Belépés
2020. július 05. vasárnap | 27. hét | 187. nap | 05:15 | Emese, Sarolta
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Így használd a vonzás törvényét
hiedelmeidet. Fülelj a belső hangodra és vedd észre, hogy mit mond neked. Ha mondjuk szeretnél egy jobb autót, de közben azt mondogatod, hogy ezt nem engedheted meg magadnak, akkor nyilván az új autó elkerül téged. Fontos, hogy figyelj ezekre a gondolatokra.

,,Ha azt gondolod, képes vagy rá, ha azt, hogy nem, mindenképpen igazad van." (Ford)

CSELEKEDJ!
Ha már úgy érzed, hogy eldöntötted mit szeretnél és képes vagy hinni benne, akkor menj és cselekedj. Csináld a mindennapi dolgaidat és vedd észre a lehetőségeket. Légy nyitott az új dolgokra. Hátha éppen most kapod meg amit szeretnél. Legyen az bármi. Ha több pénzre van szükséged, vedd fel a telefont. Lehet, hogy egy új lehetőség köszönt be hozzád!

,,Tedd meg az első lépést hittel, nem kell látnod az egész lépcsősort, csak tedd meg az első lépést." (M. L. King)

FOGADD!
Fogadd el amit kérsz, mert megérdemled. Mindenből van bőven. Érezd, hogy a bőségből neked is jut. A vonzás törvénye
pacsakute, 2020. július 01. szerda, 12:31
Útravaló – 2020. június 28
Olyan fájdalmasan csendül fel a zsoltáros ajkán a panasz: ,,Próféta nincs többé." Ebben egyúttal kifejeződik az emberiség vágyódása, sóvárgása a ,,nagy ember" után. Aki messzebbre lát, és többet tud, mint a mindennapi gondok munkájába temetkező hétköznapi emberek. Még a legkisebb közösségekben is kialakul egy-egy vezértípus, aki tudásával, erkölcsi tekintélyével vagy jó előadó tehetségével uralja környezetét.
A mai evangéliumban Jézus mintha a figyelmünket valami fontosabb dologra akarná irányítani. Mikor arról beszél, hogy a tanítványok helyette állnak a világban, akkor ezt a meglepő kijelentést teszi: ,,Aki prófétát fogad be azért, mert próféta, a próféta jutalmát kapja... Aki pedig egy pohár friss vizet ad is inni egynek a legkisebbek közül, mert az én tanítványom - bizony mondom nektek, nem marad el jutalma."
Észrevetted-e, hogy ebben a krisztusi mondásban csodálatos ellentét feszül? A próféta és az igaz a leginkább kiemelkedő embereket jelenti, szemben
maroka, 2020. június 28. vasárnap, 09:19
Útravaló – 2020. június 25.
,,Nem mindaz, aki azt mondja nekem: Uram, Uram! jut be a mennyek országába. Csak (az jut be a mennyek országába), aki mennyei Atyám akaratát teljesíti." Nem elég a szavak ismerete és kimondása. Kevés az, hogy elismerd Jézust életed Urának, és még szépen tudsz beszélni is róla. Ha nincsenek hitből fakadó cselekedeteid, semmit nem ér a hited. Jézus példabeszéddel szemlélteti, amit tanít. A bölcs ember sziklára építi házát. A szikla Isten maga, a ház pedig az életed. Alapja pedig a hitből fakadó mindennapi tetteid. Hányan vannak, akik inkább az ingatag talajt választják, és a laza alapot. Amikor pedig romokban van az életük, mindenkit okolnak, csak önmagukat nem. Ma mit fogsz tenni?

Magyar Kurír
maroka, 2020. június 25. csütörtök, 08:44
Harcolj a mindennapi létért , és meg ne állj !
Harcolj a mindennapi létért , és meg ne állj !

Amikor már nem tudsz hinni semmiben
s úgy érzed teljesen romba dőlt az életed ,
amikor már minden reményed tovaszállt ,
harcolj a mindennapi létért , és meg ne állj !

Minden igaznak vélt szerelemnek ára van ,
vívódások közepette , nem tudsz élni boldogan .
Elmerengsz naphosszat a sorsodon , miért
élsz ilyen bánatosan , rejtélyesen , miért
is nem lépsz át a valótlan álmokon ?.

Magad is érzed , hogy más is látja arcodon ,
bár szótalan vagy , de látható a fájdalom .
Vedd már kezedbe sorsodat , kitartóan , nem
megállva , nem ismerve azt a szót ,
- hogy nincs tovább ! -

Kevéssé szerencsésnek vélt életedet vágyaid szerint
formáld át , az egykori sújtó gondok messze
tűnnek , s betölti szívedet az igazi boldogság .
Légy erős , harcolj a mindennapi létért , meg ne állj !

