Belépés
2019. augusztus 17. szombat | 33. hét | 229. nap | 19:52 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Ezért zárták el a világ elől a kannabisz gyógymódot
Ezért zárták el a világ elől a kannabisz gyógymódot, mely rengeteg betegség ellenszere lehetne
Titkok szigete Szerző: Titkok szigete 1 hónap ezelőtt

A vagy így nyomták el a világ egyik legígéretesebb rákgyógyszerét a profitjukat féltő gyógyszeripari vállalatok?
A 70-es évek óta tudják?

A kannabisznak számtalan jótékony hatásáról köztudottan hallgattak már a hetevenes évek óta.

Ekkor vették ugyanis észre egyes laborokban azt, hogy a kannabisz a petri csészében képes megölni bizonyos daganatos sejteket.
Hirdetés

Eleinte női, emberei mellrák szövetekkel kísérleteztek, később kipróbálták tüdő,valamint bőrrákon is.

A laboratóriumi körülmények között szinte minden esetben megölte a rákos sejteket, felgyorsítva bennük az aopotózis folyamatát, ugyanakkor az egészséges sejteket életben hagyta.

A
lilagondolatok, 2019. július 23. kedd, 07:34
Politikai nyilatkozatot fogadtak el a rezsicsökkentés megvédéséről
amely szerint így az Európai Unióban a magyar családok fizették jövedelmükhöz képest az egyik legmagasabb árat az villamos energiáért és a gázért.

Utalva arra, hogy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban az Európai Bizottság több kérdésre is választ vár a magyar kormánytól, a dokumentumban az áll: az EU-s bürokrácia "előbb burkoltan, majd immár nyíltan próbál nyomást gyakorolni" Magyarországra, a rezsicsökkentés eltörlését, visszavonását sürgetve.

"A magyar Országgyűlés ezt a nyomásgyakorlást a profitjukat féltő közműszolgáltató cégek érdekében tett lépésnek tekinti, és a leghatározottabban visszautasítja" - rögzíti a nyilatkozat, amelynek szövege szerint a magyar parlament elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, valamint a csaknem 2,5 millió magyar állampolgár aláírásával megerősített döntését a rezsicsökkentés politikájáról.

"A magyar Országgyűlés felszólítja Magyarország kormányát, hogy ne engedjen az európai uniós bürokrácia nyomásának, védje meg hazánk
velemenyezd, 2013. október 21. hétfő, 18:43
A rezsicsökkentés védelméről és az új nemzetiségi ombudsmanhelyettesről szavaz a Ház
Elfogadhatják továbbá a Kúria és az Országos Bírósági Hivatal tavalyi tevékenységéről szóló beszámolókat, valamint azt a kormánypárti politikai nyilatkozattervezetet is, amely a rezsicsökkentést védené az Európai Unióval szemben. Utóbbi dokumentumban fideszes és kereszténydemokrata képviselők azt írták, a brüsszeli bürokrácia "előbb burkoltan, majd immár nyíltan próbál nyomást gyakorolni" Magyarországra, a rezsicsökkentés eltörlését, visszavonását sürgetve. "A magyar Országgyűlés ezt a nyomásgyakorlást a profitjukat féltő közműszolgáltató cégek érdekében tett lépésnek tekinti, és a leghatározottabban visszautasítja" - rögzíti a nyilatkozat, amelynek szövege szerint a magyar parlament elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, valamint a csaknem 2,5 millió magyar állampolgár aláírásával megerősített döntését a rezsicsökkentés politikájáról.

A szavazásokat követően a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2012-es zárszámadásáról és a hatóság jövő évi költségvetéséről
velemenyezd, 2013. október 21. hétfő, 07:05
A jövő évi költségvetés tárgyalásába kezd a parlament
Elfogadhatják továbbá a Kúria és az Országos Bírósági Hivatal tavalyi tevékenyégéről szóló beszámolókat, valamint azt a kormánypárti politikai nyilatkozattervezetet is, amely a rezsicsökkentést védené az Európai Unióval szemben. Utóbbi dokumentumban fideszes és kereszténydemokrata képviselők azt írták, a brüsszeli bürokrácia "előbb burkoltan, majd immár nyíltan próbál nyomást gyakorolni" Magyarországra, a rezsicsökkentés eltörlését, visszavonását sürgetve. "A magyar Országgyűlés ezt a nyomásgyakorlást a profitjukat féltő közműszolgáltató cégek érdekében tett lépésnek tekinti, és a leghatározottabban visszautasítja" - rögzíti a nyilatkozat, amelynek szövege szerint a magyar parlament elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, valamint a csaknem 2,5 millió magyar állampolgár aláírásával megerősített döntését a rezsicsökkentés politikájáról.

