Belépés
2019. június 17. hétfő | 25. hét | 168. nap | 11:18 | Laura, Alida
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Károlyi Amy Az igazi Anyát kerestél minden nőben
Károlyi Amy
Az igazi

Anyát kerestél minden nőben,
aki előre megbocsát,
ki reggel fehér kenyered,
és este meleg vacsorád.

Ki ágyad lakta, ki a lelked.
Egyik okos volt, másik szép volt,
minden nő egyben nem lehet.
Az egyik tigris, a másik őz volt.

Az igazi mindig hiányzott,
a biztos-kezű és szelíd,
ki szívedből mint tüskét húzza
nagy kínoknak a késeit.
koszegimarika, 2019. június 17. hétfő, 10:56
Hőhullám - Száznegyvenkettedik nap
Meleg volt egy kissé az elmúlt napokban, aztán tegnap reggel esett, s visszahűlt a hőmérséklet a normálisra. Nyár van. Meleg, és ez jó. Ami nem jó, hogy nem győzöm a gazolást, s nem is bírom a nagy meleget, Gyerekkoromban sem bírtam, volt akkor is.
Bent hűsöltem a légkondi alatt - de azt sem szeretem igazán.
Az elmúlt két nap a pihenésé volt. S a héten pedig Ernő kézirataival és az újsággal kell foglalkoznom.
Kicsit lusta lettem, de hát szerdán betöltöm a 65-et.
sandrapolke, 2019. június 17. hétfő, 05:35
Hőség - Jelentősen megnőtt az üdítők, sörök és jégkrémek forgalma
lettek a reggeli és a kora délelőtti, illetve a késő délutáni és az esti órák, viszont a déli időszakban visszaesik a forgalom az üzletekben - jelezte Fodor Attila.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. azt MTI-t arról tájékoztatta, hogy a tavalyi trendeket is figyelembe véve készültek az idei szezonra, így már a meglehetősen esős májusra nagyobb készleteket halmoztak fel az érintett termékekből.

A Tesco áruházaiban is azt tapasztalják, hogy az időjárás erősen befolyásolja a forgalom alakulását. Az extrém meleg miatt az ásványvizek és az üdítők forgalma több mint negyedével nőtt az előző hetihez képest, fagylaltokból és jégkrémekből kétszer annyi fogyott, mint a múlt héten. A hűtött tejitalok forgalma 80, a grillsajtoké 50, a szezonális sertés és baromfihúsoké 60, a virsliké pedig 50 százalékkal haladta meg az előző hetit.

Az Auchan Magyarország Kft. tájékoztatása szerint a hét nagyon meleg napjaiban az ásványvizek, üdítők, sörök, fagylaltok, jégkockák, valamint a medencék, kültéri nyári játékok és a
velemenyezd, 2019. június 15. szombat, 23:22
Meseszép hétvégét
From: Annamary
06/15/2019 03:08:25

KIBIRHATATLAN A MELEG,NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA. EGY MESESZÉP 7 VÉGÉT ÉS SZÉP JÓ REGGELT KIVÁNOK. | PUSZI.
lovaszmarika, 2019. június 15. szombat, 10:31
Szép jó reggelt
rom: Annamary
06/14/2019 01:53:09
TIKKASZTÓ A HŐSÉG,MÉG A SZÉL SEM FÚJ,NAGYON MELEG VAN SZÉP JÓ REGGELT,ÉS EGY HŐSÉG MENTES KÖNNYŰ NAPOT KIVÁNOK. PUSZI.
lovaszmarika, 2019. június 14. péntek, 16:52
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2019-06-14)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Emlékezés hatja át.
Kutya - Te magad, aki most vagy

A ragadozó, aki képes a feltétel nélküli odaadásra és hűségre. A kutya hűsége most a te ragaszkodásaidat szimbolizálja. Függsz valamilyen emberi-társas kapcsolattól, mint kutya a gazdától? A pszichológia ezt a jelenséget kodependenciának (társfüggésnek) nevezi. A munkában, a szerelemben, vagy a szülő-gyerek kapcsolatban egyaránt lehetsz függő. Figyeld meg, mit féltesz a legjobban, mire vágyódsz, mi ellen harcolsz: harapsz, akár ölsz is. Valamihez nagyon erősen kötődsz, ez ad erőt a mindennapok harcaihoz, de emiatt esetleg feladod önállóságodat. Arra is figyelmeztet, hogy ne keverd össze a szolgát a
eva6, 2019. június 14. péntek, 05:32
Nyugodt napot kívánt
From: Annamary
06/13/2019 02:19:18
GOND ÉS HŐSÉGMENTES KÖNNYŰ NYUGODT NAPOT KIVÁNOK MELEG VAN,MÁR MOST 20FOK,ÉS MI LESZ KÉSŐBB,MÉG A LEVEGŐ SEM MOZDUL
VIGYÁZZ MAGADRA EBBEN A NAGY MELEGBE.PUSZI.
lovaszmarika, 2019. június 13. csütörtök, 15:27
Elengedték a rendőrségi fogdából Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust
elengedték a fogdából.

