Belépés
2020. július 15. szerda | 29. hét | 197. nap | 09:13 | Henrik, Roland
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Bíróság kötelezett egy szülőpárt a tetanuszoltás beadatására gyermeküknek Izraelben
nappal korábban, de szülei elutasították az orvosok javaslatát a tetanuszoltás beadására. A népjóléti ellátó szolgálatok ezért a családjogi bírósághoz fordultak, amely elrendelte a vakcina azonnal beadását, és nem adott helyt a fellebbezésnek, mert a bírói indoklás szerint a kiskorú érdeke az elsődleges szempont, és az idő múlásával csökken az oltás hatásossága egy esetleges fertőzés esetén.

A szülők a bíróságon azzal érveltek, hogy nincs szükség az oltásra, és álláspontjuk alátámasztására egy magánorvos véleményét is benyújtották, de a bíróság a népjóléti szolgálatok álláspontját fogadta el.

A gyermeket a sérülése után egy magánorvos látta el, de később elvitték körzeti gyermekorvosához is, aki az oltás beadását javasolta. Tiltakozásukat az orvos jelentette a szociális ellátás felelőseinek, akik megpróbálták rábeszélni a szülőket az esetleges fertőzést megelőző oltásra, majd miután nem tudták meggyőzni őket, a bírósághoz fordultak.

Izraelben - különösen az ultraortodox közösségekben -
velemenyezd, 2019. július 11. csütörtök, 15:20
Egy nő kivágta a mellimplantátumait
A 49 éves Tonia Rossington mellei szoptatás után megereszkedtek, így a műtéti beavatkozás mellett döntött néhány éve. B-kosaras melléből F-es méretre váltott, de nem volt megelégedve az eredménnyel, ugyanis nem érezte velük jól magát. Háziorvosának arról panaszkodott, hogy szorong és depressziós az implantátumok miatt. Szerette volna kivetetni őket, de az orvos azt mondta, ehhez a behelyezett anyagnak meg kellene sérülnie vagy súlyos fájdalmakat okoznia, magánorvosra pedig nem volt pénze. Tonia megnézett néhány oktatóvideót az interneten az operációról, majd saját kezébe vette az irányítást, illetve a szikét: hálószobájában a tükör előtt egy szikével kivágta az implantátumait. Az asszony azt állítja, korábbi műtéte idegkárosodást okozott nála, így nem érzett fájdalmat, amikor viszont látta, hogy mindent szilikon borított, megijedt. Azonnal kórházba ment, ahol felhívták rá a figyelmét, hogy rendkívül veszélyes dolgot tett, akár el is vághatta volna az artériáit.
schuro, 2018. április 25. szerda, 21:21
A kanadai Ojibwa indiánok csodatévő teája
hajlandó-e beszolgáltatni receptjét. Ő újfent nemet mondott, mert úgy vélte, hogy akkor azt, jelentéktelen valamiként, egy fiókban süllyesztenék el.

1942 René nővér így másodszor is, 20 év gyógyítással a háta mögött, végleg bezárta klinikáját. Ezután 17 csendesebb év következett... Az 1959 esztendő vízválasztó lett az akkor 70 éves René életében. Felkérik, hogy dolgozzon együtt az Egyesült Államok akkori egyik legtekintélyesebb orvosával, dr. Charles Brusch-sal, aki John F. Kennedy elnök magánorvosa és egyben bizalmas barátja is volt. Dr. Charles A. Brusch a saját vastagbél rákját kezeltette sikeresen Caissevel, ezzel a tea híve lett. Dr. Brusch volt az első nyugati orvos, aki klinikáján pénztelen embereket gyógykezelt. Ő nem kérdezte a tea összetételét. Ha az Essiacot alaposan letesztelik a Brusch Klinikán, akkor a szer kikezdhetetlenné válik.
mindössze három hónap alatt elért hatás, továbbá Caisse kisasszony 25 évi munkájának eredményei meggyőzték a Brusch Klinikát arról, hogy az Essiac
horvathnemagdi, 2014. december 05. péntek, 08:27
LÉLEK PILLANGÓ MAI MESÉJE ....(2014. 01. 31.)
A Lélekpillangó meséje ( 2014. jan. 31-i történet )

A zokogás két okból szokott feltörni egy igaz szívből. Ha valami hatalmas megrázkódtatás éri az embert és ha valami hatalmas meg könnyebüléstől szabadul meg. A Lélekpillangó ma egy zokogó nő szívén állapodott meg, hogy békével töltse be.

