Belépés
2019. szeptember 23. hétfő | 39. hét | 266. nap | 15:34 | Tekla
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Olytálytalálkozó
Jól állok a szervezéssel. Meghívók kimentek, kedvezőek a visszajelzések. 14 osztálytársam jelzett vissza a 20-ból, ez egész jó arány, illetve mind a 4 osztályfőnök. Kedves emlékeim vannak a 8 évről.
Holnap Pestre megyek az orvoshoz, a szokásos recept miatt, viszem a vér vétel eredményét is, rendben van minden.
Pihenek, zenét hallgatok, élvezem a semmit tevést.
ovarzolee, 2019. szeptember 04. szerda, 13:49
ooOoo
végtelennek is valamilyen tudatossággal kellett rendelkeznie hiszen Ő - a Forrás. Mégis mit jelent itt az hogy tudatosság? Ezt úgy lenne érdemes mondani, hogy amikor egy illető benne van egy meditatív tudatállapotban és tökéletesen gyakorolja azt hogy gondolatüresség. Ha gondolatürességben tud maradni bizonyos etapig ily tökéletes módon, akkor az valójában egy Végtelen állapota lesz az illető létezésének. Amelyben nem izgat semmi, nem mozdít ki semmi, és érzések és tapasztalások nélkül élvezi az illető a "semmit tevést". Nincs gondolat. Mivel az illető Minden (ebben a tudatállapotban), a Forrás szemszögéből vizsgálva még az sem tud "megtörténni" hogy valaki benyit a szobába. Ezt úgy kell érteni, hogy az illető nem fogja érzékelni. Nem tudják az illetőt még megzavarni sem ebben a gondolatürességben. Miért Végtelen még? Mert ebben az ürességben éppúgy ahogyan itt a fizikai világban is az ürességben rejlő potenciál, Végtelen.Az a gyógyító, az a spirituális tanító aki nem tud ürességben lenni, az semmilyen
eposz, 2019. január 26. szombat, 14:35
Somlyó György
ESTE

E nap megint ellobbant mint a láng,
s ki annyit vártad, éhen és falánk,
hogy habzsolhasd majd tűzét mint a táltos
és belenézz, ahol legfényesebb -
a reggeleknél éhesebben állsz most
s homályba szorul táguló szemed.

Mire vártál megint, te habozó?
A semminek adsz, rossz adakozó,
ha senkitől se kívánsz érte semmit.
S míg csontjaid közt élet és halál
nehéz gyümölcseik titkon kitermik,
szemedbe csak a tettek korma száll.

Pedig milyen lobogás lehetett!
Népek kavartak vad porfelleget,
gyermekek serdültek szilaj regéken,
csókok gyúltak ki sötét sorsokon -
És én, mindennap új világra éhen,
csak a tegnapok ízét morzsolom!

Ó, fújj irhámra, tüzes újhodás!
Étess újjá, mesebeli parázs!
Száguldjak, mint a fény! s azt is feledjem,
hogy ez a nap
menusgabor, 2018. december 29. szombat, 20:00
Lázár ez már eső után köpönyeg. Szegyellheted magad.
hogy valójában minden Fidesz politikus ilyen mind te.

Néha elszóljátok magatokat mit is gondoltok a választókról, és utána persze visszavonulót fújtok, amikor rájöttök még nem mindenki agyát tudtátok kimosni, és vannak akik látják, hogy milyen egy undorító mocskok vagytok.

Remélem ezt egy közmunkás sem felejti el a választásokig és megbüntet benneteket az ilyen undorító viselkedésetekért.

Ti mocskok ti nem közmunka bérért dolgoztok, ha egyáltalán munkának lehet nevezni a semmit tevést mégis loptok, hát akkor most ilyenkor mi is van?

