Belépés
2020. július 10. péntek | 28. hét | 192. nap | 14:12 | Amália
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Rebarbara gyógyhatásai
miatt.

Az Amerikai Emory Orvostudományi Intézet kutatói miközben a rebarbarát tanulmányozták, egy olyan piros pigmenst találtak a szárában ami képes megállítani egy olyan fehérje szaporodását, ami a rákos sejtek burjánzásáért felelős. Úgy a tanulmányt, mint az eredményt, a Nature cell Biology híres szaklapban közölték.

Ebben a tanulmányban a kutatók elkülönitették a rebarbara szárából kinyert piros pigmenst és egy koncentrátumot készítettek belőle. Ezt a koncentrátumot befecskendezték a rákos daganatokba, és azt vették észre, hogy két nap alatt 50 % -a a rosszindulatú daganatoknak elpusztult. Majd ennek a pigmensnek egy módosított változatát befecskendezték kísérleti egerekbe, melyekbe előzőleg humán rákos sejteket ültettek be. - ebben az esetben azt vették észre hogy, a tüdőben a rosszindulatú daganatok 11 nap után lelassították fejlődésüket.

A rebarbara magas rosttartalma miatt híres,(2g/100g növény) ami serkenti az emésztést és a bél perisztaltikát. Egy nagyon
pacsakute, 2019. október 04. péntek, 18:17
Új rák elleni védőoltás ?
daganatokat."

A rák és az immunrendszer között egy furcsa kapcsolat áll fenn. Az immunsejtek, mint a T sejtek, felismerik a rákos sejtekre jellemző rendellenes fehérjéket és ezért megtámadják a daganatokat. Azonban ahogy a daganatok növekednek, különböző védelmi mechanizmusokat alakítanak ki az immunsejtek ellen.

Az új módszer ezeknek a rák specifikus immunsejteknek az újraaktiválásával történik úgy, hogy a hatóanyagokat közvetlen a daganatos területbe adják be. Mivel a hatóanyagokat közvetlenül a daganatokba fecskendezték, így azoknak az aktiválást erősítő képessége csak olyan immunsejteket érint, amelyek már eredetileg is képesek voltak felismerni a daganatok rendellenes fehérjéit.

Ezek a specializált immunsejtek ezután kiszabadulnak a daganatokból és elkezdik megkeresni és elpusztítani a test más részein lévő daganatokat is.

A megközelítés meglepően hatékonyan működöt az egereken végzett kísérleteknél, amiben a kísérleti egereknél két limfómás daganat volt a
yaskane, 2018. február 01. csütörtök, 13:24
Hogyan győzzük le a rákot természetesen
újratermelődését.

2. Ebédjét és vacsoráját ízesítse petrezselyemmel! Az ebben a növényben található természetes olajok akadályozzák a daganatok vérellátását.

3. Tisztítsa szervezetét kakukkfűvel! Ennek hatása hasonló a rozmaringéhoz, fertőtlenít, antibakteriális és antioxidáns is egyben. Használható szájöblögetésre is, mivel csökkenti a száj és a torok gyulladását.

4. Adjon mentát kedvenc ételeihez - mártásokba, snackekbe és salátákba! A petrezselyemhez hasonlóan kevesebb vért enged a daganatokba.

5. Egyen kaprot is! Jó antioxidáns-forrás, és segíti az emésztést.

6. Próbáljon természetes és friss ételeket enni! A sárgabarack, bab, cékla, szeder, brokkoli, káposzta, sárgadinnye, sárgarépa, cseresznye, gesztenye, chili paprika, füge, fokhagyma, szőlő, zöld tea, citrom, mangó, gomba, zabfélék, olíva olaj és a hagyma segíti a szervezetet a rák elleni küzdelem során. A karfiol leginkább a mell- és a prosztatarák ellen hatékony, míg a grépfrút csupán az utóbbi
horvathnemagdi, 2015. március 13. péntek, 14:29
Hogyan győzzük le a rákot természetesen
újratermelődését.

2. Ebédjét és vacsoráját ízesítse petrezselyemmel! Az ebben a növényben található természetes olajok akadályozzák a daganatok vérellátását.

3. Tisztítsa szervezetét kakukkfűvel! Ennek hatása hasonló a rozmaringéhoz, fertőtlenít, antibakteriális és antioxidáns is egyben. Használható szájöblögetésre is, mivel csökkenti a száj és a torok gyulladását.

4. Adjon mentát kedvenc ételeihez - mártásokba, snackekbe és salátákba! A petrezselyemhez hasonlóan kevesebb vért enged a daganatokba.

