
magdaseppa
2009. március 25. szerda, 12:25
Wolfgang Hohlbein.jpg
ujjozsef
2009. március 06. péntek, 18:23
Friedrich Hölderlin.jpg
zsu74
2014. augusztus 02. szombat, 23:08
Friedrich Schiller.gif
zsu74
2014. augusztus 02. szombat, 23:07
Friedrich Schiller
taltos1
2014. február 03. hétfő, 22:44
Friedrich Gauermann(1773-
farkas1945
2013. január 31. csütörtök, 14:36
Carl_Friedrich_Gauss.j pg
06mohild
2012. október 26. péntek, 03:20
friedrich_froebel.jpg
isti53
2012. április 21. szombat, 05:31
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.