Anita egy magánorvosi rendelő folyosóján ül és zokogott. Aki látta, azt hihette, hogy valami nagyon nagy baj van. Pedig épp ellenkezőleg. A hetek óta tartó rettegés alól szabadult fel, hogy a genetikai vizsgálatok és az ultrahang eredményei is azt mutatták, hogy a pici babájuk valószínűleg egészséges. Bár ilyen kicsi korában még korai a nemét találgatni, de az orvos arra gyanakszik, hogy a fiú nevek közt kicsit többet lehet nézelődni mint a lány nevek között.

- Ha megszületik, szemét, száját, orrát meg minden ujját megszámolom - gondolta magában. Könnytől maszatos markában az ultrahang képet foga, melyen a picike egész szép kis körvonalai látszottak. Már elküldte a képet a
mailona, 2014. február 01. szombat, 16:27
A zokogás két okból szokott feltörni egy igaz szívből.
A Lélekpillangó meséje ( 2014. jan. 31-i történet )

A zokogás két okból szokott feltörni egy igaz szívből. Ha valami hatalmas megrázkódtatás éri az embert és ha valami hatalmas megkönnyebüléstől szabadul meg. A Lélekpillangó ma egy zokogó nő szívén állapodott meg, hogy békével töltse be.
Anita egy magánorvosi rendelő folyosóján ül és zokogott. Aki látta, azt hihette, hogy valami nagyon nagy baj van. Pedig épp ellenkezőleg. A hetek óta tartó rettegés alól szabadult fel, hogy a genetikai vizsgálatok és az ultrahang erdményei is azt mutatták, hogy a pici babájuk valószínűleg egészséges. Bár ilyen kicsi korában még korai a nemét találgatni, de az orvos arra gyanakszik, hogy a fiú nevek közt kicsit többet lehet nézelődni mint a lány nevek között.
- Ha megszületik, szemét, száját, orrát meg minden ujját megszámolom - gondolta magában. Könnytől maszatos markában az ultrahang képet foga, melyen a picike egész szép kis körvonalai látszottak. Már elküldte a képet a
1vargaildyko, 2014. január 31. péntek, 10:36
A kanadai Ojibwa indiánok csodatévő teája
hajlandó-e beszolgáltatni receptjét. Ő újfent nemet mondott, mert úgy vélte, hogy akkor azt, jelentéktelen valamiként, egy fiókban süllyesztenék el.

1942-ben René nővér így másodszor is, 20 év gyógyítással a háta mögött, végleg bezárta klinikáját. Ezután 17 csendesebb év következett... Az 1959-es esztendő vízválasztó lett az akkor 70 éves René életében. Felkérik, hogy dolgozzon együtt az Egyesült Államok akkori egyik legtekintélyesebb orvosával, dr. Charles Brusch-sal, aki John F. Kennedy elnök magánorvosa és egyben bizalmas barátja is volt. Dr. Charles A. Brusch a saját vastagbél rákját kezeltette sikeresen Caissevel, ezzel a tea híve lett. Dr. Brusch volt az első nyugati orvos, aki klinikáján pénztelen embereket gyógykezelt. Ő nem kérdezte a tea összetételét. Ha az Essiacot alaposan letesztelik a Brusch Klinikán, akkor a szer kikezdhetetlenné válik.

