Belépés
2019. május 26. vasárnap | 21. hét | 146. nap | 23:43 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Új gasztronómiai sorozat indult a Duna Televízióban
Borbás Marcsi műsorvezető elmondta: sok visszajelzés érkezett a nézőktől korábbi sorozata, a Gasztroangyal kapcsán, hogy szeretnének főzni tanulni, új recepteket megismerni. Ez hívta életre a főzőműsort, amelyet úgy állítottak össze, hogy a kezdő szakácsok is elsajátíthatják belőle a főzés tudományát. Azt szerették volna, hogy azok is, akik nem rutinos főzők, kapjanak olyan plusz információt, amely alapján neki mernek látni a főzésnek - mondta.

A műsorvezető aktuális vendégével receptekkel, konyhai praktikákkal, eszközök bemutatásával és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket. A vendégek között séfek, cukrászok, pékek adják át a szakmai ismereteket hétről hétre a nézőknek. Borbás Marcsi elmondta: igyekeztek megőrizni a régi dolgokból mindazt, ami még használható, emellett a receptekhez hozzáraktak minden korszerű technikát.

A főzőműsor január 6-án indult és minden vasárnap 17.25-től látható a Duna Televízió képernyőjén.
velemenyezd, 2019. január 07. hétfő, 11:32
Pulitzer-díjas stúdiódarabot mutatnak be a Békéscsabai Jókai Színházban pénteken
korábbi rendezések Magyarországon nem nyerték el a közönség tetszését, ennek ellenére Csiszár Imre nem fél a kudarctól. Szerinte az eddigi előadások kissé félre voltak értelmezve, ő próbálta elkerülni, hogy a lány egyfajta "antik hősnőként" jelenjen meg a színpadon. Mint mondta: olyan élethelyzeteket mutat be a darab, amelynek egyes részei mindnyájunk számára ismerősek, ezáltal "megrázó érzelmi azonosulást" tud kiváltani a nézőkből.

A rendező hangsúlyozta: egy stúdiódarabban, "karnyújtásnyira a nézőktől" nem szabad hibázni, a szereplőknek elementárisan kell átadniuk a mondanivalót. Úgy fogalmazott: a két színésznő, az anyát, Thelma Catest alakító Kovács Edit és a lányát, Jessie-t alakító Tarsoly Krisztina "briliánsak".

A darabban a középkorú, epilepsziás Jessie mindenből kiábrándulva úgy dönt, öngyilkos lesz. Egyik este leül anyjával, Thelmával, és nyugodt hangon közli, hogy még mielőtt felkel a nap, véget vet az életének. A rémült anya a másfél órás, szünet nélküli darabban megpróbálja meggyőzni
velemenyezd, 2015. november 10. kedd, 14:22
Futballfórum - Csányi: jogos, de aránytalan a FIFA büntetése
a tervek között, továbbá valamennyi élvonalbeli stadiont fűthetővé kell tenni, mert a magyar csapatok számára nagy hátrányt jelent a több mint két hónapos téli szünet, miközben máshol ennél zordabb körülmények között is folytatódik a játék. Hozzátette, a tervek között szerepel a központi jegyértékesítés, a szurkolók személyi azonosítása a belépéskor, illetve minden stadionban kamerarendszer felállítása, s ezek együttes megvalósulása azt eredményezheti, hogy a stadionokban lebonthatják a játékteret a nézőktől elválasztó kerítéseket.

Csányi Sándor komoly vállalást is tett: az elkövetkezendő négy évben - az utánpótlást is beleszámítva - 32 világversenyt rendeznek, s szerinte ebből legalább hatra kijut a magyar csapat.

"Lehetetlen vállalkozásnak tűnt a magyar futball megújítása az elmúlt 30 év sikertelensége után, de több sikertörténet is lendületet adott a magyar futballnak az elmúlt években" - mondta az MLSZ-elnök az elmúlt éveket értékelve. Ezek közé sorolta az amatőr futball megmentését azzal, hogy
velemenyezd, 2013. január 16. szerda, 13:21
Az MLSZ felkészülten várta az új törvények hatályba lépését
kiemelt kockázatú labdarúgó-mérkőzéseken kötelező beléptető rendszer alkalmazása és a névre szóló jegyek értékesítésének kötelezettsége 2012. július 1-től lép hatályba, hogy a klubok megfelelően fel tudjanak készülni a változásra. Az ehhez szükséges infrastrukturális fejlesztésekhez az állam komoly anyagi támogatást nyújt.

Az Országgyűlés által július 11-én elfogadott módosítások révén akár két évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatók szeptembertől a rendbontók, akik sportrendezvényen a létesítmény nézőktől elzárt területére jogosulatlanul belépnek - azaz például beszaladnak a pályára -, vagy oda bármit bedobnak. A sportrendezvényekről ezen túlmenően nemcsak a helyszínen, hanem az odautazás, illetve a hazaút alatt randalírozókat is kitilthatják. Változnak a fokozott, illetve a kiemelt biztonsági kockázatú sportrendezvények biztosítására vonatkozó előírások is. Az előbbiek esetében a szervező 15 nappal korábban köteles felkérni az illetékes rendőrkapitányságot, hogy térítés ellenében működjön közre a
velemenyezd, 2011. szeptember 01. csütörtök, 18:28
Több mint kilencven alkotás a 7. BuSho fesztivál versenyprogramjában
kap.

