Belépés
2019. január 20. vasárnap | 3. hét | 20. nap | 00:12 | Fábián, Sebestyén
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
EP: megengedhetetlen egy "másodosztályú" EU-tagság kialakulása
ülésén 446 szavazattal, 138 ellenszavazat és 19 tartózkodás mellett elfogadott, nem törvényerejű állásfoglalásban a képviselők szerint a tagállami integráció eltérő mértéke elfogadható, mivel egyes európai kezdeményezések elindításakor csak a rugalmasság biztosításával vihető tovább az integrációs folyamat.

Elutasították ugyanakkor, hogy az eltérő mértékű integráció az unió jövőjére nézve lehetőséggé vagy stratégiai prioritássá váljon.

Az uniós parlament a tagállamok eltérő formát öltő és különböző mélységig ható integrációjának céljából az uniós szerződések felülvizsgálatát javasolta.

A felülvizsgálat során véleményük szerint erősíteni kell, hogy a "kívülmaradási" modell helyett a "részvételi" modell irányába mozduljon a jogalkotás, amelynek hiányát Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnése (Brexit) példázza leginkább.

A képviselők aláhúzták, hogy az integráció érdekében a tagállamoknak teljes mértékben tiszteletben kell tartaniuk az uniós alapértékeket és a jogállamiságot. E téren a
velemenyezd, 2019. január 17. csütörtök, 13:31
Az Urantia könyv - 54. írás
szabad akaratú választást lehetővé tevő isteni adomány a bűn és az igazságosság elkülönülő területeinek megjelenését eredményezi; hogy az isteniség állhatatos követése az Isten országához vezet el, s ez szemben áll annak folytonos elutasításával, mely pedig a gonoszság területeire visz.
54:0.2 Az Istenek sem rosszat nem teremtenek, sem nem engedélyezik a bűnt és a lázadást. A magvábanvaló rossz az idővel együtt létezik az olyan világegyetemben, mely a tökéletességi jelentéstartalmak és értékek különböző szintjeit foglalja magába. A bűn minden olyan területen magvában jelen van, ahol tökéletlen lények a jó és a rossz közötti választás képességével rendelkeznek. Éppen hogy az igazság és a hamisság, a tény és a valótlanság jelenléte az, ami a vétek lehetőségét magában hordozza. A bűnt a rossz szándékos választása jelenti; az igazság szándékos elutasítása a vétek; a bűn és a vétek következetes gyakorlása pedig a gonoszság.

1. Igaz és hamis szabadság
54:1.1 A luciferi lázadásból eredő
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 09:51
02 - Drunvalo Melchizedek - Az Élet Virágának ősi titka
Az elvetélt evolúció

* A használaton kívül maradt örvények földönkívüli fajokat vonzanak magukhoz

Thoth elmondása alapján azt a bizonyos 2 üresen maradt örvényt 2 földönkívüli
faj - méghozzá 2 teljesen különböző származású csoport vette használatába. Az elsőként érkezett telepesek a héberek voltak. Thoth állítása szerint a bolygónkon kívülről származnak, azt azonban nem tudom, hogy pontosan honnan jöttek. A héberek olyan helyzetben voltak, mint az a gyermek, aki bizonyos tárgyakból megbukott, s újra kell járnia az ötödik osztályt. Nem léphettek tovább az evolúció következő szintjére, tehát osztályt kellett ismételniük. Más szóval, olyan gyermeknek számítottak, aki már túl van például a matekvizsgán, míg másokon még nem. Sok olyan dolgot ismertek, amiről még az őket megelőző csoportoknak nem volt tudomásuk. Törvényes engedélyt kaptak a Galaktikus Tanácstól, hogy abban az időben a Föld bolygón evolúciós pályára léphessenek. Számos olyan fogalmat és ismeretet hoztak magukkal,
eposz, 2019. január 11. péntek, 05:34
Drunvalo Melchizedek - Az Élet Virágának ősi titka
összefoglalóját tartalmazza. A következőket olvashatjuk a szövegben:

