Belépés
2018. november 19. hétfő | 47. hét | 323. nap | 06:42 | Erzsébet
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
Ezért a 4 dologért van oda meg vissza az összes férfi egy kapcsolatban!

Sokan nem is gondolnak bele, hogy a férfiak is tudnak romantikusak lenni, és vannak nekik is olyan dolgaik, amiket figyelemmel kísérnek egy kapcsolat során, sőt jól is esik nekik. Pedig az összes pasi egyformán van bekötve, és biztos lehetsz benne, hogy a lent felsorolt dolgok a te párodban is ugyanúgy ott vannak, csak nem mondja el. Hiszen melyik férfi mondaná el a legféltettebb titkait a párjának. Itt van 4 tényező, amit egyszerűen imádnak a párkapcsolatban.

Írsz neki egy üzenetet, miközben a barátnőiddel vagy.

A férfiak tudják, hogy a nőknek szüksége van néha egy kibeszélős napra, amikor a barátnőikkel lehetnek és megbeszélik az élet nagy dolgait. Ilyenkor persze a pasi nem fog hívogatni, se írni neked, mert azt akarja, hogy jól érezd magad. De titkon azt reméli, hogy megdobod valamilyen romantikus üzenettel, ami láttán elmosolyodik és azt jut eszébe, hogy te még ilyenkor is ő rá
horvathnemagdi, 2018. május 26. szombat, 09:51
Tallóztam
10 titok, amit a férfiak eddig nagyon ügyesen elhallgattak!

A férfiak érdekes lelkek, hiszen ők egyáltalán nem beszélnek annyit a gondolatairól, érzelmeikről, mint a nők többsége. A nők számára megfejthetetlen emberek, ezért olyan érdekesek. Ha tudni akarod mi jár a pasid vagy csak egy idegen férfi fejébe, akit most ismertél meg, olvasd el a lent felsorolt szempontokat. Ugyanis mi összegyűjtöttük nektek azokat a férfi titkokat, ami segíteni fog kiigazodni rajtuk. Lehet, hogy lesznek benne, egy kissé bántó szavak, de hölgyeim, ez az igazság.

Félünk, mikor új nővel létesítünk együttlétet.
Amikor az első együttlétre sor kerül, a nemrég megismert hölggyel, annyira kiugrik a szívünk a helyéről és felgyorsul a pulzusszámunk, mintha lefutottuk volna a maratont. Ám, mikor a nő, akivel szeretnénk kapcsolatot létesíteni, ott áll előttünk ruhátlanul, egy kicsit zavarba jövünk. Ilyenkor annyi kérdés megfordul az ember fejében, hogy mit csináljon az adott nővel. Ugyanazokat a praktikákat
horvathnemagdi, 2018. május 26. szombat, 06:34
Azazello
Lovász úr?

Amikor negyedórával később az utcán visszagondolt ezekre a lidérces percekre, egyszerűen nem érette magát. Miért fecsegett olyan hosszan a magánügyeiről egy vadidegen hivatalnoknak, aki még csak nem is szimpatikus? Mi lelte?

Dobai Aladárnak hirtelen hatalmasra tágult a szeme, Miklóséba fúrta, és a fiú ezen kívül nem is látott egyebet. Akkora szeme volt a férfinak, hogy szinte elszédült tőle.

- Tudja, én egyetemi hallgató vagyok. szinte kínjában beszélt. Felsorolta az összes csoporttársát, hogy ki kivel jár, ki kit kedvel és kit nem, megnevezte az összes tanárát. Locsogott-fecsegett, egyre inkább nyakló nélkül. A diplomamunkámat írom, itt van anyag hozzá.

- Vagy úgy. bólintott Dobai, és levette róla a szemét. A tekintetében unalom. Rendben van, végeztünk. Mehet.

