Belépés
2019. szeptember 16. hétfő | 38. hét | 259. nap | 22:37 | Edit
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A szeretete a gazoknak megvehető
sem tudtam meginni szívdobogás nélkül, állandó napi szelepkiégéséseivel a lányom férje, Szelep szerepében a kávéfőzőknek az elmebetegek betegségein haladva végig, koldultam a lányomtól cigire, amiért dühös volt, kiabált rám állandóan és lenézett engem. Megromlott a kapcsolatunk, különösen azután, hogy a II-es elmeosztályra szállítottak 1997-es kezdetével a leinjekciózásomnak Ízisz főszerepében a NagyPán Pszichografológiának, férjével
együtt, saját népének kíséretével Kiss Kálmán budhista kommunista Medveczky Ilona és az összes halak főszereplőjük sorsát végrehajtva Halakként áldozva ismétlésben Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak kezdetével, amivel kezdtek születésemkor visszament időben Molnárok Rózsájával, valamennyi Rózsájukkal. Telepakolták az elfekvőben, ahová befektettek egy injekciójuk után kiiktatva engem az élők közül minden részemet a tik sem vagytok magyarok Mónika show Oláh ibolya népével gennyes csapásokkal, sátánisták kígyóival. Marofka Eszter, mint cigányok pszichiátere ezt
kohlinka, 2018. december 18. kedd, 13:18
Nem történik semmi, tovább ünnepel Magyarország
pénzeket felvevő legyeket a fasiszta pók meggyalázta a barakkokban, akár a perverz vallások papjait a börtönökben a Hunnia börtön buzijai, felállt az egész sivatag, ismételve a Lucifer idejéből való történelmet ismétlésében az 1967-es Nyomorultak fényevésen minket tartó kezdetüknek, nevesített, magukat többdíjasnak tett személyekkel szentként ünneplik a vallásait a Pszichografológiának.

A Hunnia börtön bibliai Simon névvel kezdett állandóan megszületű mészárosai az orosz népet jelentik kommunista korokkal, mint a Hunnia börtön vatikáni nemi csapásait a focicsapatjaival együtt a Jehova kutyás állandó kezdetüknek. Minden nép hozzájuk tartozik a világon, névleg Magyarországon vannak berendezve a kozákok, tatárok, cseremiszek, valamennyi atamán népével a halálnépnek a Biblia végéből.

A vasnép állandó vasfüggönyösként zárja le az országokat, itt véglegesen rendezkedtek be miskolci névtár alapján, saját nemesi történelmet írva maguknak, kurvákkal és utcanépekkel, az összes perverzével és
kohlinka, 2018. november 02. péntek, 06:12
Bocsok kora csillagmedve születésével Benkők által
Kisebbik lányomat a kommunisták hozták megszületni a Benkőkkel, Bochkor neve alapján egykori Dörmögő Dömötör címlapján látható medvebocs korok végrehajtásához. Az egyik gyereklapjuk címlapján, kb. 1993-ban, melyben megjelent az egyik mesém volt egy margaréta szájú nő a magyarok Istene mellett. Ekkor ismét Törőcsik Marit emelték színház igazgatóvá, amelyik sorsát Sztálin népeként 83 éve hajtják végre anyámon kezdetben, nem engedve neki, hogy pénzt osszon be, mert Törőcsik Mari nem volt rá képes, támadva, amikor kilengett, akár a többi vasnépe a Bertalan utcájának Miskolcnak. Anyám 40 kilósan, hisztérikaként, mely Esztergályos Cecilia és a fonónői sorsa lett volna, tömény hisztiként nem tudott minket ellátni semmivel, ezt hajtották végre a barakkos legyek és a miskolci vasnépek emelésekor, mert ők így halatták éhen az emberiséget.

A medve bocskorokat nem ismerem, egykor az egyik meséje szerint élt Linné, akinek azt üzenték a mesében, melyből emelve volt bal vállam feketemágiájukkal való
kohlinka, 2018. szeptember 17. hétfő, 21:51
Hiába vártam megváltó segítségre
többé, mert egy játék folytatódott tovább, mint azelőtt, csak akkor csonkítással, gyalázással hajtották végre saját szerepüket, sorsukat, meg nyomorral, fényevéssel, embertelen körülmények között állandóan dolgoztatva éjjel-nappal álomvilágnak nevezett hatalmas hipnózisos erejével a földönkívülieknek együtt a feketemágusaival a lírai karámnak.

