Belépés
2018. november 20. kedd | 47. hét | 324. nap | 18:50 | Jolán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mark Twain gondolatai
dolgokat, mindened meglehet.

6. Az emberek nem szeretik a változást
“Minden embert bolondnak néznek, ha új ötlettel áll elő. Egészen addig, míg az az ötlet sikeressé nem teszi az illetőt."

Az emberek többsége nem szereti a változást, mert félnek attól, hogy ismét meg kell tanulniuk valami újat. De te ezzel ne foglalkozz: ha van egy új ötleted, akkor dolgozd ki, és válj sikeres emberré.

7. Fókuszálj a lényegre
“Tartsd a gondolataidat távol a problémáktól"

Az életben számtalan nehézséggel kell megküzdeni, de ha épp nincs semmilyen problémád, persze ez is mentalitás kérdése, akkor ne keress a gondolataid között gondokat, amelyekkel fölöslegesen terhelheted az életedet.

8. Ne csak a saját jóléteddel foglalkozz
“A legjobb módja annak, hogy jól érezd magad, ha valakit, akit szeretsz, boldoggá teszel."

Segíts egy barátodnak, akinek segítségre van szüksége. Szólj pár kedves szót a szomszédodhoz. Ezzel
lovaszmarika, 2018. október 31. szerda, 12:33
H.Kohut Katalin: Idegen
adódó problémákat.
A nő állandó segítő érdeklődése a férfi munkája iránt úgy történik, hogy a férfi észre sem veszi, hogy egy asszony lelke adja a munkaerejét, könnyedségét.

A szerelem a férfinál lassabban alakul ki, de ha megszeret igazán egy nőt, támaszává válik. Ez vonatkozik a becsületre, erkölcsiségre, teste-lelke védelmére is. Ez kölcsönös, a nő aggódása és féltése meghatja a férfit, ezért hálából állandóan körbeveszi udvarlásával, figyelmességgel.

A férfi menekül a problémáktól, különösen a betegségektől, mert ideálja mindig a tökéletes nő és gyerek, nem tud kiegyezni a természet tökéletlenségével, még akkor sem, ha ennek a sérült helyzetnek maga az okozója. Kevés férfiben alakul ki az önfeláldozás képessége egy életen keresztül, mint általában az asszonyokban.

A férfi naponta felfedezi a szerelmes nőt, mint egy ismeretlen bolygót, akinek titkai addig elzártan voltak, a két ismeretlen nem örök körforgásban egyesülve állandó érdekességet nyújt egymásnak. Az okos nő
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 09:06
Lúgosító diéta: a hosszú és az egészséges élet titka?
antioxidáns, rost és létfontosságú vitaminok találhatóak. Ezen kívül pedig a tipikus nyugati diéta nagy mennyiségben tartalmaz finomított szénhidrátokat, zsírokat, egyszerű cukrokat és kloridot.

Mindezek az emberi táplálkozásban történt változások úgynevezett megnövekedett "metabolikus acidózist" eredményeztek. Máshogy megfogalmazva, sok ember szervezetének pH értéke sajnos már eltér az optimálistól. Ezen felül sokan kevés valódi tápanyagot juttatnak a szervezetükbe és ezért szenvednek olyan problémáktól, mint a kálium- és a magnézium-hiány.

Ez nem csak felgyorsítja az öregedési folyamatot, de elősegíti a szervi funkciók fokozatos elvesztését, leépíti a szöveteket és a csontszövetet is. A nagyfokú savasodás ugyanis rákényszeríti a szervezetünket, hogy az ásványi anyagokat a csontokból, sejtekből, szervekből és szövetekből nyerje ki.

Young pHorever - Doc Brocs Power Plants, 220 g HU
Young pHorever - Doc Brocs Power Plants, 220 g HU
YOUNG PHOREVER

A
tinka1951, 2018. június 23. szombat, 15:58
Stresz-űző, relaxációs zene
Ez a dal ígéri, hogy 5 perc alatt felold a stressz és feszültség alól. Csupán relaxálnod kell és meghallgatni az alábbi videót.

