Belépés
2020. március 29. vasárnap | 13. hét | 89. nap | 04:06 | Auguszta
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Amikor a macskád figyelmeztet negatív energiákra
különleges helyet foglalt el. Évezredekkel ezelőtt istenként tekintettek rá, a középkorban rettegtek tőle, ma pedig cuki kis kedvencekké váltak, akik ott dorombolnak a párnáinkon.

Ahhoz, hogy rájöjj, vannak-e az otthonodban ártó, megtisztítatlan szellemi erők, figyeld meg a macskád viselkedését. Régen a házat is úgy rendezték be, hogy beengedtek a lakásba egy kutyát és egy macskát. Ahova a kutya feküdt, oda került az ágy, ahova a macska oda soha nem tettek ágyat, mert a macska mindig a negatív energiára fekszik, hogy azt semlegesítse.

- Ha azt látod, hogy a macskád valamit hosszasan figyel és elemez, akkor az illető szellem ártó energiáinak fokozatát méri fel. Egy bizonyos helyen körbe-körbe mehet, figyelve egy pontra, vagy tárgyra.

- A macska sokszor fenyegető nyávogásba is kezdhet, főként ha megérez rajtad valami rontást, vagy negatív energiát, amit valaki rosszakaród tett rád, ezért érdemes kimosnod a ruháidat, utána zuhanyozz le.

- Ha a cicád nem eszik, nem
pacsakute, 2020. március 10. kedd, 22:17
Szellemi törvények
csökken, sem nem növekszik - van. Változtatja kifejeződését, és mégis állandó. Minden, ami van az "Egyből" jött létre, és az “Egy" mindenben benne van. Minden része az egésznek, és mégis egy egész.

Rezgés törvénye
Minden mozgásban van, semmi sem áll, minden rezeg. Az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések manifesztációja. Még a legkeményebbnek tűnő anyagban is állandó rezgésben vannak a molekulák, s ugyanez igaz a fényre, a melegre vagy az energiára. Minden gondolat, minden érzés, minden kívánság vagy akarat különböző frekvenciájú rezgés. Minden egyszerre sokféle rezgésben van, s ez egyszeri és megismételhetetlen egészet képez. Minden mindennel összefügg, minden rezgés egyszerre ok és valamely korábbi ok okozat. Testünk azonnal reagál minden gondolatunkra. Meg kell tanulnunk fegyelmezni gondolatainkat, mert ez a feltétele annak, hogy helyesen, tudatosan cselekedjünk. Minél magasabb rezgésű az az energia, melyet mozgósítunk, annál súlyosabb
pacsakute, 2018. december 29. szombat, 19:56
Tallóztam
van.

5. Elöntenek az érzelmek

Ez leginkább a megműtött betegeknél szokott jelentkezni, hiszen a szervezet rengeteg endorfint szabadít fel, hogy az agy kezelni tudja a fájdalomérzetet, és ez az anyag hatással van a hangulatodra is. Ilyenkor minden kétséged, bűntudatod, érzésed a felszínre tör, és a hatalmába kerít. De nem kell aggódnod, mert ez is a gyógyulás természetes velejárója.

6. Megnövekedett étvágy

Ez teljesen érthető, hiszen a szervezetnek sokkal több energiára van szüksége, ezért több táplálékot követel. Ilyenkor fokozottabban figyelj oda arra, hogy mit eszel, étrended legyen kiegyensúlyozott és változatos. Kerüld a koffeint, alkoholt, dohányt és fogyassz minél több zöldséget és gyümölcsöt.

