Belépés
2019. december 13. péntek | 50. hét | 347. nap | 17:35 | Luca, Otília
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ezért zárták el a világ elől a kannabisz gyógymódot
Ezért zárták el a világ elől a kannabisz gyógymódot, mely rengeteg betegség ellenszere lehetne
Titkok szigete Szerző: Titkok szigete 1 hónap ezelőtt

A vagy így nyomták el a világ egyik legígéretesebb rákgyógyszerét a profitjukat féltő gyógyszeripari vállalatok?
A 70-es évek óta tudják?

A kannabisznak számtalan jótékony hatásáról köztudottan hallgattak már a hetevenes évek óta.

Ekkor vették ugyanis észre egyes laborokban azt, hogy a kannabisz a petri csészében képes megölni bizonyos daganatos sejteket.
Hirdetés

Eleinte női, emberei mellrák szövetekkel kísérleteztek, később kipróbálták tüdő,valamint bőrrákon is.

A laboratóriumi körülmények között szinte minden esetben megölte a rákos sejteket, felgyorsítva bennük az aopotózis folyamatát, ugyanakkor az egészséges sejteket életben hagyta.

A
lilagondolatok, 2019. július 23. kedd, 07:34
Politikai nyilatkozatot fogadtak el a rezsicsökkentés megvédéséről
amely szerint így az Európai Unióban a magyar családok fizették jövedelmükhöz képest az egyik legmagasabb árat az villamos energiáért és a gázért.

Utalva arra, hogy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban az Európai Bizottság több kérdésre is választ vár a magyar kormánytól, a dokumentumban az áll: az EU-s bürokrácia "előbb burkoltan, majd immár nyíltan próbál nyomást gyakorolni" Magyarországra, a rezsicsökkentés eltörlését, visszavonását sürgetve.

"A magyar Országgyűlés ezt a nyomásgyakorlást a profitjukat féltő közműszolgáltató cégek érdekében tett lépésnek tekinti, és a leghatározottabban visszautasítja" - rögzíti a nyilatkozat, amelynek szövege szerint a magyar parlament elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, valamint a csaknem 2,5 millió magyar állampolgár aláírásával megerősített döntését a rezsicsökkentés politikájáról.

"A magyar Országgyűlés felszólítja Magyarország kormányát, hogy ne engedjen az európai uniós bürokrácia nyomásának, védje meg hazánk
velemenyezd, 2013. október 21. hétfő, 18:43
A rezsicsökkentés védelméről és az új nemzetiségi ombudsmanhelyettesről szavaz a Ház
Elfogadhatják továbbá a Kúria és az Országos Bírósági Hivatal tavalyi tevékenységéről szóló beszámolókat, valamint azt a kormánypárti politikai nyilatkozattervezetet is, amely a rezsicsökkentést védené az Európai Unióval szemben. Utóbbi dokumentumban fideszes és kereszténydemokrata képviselők azt írták, a brüsszeli bürokrácia "előbb burkoltan, majd immár nyíltan próbál nyomást gyakorolni" Magyarországra, a rezsicsökkentés eltörlését, visszavonását sürgetve. "A magyar Országgyűlés ezt a nyomásgyakorlást a profitjukat féltő közműszolgáltató cégek érdekében tett lépésnek tekinti, és a leghatározottabban visszautasítja" - rögzíti a nyilatkozat, amelynek szövege szerint a magyar parlament elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, valamint a csaknem 2,5 millió magyar állampolgár aláírásával megerősített döntését a rezsicsökkentés politikájáról.

A szavazásokat követően a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2012-es zárszámadásáról és a hatóság jövő évi költségvetéséről
velemenyezd, 2013. október 21. hétfő, 07:05
A jövő évi költségvetés tárgyalásába kezd a parlament
Elfogadhatják továbbá a Kúria és az Országos Bírósági Hivatal tavalyi tevékenyégéről szóló beszámolókat, valamint azt a kormánypárti politikai nyilatkozattervezetet is, amely a rezsicsökkentést védené az Európai Unióval szemben. Utóbbi dokumentumban fideszes és kereszténydemokrata képviselők azt írták, a brüsszeli bürokrácia "előbb burkoltan, majd immár nyíltan próbál nyomást gyakorolni" Magyarországra, a rezsicsökkentés eltörlését, visszavonását sürgetve. "A magyar Országgyűlés ezt a nyomásgyakorlást a profitjukat féltő közműszolgáltató cégek érdekében tett lépésnek tekinti, és a leghatározottabban visszautasítja" - rögzíti a nyilatkozat, amelynek szövege szerint a magyar parlament elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, valamint a csaknem 2,5 millió magyar állampolgár aláírásával megerősített döntését a rezsicsökkentés politikájáról.

