Belépés
2020. május 26. kedd | 22. hét | 147. nap | 04:25 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mai harmónia kártyám
táplálják. Kifelé állandónak tűnik, a mélyén azonban gazdag és változatos élet zajlik. A tó jelzi régi sérelmeid lakhelyét, a mély érzéseket, amik az ösztönös, ősi világból törnek elő. A képen hazánk legnagyobb tava, a Balaton látható, melyre ugyanaz a szélsőségesség jellemző, mint Magyarország egészére. Hirtelen jönnek a viharok, de a jellemző klímája nagyszerű minden vízzel kapcsolatos sporthoz és a borok termeléshez is.

A Magyarok kártyájaként a lap elsősorban olyan változásokat jelöl az országnak, mely eltitkolt dolgokat hoz felszínre. Ugyanígy az egyén számára is meglepetéseket, különleges élményeket hozhat.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek üzeni, hogy ne ítélj felszínesen egy új ismeretség során. Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat mélységeinek megéléséről, egymás eltitkolt, vagy eddig nem ismert tulajdonságaink felszínre kerüléséről szól.

Ezt mondja neked:

Figyeld az érzelmeidet, azon keresztül megismerheted a világot. Az érzelmek teszik gazdaggá az
eva6, 2020. május 20. szerda, 10:01
Koronavírus - Szijjártó: észszerű és körültekintő egyensúlyra kell törekedni
repülőgép szállított ezen eszközöket. Eddig 132 millió 175 ezer maszk érkezett és még 40 millió 400 ezerre van szerződés. 3298 lélegeztetőgépet hoztak eddig, 1351-et az elmúlt héten. 2 millió 370 ezer teszt érkezett, és még 1 millió 170 ezerre van szerződés, továbbá 68 millió 665 ezer védőfelszerelés jött, és még kevesebb mint egymillióra várnak - sorolta.

Kitért rá: Kínából 850 ezer olyan gyógyszert kaptak, amely jó eredményeket mutat a koronavírusos betegek kezelésében, és amelyet csak három másik országnak adtak, valamint Japánnal is megállapodtak több mint 12 ezer gyógyszer szállításáról.

Megjegyezte: Magyarország több országtól is kapott segítséget, és Magyarország is segített másoknak, így a határon túli magyar közösségeknek, szomszédos és nyugat-balkáni országoknak.

A külügyminiszter arról is beszélt, hogy az elmúlt napokban orvos-szakmai vitákról írt a sajtó, de nyilvánvaló, hogy különböző eszközöket különböző ellátási fázisokban használnak, és amit az egészségügyi terület kér, azt
velemenyezd, 2020. május 18. hétfő, 14:41
Harmónia......
híd e világ és túlvilág között, reménység

A hagyomány szerint a mennyek kapujának boltíve. Átjáró Tündérországba. Azt tartják, aki megtalálja a helyet, ahol a Szivárvány a Fölrde ér, ott kincset lehet találni. Az összes szín megtalálható benne, így magában hordozza a mindenséget, annak is sokrétűségét, színességét. A kártya üzenete a boldogság, a magasztos eszmék, az áhítat élménye. Olyan áhítaté, amikor eső után kisüt a nap, és felragyog életünk egén a szivárvány. A Magyarok kártyáján az országnak csodás változást, egy különeges személy felbukkanását jelölheti.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek jelzés, hogy a szerelem, túlmutat a testi gyönyör múlandóságán. Párkeresőknek a csoda megtapasztalására nyílik esély.

Ezt mondja neked:
Életed egén felragyog a szivárvány - reményt ad, hogy az eső után varázslatos jelenségek következnek.
Öröm és bánat - érzések csupán. Tünékeny, mint a szivárvány. Ne akard megfogni, élvezd a pillanat szépségét, vagy éld át
agica2004, 2020. május 18. hétfő, 13:48
Illegális bevándorlás - Európa Tanács: együtt kell működni a civil szervezetekkel az emberéletek megmentése érd
A strasbourgi székhelyű nemzetközi szervezet emberi jogi biztosa Robert Abela máltai miniszterelnöknek címzett levelében alapvető fontosságúnak nevezte, hogy a tagállamok tartózkodjanak a jogvédők kriminalizálásától, megbélyegzésétől vagy bármifajta zaklatásától. A tagállami kormányoknak biztosítaniuk kell a civil szervezetek munkájához szükséges megfelelő környezetet - húzta alá.

