Belépés
2020. május 27. szerda | 22. hét | 148. nap | 14:39 | Hella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Peking 2022 - Olimpiai bronzérmes öttusázó a brit csapat első női vezetője
Az ötkarikás sportokra szakosodott insidethegames.com oldal szerint ő az első női "chef de missionja" a brit küldöttségnek, és feladata a 2022. február 4-én kezdődő játékokon való részvétel felügyelete mellett a tervezésre és az előkészületekre is kiterjed.

A 42 éves Harland, aki a 2004-es athéni olimpián Vörös Zsuzsanna és a lett Jelena Rublevska mögött lett harmadik, kiváltságnak nevezte a felkérést.

"Szenvedélyesen szeretem az olimpiai mozgalmat és mindazt, ami ehhez kapcsolódik. Így azután, hogy sportolóként képviselhettem a hazámat, amihez volt szerencsém elégszer, ez a következő legjobb dolog" - utalt új, sportvezetői feladatára.

Harland tíz éve a Brit Olimpiai Szövetségben (BOA) tevékenykedik menedzserként. A 2010-es első ifjúsági olimpia előtt ő volt a fiatalok elé állított egyik példakép, a 2016-os riói ötkarikás játékokon csapatvezető-helyettesként tevékenykedett, az idei, lausanne-i téli ifjúsági olimpián pedig már ő vezette a brit csapatot.
velemenyezd, 2020. május 24. vasárnap, 13:01
Evangélium
Ha az ember önmagába tekint, fel fogja fedezni, hogy a szíve csalárdabb mindennél és felfoghatatlanul gonosz. Ha a saját elméjét kezdi vizsgálni, arra jut, hogy gonosz gondolatok fészkelnek benne. Ha odafigyel a saját beszédére, akkor észreveszi, hogy álnokságot szól, a szája átkozódással és keserűséggel teli. Ha pillantását a kezeire vett, azt fogja látni, hogy azok számtalan gaztettől mocskosak. Ha elkeseredetten keresi, hogy a legjobb cselekedeteivel eltakarja szégyenét, azon kapja magát, hogy egy leprás szennyes ruháiba van felöltözve. Bár lúgban és szappannal mossa magát, bűneinek mocska nem tűnik el. Bármerre néz, úgy találja, hogy minden ellene szól, őt kárhoztatja, és nincs reménye.
A teljes kiszolgáltatottság és beletörődés pillanatában történik meg az, hogy a bűnös szemei megnyílnak, és újjászületve Krisztusra tekint, hogy Benne megtalálja a reménységét. Elfordul az önigazságtól, hisz és egyedül kegyelem által és hitből megigazul. Ettől a pillanattól viseli a keresztyének két jegyét: Krisztus
kalmanpiroska, 2020. május 22. péntek, 20:53
Szoboszlai menedzsere szerint a játékidő és a fejlődés a legfontosabb
éves norvég csatár, Erling Haaland a Red Bull Salzburgból a Borussia Dortmundba igazolt a téli szünetben, hogy ne ugorjon túl nagyot a karrierjében, hiszen a Real Madrid és a Juventus is csábította. Erre Esterházy úgy reagált: nem klubnevekben gondolkodnak, hanem abban, hogy hosszabb vagy rövidebb távra tervezzenek.

"Csak a lehetőségekre gondolunk, a megfelelő projektre. Szükségszerű, hogy sokat játsszon, és a lehető legnagyobb mértékben fejlődjön. Szerintem Dominiknak esélye van, hogy Európa egyik legjobb játékosává váljon" - szögezte le a menedzsere.

A közelmúltban a Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool FC érdeklődése mellett arról is olvasni lehetett, hogy az AC Milan, az AS Roma, a Lazio és az Atalanta is felfigyelt a magyar válogatott rendkívül tehetséges középpályására. Esterházy szerint az olasz bajnokság jó célpont lehet ügyfele számára, sőt ha megfelelő játékidőt kap, a Serie A az egyik legvalószínűbb választás, de a végső szót Szoboszlai mondja majd ki.

Hozzáfűzte, a székesfehérvári
velemenyezd, 2020. május 17. vasárnap, 18:41
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi .
Szép jó reggelt , és reményekkel teli gyönyörű napot kívánok mára is szeretettel .
Puszillak .
"Nem lehetek a legjobb barátod életed végéig , mert nincs olyan sok időm . De ígérem , hogy életem végéig a legjobb barátod leszek ..."

(Ismeretlen
eva6, 2020. május 14. csütörtök, 09:26
6 mód, hogy könnyedén kezelje a hátfájást
csökkenthetik a hátban kialakuló fájdalmat. A gyengéd nyújtás pihenteti a hátizmokat, megnyújtja a gerincet és enyhíti a törzsre és a csigolyákra nehezedő nyomást, amely gyakran a stressz következménye. Mindenképpen kérdezze meg az orvosát vagy egy gyógytornászt, hogy ez milyen gyakorlatokat javasol az Ön egészségügyi gondjaira. A vízben végezhető testgyakorlatok is rendkívül hasznosak lehetnek.