Bédné Marika : 2020 . 06 . 17 .
bedmarika47, 2020. június 17. szerda, 21:07
1 perc Istennel
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel

Az elkövetkezendő 60 másodpercben, hagyj abba mindent, amit csinálsz, és használd ki ezt az alkalmat ! (igazából ez nem csak egy perc)

Minden, amit tenned kell, a következő: csupán mondd el a Mi Atyánkat azért a személyért, akitől ezt az üzenetet kaptad:

"Mi Atyánk, Aki a Mennyekben vagy, szenteltessék meg a Te neved, jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is.

Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól, mert Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké. Ámen."

Másodszor, küldd el ezt a levelet az összes ismerősödnek!

Nemsokára egyre több ember fog érted imádkozni, és egyre több embert megnyersz az egymásért való imádkozásra!

Ezután csöndesedj el, gondolkozz és érezd meg Isten hatalmát az
menusgabor, 2020. június 11. csütörtök, 19:45
Kegyelemből megtartva
,,Kegyelemből tartattatok meg!" (Ef 2,5 - Károli ford.)

Tudnunk kell, hogy megtartattunk-e (Az új ford. Biblia szerint: van-e üdvösségünk? - A fordító megj.), és azt is, hogy hogyan.
Ha felteszik nekünk a kérdést: ,,Hogyan tartattunk meg?", nem szabad ilyen lényegtelen válaszokat adnunk, mint: ,,Úgy hogy találkoztam egy bizonyos asszonnyal", vagy ,,átestem azon a műtéten", vagy ,,Hallgattam egy bizonyos igehirdető prédikációját". Ezek a részletek fontosak lehetnek közvetlen ismerőseinknek és barátainknak, azonban nem szabad, hogy az ilyen válaszok legyenek az igehirdetések, könyvek vagy énekek témái.
Ha felteszik nekünk a kérdést: ,,Hogyan tartattunk meg?", mindnyájunknak így kell tudnunk rá válaszolni: ,,Kegyelemből!" Ez lényeges válasz. És méltó arra, hogy témája legyen egy igehirdetésnek vagy egy könyvnek vagy halhatatlan éneknek.
A ,,kegyelemből" azt jelenti, hogy nem mi tartottuk meg
kalmanpiroska, 2020. június 06. szombat, 08:00
Mai harmónia kártyám
környezetünket. Terveink megvalósulnak. A fa levelei környezetünket, kapcsolatainkat jelentik. Mássz fel a fára, nézz körül a lombok magasából. Állj a fák alá a napsütésben és nézz át a lombolon!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat szellemi oldalára hívja fel a figyelmet, a közös gondolkodás esélyére. Figyeld az új lehetőségeket életedben, tedd szebbé a mindennapokat! Párkeresőknek iltellektuálisan érett partnert jelezhet.

Ezt mondja neked:

Lépj ki mindennapi látókörödből, egy új dimenzióból szemléld az életedet.
Engedj az esztétikai varázslatnak, engedj néha a csábításnak, ami által megszépülhetnek hétköznapjaink is.
Szűrt fény az erdőben mindent más világításba helyezhet. A tudás által mindent másként látsz -a tudáshoz, ahogy egy lombkorona kialakulásához is, idő és alázat kell.
Erre is gondolj: A gyerekek imádnak a lombok közé épített kunyhókba rejtőzni - ha módod van, mássz fel te is oda! Több lombevő állat is él a földön, például a
eva6, 2020. május 31. vasárnap, 11:11
Harmónia......
láthatjuk környezetünket. Terveink megvalósulnak. A fa levelei környezetünket, kapcsolatainkat jelentik. Mássz fel a fára, nézz körül a lombok magasából. Állj a fák alá a napsütésben és nézz át a lombolon!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat szellemi oldalára hívja fel a figyelmet, a közös gondolkodás esélyére. Figyeld az új lehetőségeket életedben, tedd szebbé a mindennapokat! Párkeresőknek iltellektuálisan érett partnert jelezhet.

Ezt mondja neked:
Lépj ki mindennapi látókörödből, egy új dimenzióból szemléld az életedet.
Engedj az esztétikai varázslatnak, engedj néha a csábításnak, ami által megszépülhetnek hétköznapjaink is.
Szűrt fény az erdőben mindent más világításba helyezhet. A tudás által mindent másként látsz -a tudáshoz, ahogy egy lombkorona kialakulásához is, idő és alázat kell.