Miklós már nem érezte a fura beszédkényszert. Szégyellte magát, feleslegesen fárasztotta ezt a hivatalnokot. Nincs is nagy szeme, pontosan olyan látószerve van, mint bárki másnak.
lnpeters, 2015. november 22. vasárnap, 23:35
Miért a Reg-Enor?
elegendő rostot, székrekedés léphet fel. Van akinél az epetermelés és az enzim termelés nagyon gyenge. A Reg-Enor és a zsír hatására nagy mennyiségű epe termelődik, a faterpapilla hosszan tart nyitva, ezáltal sok enzim tud ürülni, az epével pedig a méreganyagok is ürülnek. E kettő hatására létrejöhet hasmenés és székrekedés is váltakozva az első 2-4 hétben. Az IBS, vastagbélfekély (colitis ulcerosa), crohn betegség esetén általában hasmenés lép fel és a széklet körülbelül 6 hét alatt normalizálódik. A felsorolt betegségek teljes mértékben gyógyíthatóak, azért, mert az epe és az enzim hiánya miatt jönnek létre, és ha beindítjuk maximális termelésüket, ezek gyógyítják meg a beleket.

5. Milyen betegségek esetén, hány hónap a minimálisan javasolt kúra?

Egy közérzetjavító kúra 3-4 hónap. Súlyos betegségek esetén pedig 6-6,5 hónap. FELTÉTEL AZ ELŐÍRT TANÁCSOK 100%-OS BETARTÁSA, MERT A REG-ENOR CSAK EGY KULCS A GYÓGYULÁS BEINDÍTÁSÁHOZ. A leírt szabályok betartása nélkül fejfájás, hányinger,
horvathnemagdi, 2015. április 24. péntek, 07:57
A büvös hetes szám
van a betű szerinti jelentésen túl, és ha az önkényeskedő emberi fantázia olykor téved is ezen a téren, mégis, aki hűségesen olvassa Bibliáját, egyre inkább meggyőződik arról, hogy a Szentírás számai mögött hatalamasabb igazságok vannak elrejtve, mintsem az első pillanatra látszik.

A szent könyvekben semmi nincs, amely jelentéktelen, mellékes vagy céltalan lenne. Csupán hiányzik még a teljes betekintés Isten titkainak fenséges összhangjába és túláradó gazdagságába.

11 - alant felsorolt néhány példában nézzük meg a Biblia számszimbolika szerinti jelentését.

11 = A RENDETLENSÉG, A TÖKÉLETLENSÉG SZÁMA

A "11" megközelíti a földi rend és igazság "12"-es számát, de nem éri el azt. ezért az írásban gyakran a tökéletlenség és a rendetlenség száma.

- Az 1Móz.10, 15-18-ban olvassuk a megátkozott Kánaán 11 fiáról.

- Jákób-Izrael istentelen ellenpárjának, Ézsaunak 11 fejedelméről tudósít az 1Móz.36, 40-43.

- A 3Móz.21, 16-23 11 fogyatékosságot
jupiter21, 2014. október 30. csütörtök, 03:16
Kik azok a fényküldöttek ?
ÉBRESZTŐKET követik és segítik tervük megvalósulását. Egy erős, határozott energiával inkarnálódtak,- hidat tartanak az emberi és a tudatfeletti határok között.
Saját maguk nem rendelkeznek információs csomaggal, angyali létezésük által különböző megnyilvánulásokat bocsátanak ki magukból,- amellyel növelik a Fény erősségét, a BOLYGÓ tudatát,- őket külön kategóriába soroljuk.

- BEFOGADÓK:

Ők azok, akik készen állnak lelkiségüket megnyitni az isteni világok felé, és az előbb felsorolt segítők által,- nyitottá válnak a szellemi útmutatásra,- ebből adódóan egy újabb réteget vonnak maguk köré,- akik szintén átengedik magukon keresztül a szellemi tanításokat, útmutatásokat.
A Fényküldötteknek több csoportja is létezik, most ebből soroltunk fel néhányat.