5. Egyen kaprot is! Jó antioxidáns-forrás, és segíti az emésztést.

6. Próbáljon természetes és friss ételeket enni! A sárgabarack, bab, cékla, szeder, brokkoli, káposzta, sárgadinnye, sárgarépa, cseresznye, gesztenye, chilipaprika, füge, fokhagyma, szőlő, zöld tea, citrom, mangó, gomba, zabfélék, olíva olaj és a hagyma segíti a szervezetet a rák elleni küzdelem során. A karfiol leginkább a mell- és a prosztatarák ellen hatékony, míg a grépfrút csupán az
kannalidia, 2015. március 11. szerda, 19:52
A halhatatlanság gyógynövénye
a szervezetükbe. Miután 18 héten keresztül kapták a karcinogén anyagot, a patkányokat felboncolták. Nemcsak kevesebb tumort találtak a tesztcsoportban, mint a kontrollcsoportban (azok az állatok nem kaptak gulant, csak karcinogén anyagot), hanem a gulan mintegy hat héttel késleltette a daganatok kifejlődését is, pedig a patkányok rendszeresen kaptak karcinogén injekciókat.

A klinikai kutatások során a kutatók felfedezték, hogy a gulan növelte a természetes ölősejtek aktivitását húgyúti daganatokban szenvedő betegeknél, segítve a szervezetüket, hogy felvegyék a küzdelmet a daganatok növekedése és terjedése ellen.

Gynostemma mint vérnyomásszabályzó

A magas és alacsony vérnyomás egyaránt káros az egészségre. A szívrohamtól kezdve az agyi keringés összeomlásáig többféle súlyos problémát okozhatnak, ezért mindenképpen foglalkozni kell ezekkel a problémákkal. A gulan a megfelelő szintre állítja be a vérnyomást, akár magas, akár alacsony volt eredetileg.

Magas
horvathnemagdi, 2014. június 26. csütörtök, 16:24
Hogyan hat a ráksejtekre az Avemar?
egyszerűsítve a tudományos anyagokat, hogyan hat az Avemar?
Közvetlenül és közvetett módon hozzájárul a daganatsejtek elpusztításához1
Megváltoztatja a daganatos sejtek belső működését, biokémiáját2
Fokozza az immunrendszer működését és ezáltal növeli a szervezet természetes védekezőképességét3
Röviden összefoglalva a tudományos vizsgálatokban milyen hatást tapasztaltak az Avemart szedő betegeknél?
Fokozta több kemo- és immunterápiás gyógyszer hatását4
Bizonyos daganatokban gátolta az áttétek kialakulását5
Lelassította a tumor növekedését6
Csökkentette a kemoterápia és a sugárterápia mellékhatásait7
Javította a daganatos betegek fizikai teljesítőképességét, az általános közérzetet és az életminőséget8
Lerövidítette a műtét utáni lábadozás idejét9
Megelőzte a daganatos betegek kóros lesoványodását10
Klinikai vizsgálatok

Az Avemar Kutatási Program klinikai eredményeit a hatósági jóváhagyással végzett,
horvathnemagdi, 2012. november 09. péntek, 18:34
Angyalfű
Az angyalfű (Archangelica officinalis Hoffm.)

az ernyősvirágzatúak (Umbelliferae) családjába tartozó, Európa magasabb hegyvidékein honos, nálunk is termesztett, minden részében felhasználható, illatos kétéves növény. Virágzata gömb alakú, sárgászöld virágú összetett ernyő: az ernyőcskék sokvirágúak. A növény májusban-júniusban virágzik: termése augusztusban érik.

Könnyíti az emésztést
A mai természetgyógyászok többféle betegségre is használják, mivel ellazítja a légcsövet, így a növény értékes a megfázás, influenza, hörghurut, és mindenek előtt az asztma ellen. Miután a belekre is nyugtató hatású, emésztési panaszokra is jó. Gyulladásgátló hatását japán kutatók bizonyították be, tehát van alapja annak, hogy az ázsiaiak hagyományosan használták ízületi gyulladások kezelésére.
A jelenlegi kutatások szerint az angyalfű növeli a vörösvértestek számát. Ez azt jelenti, hogy
gabfe, 2012. szeptember 25. kedd, 21:49
Dihidrogén monoxid (Vicc Toplista 1. helyezett)
Dihidrogén monoxid (Vicc Toplista 1. helyezett)

Az Eagle Rock középiskola diákja nyerte el az első díjat az 1997. év április 26-án megrendezett Idaho Falls Középiskolai Tudományos Konferencián. A dolgozatával azt akarta bemutatni, mennyire rá vannak már hangolódva az emberek a tudománnyal való handabandázásra, és a környezet lerombolásától való félelemre. Elkészített egy felhívást a "dihidrogén monoxid" vegyület betiltására, és utána megnézte, mennyire tudja meggyőzni az embereket, hogy aláírásukkal támogassák.

A betiltás támogatására a következő okokat hozta fel:
1. a vegyület erőteljes izzadást és hányást képes okozni
2. a savas esők egyik fő komponense
3. gáznemű halmazállapotban égési sérüléseket okozhat
4. nagy mennyiségű belélegzése fulladást okoz
5. hozzájárul a természet eróziójához
6. erősen csökkenti az autófékek hatékonyságát
7. kimutattak rákos daganatokban.