Ez a dal percek alatt meggyógyítja a feszültséget, beindítja az öngyógyító folyamatokat!

A Body Mind Zone YouTube csatorna a stresszűző, relaxációs zenék “otthona", itt aztán rengeteg dalt megtalálsz. Találsz itt dalokat: relaxálásra, tanulásra, alvásra, gyógyulásra, de Zen és Reiki dalokat is meghallgathatsz.

Az alábbi dal ideális lehet, hogy megszabadulj a stressztől és a feszültségtől, hogy egyensúlyt teremts az életedben. A dalok úgy vannak összeállítva, hogy ha átengeded magad elfeledkezhetsz a legnagyobb problémáktól is, életedbe hozhatod a békét.

A relaxációs és meditációs zene ideális lehet, hogy elérj egy mély tudatállapotra, ahol beindul az öngyógyítás folyamata is, amely nemcsak a testre hat, hanem az elmére és a lélekre is.

A videó, hallgasd
lovaszmarika, 2018. június 13. szerda, 18:08
Opten: februárban négyéves csúcson az építőipari cégalapítások
kényszertörlések eredménye, ami egyrészt jelzi, hogy zajlik a hatósági nagytakarítás, másrészt pedig azt, hogy a hitelezők már kevéssé próbálkoznak partnereik felszámoltatásán keresztül behajtani követeléseiket.

Rendkívül magas a fluktuáció, de ezzel együtt az ágazat tisztulni látszik, a lánctartozások csökkenőben vannak és a követelések meghajtására is jobbak az esélyek, mint a korábbi években - mondta Pertics Richárd, az Opten céginformációs igazgatója a közleményben. A szektor továbbra sem mentes a problémáktól, februárban 778 építőipari cég ellen indult végrehajtás, tehát a fizetési nehézségek az ágazat jelentős részét érintik. A likviditási problémák mellett azonban a legnagyobb probléma a szakemberhiány. A szakemberhiány megoldásán túl az ágazatnak majd meg kell küzdenie az elaprózódottsági problémákkal is, ha a korábbiaknál sikeresebben szeretné majd venni a gazdaság hullámzásait - véli a szakértő.

Az Opten adatai szerint közel 50 ezer építőipari cég és 35 ezer egyéni vállalkozás működik,
velemenyezd, 2018. március 13. kedd, 09:21
az ,,Élet,,
Maszong József:

az ,,Élet,,

Legnagyobb rendező az élet,
Szépségével, bánatával,
Mert ezek párban járnak,
Mintha egyedül nem tudnának.

Ha tombol lelked vad viharokban,
Problémáktól roskadozva,
Nem csitulva egyre jobban,
Mást teszel ezért felelőssé,
Nem magad, Mondd miért?

Mert minden ember kicsit gyarló,
Az életét elpazarló,
Nem veszi észre, hogy lába előtt a szép,
S csak le kell hajolnia ezért.

Hosszú út áll mögöttem,
S mennyi van még előttem?
Nem tudom, s nem is akarom,
Okát nem kutatom,
Mert mit rám szabott a sors,
Vagy nevezzem ahogy akarom,
Végig kell nekem csinálnom..
aranyoslila, 2018. január 07. vasárnap, 20:05
H.Kohut Katalin: Idegen
adódó problémákat.
A nő állandó segítő érdeklődése a férfi munkája iránt úgy történik, hogy a férfi észre sem veszi, hogy egy asszony lelke adja a munkaerejét, könnyedségét.

A szerelem a férfinál lassabban alakul ki, de ha megszeret igazán egy nőt, támaszává válik. Ez vonatkozik a becsületre, erkölcsiségre, teste-lelke védelmére is. Ez kölcsönös, a nő aggódása és féltése meghatja a férfit, ezért hálából állandóan körbeveszi udvarlásával, figyelmességgel.

