Belépés
2020. július 11. szombat | 28. hét | 193. nap | 23:10 | Nóra, Lili
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Orbán: A baloldal be akarja hozni a migránsokat
politikát építve lehessen többséget szerezni - magyarázta.

A miniszterelnök úgy vélte, az is azt mutatja, hogy aa baloldali politikusok be akarják hozni a migránsokat, hogy újra napirenden van az elosztási kvóta kérdése.

Kérdésre közölte: a Magyarország elleni bosszúhadjárat és nyomásgyakorlás oka, hogy a migráció ügyében nem engedelmeskedünk Brüsszelnek, és megszűnnének a jogállami problémák, ha befogadnánk a migránsokat.

Megjegyezte: "izgalmas napok jönnek a nemzetközi politikában", jön az osztrák, a lengyel választás, Magyarországon önkormányzati választás lesz, és várjuk Olaszországot is, hogy "visszatérjen a klubba".

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Magyarországon az elmúlt években kidolgoztak egy politika- és államelméleti modellt, felépítették a kereszténydemokrata államot. Ez a modell működik és sikeres, a politikai siker nyilvánvaló, hiszen háromszor egymás után kétharmados többséggel nyerték meg a parlamenti választást. A gazdasági életben is meghozta eredményt - tette
velemenyezd, 2019. szeptember 21. szombat, 18:12
Szentirmai Jenő
ki elégedetlen.
Thököli Imre jár a hadak előtt
S vérbe borulnak a csatamezők.

Husz éven át ujul s pihen a harc,
Gyilkolja egymást kuruc és labanc.
Az ország romlik, pusztul s már szegényen
Mást sem kivánna: éppen csak, hogy éljen.

Zernest alatt csatát nyer utoljára
És porba hull Thököli csillaga.
Szétfut a nép és a vezér maga
Rálép a bujdosók nehéz utjára
S vele hűséges Zrínyi Ilonája.

Ügyével szép Erdély is elveszett,
Osztrák császárok tartománya lett.
Az is maradt másfélszáz éven át,
Mig uj korszak jött s vele uj csodák.


UTOLSZOR, HALKAN...

Ifjú fa voltam,
Lehervadt rólam
A lomb korán.
Hogy egyszer régen,
Egy derűs éjen,
Dér esett rám.

Tavaszok jönnek,
Jár az időnek
Gyors szekere.
Ami lomb rád
menusgabor, 2019. február 08. péntek, 18:30
Isteni közbeavatkozás
ahogy a szájukon kifért. Amikor rájuk sötétedett, és a szél még erősebben tépte őket, a telefonjuk lemerült, az üzemanyag pedig egyre csak fogyott, ahogy fűtöttek az autóban, halkabb lett a szitkozódás. Később elhangzott az első "Istenem, Istenem!" is. Még később "Édes, jó Istenem! Csak most segíts!" Éjfélkor már eszébe jutott sokaknak a "Miatyánk" is. És eljött az ünnep napja, március 15-e. A hó és a szél még mindig tombolt, s mert annak idején 1848-ban is ostoba gyűlölködés volt a magyarok részéről az osztrákok irányába, az Úr még megmutatta, hogy akit gyűlölünk, hát pont az segít ki a bajból. Osztrák hókotrók jelentek meg az autópályán, s később mentőautók is érkeztek. A magyarok pedig imádkoztak, fohászkodtak, és senki sem gondolt arra, ami ezen a napon az ünnepi beszédekben központi téma lett volna: Az Osztrák mint történelmi ellenség.