A BuSho látogatói a rövidfilmfesztivál partnerfesztiváljainak - köztük az Art Kino Moscow, a Next Festival Bucharest, a Signes de Nuit Paris, valamint a La Boca Del Lobo Madrid - legjobb filmjeivel is megismerkedhetnek. A Trafikban pedig esténként koncertek és kultúrdiszkó várja a közönséget.

Az idei fesztiválon a versenyprogram látogatóinak jegyet kell váltaniuk. A kezdeményezés kizárólag a budapesti helyszínre vonatkozik - emelték ki a rendezők, hozzáfűzve, hogy jelképes összeget kérnek a nézőktől, amivel részben a szervezést akarjákelőmozdítani, részben a látogatottságot kívánják felmérni.

A budapesti Vörösmarty mozin kívül Szolnokon és Szombathelyen, valamint a hátáron túli Nagyváradon és Magyarkanizsán zajlanak majd a BuSho-vetítések.

A BuSho (Budapest Short) fesztivál gondolata 2004-ben fogalmazódott meg, az első rendezvényt pedig 2005-ben tartották. A nemzetközi áttörést a 2007-es fesztivál hozta meg, akkor már 45 országból 360 rövidfilmes produkció érkezett a budapesti
velemenyezd, 2011. augusztus 27. szombat, 12:45
Szép volt Emberek !
adás kezdetétől éjfélig több, mint 95 millió forint érkezett be.

Ebből az összegből 8852 családnak, azaz több, mint 35 ezer rászorulónak segítettek az adakozó kedvűek.
A ValóVilág nézői a korábbi évekhez hasonlóan ismét példát mutattak összefogásból és rekord összeggel támogatták a “Minden gyerek lakjon jól alapítványt". A ValóVilág3 alatt 75 millió forint gyűlt össze, hét évvel később ennek több, mint a dupláját adományozták a nézők. Számos egyéb felajánlás is érkezett a nézőktől, volt aki bútorokat, háztartási gépeket ajánlott fel a rászorulóknak. Ezeket a továbbiakban is eljutattja a csatorna az alapítványnak.

Ami szintén egyedülálló, hogy sem szolgáltatói díj, sem egyéb költség nem kerül levonásra, az RTL Klub és a Telekom New Media Zrt. a teljes nettó összeget átutalja az alapítvány javára.

Mindenkit megérintett az éhező gyerekek látványa

Néhány megszólalást lehoztam :

Vastag Csaba, aki megnyitotta a VV Gálamüsorát azt
petyrallyeteam, 2011. március 20. vasárnap, 09:55
Kökény fordított
egy hosszabb reklámszünetre, majd fél tizenkettőkor a Morcheeba Rome Wasn't Built In A Day című dalával, közös előadással zártak a megasztárosok. Friderikusz összegzésként idegi kimerültséget emlegetett Szíj Melindával kapcsolatban ("a jó hang elégséges, de nem elegendő" - magyarázta), Renátát viszont nagyon dicsérte, Presser is a romániai magyar lány fejlődését emelte ki. Eszenyi Enikő remek estéről és három győztesről beszélt, Mester Tamás szerint az este legjobbja Kökény Attila volt.

A nézőktől az estén a legkevesebb szavazatot Tolvai Renáta kapta, utána az utolsó percekig vezető Szíj Melinda jött a sorban, Kökény Attila pedig fordított, így nem kellett a zsűri elé járulnia (Mester Tamás a hír hallatán úgy ünnepelt, mint egy utolsó percben rúgott góllal BL-t nyert edző). A zsűri - ahogy az várható volt - Tolvai Renátát mentette meg, így Szíj Melinda kiesett a versenyből.

A Tv2 szeretne fiatalabb célcsoporthoz szólni, növelni nézettségét a tizen- és huszonéves korosztályban, de Szíj
agimami7, 2010. december 11. szombat, 17:33
Először játszottak baseballt
Jersey-beli Hobokenben, az Elysian Fields-en. Ezek az amatőr meccsek mind népszerűbbek és gyakoribbak lettek. 1857-ben összehívtak egy gyűlést a csapatok képviselőiből, hogy megbeszéljék a szabályokat. Északkeletről huszonöt csapat érkezett a tanácskozásra és a rákövetkező évben megalapították a Baseball Játékosok Nemzeti Szövetségét (National Association of Baseball Players) amely így az első szervezett baseball liga lett. Működésének első éveiben úgy támogatták magukat, hogy alkalmanként belépőt szedtek a nézőktől. A jövő egyre szebbnek tűnt. Az 1860-as évek korai szakasza az Egyesült Államok történetében nyugtalan időszak volt. A polgárháború időszakában a baseballcsapatok száma drasztikusan lecsökkent, de a baseball iránti érdeklődést az Unió katonái magukkal vitték az ország egyéb részeibe is így mire a háború véget ért többen játszották a baseballt, mint bármikor előtte. A liga éves közgyűlésén 1868-ban már több mint 100 klub képviselői vettek részt.

