Belépés
2019. szeptember 23. hétfő | 39. hét | 266. nap | 15:55 | Tekla
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN…Elegendő saját pénze ahhoz
múltja... amelyet alig vár, hogy elmesélhessen majd öregkorában...

EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN...
Egy jó csavarhúzókészlete, vezetékmentes fúrója és egy fekete csipkemelltartója...
Egy barátja, aki mindig megnevetteti...
És egy másik, aki hagyja, hadd zokogjon...

EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN...
Egy minőségi bútordarabja, amelyet nem úgy örökölt valakitől a családban...
Nyolc egyforma tányérja, talpas borospoharai,
és legalább egy receptje, amelyet ha megfőz,
a vendégei teljesen odalesznek tőle...
Az érzése, hogy ő maga irányítja a sorsát...

MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL...
Hogyan legyen szerelmes anélkül, hogy elveszítené önmagát...
Hogyan szakítson egy szeretővel,
és ellenkezzen egy baráttal anélkül,
hogy tönkretenné a barátságot kettejük között...
Hogy mikor kell keményebben küzdenie...
És mikor kell abbahagyni...

MINDEN NŐNEK TUDNIA
koszegimarika, 2019. szeptember 14. szombat, 15:03
Gyomorfekélyre
Hogyan tudod meggyógyítani a gyomorfekélyt 60 nap alatt antibiotikumok nélkül? A természet megint a segítségünkre siet! Használd a természet-adta recepteket!

Ha magunk mellé állítjuk a természet erejét, akkor mától fogva nem lesz többet szükségünk antibiotikumokra ahhoz, hogy megszabaduljunk a Helicobakter Pylori baktériumtól.

A természet és a népi gyógyászat nagyon egyszerű és olcsó megoldásokat tud nyújtani nekünk ennek a kórokozónak a megsemmisítésére.


A Helicobacter Pylori minden második emberben jelen van. Ez a kórokozó képes a gyomorban megtelepedni, és szétrombolni a nyálkahártya védekező mechanizmusait. Jelenlétével valójában egy hámsérülést okoz, amelyen keresztül a sósav képes a sejteket károsítani.

A Helicobacter Pylori a fekélybetegség legfőbb ismert kóroki faktora, jelenlétében mindig kialakul a gyomornyálkahártya krónikus
pacsakute, 2019. szeptember 01. vasárnap, 09:29
Csontritkulás
folyamatosan szükségletét a szervezet. Tetemes mennyiség halmozódhat fel a téli időszakra, amikor napfény nem ér bennünket. (Nem szükséges közvetlen napfény, a szűrt és a visszavert fény is aktivál.)

Az E-vitaminnak antioxidáns szerepe van. Az E- vitamin-szükséglet fedezésére naponta 1 evőkanálnyi búzacsíra és hetente 2 E-vitamin-kapszula javasolt.

Természetesen nagyon fontos a C-vitamin-ellátás.

Kalcium bevitel szükséges. A kalciumpor patikában beváltható receptje:

Rp. Calcii carbonici Calcii phosphorici aa gta centum (g 100.0)

Magnesii carbonici hydroxydati gta viginti (g 20.0)

Mf pulvis DS. Kalciumpor 3×1 tetézett teáskanállal.

A csontok növekedéséhez és regenerálásához a szervezet több vitamin is használ. A K-vitamin és a D-vitamin együttműködik, hogy a fehérjék beépülhessenek a csontokba. E fehérjék nélkül a csontok nem lennének képesek megkötni az ásványi anyagokat. Egy 1999-es tanulmány
lilagondolatok, 2019. július 24. szerda, 09:30
Ezért zárták el a világ elől a kannabisz gyógymódot
történelmi tények is igazolnak - azonban félt tőle, mint rödgö a tömjénfüsttől, mivel veszélyt jelentett számos gyógyszeripari fejlesztésre.

A kannabisz ugyanis rengeteg mindenre jó volt, ráadásul filléres gyógymódnak ígérkezett, melyet bárki meg tudott volna termelni magának a saját kertjében.
Rákellenes hatás, amit már igazoltak

Érdekesség, hogy mér az ókorban is használták, különösképpen Egyiptomban magát a kannabiszt.