Mijatovic arra szólította fel Máltát, hogy a Földközi-tengeren Európába átkelő migránsok esetében is tegyen eleget nemzetközi emberi jogi kötelezettségeinek, ide értve az emberéletek mentését, valamint a kimentettek azonnali és biztonságos partra szállításának garantálását.

A helyi hatóságoknak hatékonyan és rögtön reagálniuk kell minden, tudomásukra jutott tengeri vészhelyzetre. A szükséges válaszlépések esetleges késedelemére vagy elmaradására vonatkozó állításokat ki kell vizsgálni, ugyanis ilyen még a koronavírus-járvány elleni védekezésre hivatkozva sem engedhető meg - emelte ki.

Mivel Líbia nem tekinthető
velemenyezd, 2020. május 11. hétfő, 15:01
DK: Göncz Árpád a rendszerváltozás jelképe volt
Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán az esemény után megosztott beszédben úgy fogalmazott: Göncz Árpád volt az, aki talán a legjobban értette, hogy mire van szüksége a nemzetnek. Mindenki Árpi bácsija képes volt csendes szóval simogatni, befogadni, lehajolni, magához hívni, megpróbálni felemelni. Amolyan plebejus-polgári elnöke volt az országnak, aki egyelőre követők nélkül maradt - mondta a pártelnök.

A DK frakciója nem ment el a parlament "ünnepinek hazudott" szombati ülésére, mert az árulók és az elárultak nem ünnepelhetnek együtt - jelentette ki, hozzátéve: ők nem lesznek árulók. A "köztársaságnak hazudott önkényuralom köztársasági elnöknek hazudott bábja" azonban hajlandó volt részt venni ezen az ülésen és ott "ünnepinek csúfolt" beszédet mondani - fogalmazott Áder Jánosra utalva. Ezzel a gesztussal az államfő nem csak, hogy elveszítette "köztársasági elnök jellegét", de az általa elvállalt szerep politikai giccsnek is hazug és botrányos - tette hozzá.

Harminc évvel ezelőtt a maitól
velemenyezd, 2020. május 02. szombat, 15:02
Krónika 8. rész (klímaváltozás)
rá.Kormány: reális és felelős klímapolitikára van szükségSchanda Tamás, az ITM parlamenti államtitkára az elhangzottakra úgy reagált: a gazdaságfejlesztés és a klímavédelem témáját nem egymás ellen kellene fordítani, hiszen ezek ki tudják egymást egészíteni. Példaként hozta a Budapest-Belgrád vasútvonalat, és Paks 2 beruházást. Ezek a gazdaságfejlesztés, és a klímavédelem szempontjából is kulcsfontosságúak - mutatott rá.

Hangsúlyozta: olyan célokat érdemes kitűznie egy országnak, akár kormányzati dokumentumról, akár országgyűlési határozatról van szó, amelyek nem lehetetlenítik el az egyéb fontos célokat. Reális és felelős klímapolitikára van szükség és a magyar kormány ilyen klímapolitikát folytat - hangsúlyozta.

Megjegyezte: abban van vita az ellenzékkel, hogy az uniós céloknál szabad-e szigorúbb célokat meghatározni. A kormány szerint ez Magyarország és a magyar gazdaság számára versenyhátrányt jelentene. Ne akarjanak a magyar vállalatoknak és a magyar gazdaságnak
velemenyezd, 2020. április 21. kedd, 19:12
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
döntéseit a járványgörbéhez igazítja - közölte.

