Belépés
2020. július 12. vasárnap | 28. hét | 194. nap | 08:59 | Izabella, Dalma
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Történetek!
Steve már várta, mikor esik neki, hogy lássa, mennyi bőrt kaphat le egyszerre az ő arcáról. De aztán Cynthia is elnevette magát, tehetetlen, sikongó han-gon. A fiút nem érdekelte. - Gyere ide egy pillanatra - mondta, és kinyújtotta a kezét.
- Figyelmeztetlek, ne merészelj mókázni velem! - felelte Cynthia, de habozás nélkül keresz-tülmászott az ülésen, a fiú karjai közé. Steve érezte, hogyan remeg a válla. Fázni fog abban az ujjat-lan pólóban, ha kiszállnak a furgonból. A világnak ezen a részén napszállta után lezuhan a higany a hőmérőben.
- Tényleg be akarsz menni a városba, Lubbock?
- Legszívesebben Disneylandben fagyiznék, de asszem, be kellene mennünk és körül kellene néznünk. Ha normális a helyzet... ha normálisnak tűnik... akkor ott jelentjük az eseményeket. De ha bármit látunk, ami a legkisebb mértékben is arra utal, hogy baj van, akkor rögvest indulunk Elybe.
- Szavadon foglak ám! - nézett rá zordul a lány.
- Megteheted. - Sebességbe kapcsolt, és lassan gurulni kezdtek az
piroska0101, 2017. január 05. csütörtök, 17:11
szeretettel
láthatólag még meghittebbé vált, amikor Felizia bevallotta, hogy szeretőjét, Rodericót, meglehetősen unja, mióta gyakrabban beszélgetett Buondelmonte gróffal, ezzel a harminchat évesnél is idősebb, koros férfival. Mit szaporítsuk a szót: Felizia szerelemre gyúlt a komoly gróf iránt; hajnali kettőig meg háromig nyúló végeérhetetlen beszélgetéseket folytattak erről Rodelindával. Azonban, Szent Benedek regulái szerint - melyeket az apátasszony teljes szigorúságukban ismét visszaállított - minden apácának napszállta után egy órával már a szobájában kellett tartózkodnia; a "nyugovó" óráját harangszó jelezte. A jámbor apátasszony, azt hivén, hogy neki kell jó példával elöljárnia, a harang szavára rögtön bezárkózott a szobájában, abban a szent meggyőződésben, hogy valamennyi apáca követi példáját. Az igen csinos és igen gazdag hölgyecskék között is feltűnt a tizenkilenc éves Fabiana, a kolostor legszeleburdibb nővérkéje, valamint bizalmas barátnője, Celiana. Mindketten nagyon haragudtak Feliziára, aki - mint
sayuri, 2012. április 17. kedd, 07:04
A titkolódzó kisfiú
egy kis falu, abban a faluban egy özvegyasszony, az
özvegyasszonynak egy szép kisfia, akinek az arcán rózsa nyílt. Ennek a kisfiúnak a bal oldalán,
alighogy a világra jött, egy kardhüvely termett. Amint a kisfiú nőtt, úgy nőtt vele a kardtok is.
Ugyanazon a napon, amelyen a kisfiú megszületett, kiütötte magát a kis kertben egy kardhegy. Az
éppen úgy növekedett, mint a kisfiú oldalán a kardhüvely. A kisfiú már esztendős korában
megtalálta a kardot a kis kertben, és azt minden napszálltakor a kardtokba illegette. Egy este, amint
a nap leszállt, a kisfiú lefeküdt, és igen mélyen elaludt. Másnap már guggon leste a földből kinőtt
kard mellett a hajnalt. A kardot kétszer egymás után a hüvelybe igazította. Igen vígan futott
édesanyja elébe, aki csak reggeli harangszókor kelt fel.
- Jaj, édesanyám! Mit álmodtam én!
- Hát mit álmodtál, fiam? - kérdezte az édesanyja.
- Ó, édesanyám, nem mondom én addig senkinek, míg rajtam be nem
mohini, 2010. március 05. péntek, 10:05
Mese
tengeren túl egy kis falu, abban a faluban egy özvegyasszony, az özvegyasszonynak egy szép kisfia, akinek az arcán rózsa nyílt. Ennek a kisfiúnak a bal oldalán, alighogy a világra jött, egy kardhüvely termett. Amint a kisfiú nőtt, úgy nőtt vele a kardtok is.