Az Ebers-papirusz, egy ókori egyiptomi recept az orvosi marihuána felhasználására vonatkozó instrukciókról ír többek között, gyulladás ellen.

Ezt azért fontos megemlíteni, mert ár a régi korok civilizációi is tudták, hogy fontos és jelentős hatású növényről van szó.

Visszatérve a rákellenes hatására: szinte biztos volt benne számtalan szakember, hogy széles körben soha nem fog elterjedni.

Hogy miért?
Hirdetés

Olcsó volt, és annyiféle más betegség tüneteit is képes volt csökkenteni, hogy az komolyan
lilagondolatok, 2019. július 23. kedd, 07:34
Orvosi kannabisz gyógyító hatása
szedését.

A tanulmány kihangsúlyozza, hogy az orvosi kannabiszhoz való hozzáférés rohamos növekvése csökkentheti a fájdalomcsillapitók használatának szükségességét, lehetővé téve az emberek számára, hogy saját maguk kezeljék fájdalmaikat, anélkül, hogy opiátokra kellene támaszkodjanak, melyek veszélyes mellékhatásokkal rendelkeznek.

Az eredményeket más kutatások is alátámasztják, melyek szerint azokban az államokban, melyekben törvény teszi lehetővé a kannabisz használatát 6.38%-al csökkent az opiát receptek kibocsátása, illetve Colorado-ban összefüggést találtak a legalizálás és az opiát túladagolások halálozási arányának csökkenése között is.

Dr. Wurm hozzáteszi: “A nem szteroid gyulladáscsökkentő szerek(NSAID), mint az ibuprofen, krónikus használat esetén gyomor-bélrendszeri vérzéseket vagy vesekárosodást okozhatnak. Világviszonylatban a paracetamol (acetaminophen) toxicitása miatti májátültetés szerepel az első helyen a májátültetések között. Évi 56.000
lilagondolatok, 2019. július 16. kedd, 09:12
Só bors és citrom alkalmazása
fájdalom.

2. Bedugult orr
Egyenlő részben keverjünk el egy edénybe őrölt fekete borst, fahéjat, romai köményt, és kardamom magot, majd daráljuk porrá az egészet. Ezután óvatosan szagoljunk bele a keverékbe, majd élvezzük ahogyan beáramlik a levegő az orrunkon keresztül.

3. Epekő
Ez egy kellemetlen probléma, amely ráadásul olykor elviselhetetlen fájdalommal párosul. A legtöbb esetben műtéti beavatkozás szükséges, hogy eltávolítsák a köveket. Azonban érdemes kipróbálni a következő receptet: keverjünk el 3 rész olíva olajat 1 rész citromlével és 1 rész fekete borssal. Ezt kell meginni, hogy megszabaduljunk a kövektől.

4. Szájüreg gyulladás
Egy pohár meleg vízbe keverjünk bele egy evőkanál himalájai sót. Ezzel öblítsük át a szájüreget, így az ott lévő, gyulladást okozó baktériumoktól gyorsabban megszabadulhatunk, és a gyógyulás is hamarabb bekövetkezik.

5. Fogyás
Egy negyed teáskanál borst, 2 evőkanál friss citromlevet, valamint egy evőkanál mézet
pacsakute, 2019. július 13. szombat, 19:57
Orbán Balázs: a magyar állam szívesen fogadja a tehetséges, patrióta fiatalokat
ez volt a kormány célja. 2012 és 2018 között sikerült biztos alapokra helyezni az NKE-t, 2018 óta pedig jelentős lépéseket tettek és tesznek az intézmény rangjának további emeléséért.

A munka java azonban még csak most kezdődik: az átalakuló világ kihívások elé állít, ezeket a kihívásokat pedig meg kell érteni és reagálni kell rájuk. Ilyen kihívás például a globalizáció, a migráció és az éghajlatváltozás - jegyezte meg.

A Szent István-i alapvetés azonban nem változott, a magyarok sikerének receptje pontosan ugyanaz, mint ezer évvel ezelőtt: a magyar államnak elég erősnek kell lennie, hogy az itt élőknek biztonságot, szabadságot és prosperitást adjon.

