Belépés
2018. december 17. hétfő | 51. hét | 351. nap | 16:01 | Lázár, Olimpia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Megváltás
,,A megváltás munkája mindenek felett dicsőséges az emberiség boldogsága tekintetében is: ennek a zápornak minden egyes cseppje nyomán az embernek több boldogsága és haszna terem, mint a legszerencsésebb kimenetelű forradalom minden ideig-óráig tartó haszna, vagy amit az emberek a világ meghódítása által maguknak megszerezhetnek."

-Jonathan Edwards-
kalmanpiroska, 2018. augusztus 26. vasárnap, 20:00
A barátságod
A barátságod hozott színt az életembe, még a legsötétebb időszakokban is, és én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy kaptam ezt az ajándékot. Bízom benne, hogy nem tekintettem ezt természetesnek, de talán igen, mert néha nem látjuk, hogy a legjobb dolog, ami valaha is történhet velünk, ott ül az orrunk előtt. De jól van ez így, tényleg, mert rájöttem, hogy nem számít, hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy, én mindig őszintén, igazán, teljes szívemből szeretni foglak.
bordat, 2018. június 13. szerda, 18:07
Mit hozott napfényre a bölcs?
Mit hozott napfényre a bölcs?

Azt kérded, mit kutatott hát, mit hozott napfényre a bölcs? Először az igazságot és természetet. Azután az életszabályokat, melyeket az egyetemesre vonatkoztatott. Megtiltotta, hogy az ember hamis véleményeknek engedelmeskedjék, s helyes mérlegeléssel fontolta meg, hogy minden egyes dolog mit ér. Elvetett minden meglakolással járó gyönyört, s nyilvánvalóvá tette, hogy az a legszerencsésebb ember, akinek nincs szüksége a szerencsére, s hogy a leghatalmasabb az, akinek hatalma van önmaga fölött.

SENECA
luiggi, 2018. február 26. hétfő, 20:54
Szeretet
"Szeretetet lehet adni és lehet kapni.
Csak egyet nem lehet: szeretetet zsarolni. S ezt legtöbbször nem tudják azok a szegények és szerencsétlenek, akik szeretetre éhesek.
Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tűri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással, vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni, de a szeretet szuverén."
irmus, 2018. február 14. szerda, 16:30
Dani 30.
Ma 30. éve történt életem második legcsodálatosabb eseménye - megszületett Dani fiam
1988.február 13. szombat. A második legcsodásabb nap a mai napig az életemben. Hogy miért? Mert Édesanya lettem és a világ legszerencsésebb, legokosabb, legjobb, legszebb Gyermekét, Tóth Dánielt kaptam ajándékba. Legyen minden perced, napod, éveid boldogsággal teli!!! Szeretlek nagyon Fiam!!!30. születésnapra köszöntő
Azt modják a 30 év a legszebb kor,
bár az idő múlása is felgyorsul ilyenkor.
Boldogságban, egészségben légy gazdag,
mindent megkapj amit az élet megadhat.
Tőlünk ezt a kis köszöntőt kapod,
kívánunk Boldog 30. Születésnapot!


30 éves lettél

Mai nap reggelén
mikor felébredtem,
egy ünnepi dallam
zsongott a fejemben.

Különleges nap
yaskane, 2018. február 13. kedd, 10:51
Márai Sándor - Idézetek
igaziSzeretetet lehet adni és lehet kapni. Csak egyet nem lehet: szeretet zsarolni. S ezt legtöbbször nem tudják azok a szegények és szerencsétlenek, akik szeretetre éhesek. Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tűri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni; de a szeretet
menusgabor, 2017. december 08. péntek, 20:00
Válassz egy Rúna követ, ami választ ad aktuális kérdésedre!
végig védelemben és biztonságban leszel.

6. Kaunaz

Ez a rúna az inspirációt, alkotást, bölcsességet szimbolizálja. Minden a rendelkezésedre áll, hogy megoldd a jelenlegi helyzeted. Egyszerűen csak hinned kell a saját erődben! Enged el a félelmeidet. Azt is jelentheti, hogy el kell engedned a múltat, hogy tisztán tudd látni a jelened.

7. Gebo

Ez a rúna ajándékot, váratlan szerencsét jelöl. Pozitív előjel, bármi is foglalkoztat most téged. Ez az egyik legszerencsésebb szimbólum. A világegyetem gondoskodik rólad és nagy szerencse ér!

8. Wunju

Ez a rúna örömet és a célok sikeres elérését jelöli. Sokat tettél célodért, most itt az idő, hogy hátradőlj, és learasd a babérokat. Célba érsz, eléred, amire vágysz. Sikeres befejezést jelöl, bármi előtt is állsz.