Kutyafuttatót nyitottak, kutyát hozott Mohamed Istene, mint nagyobbik lányom, akit hoztak megszületni, hogy vezessen engem az akkor még vastrágya kommunista korok főszerepeinek végrehajtása közben, majd rátértek a vallásaira a Hunnia börtön elmeosztályának, együtt a világ összes feszületére, Rózsa neveivel az elmeosztályoknak. Jelenleg maguk jelentik a jelen értemliséget, olyan könyveket adnak ki a Vénusz áldozók elmondva engem mindennek, hogy maguk jelentik az isteni szimfóniát, a gyermeket, amelyik megszületett gyönyörűségére mindenkinek.
Attila azért lett felvett névvel bemutatva, hogy az első volt, aki feketemágusokkal szembeszállva jött segíteni
kohlinka, 2018. június 01. péntek, 08:21
Illés-Pistitől való szerelmi elpörölés Rákóczi téri feketék
temetésükkel a földrészeknek az árja Kohut név ellen. A Rákóczi tér Amerikában felvéve a nevünket fertelmeskedett tudtukkal, annak ellenére nem reagálnak, hogy Bush évekkel ezelőtt azt mondta, hogy Amerika embert nem áldozott az ottani világkönyv szereplőkkel, sőt befogadja a világapokalipszis végrehajtóit Kanadájával,akár a cseremisz pusztító Svédországa tette a skizopren 1956-os könyvtulajdonoskkal születésem kezdetével a többi viágrészével a Rákóczi térnek. A cseremisz pusztítót Zalatnay Sarolta kommunista állandó világapokalipszist utolsó magyarként végrehajtó helyett fogadták fel ellenem. Nem az első utolsó magyar szereplőjük Cini.

Fenyők helyett állandó lengyel történelmet hajtottak végre születésem óta angyal szárnyával Benkő Lajosnak, Feketevonat Rákóczi téri nemi szervem gyalázóinak, minden részem feketemágiával való lebénítóival, a sírban is a szenteket, angyalokat gyalázóival Csepregi Évának folyamatosan.
Ez a jelenlegi még meglévő facebook profilom fotóján látható.

Az
kohlinka, 2018. május 12. szombat, 20:42
Kommunista és vallási szövetség, Világ egyesítés Borsodban
ruhájában.

Így készültek a lírai karámmal a falvak művészeivel együtt a nagy közös áldozásra.