A férfi menekül a problémáktól, különösen a betegségektől, mert ideálja mindig a tökéletes nő és gyerek, nem tud kiegyezni a természet tökéletlenségével, még akkor sem, ha ennek a sérült helyzetnek maga az okozója. Kevés férfiben alakul ki az önfeláldozás képessége egy életen keresztül, mint általában az asszonyokban.

A férfi naponta felfedezi a szerelmes nőt, mint egy ismeretlen bolygót, akinek titkai addig elzártan voltak, a két ismeretlen nem örök körforgásban egyesülve állandó érdekességet nyújt egymásnak. Az okos
katalinkohut, 2017. április 18. kedd, 12:23
Harry herceg: "húsz évig elfojtottam magamban a gyászt"
mondta a herceg.

Hozzátette: ebből eredő belső agressziója néha odáig fajult, hogy legszívesebben orrba vert volna valakit.

Ennek az agressziónak a levezetésében sokat segített, hogy elkezdett bokszolni, de végül bátyja, Vilmos herceg tanácsára szakértői segítséget kért lelki problémáira.

Ennek részleteit az interjúban nem fedte fel, de elmondta: amint elkezdte kibeszélni magából a gyászt és ehhez kapcsolódó érzelmi viharait, rájött, hogy egyáltalán nincs egyedül a hasonló lelki problémáktól szenvedők "meglehetősen nagy klubjában".

Mielőtt azonban idáig eljutott volna, a homokba dugta a fejét, és arra kényszerítette magát, hogy egyáltalán ne is gondoljon néhai édesanyjára.

Harry tíz évet töltött a brit hadseregben, és már akkor is utalást tett komoly lelki és magánéleti problémáira, amikor két éve leszerelt. "Elborzadva gondolok arra, hogy hol lennék most a hadsereg nélkül (...) Bámulatra méltó, hogy mi mindent köszönhetek a katonaságnak" - fogalmazott 2015 tavaszán a fiatalabb
velemenyezd, 2017. április 17. hétfő, 11:51
Fénygyógyszer: Védelem és gyógymód
Fénygyógyszer: Védelem és gyógymód


Szeretnénk átnyújtani egy módszert, amit sugárszennyezéstől és más egészségi problémáktól való védekezésre, valamint ezek gyógyítására használhattok. Fénygyógyszernek nevezzük.
Ez nyilvánvalóan a Japánban kialakuló (Megjegyzés: 2011-ben) eseményekkel van kapcsolatban, bár a jövőbeli Föld kialakulása során hasonló kihívást jelentő helyzetekkel kerülhettek szembe a közeljövőben a bolygó egyéb pontjain is.
Ez a módszer segít védekezni és meggyógyítani benneteket nem csak akkor, amikor radioaktivitásnak vagytok kitéve, hanem amikor idegmérgeknek, vagy esetleg baktériumok és vírusok mutálódó formáinak. Mi úgy látjuk, hogy a közeli idővonalatokon ilyen esetek gyakoribbá válására lehet számítani.
A módszer a BA-val, a Mennyei Lelketekkel való
etusmama, 2017. március 05. vasárnap, 02:05
A kínai szervóra
időszakában van, hozzá lehet rendelni egy másik olyan szervet, amely éppen minimális aktivitással rendelkezik. Ebből az következik, hogy bármilyen módon befolyásolunk egy szervet, pontosan ellenkező hatást érünk el az adott szerv párjánál.

A bioritmusok erejét egy-egy betegség lefolyása alatt lehet a legjobban megfigyelni. Minden megbetegedés esetében egy nap leforgása alatt a tünetek ingadozó jellegűek. Amennyiben belepillantunk az orvosi statisztikákba, megállapíthatjuk, hogy bizonyos problémáktól szenvedő páciensek orvos látogatásának időpontja szinte pontosan lemásolja a szervórát. Például az epegörcsök rendszerint éjszaka jelentkeznek, míg a szívinfarktusok dél körül. Ha már a szívvel kapcsolatos problémákról beszélünk, akkor meg kell itt említenünk, hogy a szívvel kapcsolatos legtöbb probléma minden évszakban 11 és 13 óra között jelentkezik, és különösen érvényes ez nyáron.