A 6. Kan évében a 11. Muluk napján a Zak hónapban borzalmas rengések rázták meg a Földet, melyek megszakítás nélkül követték egymást egészen a 13. Chin-ig. Mud hegységeinek országa, Mu földje feláldoztatott amint kétszer kiemelkedett a vízből. Egyetlen éjszaka alatt hirtelen eltűnt, miközben a völgyteknőt folyamatos vulkáni kitörések rengették. A vulkánikus erők szorításának engedve a kontinens több ízben elsüllyedt, majd különböző helyeken újra felbukkant. Végül, amikor már képtelen volt ellenállni az őt rengető erőknek, a föld felszíne betöredezett, s 10 ország szakadt darabokra és szóródott szét, majd elnyelték őket a hullámok 64 millió lakosukkal együtt.

Az említett 10 ország az Életfa 10 pontjára utal. A dokumentum egy építészetileg rendkívül bonyolult és kifinomult várost mutat be, amint belsejében és a város körül elhelyezkedő vulkánok kitörései a piramisaikat és minden mást elpusztítanak, az emberek hajóra
eposz, 2019. január 11. péntek, 05:27
Szíria - Putyin és Netanjahu megvitatta az amerikai csapatkivonás bejelentése utáni helyzetet
végérvényesen szét kell zúzni a terrorizmust, és mielőbb haladást kell elérni a szíriai helyzet politikai rendezésének terén. A felek megerősítették szándékukat, hogy mind a katonai, mind a diplomáciai csatornákon keresztül megerősítsék a kétoldalú koordinációt.

Netanjahu részvétét fejezte ki Putyinnak a 39 emberéletet követelő magnyitogorszki gázrobbanás miatt.

A felek emellett a kétoldalú viszony több aktuális kérdését megvitatták, és kifejezték szándékukat a kapcsolatok fejlesztésére különböző szinteken.

Oroszország és Izrael között kiéleződött a viszony, miután a szíriai légvédelem szeptember 17-én lelőtt egy orosz felderítő repülőgépet, amiért Moszkva az arab országban éppen Hezbollah-célpontokat bombázó izraeli légierőt tette felelőssé. Moszkva erre hivatkozva Sz-300-as légvédelmi rendszert szállított Damaszkusznak.

Egy Putyin-Netanjahu különtalálkozót a feleknek azóta sem sikerült tető alá hozniuk, de a két vezető a Kreml közlése szerint novemberben Párizsban 10-15
velemenyezd, 2019. január 05. szombat, 11:47
Pásztor István: többnyire sikeres volt az idei esztendő
várakozástól". Ezt sok mindennel lehet magyarázni - folytatta -, például azzal, hogy sokan külföldre költöztek vagy meghaltak, de még szerepelnek a külön választói névjegyzéken, de ez reális probléma, amit nem szabad sem elhallgatni, sem a szőnyeg alá söpörni.

A VMSZ-nek az volt az érdeke, hogy az általa támogatott listának legyen vetélytársa. A szavazatokért folytatott harcot "magyar-magyar csatának" nevezte a legnagyobb délvidéki magyar párt elnöke, aki szerint azért volt szükség vetélytársra, mert a különböző folyamatokat letisztázni és bizonyos állítások igazságtartalmát megállapítani csak akkor lehet, ha olyan helyzet jön létre, amelyben az emberek elmondhatják a véleményüket. Végül a voksolók öthatoda a VMSZ által támogatott Magyar Összefogásra adta a szavazatát, így a 35-ből 30 helyet tudott szerezni ez a lista.