Az Úr ismét magához kérette Zrínyit.
- Igazad volt Zrínyi Miklós. Ma a magyarok ünnepén volt zsíros kenyér, szállás, forró tea, várandós édesanya
klarika47, 2018. december 19. szerda, 18:30
1-10 A rendszerváltozás forgatókönyve
országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?
*
*
4. A PÁNEURÓPAI PIKNIK
Megrendezték először azt a bizonyos határt megnyitó "Pikniket" - egy, a titkos szolgálatok (III/III-as pol oszt. a külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint.
Huszonkilenc éve, 1989. augusztus 19-én a Fertő-tó mellett úgynevezett páneurópai pikniket rendeztek, s az ebből az alkalomból ideiglenesen megnyitott osztrák-magyar határon több száz NDK-állampolgár jutott át Ausztriába.
Egy hónappal később, szeptember 11-én hivatalosan is megnyílt a magyar határ a nyugatra távozni szándékozó keletnémet állampolgárok előtt.
https://mult-kor.hu/20090819_paneuropai_piknik_es_hatarnyitas_1989 ben

*
*

5. rész: A III. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KIKIÁLTÁSA
1989. október 23-án - kivezényelt kiskorú középiskolások előtt - kikiáltották a III. Magyar Köztársaságot, mintha azt a ,,magyarság
furaila, 2018. szeptember 27. csütörtök, 18:47
AZ 1848-as ÉV KEZDETE: MÁRCIUS
A pozsonyi országgyűlésen egyfolytában tárgyalások folytak. Kossuth Lajos több alkalommal terjesztette elő az indítványát, miszerint írjon fel az országgyűlés a Bécsben levő királynak, hogy adja meg az ország haladásához szükséges reformokat. Az országgyűlésben levő főurak mindent elkövettek, hogy hogy a haladást követő felírat, soha ne kerüljön az uralkodó elé.
Eközben megérkezett a hír, hogy március 13-án Bécsben is kitört a forradalom és a nép elkergette Metternich Kelemen herceget, az osztrák kancellárt, akiben mindenki a maradi rendszer legfőbb támaszát látta. Az osztrákoknál kitört forradalom hírére egyszerre alábbhagyott a pozsonyi főurak ellenkezése és egy küldöttsége hajózott Bécsbe és magával vitte a hónapok óta óhajtott föliratot, amely alkotmányt kért az országnak és jogot a népnek.

A pesti fiatalok, Petőfi, Jókai, Irányi, Vasvári vezetésével a Pilvax- kávéházban üldögélve, már régóta azon tanakodtak, hogy miként lehet a reformokat életbe léptetni.
Elhatározták, hogy
lizawolf, 2018. március 12. hétfő, 10:52
Mága Zoltán X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncerten
Budapesti Újévi Koncert gálaműsorában több mint ötszáz művész működött közre. A Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar Cser Ádám vezényletével. Közreműködött: a Készenléti Rendőrség Zenekara Szalóki Béla karnagy vezetésével, a Magyar Honvédség Vitéz Szurmay László Budapest Helyőrség Dandár Központi Zenekara, valamint a Katasztrófavédelem Központi Zenekara. A műsorvezető Ördög Nóra volt. Az ünnepi gálaest rendezője Meskó Zsolt volt.
A hegedűművész az ünnepi, jubileumi gála után sem pihen, mert az osztrák publikum nagy örömére 2018. január 6-án, immár negyedik alkalommal érkezik a Budapesti Újévi Koncerttel a Zene Fellegvárában. Mága Zoltán a Wiener Konzerthaus után ezúttal a világ egyik legrangosabb koncerttermében, a bécsi Musikvereinben, az Aranyteremben - ahol 1939-től rendezik a hagyományos újévi gálát a Bécsi Filharmónikusokkal - lép színpadra, és Shlomo Mintz és Zakhar Bron világhírű hegedűművészekkel versenyműveket, klasszikus darabokat fog játszani.
A Budapesti Újévi Koncertet pedig
maroka, 2018. január 04. csütörtök, 10:02
Ezoterikus mesék
szájukon kifért. Amikor rájuk sötétedett, és a szél még erősebben tépte őket, a telefonjuk lemerült, az üzemanyag pedig egyre csak fogyott, ahogy fűtöttek az autóban, halkabb lett a szitkozódás. Később elhangzott az első "Istenem, Istenem!" is. Még később "Édes, jó Istenem! Csak most segíts!" Éjfélkor már eszébe jutott sokaknak a "Miatyánk" is.

