Belépés
2020. július 15. szerda | 29. hét | 197. nap | 06:19 | Henrik, Roland
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Július
észre a praktikáit.

A hónap végén akadályokba ütközhetsz, valaki talán kritikát fogalmaz meg veled szemben, vagy az utadba áll, megpróbál keresztbe tenni neked. Lehet, hogy ezúttal okos megoldás lenne egy taktikai visszavonulás és újratervezés, de a céljaidat ne add fel. Ha elszánt vagy, eljutsz oda, ahová akarsz más úton is, kevesebb konfliktus vállalva. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Skorpió - havi horoszkóp

A hónap első időszakában úgy érezheted, hogy a kelleténél nagyobb rakomány nehezedik rád, amit bármennyire is felelősségteljesen állsz a dolgokhoz, csak nagyon nehezen tudnál tovább cipelni. Ha így van, itt az ideje az újratervezésnek és a felesleges terhek ledobásának. Ne feledd, hogy nem kell mindent egyedül elvégezned és az sem biztos, hogy érdemes ennyi mindent bevállalnod. Azt tartsd most szem előtt, hogy neked mi a legfontosabb és ezen az alapon szelektálj!

A hónap közepén hatékonyan és eredményesen telnek a napok, létrejön benned egy belső
klarika47, 2020. június 30. kedd, 07:52
Miből tudhatja, hogy túl sok fehérjét fogyaszt?
oka. Az összetett szénhidrátok forrásai: barna rizs, gyümölcs, teljes kiőrlésű gabonafélék.

A túl sok fehérje úgynevezett agyi ködöt is okozhat. Ilyenkor is elképzelhető, hogy az illető elsősorban a fehérje- és nem a szénhidrátfogyasztásra koncentrál, ami szűnni nem akaró fáradtságot okozhat. Az összetett szénhidrátokra viszont szükségünk van, mégpedig azért, mert energiát szolgáltatnak számunkra és segítenek a koncentráció fenntartásában.

Ha mindig éhes, az is jelezheti, hogy a kelleténél több fehérjét fogyasztott. Ha nem ügyel a szénhidrát- és a fehérjebevitel megfelelő arányára, úgy a vércukorszintje ingadozni fog, és a szerotoninszintje is alaposan le fog csökkenni. Szerotoninra viszont szükségünk van, hiszen ez szabályozza a hangulatunkat. A vércukorszint stabilizálására fogyasszon natúr joghurtot friss gyümölccsel, sajtot gyümölccsel, vagy kekszet humusszal.

A túl sok fehérjefogyasztás súlytöbbletet is okozhat. Fordítson nagyobb figyelmet a kiegyensúlyozott étkezésre,
pacsakute, 2020. május 22. péntek, 13:50
Mi okozhat túlzott izzadást?
lehetnek ilyen mellékhatásaik.

A pajzsmirigy rendellenes működése is okozhat túlzott mértékű izzadást. Ha a pajzsmirigy nem termel elegendő hormont, akkor beteg lesz, vagyis fokozott működésbe is kezdhet, de alul is működhet.

Néhány krónikus betegség - daganatos betegség, szívbetegség, tüdőbetegség - is okozhat túlzott mértékű verejtékezést.

A központi idegrendszer működési zavara miatt is erőteljesen izzadhatunk. Nagyon sokan emiatt a zavar miatt izzadnak a kelleténél jobban. Ilyenkor nemcsak a hónalj válik nyirkossá, hanem a kezek, a lábak és még az arc is izzadhat.

Ha betegség okozza a túlzott izzadást, akkor is enyhíthetjük a tünetet. Próbáljon kevesebb alkalommal csípős, fűszeres ételt fogyasztani.

Használjon mindig pamut és ne műszálas ruhákat. Ez utóbbi nem hagyja kellőképpen lélegezni a bőrt, és ez is okozhat izzadást.

Amennyiben idegesség okozza az izzadást, sajátítson el relaxációs technikákat, hogy lecsillapítsa az
pacsakute, 2020. március 21. szombat, 13:04
Idősebb korosztálynak....
Idősebb korosztálynak....