,,...mindössze három hónap alatt elért hatás, továbbá Caisse kisasszony 25 évi munkájának eredményei meggyőzték a Brusch
horvathnemagdi, 2013. november 11. hétfő, 20:42
A mind a mai napig agyonhallgatott .Tallóztam.
arra, hogy megnyeri-e az igazmondás külföldi érdekek tetszését vagy nem.
(Forrás: Janics Kálmán A Kassai Kormányprogram és a magyarok kollektív bűnössége)

Janics Kálmán 1912. december 29-én született Vágkirályfán, ugyanitt halt meg 2003. augusztus 20-án. 1931-ben a pozsonyi magyar gimnáziumban érettségizett, majd 1937-ben orvosi diplomát szerzett a pozsonyi egyetemen. Számtalan felvidéki városban, községben (Trencsén, Komárom, Nádszeg, Jolsva, Rozsnyó) dolgozott, mint kórházi vagy magánorvos. 1978-ban A hontalanság évei című könyvének svájci megjelenése után kitiltották a Rozsnyói járásból, ezért visszaköltözött szülőfalujába, Vágkirályfára. 1989-ig a vágsellyei Duslo, illetve a Hydrostav vállalat üzemi orvosaként tevékenykedett. A műve megjelenése után a Szlovák Titkosszolgálat célkeresztjébe került, és minden közéleti tevékenységét megfigyelték.
1989 után aktív közéleti szerepet vállalt és egyik alapítója, illetve tiszteletbeli elnöke lett a Magyar Kereszténydemokrata Mozgalomnak.
horvathnemagdi, 2013. november 11. hétfő, 17:51
Kismama TB szótár - nem csak kismamáknak
személyi járadékában részesülnek, akinek a házastársa I. vagy II. csoportos rokkant vagy ha a másik szülő nincs szabadlábon.
2 év folyamatos biztosítás esetén a táppénz mértéke 70%, ennél kevesebbel 60% jár.
Nem számít bérezett napnak. Csak SZJA előleget vonnak belőle. Egyéni és társas vállalkozó gyermekápolási táppénzéből is érvényesíthető az adójóváírás.
Táppénzes igazolás
Keresőképtelenséget az az orvos tud igazolni, aki erre szerződést kötött az Egészségbiztosítási Pénztárral. (Magánorvosok általában nem ilyenek.) Saját keresőképtelenséget alapesetben a háziorvos igazol, ha a gyerek beteg, akkor a gyerekorvos adja az igazolást.
A kezdő, nagy alakú táppénzes papír 7 napra szól, ha ennél tovább tart a keresőképtelenség, akkor egy hosszúkás, szakzsargonban kutyanyelvnek nevezett igazolást ad az orvos 2 hetente, a két hasábon 1-1 hetet igazol.
A kórházi kezelést másképpen igazolják, erre speciális nyomtatvány van, ez egy írólap nagyságú igazolás, aminek a fejlécében a kórház és
tinka1951, 2013. szeptember 27. péntek, 16:20
Érdekesség
hajlandó-e beszolgáltatni receptjét. Ő újfent nemet mondott, mert úgy vélte, hogy akkor azt, jelentéktelen valamiként, egy fiókban süllyesztenék el.

1942-ben René nővér így másodszor is, 20 év gyógyítással a háta mögött, végleg bezárta klinikáját. Ezután 17 csendesebb év következett... Az 1959-es esztendő vízválasztó lett az akkor 70 éves René életében. Felkérik, hogy dolgozzon együtt az Egyesült Államok akkori egyik legtekintélyesebb orvosával, dr. Charles Brusch-sal, aki John F. Kennedy elnök magánorvosa és egyben bizalmas barátja is volt. Dr. Charles A. Brusch a saját vastagbél rákját kezeltette sikeresen Caissevel, ezzel a tea híve lett. Dr. Brusch volt az első nyugati orvos, aki klinikáján pénztelen embereket gyógykezelt. Ő nem kérdezte a tea összetételét. Ha alaposan letesztelik a Brusch Klinikán, akkor a szer kikezdhetetlenné válik.