Az NKE feladata pedig az, hogy tudományos kapacitásával ezt a stratégai célt támogassa, sőt, a gondolkodás mozgatórugójává váljon.

Koltay András, az egyetem rektora arról beszélt: a karon végzettek a magyar állam gépezetét fogják működtetni, az állam azonban "nem mitikus szörny" hanem közösség, mely mindazokból áll, akik Magyarországon
velemenyezd, 2019. július 12. péntek, 13:02
A fekete retek gyógyhatásairól
retekkúra:
Reszeljünk le 1 nagyobb fekete retket és a levét gézrétegeken keresztül nyomjuk ki, majd mézzel 1:1 arányban alaposan keverjük össze.

Fogyasztás: az 1. és 2. napon 1/4 pohárral, a következő két napon 1/2 pohárral, az 5. és 6. napon 3/4 pohárral, míg a 7. és 8. napon 1 pohárral naponta. Ezután még 2 hétig 1 egész pohár mézes levet igyunk mindennap. 2 hetes pihenés következik, majd kezdjük elölről az egész kúrát.

Évekig fogyasztható a mézes reteklé, de csakis a fenti “recept" szerint, mivel a szervezet csak fokozatosan képes a hatásához hozzászokni.

Reteklé kúra
A retek nedvét frissen kell elkészíteni (a gumót meg kell hámozni, feldarabolni vagy lereszelni, utána kipréselni), majd néhány órán át hűvös helyen tárolni, ezalatt jórészt elveszíti maró ízét.

1 közepes retekből mintegy 1/4 l nedv nyerhető ki. Hatását hosszabb időn keresztül fejti ki, ezért alkalmazását kúraszerűen ajánlják.

A retekkúra elsősorban epeúti
pacsakute, 2019. május 09. csütörtök, 22:37
Puzsér hárompontos ajánlatot tett az ellenzéknek
Puzsér Róbert csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: meggyőződésük szerint a múlt évi hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás során bevált recept Budapesten is működhet. Ez azt jelenti, hogy "a Nemzeti Együttműködés Rendszere centrumpozícióból leváltható", és "nem a balszélről" - jelentette ki.

Puzsér Róbert hozzátette: Budapesten többségben vannak a centrumszavazók, ez az LMP, a Jobbik és a Momentum szavazóit jelenti. A múlt évi országgyűlési választási eredmények alapján 31 százaléknyian vannak a fővárosban. Az ellenzéki szavazók 40 százalékát az LMP és a Jobbik szavazói teszik ki, és ha nélkülük akar az MSZP és a DK főpolgármestert, valamint kerületi polgármestereket leváltani, akkor az nem fog megvalósulni - vélekedett.

Kifejtette, az ellenzéki pártoknak szóló ajánlat azt tartalmazza, hogy "korrekt" kerületi elosztás valósuljon meg az ellenzéki pártok között, legyen egy fővárosi "minimumprogram", amelynek része egy antikorrupciós csomag, s végül meghatározott
velemenyezd, 2019. május 02. csütörtök, 18:03
Gutási Éva
homok,
Kezemben földet fogok.

Élő egek,
Fújó szelek,
Kezemre friss víz csepeg.

Múló élet,
Tűnő fények,
Kezemen a ráncos évek.

Eltűnt szavak,
Száraz tavak,
Kezemből csak csontom maradt.La recette de l'amour

Rendben. Én sem vagyok feddhetetlen.
Egyszerűen szeretni szeretnék,
Hogy benne legyek a jelenedben,
Nem mint csak egy felidézett emlék.
Próbálkozom, de nincs hozzá recept.
Nekem ízetlen, neked túl édes.
De a fűszere, szívem, mi szeret,
Észrevétlen maradt ehhez képest.
Vagy bánom is én, mondd meg inkább te,
Mi kell hozzá! Főzzünk végre együtt!
Csak ne hagyd, hogy én legyek az a porlepte
Szakácskönyv, mi már használt és elnyűtt.Lelkem pusztáján tigris lakik

Az én lelkem pusztáján is tigris lakik.
Éhezve terül el a búzaföldeken.
Aztán megsebzetten
menusgabor, 2019. április 13. szombat, 19:00
Zellerzöld gyógyhatásairól
igyuk. Segít a fogyásban.