Most térjünk rá az Emberangyali minőségre, aki tudatában hordozza az isteni világok megnyilvánulásait, és felébredve az anyag vonzásából,- ráébredve küldetésére és mibenlétére, itt a FÖLDÖN egy önkéntes szolgálatot
jupiter21, 2014. október 13. hétfő, 14:49
Titkok
birtokában van. Léteznek olyan paraképességek,amelyek jelentős mértékben megkönnyíthetik mindennapjainkat. Átsegítenek bennünket olyan esetekben,amikor már az ember kimerítette átlagosnak mondott hétköznapi lehetőségeit. Bár ezen képességekkel csupán a föld népességének nagyon kis százaléka büszkélkedhet,szakértők és ezen képességekkel rendelkező emberek állítják: némelyik parapszichológiai elem kitanulható,bizonyos idő és gyakorlás után elsajátítható.Létezik olyan ember,aki a lent felsorolt és definiált jelenségek közül eggyel,létezik olyan aki hárommal,de olyan is,aki annál többel is rendelkezik. Általánosságban azonban elmondható,hogy egy személy ritkán tud ezek közül kettőnél többet.Ezek általában vele született képességek,amelyeket akkor vesz észre magán az ember,maikor csődöt mondott minden emberi lehetősége. A megérzés képessége általában mindenkinél jelen van,viszont nehéz az adott érzetet egy külső tudat alatti figyelmeztetés számlájára írni,mivel a
piroska0101, 2014. október 01. szerda, 05:13
SZÉP ASSZONYOK EGY GAZDAG HÁZBAN /26.fejezet/
vagy én, vagy inkább a feleségem, átmegy a
szomszédba, s majd szól néhány jó szót az érdekedben.
Miao Csing boldogan térdre rogyott.
- Ó, gazdagon megfizetem jóságodat, ha valóban pártfogásodba vennél, bár meg kell
vallanom, hogy ebben a percben nem sok pénz van nálam. De remélem, hogy egyelőre
megteszi ez az ötven ezüstuncia meg a két vadonatúj, virágos damasztruha is, amit sebtében
elhoztam magammal.
Gyorsan összeállított egy ajándéklistát, melyet Jo Szan a felsorolt tárgyakkal egyetemben
átnyújtott feleségének.
Az asszonyt röviden tudatták a dolgok állásáról, mire az átsietett Hatodik Vanghoz. Hatodik
Vang boldog örömmel fogadta az égből pottyant ajándékot, és megígérte, hogy minden tőle
telhetőt elkövet.
De elmúlt egy nap, elmúlt kettő, és a mozgalmas ünnepségekkel elfoglalt Hszi-men Csing
nem jutott hozzá hogy ellátogasson az Oroszlán utcába. Végül Hatodik Vang tizenhetedikén
este megpillantotta a ház előtt elügető Taj A-ert.
scorpionsrose, 2014. szeptember 24. szerda, 15:14
SZÉP ASSZONYOK EGY GAZDAG HÁZBAN /18.fejezet/
-
makacskodott Hszi-men Csing. Sejtette, hogy két cimborája valami üzenetfélét hozott neki Li
anyó házából, s szó, ami szó, szíve, a történtek ellenére is, oda húzott. Nem tévedett, a két
cimbora valóban Fahéjvirág megbízásából kereste fel. Li anyó már kora reggel egy sült libával
és egy korsó borral kedveskedett nekik, s azt üzente, kéri, békítsék ki mielőbb Hszi-ment.
- Súlyos szemrehányásokkal illettük Fahéjvirágot - kezdett rá kertelés nélkül Jing és Hszie.
- Felsoroltuk neki, milyen sok jótéteményben volt része általad. Felelőtlenség volt részéről,
hogy hátad mögött efféle délvidéki csirkefogóval szűrte össze a levet, csupán azért, mert
néhány napig távol maradtál. Szavaink mély hatással voltak rá. Könnyekkel szemében, térden
állva könyörgött nekünk, szóljunk érdekében néked: engedj kérésének, s fogyassz el nála egy
pohár híg bort.
- Hagyjátok abba, úgysem megyek el hozzá többé.
- Nagyon is megértjük, hogy
scorpionsrose, 2014. szeptember 20. szombat, 20:36
Paleo
kerülniük kell ezeket az élelmiszereket is: paradicsom, paprika, padlizsán, magok, sajtok. Persze vannak betegségek, amiknél plusz dolgokra is oda kell figyelni, de ne bonyolítsuk túl.

Kiindulásnak ez a lista bőven tökéletes.

Mi kell az igazi paleohoz? Egy piac. Egy hentes. Egy zöldséges, esetleg magárus. Minden más, csak plusz luxus. Ha ismerjük a szabályokat, akkor gyakorlatilag ennyi elég is.

Jézusom, mégis mit lehet enni ebben a paleoban? Dögunalom lesz?
A lent felsorolt alapanyagokból bármit! A kombinálási lehetőség a csillagos ég. Elképesztően finom dolgokat lehet készíteni. A paleo nem íztelen és unalmas, csak ha azzá teszik. De miért ennénk unalmasan, ha lehet izgalmasan is?