A fekvő pozíció csökkenti a gerincre nehezedő nyomást és ez csökkenti, illetve megszünteti a hátfájást. A legjobb pozitúra a magzati póz lehet. A két lába közé pedig helyezzen egy kispárnát, amely a lábakat támasztja meg kellőképpen. A kezelés része kell, hogy legyen az ágynyugalom, azonban, a hosszabb inaktív időszakot el kell felejteni, mivel ez gyengíti az izomzatot és még inkább fokozza a fájdalmat. Addig, míg a fájdalom megszűnik, addig is mozogjon, de ne emeljen nehezet, felejtse el a hirtelen és megerőltető mozdulatokat és edzéseket. Több kutatás is igazolta, hogy azoknál a hátfájással küszködő
pacsakute, 2020. május 10. vasárnap, 23:17
Magyar artistaművészek sikere az I. Online Cirkuszfesztiválon
nyíltak meg, hogy a cirkuszbarátok ne maradjanak cirkuszművészet nélkül. Az orosz cirkuszi dinasztiából származó zsonglőr, Dmitrij Csernov álmodta meg az április 6-tól május 2-ig tartó I. Online Cirkuszfesztivált, amelynek hivatalos partnere a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ volt - áll a közleményben.

Az I. Online Cirkuszfesztivál casting időszaka április 6-tól 17-ig tartott. Ez alatt húsz zsűritag ítélte meg az internetre feltöltött számos artista produkciót, április 18-án pedig kihirdették a 100 legjobb produkciót.

A zsűritagok online leadott értékelése alapján április 22-re harmincra szűkítették a produkciók körét, és április 25-én hozták nyilvánosságra az elődöntőbe került legjobb tíz produkciót. A döntő április 29-én volt, amelyben a négy legjobb mérettetett meg, és május 2-án hirdették ki az eredményeket.

A húsz főből álló nemzetközi zsűriben három magyar szakember is értékelte a produkciókat: Fekete Péter mellett Kristóf Krisztián gentleman zsonglőr, rendező, a Recirquel társulat
velemenyezd, 2020. május 08. péntek, 11:41
Koronavírus - Kurz: Ausztria érdeke, hogy megnyissák a határokat a járvány szempontjából "biztonságos" országok
Hasznos eszmecserét folytatott olyan országok kormányfőivel, amelyek Ausztriához hasonlóan gyorsan és sikeresen reagáltak a koronavírusra - jelentette ki Kurz. Hozzátette: közösen vitatják meg, hogyan lehet a lehető legjobban maguk mögött hagyni ezt a kihívásokkal teli időszakot.

Az "okos országok" mostani internetes találkozójára Dánia, Izrael, Görögország, Csehország, Új-Zéland, Ausztrália, Norvégia és Szingapúr kormányfőjét hívták meg. Az eszmecserén szó volt egyebek mellett az enyhítések során szerzett tapasztalatokról, a gazdaság újraindításáról és a turizmusról, ugyanakkor szó esett arról is, hogyan lehet fokozatosan feloldani a határellenőrzéseket azok között az országok között, ahol jók az eredmények, vagyis alacsony az új fertőzöttek száma.

Kurz hangsúlyozta: nincs értelme fenntartani a határellenőrzést azokon a pontokon, ahol az sokkal inkább akadályozza az embereket, mint amekkora védelmet jelent. Tájékoztatása szerint az elkövetkező hetekben Németországgal és Csehországgal
velemenyezd, 2020. május 07. csütörtök, 19:43
Gyuri bácsi tanácsaiból
bekenjük és beledörzsöljük az érbe.

AGYI EREK TISZTÍTÁSA: Cavinton helyett: 3 gr. kis téli zöld meték és 3 gr. orvosi veronika ezt leforrázzuk 2 dl vízzel 10 perc állás után megisszuk, naponta 2x 1-1 csésze.

ALLERGIA ÉS ASZTMA: Vagy martilaputea, vagy útifű tea, vagy fehér pemetefűtea, kígyószisztea,ezerjófűtea. 1 csapott evőkanál, 2dcl. forrásban levő vízzel leöntjük, 10 perc állás után meginni.

EGY ÉVIG KELL INNI, ÉS TELJESEN TÜNETMENTES LESZ AZ EMBER.

A legjobb köptető: ökörfarkkóróból készült tea: 1 csapott ek. tea, 2 dl. forróvízzel forrázni, 10 perc állás után inni. Egyébként lehet kapni a Gyuri bácsi féle Bronchitis teakeveréket, interneten is megrendelhető www.gyorgytea.hu-n

