Belépés
2018. december 14. péntek | 50. hét | 348. nap | 18:54 | Szilárda
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Imával nyert csaták - Keresztény film - Amerikai dráma
Lejátszás 1 óra 30 perc

A szellemi harcról és az imádság erejéről szól a film - dráma

RENDEZTE: Alex Kendrick

FŐSZEREPBEN: Priscilla Shirer,
T.C. Stallings, Karen Abercrombie,
Alex Kendrick, Michael Jr.
Tony és Elizabeth látszólag boldogan élnek, ám a házasságuk válságban van, otthonuk háborús övezethez hasonlít. Életük váratlan fordulatot vesz, amikor Elizabeth találkozik az idős hölggyel. Miss Clara segítségével harcba kezd családjáért.
Tony és Elizabeth középosztálybeli pár, akik látszólag boldogan élnek: jó munkájuk, szép lányuk és csodás otthonuk van. Valójában nagy a baj, a házasságuk válságban, az otthonuk pedig háborús övezethez hasonlít, aminek a lányuk issza meg a levét. Miközben Tony a szakmai sikerei fényében sütkérezik és kedvére flörtöl, Elizabethben egyre nő a keserűség. Az életük váratlan fordulatot vesz, amikor Elizabeth találkozik az idősebb, bölcsebb hölggyel. Miss Clara
maroka, 2018. április 28. szombat, 07:40
A megbocsátás ereje abban áll,hogy a kapcsolat új életre kel
A megbocsátás ereje abban áll, hogy a kapcsolat új életre kel.
Amikor úgy döntünk, hogy nem bocsátunk meg, a kapcsolatra
kimondjuk a halálos ítéletet. Ha nem jön létre a megbocsátás,
akkor a kapcsolat elhal. A megbocsátás segítségével a kapcsolatok
újra élettelivé, sőt gazdagabbá válhatnak.

(Gary Chapman)
skorpiolilike, 2018. április 16. hétfő, 16:33
Hallgass a kávéscsészédre, avagy negyven gyakorlati ötlet
katolikus rádióadót! Miközben a munkába menet vezetsz, napközben főzöl vagy mosogatsz, állítsd a rádiót egy katolikus adóra. Ez a fajta műsor nem csak tájékoztató jellegű lehet, de szórakoztató is, és sok kegyelmi ajándékot kaphatsz általa.

17. Olvass spirituális témájú könyveket! Olyan sok gyönyörű, inspiráló katolikus könyv létezik, melyek segíthetnek lelki utadon. Esetleg szervezhetsz könyvklubot is.

18. Legyél jobb barát, és ne pletykálj! Csak rendkívüli kegyelem segítségével lehet szakítani a pletykálkodás rossz szokásával, és eltökélten kell küzdeni azért, hogy megfegyelmezzük gondolatainkat és nyelvünket.

19. Gondolkozz, mielőtt beszélsz! Gyakorold azt a módszert, hogy mielőtt kimondasz valamit vagy üzenetet küldesz valakinek, felteszed magadnak ezt a három kérdést: Igaz? Szükséges? Hasznos? Engedd, hogy ez a nagyböjt a szavak megszelídítésének és a gondolatok újrarendezésének ideje legyen, és így még inkább az irgalmasság idejévé váljon.

20. Jöjj,
suzymama, 2018. február 21. szerda, 11:02
A pozitív gondolkodás 12 pontja
1. Úgy nézek magamra mindig, ahogy csodára nézni illik - mert minden ember megismételhetetlen és egyedi. (Szécsi Margit verse nyomán)

2. Egyenrangúak vagyunk! - Nem helyezem magam alád, de föléd sem!

3. Én én vagyok, Te pedig te! Azért vagyok a világon, hogy beteljesítsem küldetésem, nem pedig hogy megfeleljek elvárásaidnak!

4. Képes vagyok elérni, amit akarok!

5. Problémáim kihívások, melyeknek megoldására képes vagyok magam, vagy szeretteim segítségével

6. Elérem, amit igazán akarok - olyasmit akarok, ami előnyömre válik és előre visz.

7. Meg akarom változtatni ami változtatásra szorul, elfogadom ami megváltoztathatatlan - képes vagyok különbséget tenni a kettő között.