Dr. Melion József egykori csillagrenddel érkezett földöntúli hatalommal, többmilió éves Mária vallásával állandó bibliai apokalipszis végrehajtója Újszövetségbe tett János levelezéseivel, Mária és Jézus elmélettel aranysas formájában a templom maradványainak - egyesült házasságban az ötágú emberszabású csillag fekete kereszten hét rózsás Dávid, szörnyeteg koporsójával, Dávid Mónikával, a kommunista vasnépek Dávidjával, amelyik helyett koporsóba fektettek engem 1972-ben eltemetve végleg Bródy Valahol egy lány dala és a házasságot jelképező videója szerint az Emlék M-nek dalnak, melyet púdereznek Illésék halálreformátusai. Meliont M-ként hozták Pestről ide, a házassága a vas Rákóczi tér kommunistájával a videójában a dalnak berendezésre került.
Ez végleges befejezése a világ apokalipszisnek, már ott le lehetett volna zárni, amikor utódot hoztak létre Dávid formájában Melion nevet a
kohlinka, 2018. április 19. csütörtök, 19:37
Narancsok cégei vasvér népként az egész Földön
kiúttalanság miatt behívott cigánysága emberré válása gyalázattal és áldozással közbeni ellátása végett, valamennyi kávés cégével a Földnek, valamennyi multijával, valamennyi kereskedelmi cég vezetőjével, valamennyi börtönnel, melyeket tisztítottak véráldozással a pszichiáteri Miskolcnak az egész világon, valamennyi postai alkalmazottja a narancsoknak, önkormányzatok, iskolák berendezve Rákóczi téri embereket és mindenkit lemészárló cigánytelepével a narancsoknak Bodorné Ágnes népeként, valamennyi kommunista narancs vaselmélet végrehajtójával Mészáros Ági kezdetével véráldozásának árja nép tagjainak megáldozásával, termékenységi törzseivel Új-Kígyósi miskolci pszichiáternek szigeteken, afrikai helyszíneken, braziliai helyszíneken, törzsekként berendeztek dzsungelekben, valamennyi távol-keleti nép véráldozóival, Izrael teljes egészének véráldozóival barakkos fényevők kezdetével a Pszichografológiának, valamennyi meggazdagultjával a világnak, Kukó cigányságával a miskolci Rákóczi térnek az összes cigányával
kohlinka, 2018. április 18. szerda, 09:33
Tudtátok hogy ma van a költészet napja ?
Nyílt titok, hogy a lírai karám tagjai, mint bibliai apokalipszis állandó lovasai feketemágusokként állandó áldozást hajtanak végre többezer éve történelmi korok és kommunista, vallási korok végrehajtásával az egész világon, a teremtői hatalommal bíró tagok rendezik be a szereplőit a könyveknek az egész Földön elmebetegekkel és bábokkal. József Attila már a huszas években már arcában mosta a sajátját, így nemesednek, tökéletesednek. Weöresék iszonyatot hajtottak végre az antiszemita Radnótiékkal előkészítve az eddigi 130 éve tartó apokalipsziseikhez a távol-keleti pusztítókat, nagy közös áldozására egész Kelet és a cigányság emberré nemesítése céljából. Egyedül Illyés Gyula írta le, hogy ő nem akart írással foglalkozni, kiválasztották, állandóan írnia kellett elektromos felülről jövő nógatójával. Ezek állandó világapokalipszist hajtanak végre minden egykori történelmével a világnak, amit könyörtelenül általában kislányok áldozásával végre is hajtanak a Hunnia börtönnel és vasnépével a Rákóczi térnek.
katalinkohut, 2018. április 16. hétfő, 22:55
A 130 éves házmesterek, hivatalsegédek, népművelők, könyvtár
130 éve tart a miskolci világ-apokalipszis a világ átcserélésével folytatásában az orosz és amerikai népeknek, olyan rokonságokat kutatva fel a lapokkal például, mint a cseremisz pusztítókat, tatárokat, üzbégeket, örményeket, finnugorokat, japánokat, minden kínai kommunista Rákóczi terüket, amit előzőleg hoztak létre az egész világ törzsével és szigeti népeinek kígyó istenek által teremtett nemi csapásaival, arabokkal, törökökkel, felsorolhatatlan népeivel a Miskolc városa világkönyvtárának szereplőivel, főszereplőivel az egész világon.

Az apokaliptikus történelmek mindig házmesterekkel, hivatalsegédekkel kezdődnek, fontos funkciókat töltöttek be büntetlenül, a tömeggel együtt, mely kísérte őket az emberek lakásaiban, kivégzésekkel, akasztásokkal, öngyilkosságokkal, együtt a Meni italdémon alkoholistáival, analfabétáival a sátán népének, minden reformátusával a debreceni bibliájuknak.

A népművelők mindig fontos szerepet töltöttek be, akár Hobo Földes kommunista, budhista és különféle
kohlinka, 2018. április 06. péntek, 00:31
A cserépkori ismétlésből Törökország Hagia Sophia
megront-e minket fekete mágiával. Így cipeltek minket orvostól orvosig, mert a fogorvosok az egész világon Bodor pusztítóval kezdtek fogakat kiszedni, ózdi feketemágusok, atlantiszi földrengésével Csépányi Adriennek Ózdról. Kartik Ilona nem rontott meg minket, ezért felszámolták ismétléskor a törökökkel az egész Szövetség utcát a hozzájuk tartozó rendelőintézettel együtt.
Következő éven engem vittek mell plasztikára Zalatnay Sarolta macskájuk sorsaként, kevés volt neki széttörése minden részemnek kommunista apokalipsziseként, mint vasnép politikája, utolsó magyaraként jött a miskolci Rákóczi térnek cseremisz pusztító fogadva fel ellenem.
A másik oka a gyerek forrázásnak a törökökkel és egriekkel, hogy Felházi sebész orvos, egykori újhelyi szülött volt a főorvos a megyei kórházban, kíváncsiak voltak arra, Felházy megismer-e minket, hogy én vagyok Vénusz, Betti Mohamed. A vénuszi melleim valóságosak voltak, ezért nem akart dr. Kartik Ilona elvállalni, már bánom, hogy nem engedtem lebeszélni magamat,
kohlinka, 2018. március 28. szerda, 16:54
Iszlám és Mohamed, skótok, Görögország, pusztítók
elmeosztálya elmebetege a Hunnia börtönnek, az ózdi halál űrhajó népével van együtt, 666 néven, Xénia lázként lettek filmben bemutatva a fenevaddal, amelyik megpecsételte a cigányokat Müller Péterékkel. Ilyet még senki nem hallott, hogy Katalint meggyalázzák saját Istene népének gyilkosainak tetteit végrehajtva állandóan ismételve a Hunnia börtön rémtetteit. Szulák helyett a II-es elme kivégzett Linda Király sorsával együtt 1997-ben, mutogatva a népe hófehér fogsorát.