ARANYÉR

Az aranyeret tökéletesen lehet gyógyítani útifűvel, de csak a frissel. Itt nem jó a lándzsás útifű pedig az a jobbik, abban van több hatóanyag, hanem a nagy útifű kell !!! Letépjük,megmossuk,megcsipkedjük körömmel és az eres oldalával befelé egy kis
pacsakute, 2020. április 30. csütörtök, 23:55
8. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
Ezzel akkor szembesültem, amikor egy alkalommal átszaladtam telefonálni a családorvosnak, mert anya annyira jajveszékelt, hogy azt már nem lehetett elviselni. Kértem, hogy nézze őt meg. Gyerekeimet viszontlátva szerettem volna megölelni, de ők elhárították, nehogy valami betegséget elkapjanak... Egyfelől örültem is, hogy milyen jól elvannak nélkülem. Másfelől azonban fájt, hogy alig 2 hét alatt mindaz, amit én családi munkamegosztás terén megvalósítottam, teljesen szétesni láttam. Azonban, az fájt a legjobban, hogy SEMMILYEN EMPÁTIÁT NEM MUTATTAK irányomba sem. Mindez előre vetítette, hogy majd MIRE SZÁMÍTHATOK, ha majd az APJUK MELLETT kell megélnem az idős-koromat és azt, ha majd olyan MAGATEHETETLEN BETEG LENNÉK, mint AMILYEN ANYA VOLT AKKOR!
Egy alkalommal, amint vágtam a fát a sufniban, felnézve láttam, hogy ott áll F. és csak annyit mondott, hogy:
- ,,Szegény Bóna!" - és otthagyott!
Érted? Nem ám, hogy kivette volna a kezemből a fejszét... Ó, nem! Még mit nem!
furaila, 2020. április 20. hétfő, 01:47
A sötétségből a világosságba
bizonyítani másoknak, hogy az Isten él, szeret és közel van, s mindenkit meg akar menteni a legnagyobb bajból: a hitetlenség sötétségéből és a reménytelenség keserűségéből.
A keresztények tudják, megtapasztalják a krízisben is, hogy a nagypéntek és a nagyszombat is reménnyel teli. Az Isten velünk van a keresztúton is, a halálban is. Akik vele tartanak a keresztúton, azok meg fogják tapasztalni az Ő feltámadását, sőt már előleget, biztatást kapnak saját feltámadásukból is. Az emmauszi tanítványok esete a legjobb példa erre. Az ő nagy csalódásukra, hogy az ő messiáskirályuk meghalt, Jézus nem a feltámadás tényét mutatta meg nekik, nem mutatkozott be rögtön, hanem a szenvedéséről szóló próféciákat sorolta fel nekik. A végén pedig rájuk pirított: ,,Hát nem ezeket kellett elszenvednie a Krisztusnak, hogy bemehessen dicsőségébe?!" (Lk 24,26) Nem jegyezték meg, elfelejtették, amit Jézus többször elmondott nekik: hogy előbb szenvednie kell, mert magára veszi a világ bűneit, hogy kifizesse a
maroka, 2020. április 16. csütörtök, 16:48
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi .
Jó reggelt és egészséggel teli szép napot kívánok sok szeretettel mára is Néked
Puszillak .
Az egyik legjobb érzés , mikor valakit megölelsz , és az mégszorosabban ölel vissza .
eva6, 2020. április 15. szerda, 08:58
Lila káposzta magas vérnyomás ellen
tulajdonságú. Ha rendszeresen fogyasztjuk, jót teszünk a szív egészségével, segít csökkenteni a koleszterinszintet, illetve az emésztő- és a bélrendszer hatékony gyógyítója.

A lila káposzta és annak leve hatásos lehet magas vérnyomás ellen, és mivel tele van értékes fitonutriensekkel, így a rákos megbetegedések ellen is bevethető. Persze csak abban az esetben, ha rendszeresen fogyasztjuk.

Mindegy, hogy milyen színe van a káposztának, nagyon jó a bőr számára. A káposzta az egyik legjobb étel a tiszta és élettel teli arcbőr számára. A káposzta ásványi anyagokban gazdag, hiszen van benne kalcium, kálium, de megtalálható benne a kolin, a jód, a foszfor, a nátrium és a kén is. Vitaminok közül pedig nagyon jó forrása az A-, B- és a C-vitaminnak.

A káposzta lúgosító hatással rendelkezik. Segít szabályozni a pH-értéket a szervezetünkben. A nyers káposzta levele enyhíti a gyomor- és bélrendszeri panaszokat. Friss kutatások szerint a nyers káposzta és a annak leve néhány hét alatt
pacsakute, 2020. április 08. szerda, 21:08
1/408
Képek, videók
Zsuzsanna Kad..
csalogany13
2018. augusztus 24. péntek, 22:08
Zsuzsanna
terezia1951
2018. február 26. hétfő, 09:19
zsuzsanna névy.png
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:56
zsuzsanna névvsg.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:55
zsuzsanna névvgh.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:55
zsuzsanna névv.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:55
zsuzsanna névn.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:55
zsuzsanna névmm.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:54
zsuzsanna névgh.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:54
zsuzsanna névfg.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:54
zsuzsanna név.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:53
zsuzsanna nécv.jpg
zsokica45
2018. február 24. szombat, 17:53
Szíjjártó Jelena C. Tarso
agica2004
2015. október 02. péntek, 21:22
Jelena-Ohh_my-Bignatur als
sandooku
2014. október 28. kedd, 09:52
jelena_png_by_eveswagg lml
gizellalapu
2013. június 23. vasárnap, 08:58
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.