Sosem
cserélném el az én nagyszerű életemet, a szerető családomat, az én csodálatos barátaimat a kevésbé ősz hajért vagy egy feszes hasért. Ahogy korosodtam, egyre kedvesebb lettem a magam számára és kevésbé kritikus magammal szemben. A saját barátommá váltam. Nem tolom le magam, ha több süteményt eszem a kelleténél, vagy nem vetem be az ágyat, vagy megveszem azt a virágtartót az erkélyre, amire semmi szükség nincs, de jól néz ki.
Felhatalmazva
érzem magam, hogy élvezkedjek, hogy rendetlen legyek, hogy extravagáns legyek. Annyiszor megéltem, hogy legkedvesebb barátaim idő előtt elmennek; mielőtt még megérték volna azt a szabadságot, amit az öregség hoz magával.
Ki
törődik azzal, hogy hajnali 4-ig olvasok, vagy játszom a computeren? Táncolhatok a régi muzsikára, ha úgy tartja a kedvem és meg is teszem.
Sétálok
a vízparton egy olyan fürdőruhában, amiben kidomborodnak a testrészeim, és önfeledten vetem bele magam a hullámokba, ha jól esik,
koszegimarika, 2020. január 30. csütörtök, 07:42
Pajzsmirigy betegek diétája
halfélék, és sertéshús fogyasztásával juthat. Amennyiben ön vegán, fogyasszon lencsét és babféléket, de mindenképp kerülje a szója alapú ételeket.

- sokféle, vitaminban és ásványi anyagban gazdag gyógynövény létezik, amelyeket legjobb nyersen fogyasztania, hiszen főzés során vitamintartalmuk nagyban csökkenhet. Pajzsmirigy alulműködés esetében fogyasszon kurkumát.

- sok pajzsmirigy betegnek a mellékveséje is lassabban működik, illetve kortizol szintjük is alacsonyabb a kelleténél. Ez esetben fogyasszon fokhagymát, hagymaféléket, spárgát, zöld levelű zöldségeket, friss gyümölcsöket, spenótot, banánt, petrezselyemzöldet, vagy mandulát.
Mindezek mellett figyeljen oda a megfelelő mennyiségű nyugalmi állapotra is, amelyet jógázással vagy futással biztosíthat.

Egyéb tippek:
A legtöbb pajzsmirigy problémát autoimmun betegségek okozzák, amelyek során nagy mennyiségű immunsejt és limfocita termelődik, amik a pajzsmirigy sejtjeit megtámadják, roncsolják. A
pacsakute, 2019. szeptember 25. szerda, 20:55
Új nap - Százötvenkilencedik nap
Tegnap is tudatosan sokat gyalogoltam, pontosabban többet a kelleténél. Elntéztem pesti dolgaimat, sikerült néhány szót váltanom a vezérrel is, s aztán haza. Elfáradtam. A kevés mozgás megbosszulja magát. Még kevesebbet kíván. A kert bögyörészgetése nem mozgás.S napok óta nem ettem vacsorára mást, mint gyümölcsöt. A mai nap kicsit más volt, de erről később.
sandrapolke, 2019. július 10. szerda, 19:24
Zöldségtál
pulyka, halfélék, és sertéshús fogyasztásával juthat. Amennyiben ön vegán, fogyasszon lencsét és babféléket, de mindenképp kerülje a szója alapú ételeket.

- sokféle, vitaminban és ásványi anyagban gazdag gyógynövény létezik, amelyeket legjobb nyersen fogyasztania, hiszen főzés során vitamintartalmuk nagyban csökkenhet. Pajzsmirigy alulműködés esetében fogyasszon kurkumát.

- sok pajzsmirigy betegnek a mellékveséje is lassabban működik, illetve kortizol szintjük is alacsonyabb a kelleténél. Ez esetben fogyasszon fokhagymát, hagymaféléket, spárgát, zöld levelű zöldségeket, friss gyümölcsöket, spenótot, banánt, petrezselyemzöldet, vagy mandulát.
Mindezek mellett figyeljen oda a megfelelő mennyiségű nyugalmi állapotra is, amelyet jógázással vagy futással biztosíthat.

Egyéb tippek:
A legtöbb pajzsmirigy problémát autoimmun betegségek okozzák, amelyek során nagy mennyiségű immunsejt és limfocita termelődik, amik a pajzsmirigy sejtjeit megtámadják, roncsolják. A pajzsmirigy
klarika47, 2018. december 23. vasárnap, 06:59
Muskátli
gyönyörű muskátli titkáról faggattam. Úgy érzem, szörnyű kínokat okoztam neki és ahelyett, hogy megfejtettem volna a legszebb muskátlik féltve őrzött titkát, újabb és talán örökre megfejthetetlen titkok és rejtélyek sötét vermébe estem.
A lényeg az, hogy a muskátli is olyan, mint az ember, mint amilyenek mi vagyunk. Amíg fiatal a muskátli szép, pompázik, örvendünk neki, minden emberi tekintetet magához vonz, egy igazi ünnep. Elrepül az idő, mert az ifjúság, a muskátlik ifjúsága is örökké rövidebb a kelleténél, és azután a virág már csak arra jó, hogy hajtást szedjünk róla, majd kihúzzuk a földből, vödörbe rakjuk és kivigyük a szemétdombra.
- Én éppen ilyenkor, október végén szoktam szedni a hajtásokat és elszúrom a friss, finom földbe. Az öregeket kihúzom, vödörbe rakom és a szemétre dobom.