Erre is gondolj: A gyerekek imádnak a lombok közé épített kunyhókba rejtőzni - ha módod van, mássz fel te is oda! Több lombevő állat is él a földön,
agica2004, 2020. május 25. hétfő, 17:36
Aranyosi Ervin: Együtt kéne felébrednünk!
Együtt kéne felébrednünk végre Magyarok!
Emlékezni: - Miért jöttem, hogy miért vagyok!
Mért e földet választottam, mért pont e hazát?
Itt az idő, meghallani a hívó szavát!
Együtt kéne felemelnünk népünk, nemzetünk!
Szét szakítva és megosztva nem létezhetünk!
Nézz magadba, te hogy érzed? - Élsz, valóban élsz?
Azt teszed, mit szíved diktál, vagy mellébeszélsz?
Mindennapi teremtésed léted hatja át?
Jól használod, a teremtő jó energiát?
Egész lényed átszövi a szív, a szeretet,
kitölti a minden napod, az életedet?
Nézz magadba, igazán élsz, boldogság övez?
Amit teszel, az a vágyad? Belülről jön ez?
A családod, a nemzeted emelt fővel jár?
Azt kapja a világától, amit tőle vár?
Boldog vagy és elégedett, szárnyalsz mint madár?
Egyre jobb az egészséged, s zöldül a határ?
Saját életedet éled, ezt tervezted el?
Vagy a másét - rabszolgáét - mert túlélni kell?
Eljött hát a te időd, hogy légy végre
eva6, 2020. május 17. vasárnap, 09:16
Istenkeresés
Istenkeresés

,,Ha ezt mondod: Járuljatok színem elé! - szívem így válaszol: Színed elé járulok, Uram! Ne rejtsd el előlem orcádat!" (Zsolt 27,8-9)

Már egy gyors pillantás is elég, hogy meglássuk: ennek a zsoltárnak két egymástól egészen eltérő része van. Az első rész a bizalom éneke, a második valami nehéz harcra utal. Néhány tudós úgy véli, hogy a 27. zsoltár valójában két énekből áll, amelyeket később összefűztek. Ez lehetséges, de elképzelhetők más magyarázatok is. A hangsúlyeltolódás a bizalomról a harcra nem olyan különös, tulajdonképpen jellemzi azokat, akik Istennel élik életüket. Bizalom és harc, dicsőítés és félelem olyan dolgok, amelyeket csak egy hajszál választ el egymástól.
Az első részben az író bátran beszél Istenről, mert a második részben harcol Istennel. Csak akkor szólhatunk Isten képviseletében, ha van helyünk, ahol Istennel szóba állunk. Mindazok, akik igazán nagy emberek, tudják, hogyan kell kicsinek lenni Isten előtt. Csak akkor lehetünk erősek a
kalmanpiroska, 2020. április 21. kedd, 07:44
Részesedni az Ő szenvedésében
ahogy most
megindít. Mielőtt Krisztust megismertük, mondhattuk: ,,Boldoguljon minden ember a maga
módján." Most már tudjuk, hogy csak egy életmód van, és hogy minden más út a halálba vezet.
Mielőtt megismertük Krisztust, olyan dolgok miatt izgultunk, amilyenek most már alig tudnak
felkavarni minket. Mióta ismerjük Krisztust, megszabadultunk azoktól a terhektől, amelyek
súlyosan nehezednek azokra, akik nem ismerik őt. Megszabadultunk a bűn terhétől, és a legtöbb mindennapi aggodalom, mely gyötri a mindennapi embert, vagy elvétetik tőlünk, vagy jelentős mértékben csökken. De új terheket is kapunk, melyről a megváltást nem ismerők mit sem tudnak.
Ha valaki az Úr igéjét befogadja, az Úr munkájában foglalatoskodik. Örömünnep az, amikor Krisztus feltámadásának erejét megtapasztalod életedben. De ez Krisztus szenvedésébe is beavat.

Napi gondolat

Milyen terheket tudtál letenni azért, mert ismered Krisztust? Milyen új terheket vettél a
kalmanpiroska, 2020. április 03. péntek, 19:59
1/105
Képek, videók
Kegyelem törvénye.jpg
menusgabor
2019. február 25. hétfő, 21:04
Szellemi törvények.jpg
pacsakute
2018. december 29. szombat, 19:58
vonzas-torvenye-szem.j pg
sz719eszter
2018. május 20. vasárnap, 11:59
Szeretet törvénye
sacimama
2017. január 14. szombat, 20:11
vonzas_torvenye1.jpg
menusgabor
2016. december 04. vasárnap, 20:22
Tükrök törvénye.jpg
chillik
2016. november 20. vasárnap, 03:39
Láttam rejtett törvényed
chillik
2016. szeptember 22. csütörtök, 06:22
A nagy Kéz törvénye.jpg
chillik
2016. június 05. vasárnap, 06:26
Úk-ÚJ-TÖRVÉNYED-SZÍVEM BEN
keresztenyhivek
2015. november 14. szombat, 20:57
Törvények 1971-ben
furaila
2015. június 04. csütörtök, 12:17
Ha egyszer hangod támad.j
chillik
2017. április 17. hétfő, 17:25
BE A hangodat.jpg
sz719eszter
2017. április 08. szombat, 20:48
A hangodat kedvességre
irmus
2016. április 03. vasárnap, 12:53
Hiányzik a hangod, hiányz
jucinenadov
2015. február 14. szombat, 18:29
Bels__hangod.png
tibornegyenis
2013. április 03. szerda, 15:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.