8. Hibáimmal és gyengeségeimmel együtt szeretem magam - mert tisztában vagyok tökéletességeimmel és erősségeimmel. Ugyanígy tekintek másokra is! Erényem a megbocsátás.

9. Fenntartom a jogot arra, hogy
lilagondolatok, 2018. február 03. szombat, 18:21
RÓZSAKVARC: A SZERETET köve
most megtudhatja miért hordja szívesen.

Ha eddig nem került még közelebbi kapcsolatba a rózsakvarccal de úgy érzi éppen Önre illik az alábbi leírás, ne késlekedjen!

Arra a kőre fizikailag vagy mentálisan szüksége van!

Ha Önnek a kedvenc köve a rózsakvarc, olvasson arról, miért vonzódik hozzá?

A rózsakvarc a szeretet köve, a család közelségét, a kedvessel töltött romantikus pillanatokat jelenti.
Ez a kő nyugalmat hoz a rossz időszakok idején, segítségével képessé válhat átértékelni a szépség fogalmát. Ha megsértik, ha neheztel valakire, a szelíd rózsakvarc segít kiüríteni a negatív gondolatokat és melegséget, gyengédséget ébreszt Önben, hogy újra tudjon szeretni.

A rózsakvarc megtanítja arra, hogy szeresse, elfogadja önmagát, észrevegye saját jó tulajdonságait és biztosítja, hogy melegszívű, szerető lelkek társaságára találjon.

Az igaz szeretetet képviselő rózsakvarc békét, elfogadást, gyógyulást és ragaszkodást hoz.

A
lenke1964, 2017. november 19. vasárnap, 08:54
Spanyol Filmhét az Uránia Nemzeti Filmszínházban
Casas vagy Luis Tosar, az október 17-i nyitóeseményen, A sakkozó című, Budapesten forgatott alkotás vetítésén pedig az alkotók közül is többen - Marc Clotet és Lionel Auguste színészek, valamint a rendező, Luis Oliveros - jelen lesznek - közölte az MTI-vel pénteken a filmszínház.

A Spanyol Filmhét egy látványos történelmi mozival nyílik: A sakkozó a 2. világháborút megelőző vészterhes években, valamint a háború idején játszódik: hőse, a spanyol sakkbajnok beleszeret egy francia újságírónőbe, és segítségével Franco rezsimje elől Franciaországba menekül. De ott is utoléri a történelem: a nácik börtönbe zárják, amit a sakk segítségével próbál túlélni.

A mustra egy vígjátékkal és egy thrillerrel folytatódik. A Váratlan nyeremény rendezője, Nacho G. Velilla a komédiák specialistája; új filmjének alapproblémája ismét pikáns. Egy kisváros lakóira rámosolyog a szerencse: többen nyernek a lottón, a nyertes szelvényt azonban a szerencsés férfiak a helyi bordélyházban vásárolták, és ezt az asszonyok semmiképp
velemenyezd, 2017. október 13. péntek, 14:32
Erdélyi mesterekről és Márai Sándor feleségéről szóló estek a Várkert Bazárban
közönségnek.

Október 4-én Márai Sándor, a 20. századi magyar irodalom egyik legjelentősebb alakjának feleségéről, Matzner Loláról fog szólni a Várkert Irodalom estje, amelyen Ötvös Anna kassai történész-könyvtáros, a Lola könyve című kötet szerzője és Mészáros Tibor irodalomtörténész, a Márai-hagyaték gondozója fog beszélgetni az irodalmi sorozat házigazdájával, Juhász Annával. Ötvös Anna könyvében először dolgozta fel Matzner Lola fotóalbumának anyagát, levéltári és sajtóforrások, levelek, naplók, interjúk segítségével felderítve a képeken látható figurák családi viszonyrendszerét.