- Természetes módon csökkenti a gyulladást a szervezetben, ha asztmában szenved, aknéval, a bél gyulladásos problémáival vagy idült izületi gyulladással küzd.

Tisztítókúra idején a kipréselt levét igyuk!

Hogyan fogyasszuk a zellerzöldet?

A zellerzöld és a zellermag hatékonyabb afrodiziákum mint a gumója.

Frigiditásra, impotenciára: - naponta 0,5 - 1dl zellerlevél és zellermag bort kell elfogyasztani amit a következő recept szerint fogunk elkészíteni:

Zellerzöld bor: 1literes csavaros tetejű üveget megtöltünk ¾ részig összeaprított friss zellerszárral, zellerlevéllel és 5 kanál zellermaggal, majd fehér borral teleöntjük az üveget. 2 hétig érlelődni hagyjuk hűvös helyen majd leszűrjük és a kivonatot áttöltjük egy másik üvegbe. Ezt a kivonatot általában éhgyomorra kell bevenni, két órával evés után, vagy 15-30 perccel aktus előtt. Igen gyors és hatásos afrodiziákum úgy nők, mint férfiak részére is. Ha pedig
pacsakute, 2019. április 02. kedd, 14:26
Vívóversenyek márciusban hazai és külföldi klasszisokkal
száma limitált, külföldről országonként 12, itthonról 20 vívót lehet nevezni. Mint mondta, a mezőnyök nemcsak nagyok, hanem erősek is, mindenki itt lesz, aki számít, kivéve Szász-Kovács Emesét, aki a múlt héten jelentette be, hogy gyermeket vár.

Az Európa-bajnok Rédli András, aki a válogatott tagjaként 2013-ban világbajnok lett Magyarországon, kiemelte, hogy komolyan készültek erre a versenyre, volt többek között számukra egy tatai edzőtábor is.

"Számtalanszor kérdeztem Kulcsár Győzőtől, mi a recept, hogyan lehet eredményesnek lenni, nyerni, de nem tudta megmondani, valószínűleg azért, mert ilyen nincs is. A mi mezőnyünk ráadásul nagyon kiegyenlített, 250 vívótól ki lehet kapni" - kezdte helyzetelemzését, majd hozzátette: ezzel együtt a férfi párbajtőrözők csapatban és egyéniben is megmutatták már, hogy képesek nyerni. - "Miért ne lehetne ezt bemutatni egy budapesti versenyen is?" - tette fel a költői kérdést.

Megemlítette még, hogy a csapat számára a legfontosabb az olimpiai kvalifikáció,
velemenyezd, 2019. március 05. kedd, 13:26
1/153
Képek, videók
Nőnek születni kell!
sanci81
2016. július 16. szombat, 18:28
nőnek nem az kell.jpg
yvett789
2015. május 27. szerda, 20:19
Mi-kell-a-nonek--1164. jpg
sarkadykati
2012. március 23. péntek, 02:49
Mi-kell-a-nonek--1165. jpg
sarkadykati
2012. március 23. péntek, 02:49
Mi-kell-a-nonek--1166. jpg
sarkadykati
2012. március 23. péntek, 02:49
Mi-kell-a-nonek--1167. jpg
sarkadykati
2012. március 23. péntek, 02:49
Mi-kell-a-nonek--1168. jpg
sarkadykati
2012. március 23. péntek, 02:48
Mi-kell-a-nonek--1169. jpg
sarkadykati
2012. március 23. péntek, 02:48
Mi-kell-a-nonek--1170. jpg
sarkadykati
2012. március 23. péntek, 02:47
mi kell a nőnek.jpg
dnemethk
2012. március 09. péntek, 17:23
Mi Kell A Nőnek.hu.jpg
finike
2007. március 25. vasárnap, 08:39
sokan de nem elegen
alabla
2006. szeptember 27. szerda, 15:14
Az elsö butordarab.jpg
mandoki
2006. július 22. szombat, 11:48
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.