Belépés
2020. május 31. vasárnap | 22. hét | 152. nap | 22:22 | Angéla, Petronella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Horvát-magyar - Szurkolói összecsapások, egy magyar megsérült, egyet őrizetbe vettek
Közel száz magyar szurkoló érkezett autóbuszokkal szerdán Splitbe, őket rendőrök fogadták és elkísérték szálláshelyükre. A futballszurkolók azonban nem sokkal később újra összeálltak, majd elindultak a város központja felé, a tengerpartra, és útközben a "Ria, ria, Hungária!" rigmust skandálták. Ekkor találkoztak horvát drukkerek egy csoportjával és dulakodásra került sor. A rendőrség azonnal közbelépett, hat férfit őrizetbe vett, köztük egy magyar állampolgárt is. Egy magyar drukkert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

A nap folyamán több rendbontás is történt a dalmát városban.

Szerda délelőtt egy magyar rendszámú furgonnak betörték két ablakát, a gépjárműben senki sem tartózkodott. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe.

Délután két magyar szurkolóra támadtak huligánok az utcán. A rendőrség azonnal közbelépett, és két embert letartóztatott, az incidensben senki nem sérült meg. Mindkét esetben bűnügyi nyomozás indult az elkövetők ellen.

A horvát-magyar labdarúgó
velemenyezd, 2019. október 10. csütörtök, 09:41
El-selejtező - Marko Nikolic: a döntő gólért jöttünk Vaduzba
A szakember úgy vélte: jóval nyugodtabbak lehetnének, ha a múlt héten 1-0-ra megnyert első, hazai mérkőzésen számos nagy helyzetükből legalább még egyet kihasználtak volna. Így ezt csütörtökön, a visszavágón kell megszerezniük. Hozzátette: jobb játékot vár csapatától, mint legutóbb.

A tréner szerint az elmúlt évek teljesítménye alapján a Fehérvár a favorit, ám az első találkozó után úgy érzi, a különbség minimális: a továbbjutási esély mindössze 51-49 százalék a javukra.

Marko Nikolic hangsúlyozta, hogy a Vaduznak minőségi játékosai vannak, akik képesek jó teljesítményre, ezért agresszívabban kell elfojtaniuk a liechtensteiniek próbálkozásait. "Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen Liechtensteinben vagyunk, de svájci profi csapattal játszunk" - fogalmazott.

Juhász Roland csapatkapitány a repülőgép indulása előtt Ferihegyen azt mondta, Vaduzban is nyerni szeretnének, és nem arra törekszenek, hogy megőrizzék egygólos előnyüket. Megemlítette, hogy eddig kétszer találkozott pályafutása során
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 19:22
EURO-2016 - KKM: bőven voltak feladatai a konzuli szolgálatnak
birtoklásáért, őt pénzbüntetésre ítélték és kitiltották Franciaországból, de ennek végrehajtását az Eb idejére felfüggesztették.

Marseille-ben két embert pirotechnikai eszközök birtoklásáért, kettőt garázdaságért, egyet pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt állítottak elő. Utóbbit fényképek és videofelvételek alapján azonosították, letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amelynek pénzbüntetésre történő átváltását próbálja elérni most a család által megbízott francia ügyvéd.

Lyonban két drukkert állították elő: egyiküket gyűlöletkeltő jelképpel való provokáció miatt, a másikukat pedig pirotechnikai eszközök birtoklásáért. A hatóságok egyik esetben sem emeltek vádat és lezártnak tekintik az ügyet.

Toulouse-ban egy magyar állampolgárt vettek őrizetbe pirotechnikai eszközök birtoklásáért, másnap őt is hazaengedték.

Az idegenrendészeti eljárásban érintett szurkolót még a mérkőzés előtt, a dél-toulouse-i fizetőkapunál vették őrizetbe egy országúti ellenőrzés alkalmával, mert beutazási
velemenyezd, 2016. június 28. kedd, 15:02
EURO-2016 - A magyaroktól zengett a marseille-i kikötő
környékén több száz fős csoportokba verődve énekelt a találkozót megelőző órában.

