Belépés
2019. augusztus 19. hétfő | 34. hét | 231. nap | 17:10 | Huba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Így lehetnek hófehérek a ruhák hipó nélkül
több kilónyit elhasználnod, ha ezeket a praktikákat beveted.
Minden háztartásban megtalálható, egyszerű, mégis hatékony szerekkel könnyedén hófehérré varázsolhatod a beszürkült, és sárgás ruhákat is.
Ecet
Az ecettel nemcsak a színes ruhák színét frissítheted fel, hanem az elsárgult ruháidat is újra fehérré varázsolhatod. Adj 1-2 dl ecetet az áztatóvízbe, hagyd ázni egy délutánon keresztül, majd mosd ki! A gépbe is tehetsz ecetet: válassz olyan programot, ami előmosást is tartalmaz, a rekeszbe pedig, amibe a fehérítőt szoktad adagolni, tégy ecetet. A mosás végére az ecetszagnak nyoma sem lesz, a ruháid pedig fehérebbek lesznek.

Tej
A tej tökéletes folteltávolító, és fehérítésre is jó. A tej kiszedi a szinte eltávolíthatatlan tintafoltot, a kávéfoltot, és még a vörösborfolt ellen is tökéletes. Ha fehérítéshez használod, áztasd a felsődet egy éjszakán keresztül tejben, majd mosd ki a szokásos módon.Citromlé
A citromlevet áztatáshoz és mosáshoz
eva6, 2019. február 10. vasárnap, 11:19
Helyzetgyakorlatok kezdő öregeknek
utazás előtt. Akkor ugye azt gondoltuk végig, hogy mit kell magunkkal vinnünk. Most meg azt, hogy mit kell magunkkal csinálnunk. Szemcsöpp, lúdtalpbetét, részprotézis, egy kis szín az arcunkra, kalap a fejünkre. (És ez még csak a kezdet, mert hol van még a fűző, hallókészülék, a bot?)

Aztán a táskaellenőrzés következik. Szemüveg (azzal is alig látjuk az árakat), papír zsebkendő, WC-papír, személyi igazolvány. A pénztárcánkat helyezzük biztonságba! Vegyük ki belőle a pénzt, és tegyük egy külön rekeszbe. Mielőtt kilépünk az ajtón, ellenőrizzük, hogy lekapcsoltuk-e a villanyt, elzártuk-e a gázt. Az ajtót gondosan zárjuk be, a kulcsot mindig ugyanabba a rekeszbe tegyük, mert hazafelé jövet keresgélés közben téphetik le nyakunkról öreganyánk arany nyakláncát.

Mindig írjuk fel egy cetlire, hogy mit akarunk venni. A cédulát tegyük a zsebünkbe. Ha filctollal és nagy betűkkel írunk, a szemüveget elő se kell venni. De a cédula fontos. Mert különben állunk a boltban és révülten indulunk az akciós
lilagondolatok, 2018. szeptember 11. kedd, 09:48
Ez az augusztus hónap a könnyed, nyugalmas tapasztalás ideje
Ez az augusztus hónap a könnyed, nyugalmas tapasztalás ideje, amikor is nem várnak ránk az életet felborító és megrengető felismerések, "csak" a mindennapi élet tudatosságára lesz szükségünk: a félelmekkel nem törődni, párkapcsolatokban pedig befelé figyelni - és nem a társunk felé.

A "párkapcsolat" alatt nem azt értem, amikor két ember úgy dönt, hogy "járnak" vagy együtt élnek. Minden kapcsolat ember és ember között valójában pár-kapcsolat. Csak az emberiség ezt nagyon kétdimenzióssá tette, kivesztek az ember-ember kapcsolódásból a színek, kivesztek a tapasztalás csodájának felismerései.