Szemgödrünkben kihűlt ezüst címmel október 7-én verses-színházi zongoraestet rendeznek József Attila és Ady Endre verseivel Erik Satie és Frédéric Chopin zenéjére hangolva. Fóris Szilárd zongoraművész és Menszátor Héresz Attila színművész az előadás összeállításakor olyan belső ívre törekedett, amely a születés, a felfedezés, a kamaszkori lázadás, a szerelem-elengedés, a ráeszmélés, a forradalmi elbukás, valamint a
velemenyezd, 2017. szeptember 07. csütörtök, 07:04
Minden hívőnek vannak lelki ajándékai
lelki ajándékaik, még kevésbé azt, hogy melyek azok. De neked is vannak!

A Biblia azt írja az 1Kor 12:4-6-ben: ,,Különböző lelki ajándékok vannak, de ugyanaz a Lélek adja őket. Különböző módon lehet szolgálni, de ugyanazt az Urat szolgáljuk. Különböző munkákat kell elvégezni, de ugyanaz az Isten ad minden ajándékot minden embernek." (1Kor 12:4-6, GW fordítás).

De mi is a lelki ajándék? Istennek célja van az életeddel, és a lelki ajándékok azok az eszkozok, amelyek segítségével el tudod végezni azt a munkát, amire Ő elhívott. Isten sosem fogja kérni, hogy olyasmit tegyél meg, amihez nem adja meg a szükséges képességeket. Már abban a pillanatban megkapod ezeket, amikor elfogadod Jézus Krisztust. Nem te választod és érdemled ki az ajándékaidat.

Ugyanakkor, nem a saját javadat szolgálják. Azért kaptad lelki ajándékaidat, hogy másokat szolgálj velük. Mások pedig a gyülekezeti családban olyan ajándékokat kaptak, amelyekkel neked szolgálhatnak.

Amikor én a
dandej, 2017. szeptember 01. péntek, 08:51
Áldozatával Ábrahám megmutatta, hogy hisz Istennek, ......
embereket. Isteni hatalmáról és természetfeletti erejéről tanúskodnak ezek a gyógyulások.
A bűnbocsánat szentségében szintén Isten hatalmának, pontosabban irgalmának köszönhetően részesülünk. Az irgalmas Isten ugyanis képes eltörölni minden bűnünket, s új életet kezdhetünk vele. Igen, a szentgyónásban arról van szó, hogy a természetfeletti világ, az isteni kegyelem beavatkozik emberi életünkbe, hogy minket felemeljen. Ennek szép példája a béna esete, aki teljesen magatehetetlen, csak barátai segítségével kerülhet Jézus közelébe, de az isteni közbeavatkozásnak köszönhetően meggyógyul, s ennek bizonyítéka, hogy a saját lábán távozhat.
A csoda megtörténte után a meggyógyult béna hazamegy. Minden bűnbánat és megtérés valójában hazamenetel, olyan, mint a tékozló fiúé, aki szintén hazatért atyjához. A bűnbánatot hirdető Jézus ma hozzánk fordul: Hol jársz? Felismered-e bénaságodat és beismered-e bűnösségedet? Indulj el haza!

