Belépés
2020. július 11. szombat | 28. hét | 193. nap | 22:38 | Nóra, Lili
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
INF-szerződés - NATO-főtitkár: hatályba lépett az INF-szerződés felmondása
felmondásának minden következményéért Oroszországot terheli a felelősség, a szerződés minden pontját betartó Egyesült Államok döntése pedig a szövetségesek teljes támogatását élvezi - tette hozzá.

A szerződés csak akkor lehet eredményes, ha minden fél eleget tesz az abban foglaltaknak - emelte ki.

A sorozatos figyelmeztetések ellenére továbbfejlesztett és előállított orosz rakéták, a rakétarendszer titkos tesztelése, gyártása és telepítése könnyen fegyveres konfliktusokhoz vezethet, jelentős fenyegetést jelentve az euroatlanti térség biztonságra - mondta.

Hangsúlyozta: a NATO nem akar újabb hidegháborút, és minden eszközzel el kíván kerülni egy újabb fegyverkezési versenyt. Ennek érdekében a szövetség kiegyensúlyozott, ellenőrizhető és felelősségteljes módon reagál az orosz 9M729 rakétarendszernek a szövetséges országok biztonságára gyakorolt jelentős kockázataira. A NATO válasza kizárólag védekező jellegű, és békés célokat szolgál. A szövetség készen áll, hogy tárgyalások útján folytassa a
velemenyezd, 2019. augusztus 02. péntek, 13:12
Illegális bevándorlás - Szijjártó: az ENSZ migrációs csomagja Európa elárulása
A paktum el akarja fogadtatni a világgal, hogy "a migráció a legjobb dolog, ami valaha történt az emberiséggel", illetve alapvető emberi jog - mondta a külgazdasági és külügyminiszter. Ez az illegális migráció legalizálását jeleni, ami újabb biztonsági kockázatot jelent Európa számára, mert szoros az összefüggés a migráció és a terrorfenyegetettség között - tette hozzá.

Egyre több ország ismeri fel, hogy a paktum fenyegetést jelent a számára; Magyarország mellett az Egyesült Államok már a tárgyalási szakaszban bejelentette, hogy nem fogadja el és most Ausztria is kezd kihátrálni a paktumból - közölte.

A miniszter a napokban tett kínai látogatásával kapcsolatban hangsúlyozta, hogy eredményes a kormányzat keleti nyitás politikája, a legfőbb célok teljesülni látszanak. A leggyorsabban fejlődő ázsiai országok, ha európai beruházásokat terveznek, egyre inkább Magyarországban gondolkodnak. A másik cél pedig az volt, hogy Közép-Európából, arányait tekintve Magyarország exportálja a legtöbb árut
velemenyezd, 2018. november 08. csütörtök, 09:10
Itt az igazság: Európaiak uralják és zsigerelik ki Afrikát
kizsákmányolásától, már a rabszolgaság kora óta. Továbbá ijesztő, hogy a francia elitben nincs annyi kreativitás, hogy túllépjen a régi időkön és a hagyományokon. Végül pedig, Franciaország két, olyan a múltban ragadt, paranoiákkal küzdő intézménnyel rendelkezik, melyek apokalipszist sejtenek a változások mögött és ideológia szempontból nem jutottak tovább a 19. századi romanticizmusnál. Ennél fogva a Francia Pénzügyi és Költségvetési, valamint a Külügyminisztérium nem csak Afrikára, de magukra a franciákra is fenyegetést jelent. S ez a szellem itt teng-leng az EU-ban!

Afrikának is lépnie kell azonban, ha fel szeretné szabadítani magát. Érthetetlen például, hogy hogyan bírja 450 francia katona irányítani Elefántcsontpart 20 millió fős népességét.

Forrás: Hír24Titkos német kormányzati jelentés szerint 8 millió illegális bevándorló inváziója és
menusgabor, 2018. július 15. vasárnap, 21:30
Krónika 1. rész (napirendelőtt: MSZP, Jobbik)
nem keresztény, nem szociális és nem demokrata, egyetlen célja van: Magyarország javainak a megszerzése. Úgy látta: éppen készülnek elcsalni a választásokat, fideszes segítséggel kamu- és bizniszpártok elhunytak adataihoz jutottak. Szerinte Orbán rendszere leváltható, Magyarország megjavítható.Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára közölte: a vitanap témájáról nem beszélt a képviselő, s ez is bizonyítja, hogy az kampánycélokat szolgál. Megjegyezte: az a párt emleget fenyegetést, amelyik 2006-ban a tömegbe lövetett és a felelősöket még ki is tüntették.