Mert valójában minden ember a Mestered. Minden ember által önmagadat tudod teljessé tenni. Minden ember többé tesz. Ezért az embereket nem kell elutasítani, nem azonnal kis rekeszbe kell rakni az előítéletek alapján. Hanem mindenkit nyitottan kell figyelni, és ezáltal egy bölcs mosoly kíséretében érted meg a játszmáidat, félelmeidet, vágyaidat... és így tudsz minden emberhez valamilyen módon
koszegimarika, 2018. augusztus 01. szerda, 14:02
Tallóztam
egy utazás előtt. Akkor ugye azt gondoltuk végig, hogy mit kell magunkkal vinnünk. Most meg azt, hogy mit kell magunkkal csinálnunk. Szemcsöpp, lúdtalpbetét, részprotézis, egy kis szín az arcunkra, kalap a fejünkre. (És ez még csak a kezdet, mert hol van még a fűző, hallókészülék, a bot?)
Aztán a táskaellenőrzés következik. Szemüveg (azzal is alig látjuk az árakat), papír zsebkendő, WC-papír, személyi igazolvány. A pénztárcánkat helyezzük biztonságba! Vegyük ki belőle a pénzt, és tegyük egy külön rekeszbe. Mielőtt kilépünk az ajtón, ellenőrizzük, hogy lekapcsoltuk-e a villanyt, elzártuk-e a gázt. Az ajtót gondosan zárjuk be, a kulcsot mindig ugyanabba a rekeszbe tegyük, mert hazafelé jövet keresgélés közben téphetik le nyakunkról öreganyánk arany nyakláncát.
Mindig írjuk fel egy cetlire, hogy mit akarunk venni. A cédulát tegyük a zsebünkbe. Ha filctollal és nagy betűkkel írunk, a szemüveget elő se kell venni. De a cédula fontos. Mert különben állunk a boltban és révülten indulunk az akciós
horvathnemagdi, 2018. február 12. hétfő, 15:48
Farmerama adatok , növény nemesítés 3.
gyorsabb ügyintézés érdekében add meg a UserID-et és a farmneved.​
WildB, 1.9.14
Jelentés
#5
Tetszik
g.bella és nyaf-nyaf kedveli ezt.
WildB
WildB
Board Administrator
Team Farmerama HU

Az Üvegházban akár az összes bónuszt kikutathatjuk, ha van hozzá elég szerencsénk / türelmünk / növénymennyiségünk. Azonban egy kikutatott bónusz önmagában még nem sokat ér. Ahhoz, hogy használni is tudjuk, az adott bónuszt be kell helyeznünk egy bónusz rekeszbe (nem tévesztendő össze a termékek bónuszait osztályozó bónuszrekeszekkel!). Ezeket a bónusz rekeszeket a Nemesített növények fülön találhatjuk meg.

[​IMG]

Jelenleg 6 bónusz rekesz található a játékban. Az első 4 szabad rekesznek számít, mivel csak egy megfelelő szintet kell elérnünk a használatához, míg az utolsó kettő farmaranyért váltható ki. A szintfüggés és az árak a következőképpen alakulnak:

1. szabad rekesz: 5. szinttől elérhető
kicsoda57, 2017. október 01. vasárnap, 14:56
Ruhák, amik embereket öltek
akkoriban.

A merénylő a melltartó

Hol másutt, mint a walmartian-ok országában fordulhatott elő, hogy egy hölgynek, név szerint Christina Bondnak, végzetesen meggyűlt a baja a melltartójára szerelhető pisztolytáskával. Amerika azon államaiban, ahol a civilek számára engedélyezett a fegyvertartás, számos, nőknek szánt pisztolytáskát árulnak, köztük olyat, ami a melltartóra rögzíthető. A hölgy egy olyan darabot vásárolt, amelynél a pisztolyt a két mell közé tehető rekeszbe lehetett elhelyezni, egy alkalommal azonban, miközben megpróbálta beállítani a megfelelő illeszkedést, véletlenül a feje felé fordította a pisztolyát, majd egy óvatlan mozdulattal kibiztosította azt - és lőtt. A lövés a szeménél találta el és bár azonnal kórházba szállították, másnap belehalt súlyos sérüléseibe.

Fullasztó
anna4459, 2017. augusztus 04. péntek, 09:10
Farmerama 2016.11.
munkánkat. A linket itt találjátok:

http://hu.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/bónuszlex ikon.2179/#post-165293

Most ejtsünk szót a 0 perces nemesített növényekről, amikkel a felreppenők száma növelhető adott esetben.

A következőről van szó: amennyiben egy bizonyos hosszú érésű növényünkre kinemesítettük az összes szupertrágya hatékonyságát növelő bónuszt (például a Szupertrágya imádat - rózsa esetén az Ökotrágya imádat is kell), ezt a bónuszt betesszük a rekeszbe, bekapcsoljuk a Szüreti felhősort, elfogyasztunk 1 Fehér ártatlanságot valamint 1 Karácsonyi sütit, ezen kívül a Bölcs Tölgyfán legyen kiváltva a "Nő mint a bolondgomba" trágya-szupertrágya hatékonyságot növelő rúna, és szupertrágyázzuk a növényünket, annak érésideje 0 perc lesz (normál és komfort talajban is).