A 2018-as évvel lezárult a magyar kormány és a VMSZ közös gazdaságfejlesztési programjának első, hároméves szakasza is. A programot - amelyben a legnagyobb hangsúlyt a
velemenyezd, 2018. december 28. péntek, 16:00
Hatalmas részvételi rekord a TEK budo- és küzdősportgálán
Amikor szombat reggel Hajdu János, a TEK főigazgatója a BOK (volt Syma) Csarnokban megnyitotta a rendezvényt, már utalt rá, hogy idén új részvételi csúcs születik. Később az is kiderült, hogy a hat különböző stílusban - WKF-karate, K-1, kyokushin karate, judo, valamint grappling és combat grappling - összesen 376 versenyző adta le nevezését, míg a korábbi években legfeljebb közel 300-an indultak. Az egésznapos eseményen a rendvédelmi szervek dolgozói, valamint mentősök, katonák, tűzoltók és NAV-osok küzdöttek egymással.

"Ezek a srácok munka mellett sportolnak, és érdemesek arra, hogy évente egyszer színvonalas körülmények között és nagy közönség előtt mutathassák meg tudásukat" - jelentette ki köszöntőjében Hajdu János.

A program délelőtt a selejtezőkkel indult, majd a délutáni döntőkre a nézők létszáma már megközelítette a kétezret. A finálék között látványos harcművészeti bemutatók - kempó, taekwondo, wusu, muay thai - szórakoztatták a közönséget. Az idei gála díszvendége a K-1-ben
velemenyezd, 2018. november 17. szombat, 23:02
Jobbik: cáfolja az ajándékút elfogadását Szilágyi György
sajtóhírrel szemben nem business-, hanem turistaosztályon utazott és nem ötcsillagos szállodában szállt meg.

"A Jobbik sportért felelős politikusaként, meghívás alapján tagja voltam az Olimpiai Védnökök Testületének. Ez megtiszteltetés volt számomra, hiszen volt olimpiai bajnokokkal, neves sportvezetőkkel, sportdiplomatákkal és közéleti szereplőkkel dolgozhattam együtt a testületben" - írta.

Hangsúlyozta: a testület legfontosabb feladata, Magyarország 2024-es olimpiai pályázatához kapcsolódóan a különböző olimpiai rendezéshez kapcsolódó tervek, elképzelések véleményezése, az olimpiai pályázat népszerűsítése és sportdiplomáciai feladatok ellátása volt.

Fő feladatukként a sportdiplomáciai rendezvényeken való részvételt említette, "hogy erősítsük Magyarország esélyeit az olimpiai pályázatnál".

Az Origo keddi cikke szerint Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő, aki Orbán Viktor miniszterelnököt támadta külföldi utazása miatt, több millió forintos ajándékutat fogadott el a 2016-os
velemenyezd, 2018. október 30. kedd, 14:41
Jeruzsálem, Tel-Aviv és Haifa a tétje az izraeli helyhatósági választásoknak
Több mint 6,5 millióan járulhatnak az országszerte mintegy 4 ezer helyen felállított csaknem 11 ezer szavazófülkéhez. Az általános választásokhoz képest igen alacsony, mintegy 50 százalékos korábbi részvételi arány miatt idén először munkaszüneti nappá nyilvánították a helyhatósági választások napját, azt remélve, hogy ez sokakat részvételre ösztönöz.

863-an pályáznak a különböző helyi hatóságok élére, és 3400 listán indulnak a településeket vezető grémiumokba vágyó polgárok, akik Izraelben nem kapnak fizetséget ezért a munkájukért.

Reggel 7-től este 10-ig, a legkisebb helyeken 8-ig lehet voksolni, úgyhogy a kiváló időjárást kihasználva kirándulni indulók napjába is beleférhet a szavazás, amelyet általában iskolaépületekben rendeznek meg.