Jobb volna hazánknak a jövő nemzedékének ha eltakarodnátok a sunyi p ....a, már eleget loptatok, eleget sanyargattatok bennünket, nem elnézést kellene kérnetek, hanem vissza adni mindazt amit mindannyiunktól elloptatok, többek között azt a 3 ezer milliárdot aminek államosításával rengeteg leendő nyugdíjast nyomorítottatok meg ítéltétek éhezésre, vegetálásra ha nyugdíjas lesz.

Te egy undorító féreg vagy az idióta diktátor
ezerjo, 2018. február 02. péntek, 12:26
Hát ez igen!
Reggel már a kozmetikusnál kezdtünk Zsuzsikával. Korán, alig tudtam kihúzni az ágyból. Majd rávettem magamat, hogy bundás kenyeret süssek. Mivel tudtam, csak délután indulunk, így elkezdtem egy hatalmas bográcsban gulyást csinálni, lassan lassan el is készül. Nagyon szeretjük! Ahogy én csinálom, na az nem az a laza, átlátszó finomság, hanem igazi tartalmas finomság! Szerintem Toncsiék is fognak kapni belőle, egy kis finom törődés :-) <3 Gabikát már olyan régen láttam! Kiültünk a kertbe és élveznénk a semmit tevést, ha nem kellene semmit sem tenni :-) Robi a gyümölcsökkel foglalatoskodott. Meleg van, nagyon nagyon meleg. Sajnos mondják vasárnapra illetve szombat estére a ehülést. Holnap még buli van, aztán hogy hogyan alakul a vasárnapi időjárás. Ma viszont időben kell indulnunk, mert már most tumultus van az M7-esen, meg karambol :-( De még iszom a 0-ás sörömet, hogy kicsit lehűtsön, és kevergetem a gulyást és élvezem, hogy péntek van és
dundulino, 2017. augusztus 18. péntek, 11:44
Márai Sándor: Számum
Micsoda számum ez, mely poros és forró dühével megrohanja életünk békés tájait - milyen hegyekből és sivatagokból érkezik, életünk milyen égtájairól, micsoda tengerek és szaharák vannak bennünk, mi ez, ami így éget, süvölt és megsemmisít, milyen erők lappanganak bennünk, mi késztet reá, hogy egy napon kitépjük az idill oázisának pálmáit, és levegőbe dobáljuk a sátrakat, tevéstől, asszonyostul, s arccal a forró homokra borulva várjuk a pusztulást, mely bennünk van, s nem tehetünk semmit ellene?
kohlinka, 2016. november 09. szerda, 20:49
jaj de szuper hétvége!
szúnyoghálókat már, mert elkezdődött a repülő rovarok hadjárata is. Már egy legyet találtam a lakásban, gyorsan meg is szabadultam tőle!
Családi reggeli! imádom! Mivel kocsi hiányban "szenvedünk" még, így a mai nap is itthon telik. Nagyon élvezem. Persze van egy kis lelkiismeret szenvedésem is, hogy nem lehetek ott a templomban Virágvasárnap, fenn az orgonánál....tavaly is nehézségeim voltak ebben az időszakban, csak akkor az egészségem....szóval rossz ebből a szempontból, de a vasárnap reggeli semmit tevést nagyon élvezem. A semmittevésen a reggeli elkészítését és a romok eltakarítását is beleértve, mert ez ilyenkor csodás élvezet! Sajnos a kedvesem dolgozni ment. Nehéz napja lesz és hosszú!
Tegnap ő is egész nap csak dolgozott itthon. Készen lett a locsoló az egész alsó szinten! Istenem, már ez maga egy hatalmas könnyebbség! Majd neki állt a rengeteg szegély behelyezéséhez. Pirosakat vett, és rájöttünk nekünk szürkékre is szükségünk lesz, hiszen a kis pihenő utacskához antracit járólapokat
dundulino, 2016. március 20. vasárnap, 09:15
A Semmittevés Művészete
A Nincs-kapu: A lényeges lényegtelen