Ezzel a módszerrel nagyon rövid idő alatt juthatunk sok felreppenőhöz. Ezt a lehetőséget (ahogy már említettük) hosszú érésű növényekhez érdemes használni, mint például a rózsa,
kicsoda57, 2016. november 28. hétfő, 19:59
Tisztítás hatékonyan, természetesen!
mosószódát. Kiváló tulajdonságai miatt a háztartás szinte minden területén bevethetjük. Ruhák mosásánál érdemes kipróbálni, hiszen például ha a fehér színű ruhákat kizárólag mosószódával mossuk, még fehérebbek lesznek.
A színes színtartó ruháknál mosószerünk 1/3-át cseréljük le mosószódára. Eltünteti a kellemetlen szagokat, zsíroldó hatása kiváló, ezért nagyon nagy segítség konyharuhák áztatásánál és mosásánál.
Vízlágyítóként minden mosás során egy evőkanálnyi mennyiséget tegyünk a mosóporos rekeszbe. Vizes oldatát (1 liter víz, 3-6 evőkanál mosószóda) használhatjuk általános tisztítószerként, teafa olajjal antibakteriális tisztítószerként.
Mosásnál, ha már csökkentettük a mosószer mennyiségét, akkor az öblítőnk helyett is használjunk mosóparfümöt. 15-20 csepp parfüm az öblítő rekeszbe, amitől ruháink puhák, vegyszermentesek és friss illatúak lesznek, valamint az öblítő rekeszt sem kell többet mosogatni a lerakódásoktól.
Személyes tapasztalatom, hogy a parfüm mellé 1 teáskanál
lenke1964, 2016. október 07. péntek, 21:09
Az amerikai elnöki jármű.
Pentagonnal.

Az elnök sofőrjét a CIA készíti fel a feladatra, ugyanis nem csak a rendkívüli vezetői tudást igénylő autót kell kordában tartania, hanem az elnök biztonságára is ügyelnie kell. A sofőr egy GPS-szel és kommunikációs rendszerrel felszerelt valóságos irányítóközpontban ülve vezet, munkája során számíthat a beépített éjjellátó kamerára, valamint különféle biztonsági felszerelésekre is: az anyósülés helyén, egy speciálisan kialakított rekeszben fegyverek és gázmaszkok találhatóak, de ugyanott tartanak néhány palacknyi vért is arra az esetre, ha olyan súlyos támadás érné a limuzint, hogy az elnöknek vérre lenne szüksége a mentés során.

A 'Szörnyből' - amelynek értékét 300 ezer dollárra taksálják - egyetlen hivatalos példány létezik, ezt egy C-17
schuro, 2015. február 17. kedd, 23:11
JOHN SANDFORD: Karácsonyi rémek (20. fejezet)
fegyvertartó szekrény mellé. - Látod itt a port?
Vékony porréteg volt a középső fegyverszekrény alján, ahonnan Winter állítása szerint
azokat a puskákat ellopták.
Del bólintott. - Igen?
- Három fegyvert vittek innen el, látod? Egész halványan látszanak a körvonalaik... - azzal
Lucas végigkövette a körvonalakat a porban a mutatóujjával úgy fél centire fölöttük.
- Igen?
- Na, most ezt nézd. - Azzal betette a 70-es Magnum-ot az egyik rekeszbe a
fegyverszekrény másik oldalán és ide-oda mozgatva illesztette a helyére. Aztán mikor
felemelte, a fegyver tusa szinte alig érzékelhető körvonalat hagyott a porban.
Nem ugyanolyan - állapította meg Del. - Ahhoz túl széles.
- Viszont Winter azt mondta, 70-es modell volt, ez pedig itt egy 70-es.
Most a minnetonkai rendőrhöz fordult, aki a fegyverleltárt vette fel. - Adja csak ide - kérte, az
egyik AR-t.
A rendőr átnyújtott neki
scorpionsrose, 2014. december 26. péntek, 12:38
1/4
Képek, videók
hófehérek.jpg
agica2004
2013. augusztus 05. hétfő, 11:27
hófehérek
sarkoziferencne
2008. február 01. péntek, 09:43
Ikon hatású ruhák
pacsakute
2018. augusztus 08. szerda, 20:16
0 álom szép ruhák sora an
lovaszmarika
2017. június 16. péntek, 17:37
0 a a Ruhák 1.jpg
lovaszmarika
2017. június 16. péntek, 17:34
0 a a Ruhák.jpg
lovaszmarika
2017. június 16. péntek, 17:34
Ruhák szimfóniája.jpg
chillik
2017. május 18. csütörtök, 12:48
cipők-alkami ruhákhoz.jpg
agica2004
2017. március 15. szerda, 17:04
cipők-fekete ruhákhoz.jpg
agica2004
2017. március 15. szerda, 17:01
cipők-ruhákhoz.jpg
agica2004
2017. március 15. szerda, 17:00
Ruhákat nézők
sanci81
2017. február 19. vasárnap, 15:40
Báli ruhák.jpg
pacsakute
2016. június 10. péntek, 16:00
Szép kék ruhák.jpg
pacsakute
2016. június 09. csütörtök, 21:55
Címkék
mosóporos rekeszbe, mosás végére, evőkanálnyi mennyiséget, anyósülés helyén, ruhák hipó, bizonyos hosszú, mindennapi élet, Team Farmerama HU, tapasztalás csodájának, kikutatott bónusz, walmartian-ok országában, táskaellenőrzés következik, bónuszt betesszük, módszerrel nagyon, előítéletek alapján, külön rekeszbe,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.