És eljött az ünnepnapja, március 15-e. A hó és a szél még mindig tombolt, s mert annak idején 1848-ban is ostoba gyűlölködés volt a magyarok részéről az osztrákok irányába, az Úr még megmutatta, hogy akit gyűlölünk, hát pont az segít ki a bajból. Osztrák hókotrók jelentek meg az autópályán, s később mentőautók is érkeztek. A magyarok pedig imádkoztak, fohászkodtak, és senki sem gondolt arra, ami ezen a napon az ünnepi beszédekben központi téma lett volna: Az
Osztrák mint történelmi ellenség.

Az Úr ismét magához kérette Zrínyit.

- Igazad volt Zrínyi Miklós. Ma a magyarok ünnepén volt zsíros kenyér, szállás, forró tea, várandós
menusgabor, 2017. december 16. szombat, 18:45
Kik a menekültek ínségét enyhítették
Személyesen még nem láttam, de már 1981 óta Kismartonban (Au.) is található egy ötvenhatos emlékmű, melyet " Emeltettek a külföldön élő magyarok",
" Hálából az osztrák népnek, az osztrák vöröskeresztnek és egyéb segélyszerveknek, kik a menekültek ínségét enyhítették."

Mihelyt megtekintem magam is ezt az emlékművet, teszek fel róla majd fotókat.
azenujsagom, 2017. november 26. vasárnap, 05:12
Rólunk mondták
beszédet."

BERNARDUS AYGLIER (1216-1282)
francia születésü Monte Cassino-I apát (1263-1282) 1269-ben írja:
"A magyar király hatalmas, amikor megindítja seregeit, északon, keleten mozdulni senki nem mer."

TYRUSI VILMOS püspök, (kb. 1130-1186)
aki feljegyezte az első kereszteshadak átvonulását, írja krónikájában:
"A magyarok keresztények, békességes, jóindulatú, jómódú emberek."

FREISINGI OTTÓ /Otto Frisingensis/ cisztercita szerzetes (1114-1158)
osztrák születésű német püspök és krónikás 1147-ben mint a második kereszteshadjárat egyik vezetője járt Magyarországon. Nem túlságosan kedvelte a magyarokat. 1147-ben II. Géza király mindössze 16-17 éves volt! Az előkelő származású német püspök így írt a királyról és országáról:
"Ez a tartomány, amelyet a régiek Pannóniának neveztek, mivelhogy köröskörül erdőségek, hegyek... környékezik... Erdőkben fölötte gazdag, telve mindenféle vadakkal. Felületének szépsége éppoly bájos, mint amilyen dús földjének
menusgabor, 2017. október 27. péntek, 20:00
Ismét Magyarországot bírálta az osztrák kancellár egy vasárnapi lapinterjúban
A mintegy másfél oldalas interjú az Österreich című országos kiadású, politikai és közéleti osztrák lap vasárnapi kiadásában jelent meg. Az interjúban a kancellár két kérdés kapcsán beszélt Magyarországról és Lengyelországról.

"Európa értékközösség is, ezért nem elfogadható, hogy ezek az országok lépésről lépésre felszámolják a demokráciát és a hatalmi ágak szétválasztását, valamint korlátozzák a sajtószabadságot" - hangsúlyozta a kancellár, aki szerint le kell vonni a következtetéseket. Kérdésre válaszolva kijelentette, hogy minderről a következő uniós költségvetési tárgyaláson feltétlenül szót kell ejteni.

A kancellár még a múlt héten a német Frankfurter Allgemeine Zeitung című újságnak nyilatkozva a többi között azt mondta, az unió szabályainak megsértése esetén csökkenteni kell Magyarország és Lengyelország uniós támogatását.