A hétfői szavazásokat követően a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2012-es zárszámadásáról, valamint a hatóság jövő évi
velemenyezd, 2013. október 20. vasárnap, 07:05
Jövő héten kezdődik a 2014-es költségvetés általános vitája
intézetvezetőjét javasolta.

Szintén hétfőn fogadhatják el a képviselők a rezsicsökkentés megvédéséről szóló politikai nyilatkozatot. Utalva arra, hogy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban az Európai Bizottság több kérdésre is választ vár a magyar kormánytól, az előterjesztő kormánypárti képviselők azt írták: az EU-s bürokrácia "előbb burkoltan, majd immár nyíltan próbál nyomást gyakorolni" Magyarországra, a rezsicsökkentés eltörlését, visszavonását sürgetve. "A magyar Országgyűlés ezt a nyomásgyakorlást a profitjukat féltő közműszolgáltató cégek érdekében tett lépésnek tekinti, és a leghatározottabban visszautasítja" - rögzíti a nyilatkozat, amelynek szövege szerint a magyar parlament elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, valamint a csaknem 2,5 millió magyar állampolgár aláírásával megerősített döntését a rezsicsökkentés politikájáról.

Kedden általános és részletes vitákat folytatnak le a Házban. Az október 23-ai ünnepnap után, csütörtök reggel a tervek
velemenyezd, 2013. október 17. csütörtök, 14:43
Rezsicsökkentés - Fidesz: a kormány ne engedjen a brüsszeli nyomásnak!
ínyére" a rezsicsökkentés politikája - fogalmazott a szóvivő.

Szavai szerint nagy a valószínűsége, hogy a magyarországi baloldal szereplői "a rezsieljáráshoz is két kézzel fognak asszisztálni".

Ezért a magyar Országgyűlésben is meg kell védeni a rezsicsökkentést egy politikai nyilatkozattal - mondta Hoppál Péter, aki azzal folytatta, hogy a dokumentum azt az üzenetet közvetíti Brüsszelbe: a parlament a leghatározottabban visszautasítja az unió nyomásgyakorlását, amely a Fidesz szerint "a profitjukat féltő közműszolgáltatók érdekében tett lépésként" értelmezhető.

Emellett a Ház elé terjesztett kormánypárti javaslat azt is üzeni, hogy az Országgyűlés elvárja az EU-tól: tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását - a közszolgáltatások árának hatósági megállapítása ugyanis nem ütközik a közösségi jogba -, és felszólítja a kormányt, ne engedjen "a brüsszeli bürokrácia nyomásának" - közölte a Fidesz szóvivője.

Hozzátette, hogy a közműszámlákon a novembertől hatályos újabb rezsicsökkentéssel
velemenyezd, 2013. október 14. hétfő, 15:51
Fidesz: a panelban élők rezsikiadását is a baloldal duplázta meg
"A Gyurcsány-Bajnai-kormány, amikor háromszorosára emelte a gáz árát és duplájára emelte a villany árát, se a panelházban élőkre, se másokra nem volt tekintettel" - áll a Fidesz által az MTI-hez eljuttatott közleményben. Ha a baloldalon múlna, ma is eltörölnék a rezsicsökkentést - írták.

A Fidesz ezért is folytatja az aláírásgyűjtést, hogy megvédje az embereket "a baloldallal és a profitjukat féltő szolgáltatókkal szemben". A Fidesz-kormány éppen a többnyire távhőszolgáltatást használó panelházban élők védelmét tartotta szem előtt, amikor 2011-ben átalakította a távhőszabályozási rendszert. Azóta országszerte egységes a távhő ára, amelyet így a kormány erősen kontrollálni is képes - olvasható a közleményben.

Rámutattak, a hatósági távhőszabályozásnak köszönhető, hogy csaknem 650 ezer családnak csökkent a kiszolgáltatottsága, és vált lehetségessé - a gáz és az áram árának csökkentése mellett - a távhő árának 10 százalékos csökkentése is.