7. Elernyedt izmok

Mikor beteg vagy a tested folyton görcsben van, minden izmod megfeszül és ez eléggé megterhelő a szervezetnek. Mikor végre beköszönt a gyógyulás az izmaid mintegy fellélegezhetnek, mert a szervezeted legyőzte a betegséget, így
horvathnemagdi, 2018. június 07. csütörtök, 09:46
A Tao numerológiája: születésnap számunk
A Tao numerológiája: születésnap számunk


A Tao numerológiája több mint 6000 éves múltra nyúlik vissza, a Ji Csingből ered. Ez egy olyan rendszer, ami az ősi kínai hagyományokra támaszkodva rámutat a számok és emberi sorsok összefüggéseire.
A Lo-Shu rendszer

A mítoszok szerint élt egy Hi nevű teknősbéka, s egy szép napon, mikor előjött a Lo nevű folyóból, a hátpáncélján különös, titokzatos jelek rajzolódtak ki. A régi bölcsek ezekből a jelekből a kozmosz törvényeit olvasták ki, a 8 alapkövet, amelyből összeállítható a tízezer dolog. Ez a “Hajnali Mennybolt" formáció mutatja be minden dolog térbeli elrendeződését Égen és Földön.

Lo-Shu teknős

Erre alapozva megalkották az Esti Mennybolt formációt, vagyis a Lo-Shut, ami a dolgok időbeli elrendeződésének sémája. A Lo-Shu az élet mindig folyamatban lévő, szüntelenül megújuló, az energia
sz719eszter, 2018. május 21. hétfő, 12:12
A reiki egy spirituális gyakorlat
hatékonyságát vagy felhasználásának javallható voltát egy betegséggel kapcsolatban sem.

A név eredete
A japán reiki "titokzatos légkör; spirituális erő" a kínai lingqi-ből vett kölcsönszó. A japán összetett szó egyesíti a rei mint "szellem, lélek, természetfölötti, csodás, isteni, éteri lény", és ki mint "spirituális energia, vitális energia, életerő, az élet energiája" szavakat.
A magyar reiki a japán kölcsönszó átírása. A reiki szófaja lehet főnév (mely egyaránt vonatkozhat a vélt energiára és az azt felhasználó kezelési módszerre), melléknév vagy ige. Néhány nyugati szerző a reiki-t pontatlanul "univerzális energia"-ként fordítja. Ez a kovácsolt kifejezés elkerüli a japán reiki szó "titokzatos; kísérteties" negatív konnotációit, de részben tévesen fordít: a ki életenergiát jelent, de a rei-nek nincs "univerzális" jelentése.
Származás
Mikao Usui fedezte fel a Reikit 1922-ben a Kurama-hegyi elvonulás alkalmával, mely meditálást, böjtölést és imádkozást foglalt magában.
relisisi, 2016. december 16. péntek, 09:15
Fényezd az aurádat
Fényezd az aurádat - így könnyebben rád találhat a szerencse is....
A negatív gondolatformák, pl. az irigység és a harag mind hozzáragadhat az auránkhoz, és balszerencsét hozhat ránk, többek között baleseteket, betegségeket, heves vitákat, kisebbségi érzést, pech sorozatot okoz.
Az aura megtisztítása nélkülözhetetlen a spirituális higiéniához. A napi auratisztítás megvéd a pszichikus támadásoktól és a betegségektől. A karizmatikus embereknek tiszta az aurája, és jobb kapcsolatok kialakítására ösztönöz más emberekkel.
Az emberek természetes módon jobban figyelnek az olyan személyekre, akiknek tiszta az aurája, és sugárzik az energiától, amolyan karizmatikus személyek - emellett sokkal inkább tudják irányítani, befolyásolni embertársaikat.
Az aura megtisztítása csak néhány percbe telik naponta, és nagyon megéri elvégezni. Ha valaki beteg és lehangolt, az aurája “piszkos", lesz és sok meditáció kellhet a megtisztításához.
Ami belül van, az megjelenik az ember
lenke1964, 2016. szeptember 26. hétfő, 19:44
A megbocsátás hatalma
párbeszéddel saját igazságát hangoztatja, a dühe pedig átvált támadásba és bosszút forral. Ez hatalmas életenergiát emészt föl. Nem vallhatod be önmagadnak és környezetednek, hogy megsértettek, s ez mélyen legbelül lelki fájdalmat, szenvedést okoz neked.