Jeruzsálemnek bizonyosan új vezetője lesz, mert Nir Barkat eddigi polgármester visszavonult, illetve átnyergelt az országos politikára a Likud párt színeiben. A The Times of Israel című angol nyelvű honlap értesülése szerint a Jeruzsálem ügyeiért
velemenyezd, 2018. október 30. kedd, 08:35
Nekem mindennap '56
képek a legnagyobb kiadók újságjaiban jelentek meg, még Amerikában is. Sajnálatos, de a megtorlás idején ezen felvételek alapján gyűjtötték össze, állították bíróság elé és ítélték súlyos börtönévekre az embereket. Nem számított, hogy valóban az illető van-e a képen. Ilyen koholt vád alapján ítéltek el egy magyaróvári tizenhat éves inas legényt, aki keményen megfizetett, a semmiért. Őt is egy képen vélték felfedezni. Igazát, miszerint nem ő az, nem tudta bizonyítani. 1958-tól 1967-ig ült az ország különböző börtöneiben. Ő volt Fehér János, akit 2018. szeptemberében temettünk el.

A külföldiek mellett a helyiek is fényképeztek. Ezen képek sorsa vagy akkor pecsételődött meg, amikor készítője a forradalom leverése után elővigyázatosságból eltüzelte őket, vagy akkor, mikor az illető, menekülése során magával vitte, külföldön rejtegette, majd azok, az évtizedek múltával ma is valahol rejtve várják felfedezésüket. De vannak itthon maradt és harminchárom, vagy akár hatvan évig őrzött képek is, melyeket
azenujsagom, 2018. október 24. szerda, 05:23
Romániai népszavazás - Nem módosul az alkotmány, érvénytelen a népszavazás
A központi választási bizottság (BEC) vasárnap este közzétett becslése szerint szombaton és vasárnap országszerte 3 millió 732 ezer választópolgár járult az urnákhoz, vagyis a választói névjegyzékben szereplők 20,41 százaléka.

A referendum akkor lett volna érvényes, ha a választói névjegyzékben szereplők legalább 30 százaléka leadta volna voksát.

A részvételi arány Románia 41 megyéje közül egyedül a moldvai Suceava megyében haladta meg a 30 százalékot. A két magyar többségű megye a sereghajtó a részvételi listán: Hargita megyében a jogosultak 11,12 százaléka, Kovászna megyében pedig 8,5 százaléka járult az urnákhoz.

Romániában egy alkotmánymódosításhoz arra van szükség, hogy a parlament által legalább kétharmados többséggel megszavazott tervezetet a választói névjegyzékben szereplők legalább 25 százaléka "igen" szavazatával támogassa egy érvényes referendumon.

A mostani alkotmánymódosítást az egyházi hátterű Koalíció a családért nevű, 44 egyesületet tömörítő ernyőszervezet
velemenyezd, 2018. október 07. vasárnap, 22:42
1/70
Képek, videók
szerelem kialakulása.jpg
bbbarbara
2015. december 26. szombat, 14:56
Éghajlat kialakulásának t
pacsakute
2014. november 30. vasárnap, 11:23
Az élet kialakulása.gif
pacsakute
2013. május 10. péntek, 20:17
Cs.m-i képviselők.jpg
agica2004
2013. február 24. vasárnap, 18:28
0 OV képviselőknek.jpg
lovaszmarika
2012. október 21. vasárnap, 15:48
képviselők vagyonnyilatko
agica2004
2011. február 28. hétfő, 15:51
Kolontáron képviselők.jpg
kicsoda57
2010. október 09. szombat, 22:18
A képviselők
bocskai63-71
2008. november 16. vasárnap, 09:50
mini képviselők
sprint
2008. január 12. szombat, 20:30
Románia az uniós integrác
ibolya64
2007. június 25. hétfő, 21:15
rugalmas,plasztikus,kö tés
ezer_mester
2010. március 31. szerda, 07:44
Mérték kérdése
sanci81
2016. október 27. csütörtök, 20:08
Esztertől - mérték.jpg
pacsakute
2015. december 31. csütörtök, 15:00
Az igazi nagyság mértéke
pacsakute
2015. szeptember 11. péntek, 20:57
Az élet mértéke
sanci81
2015. július 20. hétfő, 20:04
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.