,,...mindössze három hónap alatt elért hatás, továbbá Caisse kisasszony 25 évi munkájának eredményei meggyőzték a Brusch Klinikát arról, hogy a tea
piroska0101, 2013. június 21. péntek, 11:38
A kanadai Ojibwa indiánok csodatévő teája
hajlandó-e beszolgáltatni receptjét. Ő újfent nemet mondott, mert úgy vélte, hogy akkor azt, jelentéktelen valamiként, egy fiókban süllyesztenék el.

1942-ben René nővér így másodszor is, 20 év gyógyítással a háta mögött, végleg bezárta klinikáját. Ezután 17 csendesebb év következett... Az 1959-es esztendő vízválasztó lett az akkor 70 éves René életében. Felkérik, hogy dolgozzon együtt az Egyesült Államok akkori egyik legtekintélyesebb orvosával, dr. Charles Brusch-sal, aki John F. Kennedy elnök magánorvosa és egyben bizalmas barátja is volt. Dr. Charles A. Brusch a saját vastagbél rákját kezeltette sikeresen Caissevel, ezzel a tea híve lett. Dr. Brusch volt az első nyugati orvos, aki klinikáján pénztelen embereket gyógykezelt. Ő nem kérdezte a tea összetételét. Ha alaposan letesztelik a Brusch Klinikán, akkor a szer kikezdhetetlenné válik.

,,...mindössze három hónap alatt elért hatás, továbbá Caisse kisasszony 25 évi munkájának eredményei meggyőzték a Brusch Klinikát arról,
suzymama, 2013. június 11. kedd, 15:57
A kanadai Ojibwa indiánok csodatévő teája 1. rész
Megkérdezték tehát a nővért, hogy hajlandó-e beszolgáltatni receptjét. Ő újfent nemet mondott, mert úgy vélte, hogy akkor azt örökre egy fiókban süllyesztenék el.
1942-ben René másodszor is, 20 év gyógyítással a háta mögött, végleg bezárta klinikáját. Ezután 17 csendesebb év következett... Az 1959-es esztendő vízválasztó lett az akkor 70 éves René életében. Felkérik, hogy dolgozzon együtt az Egyesült Államok akkori egyik legtekintélyesebb orvosával, dr. Charles Brusch-sal, aki John F. Kennedy elnök magánorvosa és egyben bizalmas barátja is volt. A doktor a saját vastagbél rákját kezeltette sikeresen a nővérrel, ezzel a tea híve lett. Dr. Brusch volt az első nyugati orvos, aki klinikáján pénztelen embereket gyógykezelt. Ő nem kérdezte a tea összetételét. Ha az Essiacot alaposan letesztelik a Brusch Klinikán, akkor a szer kikezdhetetlenné válik.
"...mindössze három hónap alatt elért hatás, továbbá Caisse kisasszony 25 évi munkájának eredményei meggyőzték a Brusch Klinikát arról, hogy az
yaskane, 2013. június 10. hétfő, 16:55
1/2
Képek, videók
Kötelező m.helyi javaslat
furaila
2019. május 04. szombat, 19:07
A hűség kötelez...
simocsi
2018. március 01. csütörtök, 22:19
könyv-kotelezo-olvasma nyo
agica2004
2017. május 16. kedd, 18:41
Nem kötelező....jpg
pacsakute
2015. szeptember 11. péntek, 20:59
Kötelező 45 perc itt.jpg
colonel
2013. december 25. szerda, 22:31
Ha nem kötelező....jpg
pacsakute
2013. július 04. csütörtök, 07:43
kötelező tartozékok.jpg
dnemethk
2013. május 07. kedd, 00:51
1.Nem kötelező.....jpg
anci-ani
2013. április 04. csütörtök, 19:53
Nem kötelező.jpg
pacsakute
2013. február 15. péntek, 07:27
Nem kötelező jót tenni.jp
pacsakute
2012. november 17. szombat, 17:57
Engem nem kötelező szere
tnemarika
2012. november 04. vasárnap, 16:54
Orbán- javaslata.jpg
agica2004
2012. március 25. vasárnap, 15:32
Samu Krisztián beadása.
maroshegy
2010. november 21. vasárnap, 00:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.