Az izlandiak jóval kisebb létszámban voltak ott, és többnyire kisebb társaságokban étkeztek, illetve italoztak. A számukra melegnek, de Marseille-ben a hónaphoz képest szokatlanul hűvös, 22 fokos időben sokan közülük félmeztelenre vetkőztek.

A kikötőben azért más nemzetbeliek is összegyűltek, például dobokkal felszerelt brazilok capoeirával szórakoztatták az összegyűlt érdeklődőket, sőt, egy-egy izlandi és magyar drukkert arra invitáltak, hogy beálljon közéjük.

A kikötő autós forgalmát elterelték, hogy ne zavarják a szurkolókat, a rendre pedig a francia rohamrendőrség osztagai vigyáztak. Jelenlétük észrevehető, de nem nyomasztó volt, s bár néhány petárda eldurrant, alapvetően nem volt dolguk, nem volt okuk a közbeavatkozásra. A magyar szurkolók nagyjából délután három órakor több ezren együtt, rendőri felvezetéssel indultak a Vélodrome Stadionhoz.

Aki csendesebb felvezetésre vágyott a meccs előtt, az a
velemenyezd, 2016. június 18. szombat, 16:42
Román-magyar - A román lapok a vendéglátók kudarcaként értékelik a magyar pontszerzést
irányvesztett maradt, mint egy kutyafalka alfahím nélkül. Ha ennyire "fogatlan" a csapat Sanmartean nélkül, akkor a román szurkolók megint izgulhatnak azért, hogy a válogatott ki tudja-e harcolni az Európa-bajnokságon való részvételt.

Az Adevarul hírportál és több román sportlap is tág teret szentelt a lelátókon történt incidenseknek. A bukaresti lapok beszámoltak arról, hogy a csendőrök és a román labdarúgó szövetség által szerződtetett BGS őrző-védő cég rendfenntartói véresre vertek több tucatnyi román drukkert, akiket - a két szurkolótábor ultráinak összecsapása után - el akartak távolítani a magyar szektor mellől.

A lapok egy Kolozsvárról érkezett, összevert román szurkolóról közöltek képeket, akinek 14 éves lánya szeme láttára törték be a fejét a rendfenntartók.

A Sport.ro portál azt írta, hogy "fázós" meccs vár a román válogatottra kedden Finnországban, miután nem sikerült legyőzniük Magyarországot. Romániának három pontot kéne hoznia Helsinkiből, ahhoz, hogy a selejtezőcsoport első két
velemenyezd, 2014. október 12. vasárnap, 11:53
Román-magyar - Incidensek nélkül megérkezett Bukarestbe a magyar szurkolói különvonat
dobált a peronra.

A magánúton érkező szurkolók egy része Székelyföldön töltötte az éjszakát és az ottani drukkerekkel együtt érkezik Bukarestbe.

A román fővárosban minden útkereszteződésben rendőröket látni. A kisautókkal, vagy buszokkal érkező magyar szurkolókat a város bejáratától rendőri felvezetéssel viszik a stadionhoz, ahol a magyar szektor mellett őrzött parkolót biztosítanak számukra.

Tavaly szeptemberben, a Románia-Magyarország vb-selejtezőt megelőző randalírozás miatt 16 magyar drukkert egy évre kitiltottak a román stadionokból, 19-et pénzbírsággal sújtottak. Akkor összesen hatvan - magyar és román - szurkolót állítottak elő.

Idén országszerte 3000 csendőr és kétszerannyi rendőrt mozgósítottak a román-magyar meccs miatt.

Romániában a rendőrség civil intézmény, míg a csendőrség katonai jellegű rendfenntartó szervezet.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken teljes készenlétet rendelt el a bukaresti magyar nagykövetségen, és a romániai konzuli
velemenyezd, 2014. október 11. szombat, 13:53
EHF Kupa négyes döntő - Először jutott fináléba a Szeged
6, Ilyés, Larholm 5-5, Zubai 4, Garcia Parrondo 3, Mindegia 1, illetve Zachrisson, Jaszka 6-6, Horak 4, Igropulo 3, Wiede, Nielsen, Petersen 1-1hétméteresek: 4/4, 3/2kiállítások: 4 illetve 6 perc

Negyedórával a mérkőzés kezdete előtt a szervezők egy zenés-táncos, pitotechnikai eszközöket sem nélkülöző megnyitóval hozták tűzbe az 1930-as évek nehézsúlyú ökölvívó világbajnokáról, Max Schmelingről elnevezett csarnok tízezer fős közönségét, köztük a mintegy 200, síppal dobbal felszerelkezett szegedi drukkert.