Ugyanazon a napon, amelyen a kisfiú megszületett, kiütötte magát a kiskertben egy kardhegy. Az éppen úgy növekedett, mint a kisfiú oldalán a kardhüvely. A kisfiú már esztendős korában megtalálta a kardot a kis kertben, és azt minden napszálltakor a kardtokba illegette. Egy este, amint a nap leszállt, a kisfiú lefeküdt, és igen mélyen elaludt. Másnap már guggon leste a földből kinőtt kard mellett a hajnalt. A kardot kétszer egymás után a hüvelybe igazította. Igen vígan futott édesanyja elébe, aki csak reggeli harangszókor kelt fel.

- Jaj, édesanyám! Mit álmodtam én!

- Hát mit álmodtál, fiam? - kérdezte az édesanyja.

- Ó, édesanyám, nem mondom én addig senkinek, míg rajtam be nem teljesedik!

- Igen, de
jjanosne, 2009. december 10. csütörtök, 14:52
Van Gogh
borongós képét, amelyhez később még sokszor visszatért. Ez a kép nagyon távol van a Millet által dicsőített sugárzó falusi élettől. Van Goghnál a paraszti élet határtalan szomorúsággal van tele. A kemény, egy csepp vigasz vagy öröm nélküli brutális szegénység dominál.
1885. augusztusában először a festékkereskedő Leurs állította ki Van Gogh néhány munkáját Hágában, két kirakatban. Ugyanebben az évben készültek ,,A korsók", a ,,Csendélet krumplival", a ,,Fészek", ,,A nueni plébánia", ,,Parasztház napszálltakor" című alkotásai is.

Van Gogh kifejtette, hogy ,,Millet festészetében minden egyszerre valóság és szimbólum", de elvetette azt a szabályt, hogy ,,úgy kell megmutatni a valóságot, mintha fennkölt gondolatot fejezne ki." Úgy vélte: ,,Nem lehet mindig teljes pontossággal - helyesebben soha nem is lehet pontosan - közölni a látottakat, mert a természetet az ember saját temperamentumán keresztül szemléli."

Rubens iránt érzett csodálata 1885-től arra ösztönözte, hogy nagyobb
jeremiel65, 2009. november 06. péntek, 10:21
Farkos agutik+Pakák
tartózkodási helye az erdőségek szegélye, a folyampartok cserjései, vagy mocsaras helyei. Ezeken a helyeken 1-2 m hosszú üreget ás magának a földbe s ebben szunyókálja végig az egész nappalt. Göldi úgy jellemzi állatunkat, mint kizárólag éjjeli életmódot folytatót; sokkal jellegzetesebb éjjeli állat, mint az aguti, vagy a capybara. Vérmérséklete is ennek megfelelően mogorva; mogorvaságából és bárgyúságából csak a harag vagy nagyobb fokú aggódás tudja kizökkenteni. Táplálékkereső útjára csak napszállta után indul s ilyenkor nagyon szívesen ejti útba a cukornád- és dinnyeültetvényeket is, amelyekben érzékeny kárt okoz, mert rendkívül falánk, sőt valósággal tömi, hízlalja magát. Göldi tapasztalatai szerint nagy barátja a kukoricatábláknak is, és miután ezek a braziliai hegyvidékeken nagyobb magosságig találhatók, a paka a hegyvidéknek is rendes lakója. Ilyenformán még ma is nagy számban él az erdős sziklahasadékokban s a tájképileg oly bájos, trópusi bujaságú Orgona-hegység szilaj hegyipatakjai völgyében,
kekcinege, 2008. október 24. péntek, 22:23
Képek, videók
Én legszívesebben
anna4459
2015. március 04. szerda, 20:51
Nő pink pólóban, cipőben
eva6
2017. április 23. vasárnap, 12:15
Kutyus pólóban
eva6
2017. február 23. csütörtök, 16:35
szülinapi pólóban
orban47
2015. február 24. kedd, 11:45
hölgyek pólóban
josagszalon
2014. július 28. hétfő, 21:03
pólóban.jpg
agica2004
2011. augusztus 17. szerda, 13:12
Ózdi pólőban, Rodoszon
orban47
2011. június 27. hétfő, 19:09
I like Puma pólóban.jpg
kimif1
2009. december 29. kedd, 11:57
Jungfrau pólóban
kekzokni
2008. október 06. hétfő, 12:55
jungfrau pólóban
kekzokni
2008. szeptember 28. vasárnap, 23:15
egyen pólóban
mandmtse
2008. január 24. csütörtök, 20:45
szamcsis pólóban..:P
losonc
2007. június 22. péntek, 18:49
szupernős pólóban=)
zsofcii
2007. március 15. csütörtök, 18:34
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.