Lelki szenvedés és testi megbetegedések
Kultúránkban az érzelmeket tabu megélni és kifejezni, ezért palástolod, majd a tudattalan mélyére fojtod el őket, ahonnan ezek a romboló érzelmek vulkánként felszínre akarnak törni, így egyre több energiára van szükség arra, hogy a mélyben tartsd őket. Nem tudod lenyelni a történteket, így torkodat fojtogatja; nem tudod megemészteni, így gyomrod is összeszorul; gátat emelsz a szeretet elé, s így szívedben jeges hullámokat érzel; tested izmaiban is görcsös feszültség honol. S ha sok ilyen romboló érzelmet taszítottál a tudattalan bugyraiba, akkor elhatalmasodhat rajtad a depresszió, amely krónikus fáradtságként is jelentkezik, elidegenedsz a környezetedtől, zsémbes és ellenséges, morcos "gyászhuszárrá"
suzymama, 2016. szeptember 21. szerda, 15:36
Reiki – a gyógyító energia
csakrák


A reikiben fontos szerephez jutnak az aura és a csakrák, amelyeket célszerű ismerni, de nem kötelező, hiszen az energia enélkül is ott hat, ahol szükséges. Az emberek testét, mint ahogy a többi élőlényét is, az aura, egy legtöbb ember számára láthatatlan energiaburok veszi körül (a reikivel kezelő beavatottak a kezükkel érzik). Feladata, hogy védje a testünket a külső negatív hatásoktól, ugyanakkor színváltozásaival jelzi, hogy hol van probléma, hol van igazán szükség a gyógyító energiára.

Az aura szerves részét képezik az úgynevezett csakrák, amelyeken keresztül testünk képes az energia felvételére. A hét legfontosabb csakra a gerincünk mentén található: mindegyikhez konkrét szín és funkció tartozik. A legalsó, a fizikai világhoz kapcsolódó gyökércsakra színe a vörös, közvetlenül a mellékvesére hat. A keresztcsonti csakra színe a narancssárga, a nemzőszervekkel van közvetlen
taltos1, 2016. szeptember 07. szerda, 23:44
Adamus a Párizsban
nincsenek tekintettel az emberi életre, mert tényleg csak a hatalmat akarják - tehát amikor egy ilyen helyzet kellős közepébe bejön a tudat - akkor az azt okozza a terroristáknak, hogy egymást között harcoljanak, hogy saját magukat pusztítsák el, belülről.

A tudat az a Fény, ami meg fogja változtatni ezt a bolygót. Kérlek értsétek meg, hogy a tudat nem egy vallás, nem a New Age, nem a spiritualitás, hanem az Én Vagyok Jelenlét. Az a teljes tudatosság, aminek nincs szüksége energiára, nincs szüksége vallásra, nincs szüksége se pénzre, se semmi egyébre. Ez pusztán maga a tudat. És ez most már minden nap beengedésre kerül ezen a bolygón egyre több és több egyénen keresztül. És ez az, ami ezt a bolygót meg fogja változtatni.

LINDA: Ó, hát azt kell, hogy mondjam, hogy mindenre választ kaptunk, ami a kérdés listámon szerepelt. Van még valami, amit szeretnél hozzáfűzni ehhez az egészhez?

ADAMUS: Csak annyit szeretnék még mondani, hogy nagyon sok bánat, szomorúság,
sanci81, 2016. augusztus 10. szerda, 19:09
10 kérdés, amely segít feloldani az energiablokkokat!
mindent az irányításunk alatt tartsunk, megengedjük, hogy a világ kinyíljon előttünk, és a jelen egyengesse az utunkat, hiszen az Univerzum mindig velünk van.

7. Megéri, hogy a negatív dolgokkal, energiákkal töltsem az időmet?
Nem kell minden negatív dologra reagálni, mert az fölösleges energia- és időveszteséggel jár. Tehát nem szabad ezekkel a káros gondolatokkal, eseményekkel foglalkozni, amelyek tőlünk teljesen függetlenül következnek be.

8. Mivel tudnék még több pozitív energiára szert tenni?
Úgy, hogy előbb másoknak adunk. Legyünk kedvesek, jókedvűek, segítőkészek másokkal, így ezt a sok befektetett jót vissza fogjuk kapni.

9. Képes vagyok más szempontból is megközelíti a dolgokat?
Ezzel a kérdéssel már feloldunk egy fontos energiablokkot, így az Univerzum segítségével életünkben pozitív változásokra számíthatunk.