Szijjártó Péter az interjúra reagálva csütörtökön kijelentette: Európában hadviselés zajlik azokkal szemben, akik nem hajlandók illegális bevándorlókat
velemenyezd, 2017. július 30. vasárnap, 10:52
'56 a Moson Megyei Műhely 2012-2017-ben
Megjelentek!

Kérem higgyék el, amikor azt mondom, óriási megtiszteltetésnek érzem,
hogy itt állhatok Önök előtt. A csornai gimnázium történelem tanáraként már
régóta figyelemmel kísértem Nagy Miklós élénk közéleti tevékenységét, amikor
2008-ban megkerestem levelemmel: elmondaná-e mire emlékszik a csornai 56-
tal kapcsolatban. Ebben a témában ugyan nem sokat tudott segíteni, hiszen ő itt
volt részese az eseményeknek, de kivitt az andaui hídhoz, megmutatta a határ
osztrák oldalán felállított műalkotásokat, felmentünk a kilátóba, és akkor, ott -
talán nem túlzás azt mondanom-, barátság szövődött kettőnk között.
Az ő segítségével ismerkedtem meg olyan egykori csornai vagy csornai
kötődésű akadémistákkal, akik emlékeik elmondásával segítették kutatásomat,
pl. Bognár Csaba, Bognárné Cser Ágnes, Pálfy Loránd és Tóth László. Mert
bármilyen furcsának tűnik, több kapcsolódási pont is van Mosonmagyaróvár és
Csorna között. Az itteni vérengzésnek
azenujsagom, 2017. május 19. péntek, 04:52
Petőfi Sándorra nincsen szüksége a Magyar népnek...
földi maradványai azonosításában . Barguziában megtalált csontmaradványok igenis a költőé ! Egyébként magát a leletet 26-jegy alapján azonosították , holott a kriminológiában elég három bizonyíték . A kutatást az MTA tette nevetségessé , hiteltelenné . -répaati-

Petőfire nincsen Nemzeti igény , különben kikövetelte volna magának a korrekt eredményeket , kutatást . A Magyar népet úgy tűnik , nem érdekli többé a Nemzeti ügy .
Az ügyet át tanulmányoztam , és állítom hogy a titkos helyen Osztrák kolostorban őrzött tetem Petőfi Sándoré !
Nincsen már Nemzeti igény az ügy végleges kiderítésére , a nép képtelen kikényszeríteni az igazi és hiteles kutatást !
Nincsen ereje és akarata , mert éppen elég a megélhetési küzdelem....további birokra nincsen ereje hiszen 12-24-órában őrlik a honpolgárt...örül ha a kölkének enni ad .

Megjegyzés :

Petőfit 23-jegy alapján azonosították ! A mai modern kriminológiában , elég három bizonyítás az azonosításhoz !
A kutatást
carrot, 2017. március 24. péntek, 06:24
1/12
Képek, videók
260926_244667_migranso k_a
menusgabor
2018. június 29. péntek, 21:37
Migránsok ellen.jpg
pacsakute
2017. szeptember 24. vasárnap, 20:26
angela-merkel-migranso k.j
menusgabor
2016. október 05. szerda, 19:11
Hitler migránsok.jpg
kicsoda57
2015. október 13. kedd, 14:06
orban_viktor_voroshads ere
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:56
orban-viktor-es-traian -ba
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:54
orban-viktor-tokes.jpg
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:53
orban-viktor-tokes-nem eth
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:51
orban_viktor_sunyiság. jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:19
orban-viktor-studio.jp g
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:46
orban-viktor-tablokepe .jp
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:45
orban-viktor-erdo-pete r-g
agica2004
2015. október 26. hétfő, 18:12
orban-viktor-obama-bar ack
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:03
orbán_viktor_kolbász.j pg
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:18
orban-viktor-cinege u.haz
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:16
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.