A hétfői szavazásokat követően a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2012-es zárszámadásáról, valamint a hatóság jövő évi
velemenyezd, 2013. október 20. vasárnap, 07:05
Jövő héten kezdődik a 2014-es költségvetés általános vitája
intézetvezetőjét javasolta.

Szintén hétfőn fogadhatják el a képviselők a rezsicsökkentés megvédéséről szóló politikai nyilatkozatot. Utalva arra, hogy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban az Európai Bizottság több kérdésre is választ vár a magyar kormánytól, az előterjesztő kormánypárti képviselők azt írták: az EU-s bürokrácia "előbb burkoltan, majd immár nyíltan próbál nyomást gyakorolni" Magyarországra, a rezsicsökkentés eltörlését, visszavonását sürgetve. "A magyar Országgyűlés ezt a nyomásgyakorlást a profitjukat féltő közműszolgáltató cégek érdekében tett lépésnek tekinti, és a leghatározottabban visszautasítja" - rögzíti a nyilatkozat, amelynek szövege szerint a magyar parlament elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, valamint a csaknem 2,5 millió magyar állampolgár aláírásával megerősített döntését a rezsicsökkentés politikájáról.

Kedden általános és részletes vitákat folytatnak le a Házban. Az október 23-ai ünnepnap után, csütörtök reggel a tervek
velemenyezd, 2013. október 17. csütörtök, 14:43
Rezsicsökkentés - Fidesz: a kormány ne engedjen a brüsszeli nyomásnak!
ínyére" a rezsicsökkentés politikája - fogalmazott a szóvivő.

Szavai szerint nagy a valószínűsége, hogy a magyarországi baloldal szereplői "a rezsieljáráshoz is két kézzel fognak asszisztálni".

Ezért a magyar Országgyűlésben is meg kell védeni a rezsicsökkentést egy politikai nyilatkozattal - mondta Hoppál Péter, aki azzal folytatta, hogy a dokumentum azt az üzenetet közvetíti Brüsszelbe: a parlament a leghatározottabban visszautasítja az unió nyomásgyakorlását, amely a Fidesz szerint "a profitjukat féltő közműszolgáltatók érdekében tett lépésként" értelmezhető.

Emellett a Ház elé terjesztett kormánypárti javaslat azt is üzeni, hogy az Országgyűlés elvárja az EU-tól: tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását - a közszolgáltatások árának hatósági megállapítása ugyanis nem ütközik a közösségi jogba -, és felszólítja a kormányt, ne engedjen "a brüsszeli bürokrácia nyomásának" - közölte a Fidesz szóvivője.

Hozzátette, hogy a közműszámlákon a novembertől hatályos újabb rezsicsökkentéssel
velemenyezd, 2013. október 14. hétfő, 15:51
Fidesz: a panelban élők rezsikiadását is a baloldal duplázta meg
"A Gyurcsány-Bajnai-kormány, amikor háromszorosára emelte a gáz árát és duplájára emelte a villany árát, se a panelházban élőkre, se másokra nem volt tekintettel" - áll a Fidesz által az MTI-hez eljuttatott közleményben. Ha a baloldalon múlna, ma is eltörölnék a rezsicsökkentést - írták.

A Fidesz ezért is folytatja az aláírásgyűjtést, hogy megvédje az embereket "a baloldallal és a profitjukat féltő szolgáltatókkal szemben". A Fidesz-kormány éppen a többnyire távhőszolgáltatást használó panelházban élők védelmét tartotta szem előtt, amikor 2011-ben átalakította a távhőszabályozási rendszert. Azóta országszerte egységes a távhő ára, amelyet így a kormány erősen kontrollálni is képes - olvasható a közleményben.

Rámutattak, a hatósági távhőszabályozásnak köszönhető, hogy csaknem 650 ezer családnak csökkent a kiszolgáltatottsága, és vált lehetségessé - a gáz és az áram árának csökkentése mellett - a távhő árának 10 százalékos csökkentése is.