Hogyan ketyeg a szervórád? Figyelemre méltó információ...

A hagyományos kínai orvoslásnak
menusgabor, 2015. november 03. kedd, 21:00
Életünk
szemben?"

SZ.ÉHathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

Hathorok: Fénygyógyszer

Védelem és gyógymód sugárszennyezés, idegméreg, bakteriális- és vírusfertőzés esetére

2011. március 16.

Az új-zélandi és az azt követő Japánban történt földrengések nyilvánvalóvá teszik, hogy a Káoszcsomópont még összetettebb szakaszába léptetek.

Szeretnénk átnyújtani egy módszert, amit sugárszennyezéstől és más egészségi problémáktól való védekezésre, valamint ezek gyógyítására használhattok. Fénygyógyszernek nevezzük.

Ez nyilvánvalóan a Japánban kialakuló eseményekkel van kapcsolatban, bár a jövőbeli Föld kialakulása során hasonló kihívást jelentő helyzetekkel kerülhettek szembe a közeljövőben a bolygó egyéb pontjain is.

Ez a módszer segít védekezni és meggyógyítani benneteket
lilagondolatok, 2015. október 14. szerda, 15:47
Légy rugalmas !
irányába, szembe kellett nézniük a legnagyobb kihívással: meghátrálnak, vagy mászni kezdenek!

Visszatekintve felismerték, hogy a Sziklás-hegység meghódítása adta meg nekik azt az önbizalmat, amire útjuk további részében szükségük volt. Scott Peck a The Road Less Travelled [A járatlan út] című könyv szerzője írta:

,,A problémákkal való találkozás és azok megoldása eredményezi értelmi és lelki növekedésünket. A bölcs emberek megtanulják, hogy ne riadjanak meg a fájdalmaktól és problémáktól, hanem fogadják őket üdvözlettel."

Szociológusok, akik a rugalmasságot - a talpra állás képességét - tanulmányozzák, azt mondják, hogy az emberek kétféle módon kezelik a megrázkódtatásokat. Vagy félelmükben feladják, vagy növekednek azáltal, hogy kifejlesztik magukban a problémakezelési képességet. Mi különbözteti meg a két csoportot?

A rugalmas emberek nem áldozatként viselkednek, hanem:

1) felvállalják a felelősséget életükért;
2) nem mondanak le
dandej, 2015. május 31. vasárnap, 07:02
1/4
Képek, videók
Mark Twain idézet.jpg
szalai0913
2016. december 28. szerda, 01:42
idézet mark twain.JPG
menusgabor
2015. január 19. hétfő, 22:09
redwoods of Mark Twain.jp
megyerimihaly
2015. január 18. vasárnap, 21:31
Redwoods Mark Twain.JPG
megyerimihaly
2015. január 18. vasárnap, 21:27
Mark Twain(1).jpg
zsu74
2014. augusztus 02. szombat, 16:18
Mark Twain(2).jpg
zsu74
2014. augusztus 02. szombat, 16:17
Mark Twain.jpg
maria_kadar_148
2013. november 14. csütörtök, 14:37
Young Mark Twain (bronz).
farkas1945
2013. november 06. szerda, 10:49
Mark Twain Egy hazugság m
mester126mari
2013. november 05. kedd, 17:49
Mark Twain idézet.gif
pacsakute
2013. január 27. vasárnap, 08:20
Mark Twain háza
mecsery
2013. január 12. szombat, 23:02
Az emberek többsége......
bongyi53
2009. március 13. péntek, 12:27
az emberek többsége.jpg
napfeny62
2008. április 12. szombat, 22:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.