Az öreg már nem szép, az öreg már nem jó, az öreget nincs miért tartani, az öreget ki kell dobni!

Miközben a gyönyörű muskátlik titkáról beszélt, mind a ketten magunk elé néztünk, egyikünk
klarika47, 2018. szeptember 19. szerda, 16:33
Tallóztam
fenekem
miatt. És gyakran meghökkenek azon az öreg nőn, aki visszanéz rám a
tükörből /aki pont úgy néz ki, mint az anyám/, de nem sokáig gyötrődöm
ezek felett.

Sosem cserélném el az én nagyszerű életemet, a szerető családomat, az
én csodálatos barátaimat a kevésbé ősz hajért vagy egy feszes hasért.
Ahogy korosodtam, egyre kedvesebb lettem a magam számára és kevésbé
kritikus magammal szemben. A saját barátommá váltam. Nem tolom le
magam, ha több süteményt eszem a kelleténél, vagy nem vetem be az
ágyat, vagy megveszem azt a virágtartót az erkélyre, amire semmi
szükség nincs, de jól néz ki. Felhatalmazva érzem magam, hogy
élvezkedjek, hogy rendetlen legyek, hogy extravagáns legyek.

Annyiszor megéltem, hogy legkedvesebb barátaim idő előtt elmennek;
mielőtt még megérték volna azt a szabadságot, amit az öregség hoz
magával.

Ki törődik azzal, hogy hajnali 4 -ig olvasok, vagy játszom a computeren?
Táncolhatok a régi
horvathnemagdi, 2018. július 04. szerda, 21:50
Amikor volt a boksz
tőlük három paddal odébb, mindez a villamos megállóban, arrébb mentem, jött egy villamos és úgy szaladtam az érkező villamos után mintha a szőke felé szaladnék, vagy úgy mintha neki akarnék menni, mondta is, mi van te, úgy mint ahogy a kislányok szokták amikor megijednek egy- egy fiútól. Nem szokott ennyire félni, s én csak most kapcsoltam amikor nem jött újra csak három nap múlva, szombaton, pénteken, amikor láttam, hogy nincs itt akkor kezdtem gondolkozni, hogy egy kicsit jobban megijesztettem a kelleténél. Hát persze, hogy jobban, ha Bolond Istók teljesen elérzékenyítette, engem pedig itt a Tarzanok, stricik, Krisztusok társaságában teljesen elvadított, agresszivitás terén egy vonalon vagyok ezekkel a fiúkkal, még Krisztussal is ki vagyok békülve, erősebbek mert sokan vannak és meg szinte egyedül. Itt van velem mondjuk Szentpéter de vele kevesebb vagyok mint egyedül, majd bemutatom ki az, ő már tudja.
S a szőke, ahogy mondom, a szokásosnál jobban megijedhetett, szombaton ezért is emlegette a
artforwho, 2018. június 10. vasárnap, 18:03
1/34
Képek, videók
Viszlát július
eva6
2019. július 31. szerda, 19:41
Hello július
eva6
2019. július 01. hétfő, 09:05
2017. JÚLIUS 16.jpg
zsebibaba54
2018. október 05. péntek, 21:06
Viszlat Julius
terezia1951
2018. augusztus 02. csütörtök, 09:11
Julius este
terezia1951
2018. augusztus 02. csütörtök, 09:10
Viszlát Július...helló au
lilagondolatok
2018. augusztus 01. szerda, 09:26
bzs_julius.jpg
liliana01
2018. július 14. szombat, 22:54
Üdv Július
irmus
2018. július 03. kedd, 11:18
július.jpg
tinka1951
2018. július 02. hétfő, 08:01
Hello Július!
irmus
2018. július 01. vasárnap, 15:18
0 apóka 2017 júliusi képe
lovaszmarika
2018. április 16. hétfő, 13:07
A 2. hónap végén 2.
manka13
2006. augusztus 01. kedd, 18:26
barbarossa-visszavonul ás.
agica2004
2015. június 22. hétfő, 15:44
Török visszavonulás 09.13
csalogany13
2009. október 25. vasárnap, 14:02
Visszavonulás máról!
aranyibarbara
2009. augusztus 25. kedd, 20:51
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.