Ugyancsak a nagytársasházakban élőket segíti a
velemenyezd, 2013. április 20. szombat, 14:02
Fidesz: Bajnai első gondolata, hogy alkut kell kötni a szolgáltatókkal
A kormánypárti képviselőcsoport így reagált arra, hogy az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség hétfőn közölte: ha kormányra jut, épületfelújítási programot kezd, amellyel hét év alatt a lakások kétharmadában csökkenthető lesz a fűtésszámla. A választási szövetséget vezető Bajnai Gordon azt is mondta, hogy növekedési alkut kötnének az energiaszolgáltatókkal: arra ösztönöznék őket, hogy vegyenek részt pénzzel a beruházásokban, és ennek egy részét leírhatnák az adójukból.

Az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz-frakció az elhangzottakat úgy kommentálta: lakóingatlanok energiakorszerűsítését segítő programok ma is vannak, a rezsicsökkentés pedig ezen felüli intézkedés a magyar családok támogatására. "Bajnai Gordon ezt a plusz segítséget venné el az emberektől" - írták.

A volt miniszterelnök első gondolata most is az - folytatták -, hogy alkut kell kötni a szolgáltatókkal, és további kedvezményeket kell nekik adni. A Fidesz szerint azonban a szolgáltatókkal már elég
velemenyezd, 2013. március 25. hétfő, 14:52
Krónika 3.rész (rezsicsökkentés, Budapest, devizahitelek)
a rezsi csökkentésébenA 2002 és 2010 közötti, az inflációt jelentősen meghaladó rezsidíjemelkedésre emlékeztetett felszólalásában Rogán Antal (Fidesz), aki utalt arra is: a magyar családok a jövedelmükhöz képest a legmagasabb díjat fizetik a szolgáltatásokért. Mint mondta, az ellenérdekelt szolgáltatók az állam felelősségét firtatják a magas rezsidíjakért, de "mindenki tisztában van azzal, hogy Magyarországon hatalmas profitot zsebeltek be éveken keresztül" - jelentette ki. Szerinte a profitjukat féltő cégek beadványaira a bíróságok meglepő gyorsasággal döntenek "nem a családok oldalán vagy nem a parlament döntésének megfelelően". Úgy vélte: ilyenkor a parlament feladata, hogy meghozza a szükséges törvényeket. "Elszántak vagyunk abban a tekintetben hogy a rezsicsökkentés törvényi hátterét megteremtsük" - mondta, hozzátéve: nem csak tíz százalékos, hanem akár nagyobb csökkenést is.

Fónagy János államtitkár válaszában azt mondta: Magyarország, az 1990-es években Európában példa nélküli módon
velemenyezd, 2013. március 11. hétfő, 15:22
Képek, videók
Természetes-gyógymódok -a-
pacsakute
2017. október 02. hétfő, 10:48
Régi gyógymódok.jpg
pacsakute
2015. október 02. péntek, 21:29
gyogymodok.jpg
tinka1951
2014. január 15. szerda, 18:54
természetes gyógymodok (5
hollygergo
2008. november 23. vasárnap, 12:04
Természetes gyógymódok.bm
nemarika
2008. május 27. kedd, 10:25
ELBÚJOK A VILÁG ELŐL(JENN
takacsandrea3
2008. május 07. szerda, 15:44
0 a a csend világa - víza
lovaszmarika
2019. november 18. hétfő, 11:14
Edda-világ.png
agica2004
2019. augusztus 14. szerda, 19:22
DAFKE-Az én Világom.jpg
menusgabor
2019. július 27. szombat, 21:08
Naplemente világító toron
eva6
2019. július 12. péntek, 21:53
0 a tenger világa.png
lovaszmarika
2019. július 02. kedd, 17:17
Így látnak minket a világ
menusgabor
2019. március 07. csütörtök, 20:16
0 a sötét és világos -9y8
lovaszmarika
2019. február 27. szerda, 19:24
Emberek világa
eva6
2019. február 24. vasárnap, 16:40
ilyen a világ.png
menusgabor
2019. január 03. csütörtök, 17:31
Címkék
európai uniós, magyar Országgyűlésben, magyarországi baloldal, családok oldalán, hatóság jövő, világ elől, Európai Unióval, üzenetet közvetíti, magyar családok, villany árát, rezsicsökkentés törvényi, rezsicsökkentés védelméről, egyik legmagasabb, bíróságok meglepő, novembertől hatályos, hetevenes évek,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.