A diák 50 embert kért fel a betiltást sürgető felhívás
haaapci, 2012. szeptember 04. kedd, 09:35
Cserépben nevelhető gyógyszer: A Gulán
szervezetükbe. Miután 18 héten keresztül kapták a karcinogén anyagot, a patkányokat felboncolták. Nemcsak kevesebb tumort találtak a tesztcsoportban, mint a kontrollcsoportban (azok az állatok dzsiogulant nem kaptak, csak karcinogén anyagot), hanem a dzsiogulan mintegy hat héttel késleltette a daganatok kifejlődését is, pedig a patkányok rendszeresen kaptak karcinogén injekciókat.

A klinikai kutatások során a kutatók felfedezték, hogy a dzsiogulan növelte a természetes ölősejtek aktivitását húgyúti daganatokban szenvedő betegeknél, segítve a szervezetüket, hogy felvegyék a küzdelmet a daganatok növekedése és terjedése ellen.

A magas és alacsony várnyomás egyaránt káros az egészségre. A szívrohamtól kezdve az agyi keringés összeomlásáig többféle súlyos problémát okozhatnak, ezért mindenképpen foglalkozni kell ezekkel a problémákkal. A dzsiogulan a megfelelő szintre állítja be a vérnyomást, akár magas, akár alacsony volt eredetileg. Magas vérnyomásban szenvedő betegek esetében egy
yaskane, 2012. június 18. hétfő, 12:19
Azok a csodálatos emberek
Az Eagle Rock középiskola diákja nyerte el az első díjat az egyik Középiskolai Tudományos Konferencián. A dolgozatával azt akarta bemutatni, mennyire rá vannak már hangolódva az emberek a tudománnyal való handabandázásra, és a környezet lerombolásától való félelemre. Elkészített egy felhívást a dihidrogén-monoxid vegyület betiltására, és utána megnézte, mennyire tudja meggyőzni az embereket, hogy aláírásukkal támogassák. A betiltás támogatására a következő okokat hozta fel:
1. a vegyület erőteljes izzadást és hányást képes okozni,
2. a savas esők egyik fő komponense,
3. gáznemű halmazállapotban égési sérüléseket okozhat,
4. nagy mennyiségű belélegzése fulladást okoz,
5. hozzájárul a természet eróziójához,
6. erősen csökkenti az autófékek hatékonyságát,
7. kimutatták rákos daganatokban.

A diák 50 embert kért fel a betiltást sürgető felhívás aláírására. Negyvenhárman aláírták, hatan azt mondták, hogy még gondolkodnak, és mindössze egy tudta, hogy a vízről van
kaszas32, 2011. július 24. vasárnap, 19:26
Ennyire hiszékenyek vagyunk?!
Az Eagle Rock középiskola diákja nyerte el az első díjat az 1997. év április 26-án megrendezett Idaho Falls Középiskolai Tudományos Konferencián. A dolgozatával azt akarta bemutatni, mennyire rá vannak már hangolódva az emberek a tudománnyal való handabandázásra, és a környezet lerombolásától való félelemre. Elkészített egy felhívást a "dihidrogén monoxid" vegyület betiltására, és utána megnézte, mennyire tudja meggyőzni az embereket, hogy aláírásukkal támogassák.

A betiltás támogatására a következő okokat hozta fel:
1. a vegyület erőteljes izzadást és hányást képes okozni
2. a savas esők egyik fő komponense
3. gáznemű halmazállapotban égési sérüléseket okozhat
4. nagy mennyiségű belélegzése fulladást okoz
5. hozzájárul a természet eróziójához
6. erősen csökkenti az autófékek hatékonyságát
7. kimutattak rákos daganatokban.

A diák 50 embert kért fel a betiltást sürgető felhívás aláírására.
43 aláírta.
6 azt mondta, még gondolkodik.
1 tudta
anyu65, 2011. június 06. hétfő, 23:31
1/2
Képek, videók
Alma gyógyhatásai.jpg
pacsakute
2017. szeptember 27. szerda, 22:52
Új orvostudomány.png
sarkadykati
2011. március 23. szerda, 07:39
Biblia tanulmányozás
sacimama
2015. augusztus 22. szombat, 01:44
Ige tanulmányozás
sacimama
2013. június 24. hétfő, 00:24
lehet tanulmányozni
zsuzsipolgar
2012. február 11. szombat, 19:32
Tanúlmányozom :)
katimamiii
2011. február 24. csütörtök, 22:07
Elmélyült tanulmányozás
bocchyta
2008. július 06. vasárnap, 19:27
Komolyan tanulmányoz
tornyost
2008. május 29. csütörtök, 00:12
Olyan erősen. jpg.jpg
pacsakute
2020. június 04. csütörtök, 21:01
Prohászka légy olyan.jpg
menusgabor
2020. május 06. szerda, 22:52
A változás olyan ajtó...j
pacsakute
2020. február 17. hétfő, 21:31
A-nők-olyanok-mint-a-v irá
menusgabor
2019. június 15. szombat, 22:35
Olyan vagyok.jpg
liliana01
2019. június 13. csütörtök, 19:39
alig_akad_olyan_arnyal at_
menusgabor
2019. április 16. kedd, 22:31
Olyan nehéz úgy szeretni.
menusgabor
2018. december 05. szerda, 21:19
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.