Mohamedet fogságban hozta a kommunista vasnép hozzám megszületni 1976. március 7-én, mint egykori saját népem Istenét, majd csillagmedvét, saját egykori teremtményemet Atlantisz idejében,amikor Jeruzsálem fogságba ejtett. Csillagmedve nem ismeri az embereket, soha nem élt a Földön, magányos csillaga volt a medvéknek.

Mohamed barátságos, jóságos, nyílt, őszinte, minden tökéletes tulajdonsággal felruházott Istene volt a népének a sivatag előtti világban, mint növénytermesztők. Ezt a rendőrség Teve utcájával, tevékkel az
kohlinka, 2018. március 27. kedd, 15:46
Brazilia és olimpiák, szocialistái Miskolcnak, Visszhang
2004-ben, mielőtt a megyei kórház véglegesen kivégzett és megcsonkított, itt lakott a Braziliát jelentő Branyiczky cigis házaspár, melyek kísérete Nagy Feró Mészáros Kata kocsmás mókus rendi brazil kommunista maffiája volt. Itt dobáltak az ágyon eszméletlenül, amit a világ végig nézett, hogy az első embergyilkos démon, Liptai Klaudia bemutatta a tévében. Isaora tévét most is berendezték, elölről kezdték Istenes János 1956-os osztályának rima jeruzsálemet jelentő névtárát a ratkósoknak Pál utcai fiúkkal együtt, mint elsüllyedt világ részeibe költöztetteket születésem előtt.

Utána az elmeosztálya a megyei kórháznak tépte a hajamat, nem tudtam, mi van velem, kiabáltam, énekeltem Káli Sándor árnyékoskerti kommunikációs kiemelt tort ülő polgármesterének és MSZP-s sábjának, mikor önnkormányzati gyűlést rendeztek, nem tudom miért kínoztak engem miatta már ismétlésben is, amikor feltételezés szerint egykori egri támadóimmal, melyeket Túri Ferenc rendezett be, mint Heves megye előtti teremtett világ
kohlinka, 2018. március 23. péntek, 09:19
1/2
Képek, videók
nagypár.jpg
durcimarcika
2019. június 25. kedd, 14:52
nagypapa.jpg
sz719eszter
2018. szeptember 20. csütörtök, 13:16
Harry és a nagypapa.jpg
agica2004
2017. január 29. vasárnap, 10:36
a nagypapák
orban47
2016. november 29. kedd, 07:19
a boldog nagypapa
orban47
2016. október 06. csütörtök, 22:43
a figyelő nagypapa
orban47
2016. október 06. csütörtök, 22:06
a két nagypapa
orban47
2016. október 05. szerda, 19:46
Lilike, nagypapa, Éva
orban47
2016. augusztus 07. vasárnap, 15:56
0 Kenéz - leendő nagypapa
lovaszmarika
2015. szeptember 14. hétfő, 15:29
nagypapa és Máté
orban47
2015. augusztus 29. szombat, 20:10
nagypapa
lenke1964
2015. április 29. szerda, 13:00
Kiss Kálmán
azenujsagom
2014. március 24. hétfő, 07:06
Medveczky Ilona,táncmüvés
farkas1945
2010. november 05. péntek, 14:01
Címkék
egyik meséje, templom maradványainak, népe hófehér, lírai karám, Benkő Lajosnak, egész sivatag, egész Szövetség, Gina Lolobrigida, Káli Sándor, összes cigányával, József Attila, cseremisz pusztítókat, házasságot jelképező, Melion József, kommunisták hozták, összes halak,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.