"Már berendezkedtem a cellában. Már 27-szer megpróbáltam beragasztani a nagyon fényes izzót az egyszer használatos lepedő darabjával. Bejött egy rendőr, és közölte: +Távozzon innen!+. Kiengedtek. Akkor miért volt szükség minderre? Remélem, hogy most elengedik a többi őrizetbe vett személyt is" - írta Navalnij, a Korrupcióellenes Küzdelem Alapítványának vezetője.

Navalnij későbbi Twitter-üzenetéből arra lehet következtetni, hogy elengedték ugyan, de bíróság elé kell állnia.

"Meleg, unalmas és förtelmes volt a cellában. Még lesz bírósági eljárás, és harminc nap (büntetés) is lesz (...)" - írta a politikus, aki sokszor ült már rendőrségi fogdában, illetve a börtönt is megjárta az ítélet szerint sikkasztás miatt.

Navalnijt több mint 400 társával együtt egy szerdai moszkvai tüntetésen vették őrizetbe, ahol követelték azoknak a rendőröknek a felelősségre vonását, akik hamis vád alapján meghurcolták Ivan Golunov tényfeltáró újságírót. A fővárosi hatóságok által előzetesen
velemenyezd, 2019. június 13. csütörtök, 07:04
Tour de Hongrie - Belletti ünnepelt és élre állt az esztergomi Bazilikánál
emelkedő kétszeri megmászása alatt. Kiemelte ugyanakkor, hogy a szökés csak akkor lehet sikeres, ha erős csapatok versenyzői vannak benne, egyébként nagyobb esélyt adott a mezőnyhajrára. Bizakodott benne, hogy bármilyen forgatókönyv esetén harcban lesz a szakaszgyőzelemért.

A velencei rajt néhány órával még az utat javították. A rajt után közvetlenül három versenyző szökött el: Lovassy Krisztián (magyar válogatott), Rózsa Balázs (Differdange-Geba) és a szlovén Jon Bozic (Adria Mobil). A hármas a 32 fokos melegben 9:18 perces előnyt dolgozott ki, s mintegy 140 kilométert szökött együtt. A dobogókői emelkedő első megmászásakor a 2015-ös szlovén időfutambajnokság ezüstérmese eltekert a két magyartól, akiket a lejtmenetben befogott a főcsoport.

A Két-bükkfa-nyeregnél fantasztikus hangulat és mintegy ezer szurkoló várta a megrostálódott mezőnyt, amely utolérte Bozicot az újabb hegymászás előtt. Lejtmenetben az Adria Mobil másik versenyzője, a szerb Dusan Rajovic nagy tempóval el tudott lépni a
velemenyezd, 2019. június 12. szerda, 18:29
Időjárás-jelentés
Időjárási helyzet Európában:

----------------------------

Izland felett anticiklon helyezkedik el, emiatt arrafelé a szokásosnál nyugodtabb az idő: nem fúj viharos szél, számottevő csapadék sincs, bár felhők azért vannak az égen. Ugyancsak anticiklon terül el a Kelet-európai-síkság déli és középső része felett, ahol szintén eseménytelen idő van, csak elvétve alakulnak ki záporok, és 30, 35 fokig melegszik fel a levegő.

A síkság északi felén már hidegebb légtömeg helyezkedik el, de ott is előfordul 20 fokos csúcsérték, sőt Észak-Skandináviában és a Kola-félszigeten ez néhol 5 fok alatt marad. Errefelé már több helyen fordul elő csapadék, de területi átlagban itt sincs jelentős mennyiség. Az anticiklon peremén, a Balkánon, a Keleti- és Déli-Kárpátokban már többfelé alakulnak ki zivatarok.