Ahogy liga növekedett, úgy nőttek ezzel
schuro, 2009. június 12. péntek, 06:58
Forma 1 története
tragédia történt a Párizs-Madrid versenyen. Néhány résztvevő a fának ütközött, nézőket ütöttek el. Ekkor vesztette életét a híres tervező Marcel Renault is. A spanyol és a francia vezetőség Bordeaux-ba érve megszakíttatta a versenyt.

Ekkor nyilvánvalóvá vált, hogy valamit lépniük kell, ha továbbra is szeretnének autóversenyeket rendezni. Abban egyeztek a vélemények, hogy versenypályákat ritkábban lakott területeken kellene keresztülvezetni, valamint a pályákat korláttal kell elválasztani a nézőktől.

Nemsokára megszűnt a franciák uralma, és a német, olasz, amerikai, illetve angol autógyártók által izgalmasabbak, egyre professzionálisabbak lettek a versenyek.

A kimagasló teljesítményt nyújtó pilóták, mint Felice Nazzaro, Georges Boillot vagy Jules Goux még színvonalasabbá tették ezt a küzdelmet.


1906 Le Mans - A legelső Nagydíj

A legelső Nagydíjként számon tartott Le Mans-ban megrendezésre került versenyt a Francia Automobilklub szervezte
katafuko, 2008. szeptember 07. vasárnap, 12:45
Ferenc 2
Nemzeti Színházhoz, majd két évad után a győri Kisfaludy Színház, 1949-ben pedig a debreceni Csokonai Színház társulatának tagja lett. 1952 óta a Madách Színház színművésze. Atmoszférateremtő képessége, humora jellemszerepekben kiválóan érvényesült. A Tenkes kapitánya után több tévésorozat következett: a Rózsa Sándor, a Tüskevár, a Princ a katona, a Bors és legutóbb a Szomszédok.(1987-1999: a Szomszédok című teleregény szereplője (Taki bácsi); a sorozat 1999. december 30-án, a 331. résszel búcsúzott el a nézőktől.) Számos filmben szerepelt, és szinkronhangként is bizonyított. Zenthe Ferencet 1954-ben és 1968-ban Jászai Mari-díjjal tüntették ki, 1975-ben megkapta az érdemes művész címet. A filmkritikusok díjával jutalmazták 1984-ben, kiváló művész lett 1989-ben, Erzsébet-díjas 1992-ben, MSZOSZ-díjas 1993-ban. 1997-ben Kossuth-díjat adományoztak neki, szülővárosa, Salgótarján 2003-ban díszpolgárrá választotta. 2005-ben az MTA Magyar Örökség-díjjal tüntette ki ,,sokoldalú
maroka, 2007. október 04. csütörtök, 17:50
Képek, videók
televizió
eva6
2018. április 30. hétfő, 16:53
televizio.png
chillik
2017. június 13. kedd, 18:13
A televízió
anna4459
2014. június 15. vasárnap, 21:13
orion venus televizió
lacipecsenye
2013. március 19. kedd, 18:16
alba regia televizió
lacipecsenye
2012. december 13. csütörtök, 14:52
Líbia Állami televízió 20
megyerimihaly
2011. július 31. vasárnap, 12:56
A Budapest Televízió egyó
muhold
2007. április 29. vasárnap, 15:12
Indiai_gasztronomiai_n ap-
cady89
2015. szeptember 28. hétfő, 09:31
Gasztronómiai kalandozáso
jancsiba1
2008. március 26. szerda, 09:11
Gasztronómiai Kalandozáso
rambobby
2007. április 07. szombat, 10:20
Országos Gasztronómiai ki
lyza50
2007. március 17. szombat, 16:49
Ruhákat nézők
sanci81
2017. február 19. vasárnap, 15:40
0 egy autós és a nézők 13
lovaszmarika
2013. augusztus 21. szerda, 15:42
Huelva nézők.JPG
szagosbukkony
2013. január 31. csütörtök, 17:24
0 a nézők egy csoportja d
lovaszmarika
2012. augusztus 21. kedd, 14:22
Címkék
ország egyéb, elkövetkezendő négy, kiemelt biztonsági, látogatottságot kívánják, Madách Színház, amatőr futball, adakozó kedvűek, filmkritikusok díjával, várható volt, Jászai Mari-díjjal, hosszabb reklámszünetre, Next Festival Bucharest, névre szóló, első rendezvényt, utolsó percben, rendező hangsúlyozta,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.