A holland példára pedig úgy reagált: az egymillió lakosra jutó halottak száma Hollandiában tízszer annyi, mint Magyarországon.KDNP: mennyi egészségügyi védőeszköz érkezett?Móring József Attila (KDNP) azt kérdezte, mennyi egészségügyi védőeszköz érkezett Magyarországra a koronavírus-járvány elleni védekezéshez. A szájmaszkoknak, kesztyűknek, lélegeztetőgépeknek nagyon fontos szerepük van - hangsúlyozta, kiemelve: Magyarország több országnak is segíteni tudott a járvány elleni védekezésben eszközökkel.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter válaszában közölte: a múlt héten 21 repülővel és 3 kamionnal érkeztek a védőfelszerelések, és még több mint 59 millió sebészeti maszkot, valamint 16 millió nagyobb védekezési szintet lehetővé tevő maszkot várnak. Emellett van egy "több mint 16 ezer lélegeztetőgépre vonatkozó szerződéses állományunk", és a tesztekre is több mint 3 milliós a szerződésállomány - közölte. Arról is
velemenyezd, 2020. április 20. hétfő, 17:22
Koronavírus - Orbán: május elején várható a kilábalási terv bemutatása
A kormányfő a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban úgy számol: május 3-án eléri az ország "a teljes önvédelmi képességet", és onnantól megengedheti magának, hogy lépésről lépésre megpróbáljon visszatérni a megszokott, normális élet kerékvágásába.

"De erről majd május 3-án, 4-én tudok legkorábban beszélni, hamarabb nem, de remélem, hogy akkor már - több ország tapasztalatával felvértezve - egy higgadt, nyugodt, komolyan vehető tervet tudok bemutatni az országnak" - mondta.

Orbán Viktor hozzátette: az is kérdés, hogy a most "tüdőlövést" kapott magyar gazdaság sebei mikor gyógyulnak be. A válaszra különböző iskolák léteznek, ő a mérsékelt irányzathoz tartozik: a bekövetkező visszaesést kisebbnek látja, mint a legtöbben, a visszatérést azonban lassabbnak, mint a legoptimistábbak - közölte. Úgy gondolja, hogy jövő ilyenkor egy olyan gazdaságról lehet majd beszélni, amely azt a teljesítményt képes nyújtani, mint amit két hónappal ezelőtt.

A miniszterelnök rámutatott: most sincs garancia arra,
velemenyezd, 2020. április 20. hétfő, 16:41
Koronavírus - Kormányszóvivő: beváltak az önkormányzati korlátozások
érjen hátrány - fűzte hozzá.

Kérdésre visszautasította, hogy a kormány viszályt folytatna a fővárossal, mint mondta, a kormány minden önkormányzattal, így a fővárosival is együttműködésre törekszik.

Ezt mutatja az is, hogy 500, a budapesti idősotthonokban felhasználható tesztet biztosítottak a fővárosi önkormányzat számára - jegyezte meg Szentkirályi Alexandra.

A kormány azt vallja, hogy ebben a rendkívüli helyzetben a pártpolitikai szempontoknak nem lehet jelentősége, vagyis az egész országnak együtt kell működnie - fogalmazott.

A járvány gazdasági következményeiről szólva a kormányszóvivő közölte, hogy a részmunkaidőre szóló 70 százalékos bérkiegészítés 60-70 milliárd forint költségvetési forrást igényel, illetve a 13. havi nyugdíj jövő évben kezdődő visszaépítése is "szintén jelentős lyukat fog a kasszában hagyni".

Az embereket segítő kormányzati döntésekről szólva példaként említette, hogy szeptember 30-ig elcsúsztatták a beszámolók, adóbevallások elkészítésének határidejét és 2
velemenyezd, 2020. április 16. csütörtök, 22:23
Ferenc pápa imádkozik értünk
otthon vannak az egész családdal, gyermekekkel, idősekkel és fogyatékkal élőkkel. Időnként fennáll a veszélye, hogy erőszakot szenvednek egy olyan együttélés keretében, melynek túlzott terheit hordozzák. Imádkozzunk értük, hogy az Úr adjon nekik erőt, és hogy közösségeink támogassák őket családjukkal együtt! Adja meg nekünk az Úr a nők bátorságát, hogy mindig tudjunk előrehaladni!
Most, a húsvét hetében szeretném kifejezni közelségemet és szeretetemet a koronavírus által erősen sújtott összes országnak. Némelyikben igen magas a fertőzöttek és elhunytak száma. Különösen gondolok Olaszországra, az Amerikai Egyesült Államokra, Spanyolországra, Franciaországra..., hosszú a lista. Imádkozom mindegyikükért. Ne felejtsétek el, hogy a pápa imádkozik értetek, és közel van hozzátok!
Ismételten szívből kívánok mindenkinek áldott húsvéti ünnepeket! Maradjunk egyek az imában és egymás testvéri
maroka, 2020. április 14. kedd, 08:31
Koronavírus - Varga Judit a Die Weltnek: "Magyarország csak azt teszi, amit mindenki megtesz Európában"
megnyilvánulását jelentő "álhír", hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésről szóló új magyar törvény kiüresíti a demokráciát.