9. Hagalaz

Ez a rúna a vihart és a változásokat szimbolizálja. Néha nagy viharok kellenek ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Itt az idő, hogy újra szeresd önmagad és
yaskane, 2017. március 08. szerda, 19:09
Ismét az APBT-ről, és ami mögötte áll, az igazság!
tulajdonosa mindenféle szakmai és morális alkalmasság híján ember elleni támadásra hergeli, magyarán vadítja az állatot. Ebben az esetben ugyanis a kutyavalóban veszélyessé válhat, mivel ingerküszöbének átlépése néha pusztán az emberek látványa által, illetve bizonyos mindennapi szituációk alkalmával is bekövetkezhet, és a kutya támad. Esetleg egy váratlan - és a számára ismeretlen - zajhatás következtében fordul a legközelebb álló személy, akár a saját gazdája ellen, ami véleményem szerint még a legszerencsésebb változat. Ezeket a kutyákat valószínűleg sohasem tanították engedelmességre, például a támadás parancsra történő befejezésére, így máris kész a tragédia. Amit ugyanis elkezdtek, azt be is fejezik.Sohasem szabad csupán ezeknek a - hála Istennek! - csak szórványos, a gazdák felelősségét mindenképpen felvető támadások, vagy éppen a valóban gyomorforgató viadalok alapján ítélkeznünk. Ezek csak az élet minden területén fellelhető hordalékai a dolgok valódi természetének: ne hagyjuk, hogy elhomályosítsák
charlotteani, 2017. január 25. szerda, 01:49
KARÁCSONY és a TÉLI NAPFORDULÓ
országban Szent Miklós ünnepe is keveredett hozzá. A fa alá nyilván csak akkor kerültek az ajándékok, amikor már díszített karácsonyfát is állítottak, tehát nálunk nagyjából a 19. század közepétől.
Az egyik legfontosabb keresztény ünnep és a pogány szertartások tehát összemosódnak a karácsonyban, erre bizonyíték a sok népszokás és mitológiai gyökerű rítus, ami gyakorlatilag minden keresztény népcsoportnál belekeveredik az év végi ájtatosságba. Hogy így alakult, az talán nem a történelem legszerencsésebb mozzanata, de nem is tragédia - közös nevezőként fogadjuk el, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, az meg már mindegy, hogy Jézus születése vagy a téli napforduló ürügyén szeretjük egymást.

Jézus születése
A keresztények a téli napfordulókor ünneplik a Karácsony-t, Jézus születését. E misztérium szimbolikus jelentése erősen összekapcsolódik a bak jel témáival. A Kisded szinte embertelen körülmények között jön világra, az év legsötétebb időszakában, a népszámlálás miatti kényszerű
lenke1964, 2016. december 25. vasárnap, 17:37
A barátságod hozott színt az életembe...
"A barátságod hozott színt az életembe, még a legsötétebb időszakokban is,
és én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy kaptam ezt az ajándékot.
Bízom benne, hogy nem tekintettem ezt természetesnek, de talán igen, mert néha nem látjuk,
hogy a legjobb dolog, ami valaha is történhet velünk, ott ül az orrunk előtt. De jól van ez így,
tényleg, mert rájöttem, hogy nem számít, hol vagy, mit csinálsz, kivel vagy, én mindig őszintén,
igazán, teljes szívemből szeretni foglak."

(Ahol a szivárvány véget ér c. film)
skorpiolilike, 2016. november 23. szerda, 19:00
Kohut Katalin: Ön(ars)kép
Katalin: Ön(ars)kép

Lebegek.
Halál és élet közt.
A halál elfut tőlem,
bár nincs frigyünk,
az élet fogva tart...
iszonyat.
Tükörben emlékek
tehetséges, zenész, dalos Én,
aki naponta többször énekelte
- mikrofonnal kezében -
"ki a legszebb a világon... a Katika.
Gyönyörűségeim a szépség,
tisztaság, harmónia;
állandó szolgálat....
látni, vigasztalni a szomorút
volt határtalan feladatom.
A legszerencsésebb csillagzat alatt
a legszerencsétlenebb, csapásokkal,
labirintusokkal, feszületekkel teli
vegetáció, nyomor lett osztályrészem.
Ékességeimtől megfosztva,
fenékig ürítve a lelki terhek méregpoharát...

a tükör ellenségem lett.
Benne van a sötét világ minden ártója.
Azt írták egyszer rólam,
hogy a tömegben egyedül élek,
fehér angyalszárnyakkal.
Szemeztem hóhérjaimmal begyűjtés
és begyújtás között.
Kiválasztottak szerepét
kohlinka, 2016. október 09. vasárnap, 18:00
A szeretetről
Szeretetet lehet adni és lehet kapni. Csak egyet nem lehet: szeretetet zsarolni. S ezt legtöbbször nem tudják azok a szegények és szerencsétlenek, akik szeretetre éhesek.
Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tűri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitől ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret. Csak egyre nem ad módot: hogy könyörgéssel, váddal, támadással vagy esdekléssel mástól szeretetet zsaroljunk. Még gyöngédséget és szenvedélyt is lehet zsarolni; de a szeretet szuverén.
lenke1964, 2016. szeptember 29. csütörtök, 10:12
1/25
Képek, videók
MEGVÁLTÁS.jpg
katolikusokoldala
2017. szeptember 23. szombat, 17:04
Ildykomtol1megvaltaske p20
charlotteani
2017. szeptember 01. péntek, 22:46
Megváltás Jézus Krisztus
sacimama
2016. március 26. szombat, 09:32
A Megváltás könnye.jpg
gigi55
2011. május 01. vasárnap, 12:57
megváltások
kekzokni
2009. június 03. szerda, 11:26
megvaltas.jpg
genius59
2009. április 10. péntek, 23:20
Megváltás
dandej
2008. március 28. péntek, 12:00
lovak boldogsága.jpg
agica2004
2015. május 24. vasárnap, 18:21
Sérült ember boldogsága
sacimama
2015. május 18. hétfő, 00:21
kiscsikó boldogsága.jpg
agica2004
2014. június 19. csütörtök, 15:21
Életünk boldogsága.jpg
pacsakute
2013. szeptember 22. vasárnap, 02:12
boldogságaz.jpg
szuszimama
2013. május 31. péntek, 15:27
1.Életünk boldogsága.jpg
anci-ani
2013. január 04. péntek, 23:33
Életünk boldogsága ...
dnemethk
2011. november 08. kedd, 00:21
életünk boldogsága.jpg
bbbarbara
2011. augusztus 26. péntek, 22:38
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.