EGYETEMES KÖNYÖRGÉSEK
Pap: Kérjük, testvéreim, bízó lélekkel
maroka, 2017. július 06. csütörtök, 17:29
Új kezdetek
Ma Jeremiel arkangyal felemelő gondolatait küldi neked:
,,A mai nap egy új kezdet napja. Életed minden reggelén új kezdet sarjad a múltadból. Életed minden reggele egy új kezdet, egy új élet kezdete.
Tekints a múltadra szeretettel. A múltad tett azzá, aki az itt és most pillanatában vagy. A múltad az, amely meghatározza a jelenedet, te pedig itt, a jelenben mindig eldöntheted, hogy hogyan viszonyulsz a múlthoz. Menekülhetsz előle, elfordulhatsz előle, megpróbálhatod elnyomni, vagy lezárni magadban - ha így teszel, akkor az egód szemüvegén át nézed a múltadat, és ez a félelemteli menekülés a múltad elől tönkreteszi a jelenedet és megsemmisíti a jövődet is.
Vagy tekinthetsz a múltadra a lelked szemszögéből szeretettel is. Tekinthetsz a múltadra azzal a megértő, elfogadó, gyógyító szeretettel, amely tudja, hogy a múlt már elmúlt, és semmilyen hatása sincs a jövődre. Tekints a múltadra megbocsátással, és szeretettel. Tekints a múltadra azzal a bölcsességgel, hogy tudd: Mindenki a
lenke1964, 2017. január 14. szombat, 09:53
A pozitív gondolkodás 12 pontja:
1. Úgy nézek magamra mindig, ahogy csodára nézni illik - mert minden ember megismételhetetlen és egyedi. (Szécsi Margit verse nyomán)
2. Egyenrangúak vagyunk! - Nem helyezem magam alád, de föléd sem!
3. Én, én vagyok, Te pedig te! Azért vagyok a világon, hogy beteljesítsem küldetésem, nem pedig hogy megfeleljek elvárásaidnak!
4. Képes vagyok elérni, amit akarok!
5. Problémáim kihívások, melyeknek megoldására képes vagyok magam, vagy szeretteim segítségével
6. Elérem, amit igazán akarok - olyasmit akarok, ami előnyömre válik, és előre visz.
7. Meg akarom változtatni, ami változtatásra szorul, elfogadom, ami megváltoztathatatlan - képes vagyok különbséget tenni a kettő között.
8. Hibáimmal és gyengeségeimmel együtt szeretem magam - mert tisztában vagyok tökéletességeimmel és erősségeimmel. Ugyanígy tekintek másokra is! Erényem a megbocsátás.
9. Fenntartom a jogot arra, hogy változtassak véleményemen, mert a fejődésem során gyakorlásra,
lenke1964, 2017. január 09. hétfő, 18:39
A sikeres elengedés 7 alapszabálya
Ahhoz, hogy életünkben pozitív változást érjünk el, hogy előre tudjunk lépni és elérjük az álmainkat, szükség van arra, hogy elengedjük a régi életünket.
A régi életünk elengedésre váró dolgai azok, melyek nem rezonálnak, nem rezegnek azon a hullámon, melyek segítségével elérhetjük a vágyott életet, mely meghozza belső békénket.
Telihold napja támogatja az elengedés energiamunkáját.
Mivel Telihold napja, százszoros erővel ható teremtő nap is, ezért az elengedés első lépéseként:

1.Írd le a kívánságaidat, vágyaidat.

2.Fogalmazd meg őket minél színesebben, részletesebben, és figyelj arra, hogy egyértelműen határozd meg céljaidat.

3. Készíts listát arról, hogy miket kell elengedned, az új élet megvalósulásának reményében:
-Vedd számba, kik azok az emberek, akik irigyek, akik nem támogatnak az álmaid megvalósulásában, akik nem hisznek benned, és akik csak visszahúznak. Kik azok, akikkel soha nem előre, hanem mindig hátrafelé lépkedsz?
-Gondold végig,
lenke1964, 2016. december 15. csütörtök, 19:57
1/25
Képek, videók
anna-kendrick-30059.pn g
zskadi
2016. szeptember 12. hétfő, 23:04
Clara.jpg
pommerevi54
2015. január 01. csütörtök, 22:53
CLARAaaa.jpg
53ilona
2014. december 07. vasárnap, 06:58
Clara ...
bedmarika47
2014. november 18. kedd, 21:12
Clara...
bedmarika47
2014. november 18. kedd, 21:10
Clara.jpg
laszlolaszlone
2014. október 14. kedd, 15:09
Éva Clara györgy.jpg
ria6406
2014. szeptember 23. kedd, 03:44
éve clara györgy.gif
ria6406
2014. szeptember 23. kedd, 02:50
clara_schuman-2012-hp. jpg
dnemethk
2012. szeptember 19. szerda, 21:36
Clara Bow
andomanyi
2012. április 24. kedd, 15:09
Clara Fasini selyem 40-es
eva4
2011. augusztus 13. szombat, 21:27
Miközben a telefonok
sanci81
2017. augusztus 05. szombat, 15:35
Miközben mosogatsz
anna4459
2015. január 28. szerda, 09:37
Miközben leszeded a dísze
irmus
2015. január 04. vasárnap, 17:13
miközben.jpg
wegnerzs
2012. december 12. szerda, 10:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.