Nincs sem születése, sem elmúlása a szenvedésnek, sem aki szenvedne, sem aki a szenvedéstől megszabadulna. A jelenségek tökéletesek. Üres edények, melyek pusztán megtelnek tartalommal.
[Szív-szútra]


Egyre kevesebb időt szánunk a semmit-tevésre. Pedig bármilyen hihetetlen ez a kapuja a lényeg-látásnak. Csak ha visszavonjuk magunkat a folyamatos sürgés-forgás, cselekvési kényszerétől, akkor nyílik meg az út, bensőnk csendes világába, ahol a folyamatosan kavargó felszín alól felbukkanhat az ami esszenciális, ami valóban lényeges, és ezáltal számunkra értékes is. A semmit-tevés ma mégis kerülendő magatartás, ami kizárólag annak köszönhető, hogy rosszul fogjuk meg ezt a fogalmat.

A semmit-tevés egyrészt nehezebb, mint legtöbben gondolnák, másrészt a tétlenség-szülte, okafogyottság okán, a legtöbbünk számára fel-nem bukkanó semmi, egyszerre ijesztő, és örökkön zakatoló gondolatvilágunk számára, céltalansága miatt értelmetlen.
lenke1964, 2015. szeptember 16. szerda, 15:02
ELIZABETH ADLER: Rejtély (33. rész)
morcosan piszkálta a szokott sonkás tojást.
- Ide hallgass, Prof, te nem táplálkozol megfelelően. - Doris melléje könyökölt a pultra. - Sose eszel mást, csak ezt a vacakot?
Nem Doris volt a hibás; ma valahogy nem ízlett az étel. Ivott egy kólát, fizetett, elbúcsúzott az asszonytól és az ajtó felé indult.
A kapitányság ugyanolyan volt, mint mikor otthagyta. Leült a számítógép elé, átfutotta a Suzie halálával kapcsolatos tényeket. Valami nem stimmelt. Először is nem loptak el semmit: a sztereó és a tévé is amelyén volt. Bár lehetséges, hogy a - lány zavarta meg a betörőt, mielőtt összeszedhette volna és berámolhatta volna a kocsijába a valamit érő holmit.
Megvizsgálta a holttestről készült felvételeket. Suzie szétroncsolt arcára ráalvadt a vér. Harry tüzetesebben megnézte, elővett a fiókból egy nagyítót, azon át is megvizsgálta. Fölemelte a kagylót, odaszólt a bűnügyi labornak, hogy nagyítsák föl neki azt a részletet, amelyen Suzie. homloka látszik. Maga se hitte,
scorpionsrose, 2015. május 05. kedd, 13:52
1/2
Képek, videók
Edda-Alapi jól nyomja.jpg
agica2004
2019. augusztus 14. szerda, 19:20
Susan--Jolcsi tuto.jpg
53ilona
2018. augusztus 25. szombat, 15:19
Susana-Jolcsi tuto.jpg0.j
53ilona
2018. augusztus 25. szombat, 15:19
Susana kékben -Jolcsi tut
53ilona
2018. augusztus 25. szombat, 15:19
Kezdődjön jól a napod
irmus
2018. augusztus 21. kedd, 06:59
Kimi-japán kép--Jolcsi tu
53ilona
2018. augusztus 13. hétfő, 14:56
Kimi-japán kép2,--Jolcsi
53ilona
2018. augusztus 13. hétfő, 14:56
Jolcsi tuto---zöldben.jpg
53ilona
2018. augusztus 13. hétfő, 14:53
Jól csak a szívével lát a
sanci81
2018. augusztus 07. kedd, 14:52
ha túl jól bánsz.jpg
sz719eszter
2018. július 07. szombat, 13:23
Jenny-Jolcsi tuto.jpg
53ilona
2018. június 17. vasárnap, 20:59
Jó éjszakát,aludj jól az
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:29
Holnap.JPG
liliana01
2019. július 03. szerda, 19:26
Holnap hétfő
eva6
2019. február 24. vasárnap, 20:01
Nem félek a holnaptól....
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 21:41
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.