10. Mennyit számítana az, hogy a szituáció, amiben most vagyok, az életem végéig megmaradna?
Válaszoljunk őszintén magunknak.
suzymama, 2016. április 17. vasárnap, 13:34
Szellemi törvények - REZGÉS TÖRVÉNYE
ekkor betegség vagy szenvedés formájában korrepetálást kapok a sorstól. Ám együtt is működhetek velük, harmóniában élhetek ezekkel a szellemi törvényekkel és teljes életet élhetek. A választás a kezemben van.

REZGÉS TÖRVÉNYE

Minden mozgásban van, semmi sem áll, minden rezeg. Az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések manifesztációja.

Még a legkeményebbnek tűnő anyagban is állandó rezgésben vannak a molekulák, s ugyanez igaz a fényre, a melegre vagy az energiára. Minden gondolat, minden érzés, minden kívánság vagy akarat különböző frekvenciájú rezgés. Minden egyszerre sokféle rezgésben van, s ez egyszeri és megismételhetetlen egészet képez.

Minden mindennel összefügg, minden rezgés egyszerre ok és valamely korábbi ok okozat. Testünk azonnal reagál minden gondolatunkra. Meg kell tanulnunk fegyelmezni gondolatainkat, mert ez a feltétele annak, hogy helyesen, tudatosan cselekedjünk.

Minél magasabb rezgésű az az energia, melyet
suzymama, 2016. április 04. hétfő, 09:29
Van-e esély arra, hogy emberi űrutazók még ebben az évszázadban a Naprendszeren túlra jussanak?
tórusz-formára, vagyis autókerék-szerű keresztmetszetre ,,igazítva") több lépcsőben sikerült az eszement nagyságrendű (eredetileg mínusz 10 a 64-iken, majd további elemzést követően, kb. a Jupiter tömegével egyenlő tömegű NEGATÍV-ENERGIA) igényt — az ,,üzemanyagigényt" — mesésen kicsinyre (állítólag néhány milligramm negatív tömegűre!), míg az anyag-energia szükségletet mindössze 700 kg-ra csökkenteni. (Merthogy a warp-hajtáshoz negatív anyagra [NEM antianyagra!], és negatív energiára van szükség...)

FONTOS KÖZBEVETÉSEK — Félreértések elkerülése végett...
● A negatív tömegű anyag tehát NEM az antianyag! Az antianyag tömege pozitív, csak a töltése és a paritása fordított (vagyis tükörképe az anyagnak, térben is és töltésben is).
A negatív tulajdonságú anyag azonban abban tér el — méghozzá ,,egzotikus" sajátossággal — a ,,hagyományos" anyagtól és a ,,hagyományos" antianyagtól, hogy ÉPP'
foxworkinspace, 2016. január 21. csütörtök, 21:13
1/9
Képek, videók
Figyelmeztetés
sacimama
2017. október 28. szombat, 22:06
baby-figyelmeztetés.jp g
agica2004
2014. június 22. vasárnap, 19:35
Udvarias figyelmeztetés.j
snbela44
2013. február 25. hétfő, 13:31
figyelmeztetés.jpg
dnemethk
2013. január 31. csütörtök, 11:26
1.Az ész figyelmeztet....
anci-ani
2012. december 04. kedd, 11:49
figyelmeztetek mindenkit.
sarkadykati
2012. november 27. kedd, 03:25
figyelmeztető táblák
lacipecsenye
2012. október 21. vasárnap, 20:00
Lakossági Figyelmeztetés!
lyceum
2012. október 01. hétfő, 10:42
főoszt.vez.figyelmezte tés
lacipecsenye
2012. szeptember 23. vasárnap, 21:29
Figyelmeztetés.jpg
basikele
2012. szeptember 03. hétfő, 00:17
A várhegy a középkorban.p
farkas1945
2010. december 26. vasárnap, 21:58
egyház a középkorban-2.jp
delfin24
2010. március 06. szombat, 20:25
egyház a középkorban-1.JP
delfin24
2010. március 06. szombat, 20:05
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.