A története első nemzetközi kupafináléjáért pályára lépő Szeged kiválóan kezdett, Ilyés Ferenc kétszer is alulról elengedett lövéssel talált a hálóba, Balogh Zsolt pedig betörésből volt eredményes, miközben Mikler Roland is remekelt a kapuban. A német kupagyőztes Füchse Berlin hat perc után, 0-3-nál szerezte első gólját. Ezt követően felváltva estek a gólok, ám a berliniek körülményesen szőtték támadásaikat, köszönhetően a szegediek nagyszerű védekezésének, míg a magyar csapat Ilyés és Balogh
velemenyezd, 2014. május 17. szombat, 16:44
Mi alapján szavaznak a külföldi magyarok?
szemlélet, ami közelről sem demokratikus, és föleg nem toleráns.Erről írkáltunk valamelyik nap....nem összetartjuk, ami összetartozik, hanem szétzúzzuk, majd mindenkinek a fülébe súgjuk, hogy neki ez miért jó! Aki magyar, vagy annak vallja magát, vagy magyarul gondolkozik, miért ne szólhatna bele a közös dolgainkba?

Végül is kirekeszthetnénk az óvónőket, egész nap gyerekek között vannak...Mi fogalmuk lehetne, a felnőttek világáról? Hmm? De lehetne még spekulálni... Én pld mindenféle Dózsa drukkertől megvonnám a szavazati jogot! Ki halott már olyat, hogy aki lila ködben él, az reálisan látja a világot?... :D

Aztán ne szavazhassanak a bankárok, mert kapnak úgy is elég pénzt, nem értik az utca emberének problémáit... Aztán ne sza vazhassanak a képvislők és családtagjaik, mert még is csak fura, hogy magukra szavaznak! Ne szavazhassanak a diákok, mert azért járnak tanulni, mert nem nött be még a fejük lágya....

Sőt tudjátok mit? Senki se szavazhasson csak ÉÉÉÉÉN! Majd én
hatibacsi, 2014. február 16. vasárnap, 17:31
Incidensek voltak a Magyar- Román férfi mérkőzés után
Kifütyülték a magyar himnuszt
Verekedés a magyar szurkolók és a rendőrök között a vb selejtező előtt és közben, a román szurkolók között a meccs után. Egy romániai hírportál szerint a FIFA megfigyelői jelentésükben megemlítik, hogy a román szurkolók idegengyűlölő szavakat skandáltak.
Mircea Olaru, a román csendőrség országos parancsnoka szombaton sajtóértekezleten számolt be arról, hogy a pénteki román-magyar labdarúgó mérkőzés kapcsán 16 magyar drukkert egy évre kitiltottak a román stadionokból. Tizenkilenc esetben szabtak ki bírságot összesen 500 ezer forint értékben.
A magyar himnuszt 40 ezer ember kifütyülte, a román himnusz alatt a magyar szurkolók hátat fordítottak. A magyar csapat szégyenkezik, kikaptunk 3:0-ra Romániától
Hír 24 videó
maroka, 2013. szeptember 07. szombat, 22:41
Labdarúgó NB I - "Polgármesterek a fociért" az Újpest-Ferencváros derbi előtt
"Mindketten rajongunk a fociért, a férfias, de sportszerű játékért, és mindketten azt akarjuk, hogy a magyar labdarúgás mielőbb visszanyerje régi rangját, a hazai mérkőzések ismét igazi ünnepet és örömteli családi programot jelentsenek. Ennek érdekében új hagyományt kívánunk teremteni tavalyi kezdeményezésünkből, ami nagy siker volt" - áll a két polgármester által közösen kiadott közleményben.

"Minden újpesti és ferencvárosi drukkert arra kérünk, jöjjenek el, legyünk mi sokkal többen, mint azok, akik nem a futball szeretetéért mennek a meccsekre" - tették hozzá.

A sajtótájékoztatón a futballszakmát két korábbi válogatott védő, újpesti részről Szlezák Zoltán, míg ferencvárosi oldalról Dragóner Attila képviselte.