Nyugat-Európa időjárását ciklon alakítja, amelynek középpontja Franciaország felett helyezkedik el, melegfrontja Dél-Skandinávián át a Baltikumig húzódik, hidegfrontja pedig Németországon és
velemenyezd, 2019. június 12. szerda, 16:39
A Liberálisok főpolgármester-jelöltje élhetőbb, szabadabb Budapestet ígér
főpolgármester-jelöltje harmadik fontos céljának a "modern Budapest" megteremtését nevezte, amihez szerinte a digitalizáció, a közösségi megosztáson alapuló szolgáltatások, a környezettudatos közlekedési eszközök terjedése, valamint a fenntartható, élhető élettér kialakítása vezethet.

Kiemelte, programja csak akkor lehet sikeres, ha a főváros erőteljesen fellép az előítéletekkel, a kirekesztéssel és gyűlöletkeltéssel szemben. Az ellenzéki politikus szerint a jelenlegi városvezetés a romák, a fiatalok és a melegek jogait, érdekeit is semmibe veszi, amin sürgősen változtatni kell.

Sermer Ádám kérdésre ismételten beszélt arról, hogy bohózatnak tartja az ellenzéki előválasztás alakulását, amely szerinte mára egyértelműen tartalom nélküli taktikai helyezkedéssé változott. Megjegyezte ugyanakkor, bízik abban, hogy az előválasztáson egy demokrata jelölt győz majd, akivel akár valódi vitát is folytathat majd. Sermer Ádám ebben az esetben nem zárta ki saját visszalépését sem annak érdekében, hogy a
velemenyezd, 2019. június 12. szerda, 12:46
Tour de Hongrie - Kiemelkedő szereplés a Kometa Cycling Team célja
Az első, szerdai szakasz előtti velencei sajtótájékoztatón a spanyol-olasz istálló sportigazgatója, Ivan Basso azzal kezdte, hogy a lehető legerősebb összeállításban szerepelnek a magyar körversenyen, melyet a Kometa jól kezdett, mivel a keddi prológon öt versenyzője is a legjobb húszban végzett, köztük - a 14. helyen - Dina Márton.

"Jó látni, hogy a fiatal versenyzők mindent beleadnak, százszázalékos teljesítményt nyújtanak, ez jó képet vetít előre az egész hétre" - nyilatkozott a korábbi kiváló olasz sportoló, aki reményét fejezte ki, hogy kiemelkedően mennek majd versenyzői az egész viadal során.

Basso külön méltatta Dina Márton teljesítményét. A Kometa friss igazolásaként a magyar kerekes hétfőn találkozott új társaival, s a keddi prológon elért eredménye után szerdán ő viselheti a legjobb magyart illető fehér trikót az első szakaszon.

Bassóval szerdán a velencei rajt után Pilismaróton is találkozhatnak a szurkolók: az AmaTour Pilis keretein belül a vállalkozó szelleműek 14.30-tól
velemenyezd, 2019. június 12. szerda, 12:27
1/4165
Képek, videók
Károlyi Amy_Weöres Sándor
2kovijuli
2017. május 19. péntek, 16:15
Karolyi Amy idez.szerelem
matolaterezia
2012. augusztus 03. péntek, 22:25
Károlyi Amy Szürkület.jpg
mester126mari
2011. május 07. szombat, 18:34
Károlyi Amy : Így...
margo511
2010. december 02. csütörtök, 19:46
Károlyi Amy Álarc
jakabgasparne
2010. február 12. péntek, 06:59
Károlyi Amy Így.jpg
mezixy
2009. január 30. péntek, 18:34
Karolyi Amy Igy.jpg
charlotteani
2009. január 21. szerda, 19:25
Károlyi Amy Évforduló
jakabgasparne
2009. január 03. szombat, 08:24
Károlyi Amy Igy
jakabgasparne
2008. november 25. kedd, 08:13
Tigris vagyok.jpg
pacsakute
2019. május 15. szerda, 09:10
Tigrisek.jpg
pacsakute
2019. február 03. vasárnap, 09:23
Fehér tigris.jpg
pacsakute
2019. január 18. péntek, 09:06
Fehér tigrisek.gif
pacsakute
2019. január 03. csütörtök, 18:37
Tigris és gondozója.gif
pacsakute
2018. november 21. szerda, 21:10
Tigris! Tigris!
sanci81
2018. július 14. szombat, 19:13
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.