Az MSZP mindennel foglalkozik, kivéve az ország dolgaival, s azon marakodnak, ki kivel fog össze, ki lesz befutó helyen, a Jobbik csatlakozhat-e a bulihoz. Fő vitapontjuk volt, hogy Gyurcsány Ferenc ivott-e vagy sem - jegyezte meg.

Úgy látta: a baloldalon Gyurcsány Ferenc osztja a lapokat, s a Czeglédy ügyet nézve még a zsetonokat is ő terítheti. Kitért az árnyékkormányra is, és rámutatott: az egészségügyi posztra
velemenyezd, 2018. március 21. szerda, 14:50
Terrorfenyegetettségi törvény és a NATO
lenne ÉRVÉNYBEN??? IDÉZEM A SZÖVEGET: """Az 51/A. törvény módosítása
*
*
,,,,Részletes indokolás
Az 1. cikkhez
,,A módosítás célja, hogy jelentős terrorfenyegetettség - ideértve a fegyveres vagy kibertérből érkező fenyegetéseket is - esetére is biztosítson a Kormánynak azonnali intézkedési jogkört az Országgyűlés utólagos megerősítése mellett.""
Komment és kérdés:
A migránsok tömeges beáramlása nem jelent ,,fegyveres fenyegetést", mert fegyvertelenül érkeznek az országba - egy esetleges, erre vonatkozó EU-törvény elfogadása miatt. Amit, ha nem tartunk be, akkor akár még a Euro-Gend-For-t is http://www.eurogendfor.org/ ránk szabadíthatják! Mint, ahogy ezt tette Gyurcsány is 2006-ban!
*
A PROVOKATÍV ŐSZÖDI BESZÉDET KÖVETŐ - egyébként jogos népharag kiprovokálása csak ÜRÜGY volt a 2006-os véres rendőri beavatkozásra... http://furaila.xfree.hu/43588
Gyurcsány Ferenc azzal indította a 2016-os
furaila, 2016. február 07. vasárnap, 07:30
A Da Vinci kód megfejtése 14.
Úgy tűnik, hogy a Sion-rend célja mindig is a Dagobert halála után elsőszülöttségi jogát elveszített Meroving-dinasztia és vérvonal visszajuttatása volt Európa trónjaira. Különböző politikai paktumok és házasságok révén a vérvonal végül számos nemesi és uralkodói házba bekerült, például a Blanchefort, a Gisors, a Saint-Clair, a Montesquieu, a Montpézat, a Poher, a Luisignan, a Plantard és a Habsburg-Lorraine családokba. Korabeli feljegyzések igazolják, hogy a rend főhadiszállása a Jeruzsálemtől délre fekvő Nôtre Dame du Mont de Sion-i apátság volt. A bizánci bazilika romjaira épített rendházat jól megerősítették. A Biblical Archaeology magazin egyik 1990-es száma szerint a Sion-hegy lehetett a jeruzsálemi ebioniták központja. Az ebioniták Jézus hívei voltak, de nem Pál apostolt, hanem Jézus testvérét, Jakabot tartották a keresztény egyház törvényes vezetőjének.
Kevésbé bizonyos az az állítás, hogy a Sion-rendről - Langdon szavaival élve - ,,bizonyított, hogy a szent nőiség hódolója
orsi1, 2013. június 23. vasárnap, 00:00
Egyetlen lépésre az atomháborútól
telepítettek Olaszországba és a Szovjetunió közvetlen közelébe, Törökországba is.

Mindez súlyosan felborította az erőegyensúlyt, hiszen azt jelentette, hogy háborús helyzetben az amerikaiak több száz becsapódó nukleáris töltetével szemben a szovjetek csak néhányat tudnának válaszul az Egyesült Államokra kilőni (persze ez nem akadályozta volna meg őket abban, hogy például az európai NATO-tagállamokat pusztító megtorló csapással sújtsák). Hruscsov és a szovjet vezetés úgy döntött, ezt a fenyegetést a baráti Kubába telepített közepes hatótávolságú rakétákkal - amelyekből nekik is több száz volt - ellensúlyozzák. Castro pedig örömmel fogadta a felvetést, részben a CIA támogatásával 1961-ben indított, végül csúfos kudarcba fulladó, Disznó-öbölben lezajlott, kubai emigránsok részvételével végrehajtott akció miatt. Néhány atomrakéta biztosította volna, hogy Kennedy és Amerika többet ne próbálja megdönteni a kubai diktátor hatalmát.
Nehéz döntés