Mire lesz szükség:
paleos alapanyagokra (Piac, Hentes, Zöldséges)
szabályok ismeretére
kreativitásra, vagy szakácskönyvre, internetre a receptekhez
nyitottságra az új ízekre
lelkesedésre

Arányok. Ezt mindenkinek magának kell kikísérleteznie.
irmus, 2014. szeptember 09. kedd, 07:51
DR: KENDE PÉTER: Itt lesz a legjobb helyen!
tökéletesre épített ablakon az, aki
kimászott rajta. Ez a borsó olyannyira a falra hányatott, hogy a
bíróság - kínjában, nehogy később támadható legyen a
bizonyítási eljárás - helyszíni szemlét tartott a klinikán,
mégpedig annak női mosdójában. Jelen volt Almásy Mária
bírónő, a felperes és az alperes ügyvédje, a klinika
igazgatóhelyettese, Erika és Attila. A női mosdóban.
Idézem a helyszíni szemle jegyzőkönyvét. ,,A női WC-helyiségben
a fent felsoroltak (I. rendű felperes és Bognár Attila
személyén kívül) megtekintik az ominózus tolóablakot, és a
felperesi képviselő megbízottja megméri nyitott állapotában az
ablaknyílást. Eljáró bíró megállapítja, hogy a felfúrt gát mellett
további két üres lyuk található, amiből meg-állapítható: az a gát
áthelyezésére szolgálhat. A fenti méretekből az állapítható meg,
hogy az további 6 centiméterrel szélesíti meg az ablaknyílást,
tehát az nyitott állapotban 15-16 cm. lehet. A WC
scorpionsrose, 2014. július 25. péntek, 17:54
Amit az ezüstkolloidról tudni kell
(50-500 ppm, átlátszó a vízben).

Ezek egymástól eltérő termékek, nem feltétlenül biztonságosak, vagy toxikus-mentesek, bár mindegyiknek van patogénölő tulajdonsága. Nincs ipari norma vagy minőségi előírás sem. Ezért rendkívül fontos a "hasznos" ezüstkolloid meghatározása és vizsgálata.

Ez a cikk csak az elektrolízises ezüstkolloid termékkel foglalkozik. Ez a legegyszerűbb eljárás, úgy tűnik, ez az egyik leghatásosabb termék is, a legjobban ismert hatásokkal.

A második felsorolt terméknek is, akárcsak az elsőnek, volt például antitumoros hatása (mellráknál), valamint AIDS-gyógyító is. Az még kutatásra vár. Dr. Paul M. Farber, aki mellesleg az első két felsorolt formával behatóan foglalkozott, könyvében ("The Micro Silver Bullet") a 26. oldalon ezt írja: "Sikerült féltucatnyi, úttörőnek mondható szabadalmi eljárást kezdenem egy hónappal ezelőtt a Mild Silver Protein-ekkel. Örömmel közölhetem, hogy gyorsabban hat, mint gondoltam volna, és sok (HIV) páciensem vagy tünetmentes,
taltos1, 2014. április 08. kedd, 22:45
1/3
Képek, videók
103707-szoval-ezert-ke ll-
sz719eszter
2018. augusztus 24. péntek, 11:27
Pont ezért nem szeretnek.
alvaro-hopihe
2018. február 18. vasárnap, 14:15
Ezért vagyok a Földön.jpg
pacsakute
2017. október 13. péntek, 22:48
Ezért kell ....jpg
dnemethk
2017. március 09. csütörtök, 21:44
Hát ezért bolondultunk 0
chillik
2016. augusztus 30. kedd, 07:33
Hát ezért bolondultunk 01
chillik
2016. augusztus 30. kedd, 07:33
Ezért tették.
gezemice1949
2016. augusztus 02. kedd, 11:41
Hála Istennek ezért a szé
tnemarika
2016. május 14. szombat, 14:13
ezért ki fog nyírni, de n
dundulino
2016. március 20. vasárnap, 09:33
Manhertz József - Ezért ö
cipello
2015. október 04. vasárnap, 14:57
ezért-nincs-értelme-a- fél
zsokica45
2014. szeptember 11. csütörtök, 15:24
Ezért nem tornázok
szelidkandur
2014. február 18. kedd, 06:44
Az összes férfi
rodes53
2012. június 27. szerda, 10:16
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.