Ugyancsak a nagytársasházakban élőket segíti a
velemenyezd, 2013. április 20. szombat, 14:02
Fidesz: Bajnai első gondolata, hogy alkut kell kötni a szolgáltatókkal
A kormánypárti képviselőcsoport így reagált arra, hogy az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség hétfőn közölte: ha kormányra jut, épületfelújítási programot kezd, amellyel hét év alatt a lakások kétharmadában csökkenthető lesz a fűtésszámla. A választási szövetséget vezető Bajnai Gordon azt is mondta, hogy növekedési alkut kötnének az energiaszolgáltatókkal: arra ösztönöznék őket, hogy vegyenek részt pénzzel a beruházásokban, és ennek egy részét leírhatnák az adójukból.

Az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz-frakció az elhangzottakat úgy kommentálta: lakóingatlanok energiakorszerűsítését segítő programok ma is vannak, a rezsicsökkentés pedig ezen felüli intézkedés a magyar családok támogatására. "Bajnai Gordon ezt a plusz segítséget venné el az emberektől" - írták.

A volt miniszterelnök első gondolata most is az - folytatták -, hogy alkut kell kötni a szolgáltatókkal, és további kedvezményeket kell nekik adni. A Fidesz szerint azonban a szolgáltatókkal már elég
velemenyezd, 2013. március 25. hétfő, 14:52
Krónika 3.rész (rezsicsökkentés, Budapest, devizahitelek)
a rezsi csökkentésébenA 2002 és 2010 közötti, az inflációt jelentősen meghaladó rezsidíjemelkedésre emlékeztetett felszólalásában Rogán Antal (Fidesz), aki utalt arra is: a magyar családok a jövedelmükhöz képest a legmagasabb díjat fizetik a szolgáltatásokért. Mint mondta, az ellenérdekelt szolgáltatók az állam felelősségét firtatják a magas rezsidíjakért, de "mindenki tisztában van azzal, hogy Magyarországon hatalmas profitot zsebeltek be éveken keresztül" - jelentette ki. Szerinte a profitjukat féltő cégek beadványaira a bíróságok meglepő gyorsasággal döntenek "nem a családok oldalán vagy nem a parlament döntésének megfelelően". Úgy vélte: ilyenkor a parlament feladata, hogy meghozza a szükséges törvényeket. "Elszántak vagyunk abban a tekintetben hogy a rezsicsökkentés törvényi hátterét megteremtsük" - mondta, hozzátéve: nem csak tíz százalékos, hanem akár nagyobb csökkenést is.

Fónagy János államtitkár válaszában azt mondta: Magyarország, az 1990-es években Európában példa nélküli módon
velemenyezd, 2013. március 11. hétfő, 15:22
Képek, videók
Természetes-gyógymódok -a-
pacsakute
2017. október 02. hétfő, 10:48
Régi gyógymódok.jpg
pacsakute
2015. október 02. péntek, 21:29
gyogymodok.jpg
tinka1951
2014. január 15. szerda, 18:54
természetes gyógymodok (5
hollygergo
2008. november 23. vasárnap, 12:04
Természetes gyógymódok.bm
nemarika
2008. május 27. kedd, 10:25
ELBÚJOK A VILÁG ELŐL(JENN
takacsandrea3
2008. május 07. szerda, 15:44
Az egyik világ.
megyerimihaly
2008. április 03. csütörtök, 18:22
feltorik-1.jpg
taszat
2018. január 07. vasárnap, 19:36
Féltőn szerető
sanci81
2017. január 20. péntek, 16:35
Óvó, féltő őrangyal.gif
sz719eszter
2016. augusztus 14. vasárnap, 00:10
Féltő álmaimban - v..png
anci-ani
2016. április 09. szombat, 15:26
7fELtopb_k_J6UjRegnqyE srr
cady89
2013. december 08. vasárnap, 10:57
féltőn szerető Isten
bbszabrina
2013. november 07. csütörtök, 10:28
Solohov :Feltört ugar
_olga_
2012. december 28. péntek, 18:25
féltő-vers.jpg
vojtiera
2012. július 18. szerda, 14:38
Címkék
volt miniszterelnök, távhőszabályozási rendszert, Hoppál Péter, közösségi jogba, petri csészében, inflációt jelentősen, Európai Unióval, baloldal duplázta, Nemzeti Média-, brüsszeli bürokrácia, rezsicsökkentést védené, laboratóriumi körülmények, állam felelősségét, Bajnai Gordon, magas rezsidíjakért, 70-es évek,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.