Az október 16-án Kennedy által a
horvathnemagdi, 2012. október 14. vasárnap, 13:50
II. Pius (210.)
hogy Hunyadi Mátyás magyar király rettegett fekete serege összhangban a velencei flottával támadásba lendüljön. Pius egy konzisztóriumon kijelentette, hogy az egyesült velencei és pápai flották élére személyesen akar állni. De a megtört, agg egyházfő váratlanul meghalt, és vele együtt a hadjárat összetartója szállt sírba. A török hadjárat tehát ezúttal is elmaradt.

Mielőtt Pius elfoglalta volna a pápai trónt, többször is járt követként Csehországban, ahol a huszita tanok még mindig vad fenyegetést jelentettek az egyháznak. A későbbi reformáció előhírnökeit a pápaság intézménye nem nézte túl jó szemmel, és mindent elkövetett annak érdekében, hogy elfojtsa a huszitizmust. Ebben III. Frigyes császár is segítségére volt a pápai hatalomnak. Pius a Csehország uralkodójává megválasztott Podjebrád Györggyel már korábban is tárgyalt az ország vallási ügyeinek rendezéséről. Pápaként ez a kapcsolat még nagyobb súlyt kapott. A furfangos uralkodóként megismert György királyi rangjához kellett az egyház
schuro, 2009. június 23. kedd, 08:53
Kádár gazdasági reformmegbízot
“globális integrációnak" neveznek. A magát “szocializmusnak" nevező szerveződés ezt kiválóan teljesítette: “előemésztette" a térség társadalmait, és amikor e feladatának eleget tett, kollaboráns oligarchiái szíves-örömest “visszaszolgáltatták" azt eredeti tulajdonosaiknak.

Csak közbevetésként jegyzem meg, 1956 eltiprásában is azért segített készségesen a Nyugat a szovjet impériumnak, mert az eredeti “projektje" számára a forradalom komoly fenyegetést jelentett, mert 1956 a Nyugat urainak veszélyesebb kihívás volt, mint a szovjet birodalomnak. Azt jelezte ugyanis, hogy egy szakrális mélyszerkezetében még mindig ép nemzet képes megmutatni az egyedüli kiutat. Azt tudni illik, hogy a “kapitalizmus versus szocializmus" hamis síkjából “térben kilépve" kell megkeresni az emberi lét egyetlen lehetséges útját, a hagyományhoz való visszatalálást. Ez azonban olyan nyilvánvalóvá tette volna a nyugati kapitalizmus zsákutcájának
egmova, 2008. november 05. szerda, 17:36
Képek, videók
Fötitkárság.jpg
chillik
2018. február 11. vasárnap, 07:24
csernyenko az új főtitkár
lacipecsenye
2013. február 18. hétfő, 18:06
főtitkárok portréi
mecsery
2010. május 13. csütörtök, 21:21
merénylet a főtitkár elle
hollygergo
2009. január 31. szombat, 15:53
főtitkári előadás
kaposlogisztika
2007. november 12. hétfő, 09:01
eltartási szerződés
eva6
2019. január 14. hétfő, 18:12
20160225varsoi-szerzod es5
menusgabor
2018. október 27. szombat, 20:22
Ipari tanuló szerződés mi
furaila
2018. október 22. hétfő, 00:38
ELTARTÁS SZERZŐDÉS HA0NPM
ha0npm
2017. december 30. szombat, 21:42
ELTARTÁS SZERZŐDÉS 1+
ha0npm
2017. december 30. szombat, 18:42
ELTARTÁS SZERZŐDÉS 2017
ha0npm
2017. december 30. szombat, 18:40
Ip.tan.szerződés
furaila
2017. május 04. csütörtök, 00:04
Ösztöndíj szerződés
furaila
2017. március 06. hétfő, 04:18
Ipari tanuló-szerződés
furaila
2015. november 06. péntek, 21:03
Címkék
szövetséges országok, október 16-án, egészségügyi posztra, kampánycélokat szolgál, hagyományhoz való, Egyesült Államokra, Ebben III, sorozatos figyelmeztetések, hadjárat összetartója, változások mögött, nyugati kapitalizmus, paktum fenyegetést, újabb fegyverkezési, szövetség készen, egyedüli kiutat, pápai trónt,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.