A miniszter hangsúlyozta, hogy a rendkívüli jogrendnek vége, amint elmúlt a veszély, ami "objektív kritérium", hiszen nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is "meglehetősen világos lesz", hogy mikor ér véget a világjárvány, és vele együtt a veszélyhelyzet.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy másokkal egyeztetve szüntetik majd meg a veszélyhelyzetet. Erről "minden országnak önállóan kell döntenie" - mondta Varga Judit.

A miniszter visszautasította az Európai Bizottság európai értékekért és átláthatóságért felelős tagja, Vera Jourová azon követelését, hogy a kormány rövid időn belül adja vissza különleges felhatalmazását. Mint mondta, a járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetet a megfelelő időpontban "a szükségesnél egy nappal sem korábban, és egy nappal sem később" vonják majd vissza.

Azzal kapcsolatban, hogy az uniós biztos szerint a számos tagországban
velemenyezd, 2020. április 12. vasárnap, 18:33
Koronavírus - Varga Mihály: két százalékkal csökken a szociális hozzájárulási adó mértéke
védekezési alapot, amelynek az értéke 634 milliárd forint és egy gazdaságvédelmi alapot 1345 milliárd forinttal. Ez azt jelenti, hogy mintegy 2000 milliárd forint "mozdul meg" a költségvetésben - fűzte hozzá.

Rámutatott, van egy harmadik alap is, amely az Európai Unióból (EU) érkező forrásokat kezeli, ez azonban egyelőre üres, ugyanis az uniótól - az álhírek ellenére - nem érkezett támogatás a járvány elleni védekezésre. Az EU olyan forrásokat kíván előre hozni, amelyek egyébként is jártak volna az országnak, mint például a kohéziós alapban rendelkezésre álló összegek.

"Ezzel az a probléma, hogy Magyarország a pályázatokat már kiírta, a támogatások jelentős része le van kötve, tehát ez likviditásban, pénzügyi segítségben annyit jelent csak, hogy előrébb hoznak olyan kifizetéseket, amelyekre később került volna sor, plusz pénzt ez önmagában nem jelent" - hangsúlyozta.

A tárcavezető elmondta azt is, az elmúlt években fegyelmezett államháztartás-gazdálkodást alakítottak ki, így 3 százalék alatt
velemenyezd, 2020. április 07. kedd, 10:41
1/291
Képek, videók
harmonia.jpg
liliana01
2020. január 18. szombat, 21:19
harmonia.jpg
menusgabor
2019. október 03. csütörtök, 20:05
harmonia_1935427_2680. jpg
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:30
Harmónia.jpg
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:22
Harmónia testi lelki.jpg
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:15
Szépség-Harmónia-Önbiz alo
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:07
a harmónia.jpg
sz719eszter
2018. március 28. szerda, 00:53
Esti harmónia 01.jpg
chillik
2018. március 25. vasárnap, 05:23
Esti harmónia 02.jpg
chillik
2018. március 25. vasárnap, 05:22
Mary tutorial Harmonia.jp
mbartis
2018. január 10. szerda, 19:35
Szeretetben, harmóniában
irmus
2017. december 04. hétfő, 18:16
PP Mi azonban
sanci81
2015. június 21. vasárnap, 17:44
Furcsa érzéseket keltő.jp
csalogany13
2010. július 25. vasárnap, 13:08
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.