"Jó pár ilyen derbin vettem részt. Magyarországon ennek a két csapatnak a játékára kíváncsiak a legtöbben" - mondta Szlezák, aki legszebb emlékeként egy Szuperkupa-döntőt emlegetett fel, ugyanis a siker mellett ekkor volt először a lila-fehérek csapatkapitánya is.

"A
velemenyezd, 2012. május 10. csütörtök, 12:42
24 óra
üvegházgáz-rekord

Péntek 10:58Orbán 13. havi fizetését is elvenné Lázár János

Péntek 10:51Moziban az elveszett filmremekek

Péntek 10:47Brazil átlövővel erősített a Siófok nőikézi-csapata

Péntek 10:38Orbánnal is találkozik a Magyarországra érkező Platini

Péntek 10:37Több településen is szivattyúznak a belvíz miatt

Péntek 10:34Hatott a győri nőikézi-csapat tiltakozása

Péntek 10:33Kivezették a stadionból a mellét mutogató drukkert

Péntek 10:28Áprilisban folytatódik a Mol-Szurgut per

Péntek 10:24Külföldi tűzoltó-repülőket küldtek az izraeli tűzvész megfékezésére

Péntek 10:23Bombázással fenyegette Észak-Koreát a déli védelmi miniszter

Péntek 10:11Egy pesti áruházban vész a ködbe a világot bejáró pártfinanszírozási ügy

Péntek 10:08Kémia és régészet

Péntek 10:00A csapatfőnököknél Alonso volt 2010 legjobbja

Péntek 10:00Volkswagen Transporter terepre
korall44, 2010. december 03. péntek, 13:07
Megóvás Fradi,Ujpest foci
zöld-fehérek szerint Solymosi Péter játékvezetőnek kötelessége lett volna lefújni a meccset, mivel a találkozó többször is félbeszakadt.

A rangadó második félideje a szurkolók által használt petárdák és más pirotechnikai eszközök miatt késve kezdődhetett csak meg, majd később a játékvezetőnek meg is kellett szakítania a játékot, mert a vendég drukkerek beszakították a menekülőkaput, és megkíséreltek a pályára behatolni.

A mérkőzés kapcsán a rendőrség 14 személyt állított elő, egy drukkert életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Az [origo] megkereste a Ferencvárost, de azt a választ kapta, a csapat Edelényben jótékonysági mérkőzésen szerepel, az üggyel kapcsolatban nem kívánnak nyilatkozni, szeretnék, ha ez a nap a jótékonyságról szólna. Kérdésünkre, hogy akkor miért mostanra időzítették az óvást, nem kaptunk választ.

Vágner Lászlót, az MLSZ Játékvezetői Bizottságának elnöke szerint könnyű helyzetben van, mert tökéletesen ismeri az idevonatkozó hazai és
kicsoda57, 2010. szeptember 21. kedd, 20:49
1/2
Képek, videók
magyar-horvát
noelle
2007. július 08. vasárnap, 09:32
összecsapás.jpg
agica2004
2011. január 18. kedd, 12:19
sasok összecsapása.jpg
agica2004
2011. január 17. hétfő, 15:57
Song Yeon megsérült.gif
pacsakute
2012. november 06. kedd, 19:14
a hurrikánban megsérült d
mecsery
2012. november 03. szombat, 02:12
Megsérült Máté
korosigaborne
2011. június 21. kedd, 15:22
Timosenko őrizetben.jpg
agica2004
2011. augusztus 17. szerda, 13:42
angyali őrizetben.gif
agica2004
2010. november 17. szerda, 12:51
őrizetben.jpg
agica2004
2009. június 12. péntek, 13:56
Szoros őrizetben
pvse
2007. október 27. szombat, 22:09
PP Mi azonban
sanci81
2015. június 21. vasárnap, 17:44
Vernazza központja.jpg
skorpiolilike
2013. február 16. szombat, 18:23
Újpest központja.jpg
snbela44
2012. január 19. csütörtök, 00:20
Újpest központja.jpg
sarkadykati
2012. január 18. szerda, 10:24
Baden központjában
mari60
2011. július 24. vasárnap, 12:55
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.