Belépés
2020. július 13. hétfő | 29. hét | 195. nap | 03:15 | Jenő
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Labdarúgó NB I - 528 ezren néztek bele a Ferencváros szezonzáró mérkőzésébe
Az MTVA sajtószolgálatának beszámolója szerint az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna Magyarországon a teljes népesség körében az OTP Bank Liga utolsó fordulójának délutáni nyitómérkőzése alatt: a Zalaegerszegi TE FC-MOL Fehérvár FC összecsapás a teljes népesség körében 8,6 százalékos közönségarányt ért el. Egy néző átlagosan 56 percet látott ebből a találkozóból, és 354 ezren kapcsoltak a közvetítésre legalább egy percre.

Ezt követően 218 ezren látták a tévében a Ferencvárosi TC-Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzés élő közvetítését szombat este, amivel az M4 Sport 6,5 százalékos közönségarányt ért el, ezzel a második legnézettebb csatorna volt Magyarországon. A találkozó közvetítésére 528 ezren kapcsoltak legalább egy percre, a mérkőzést 221 ezren nézték végig, egy néző átlagosan 48 percet nézett belőle.

A Debreceni VSC és a Paks kiesésről döntő találkozóját 207 ezren látták az M4 Sporton, és 463 ezren kapcsolódtak be legalább egy percre a közvetítésbe.

A 33. fordulóban rendezett találkozók
velemenyezd, 2020. június 29. hétfő, 16:12
Budapest Kupa - Fucsovics Márton: nem álltam le, száz százalékot akarok nyújtani
játékos.

Az ötletgazda Jancsó Miklós kifejtette, hogy elsősorban a szórakoztatás volt a cél, és örömmel látta, hogy mindenki az első hívó szóra igent mondott.

Juhász Gábor, a szövetség főtitkára közölte, néhány hete még nem gondolta volna, hogy lesz mód lebonyolítani egy csapatversenyt a Nemzeti Edzés Központban.

"Messze van még az újrakezdés, de legalább láthatnak a nézők meccseket" - tette hozzá.

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója elmondta, hogy mindhárom napon terjedelmes közvetítésre készülnek.

"Pénteken és vasárnap az összes meccset adjuk, szombaton pedig az NB I-es futballmérkőzésig lesz tenisz. Az m4sport.hu internetes oldalunkon viszont valamennyi találkozót lehet majd követni" - jelentette ki Székely Dávid.

A női éljátékos, Babos Tímea úgy vélekedett, hogy a picit korai időzítés ellenére kiváló kezdeményezésről van szó.

"Hat hetet hagytam ki, és régen vegyes párosoztam, de már nagyon várom a meccseket" - mondta mosolyogva, és hasonló állásponton volt
velemenyezd, 2020. május 20. szerda, 13:07
Ukrán válság - Steinmeier: éjféltől tűzszünet lép életbe Kelet-Ukrajnában
A német diplomácia vezetője az ukrán és a francia külügyminiszterrel együtt tartott sajtótájékoztatón közölte: ígéretet kapott Moszkvától a fegyvernyugvás életbelépésére és arra, hogy az legalább egy hétig fog tartani. Steinmeier szavai szerint Petro Porosenko ukrán elnök is biztosította őt afelől, hogy az ukrán fél betartja a tűzszünetet.

"Ha a felek valóban tartják magukat az ígéretükhöz, és a tűzszünet egy hétnél is tovább tart, akkor ezután esély nyílik a csapatok szétválasztására egyes régiókban a frontvonal mentén. Reméljük, hogy jövő kedden a háromoldalú (Moszkva, Kijev és az EBESZ képviselőiből álló) összekötő csoport ülésén már erről születik egyezség" - tette hozzá a német politikus.

Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter a tájékoztatón bejelentette, hogy csütörtökön német és francia kollégájával együtt Donyeck megyébe, a kijevi ellenőrzés alatt álló területen lévő Kramatorszkba látogatnak, és ott folytatják tovább tárgyalásaikat.

A kelet-ukrajnai konfliktus rendezésére életre
velemenyezd, 2016. szeptember 14. szerda, 20:31
A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba
Annyira egyszerű ez, hogy a legtöbben nem vagytok hajlandóak áttekinteni sem. Azok, akik felébredőben vannak, mindig több információt keresnek, a legutolsó híreket a fény birodalmakból, több médiumi közvetítést, több technikát, több aktiválást stb. Azt vesszük észre, hogy nagy százalékotok mindezeket az információkat az elmén keresztül fogadja be, és nem építitek be azt amit tanultok.

Elolvassátok egyszer, alkalomadtán kétszer, aztán tovább haladtok a következő könyvre, a következő médiumi közvetítésre, és elfelejtitek a legnagyobb részét annak, amit eddig olvastatok, vagy hallottatok, amint megtaláljátok a következő olvasnivalót vagy a következő szemináriumot, amire elmentek. Valójában csak egy kis hányadát építitek be azoknak a spirituális tanításoknak, melyekkel kapcsolatba kerültök. Ha jobban törekednétek ara, hogy többet beépítsetek a tanultakból, akkor legtöbbetek mostanra már felemelkedett állapotban lehetne. Azt mondjuk nektek, hogy az elmétek az, és nem a szívetek, ami ezt az összes
sanci81, 2014. december 12. péntek, 15:40
Tudomány
köztük a második kínai űrhajósnő - átszállt Kína saját űrállomására, a Tienkung-1-re. Utóbbi ugyan még csak kísérleti berendezés volt, idén használták utoljára, de az ott szerzett tapasztalatok alapján az évtized végére megépítik Kína tekintélyesebb méretű űrállomását. Az űrhajósok orvosi és műszaki kísérleteket végeztek a Tienkung fedélzetén. Az űrrepülés leglátványosabb mozzanata kétségtelenül az volt, amikor az űrhajósnő, Vang Japing az űrállomás fedélzetén fizikaórát tartott. Az élő közvetítésre 60 millió kínai diák volt kíváncsi.

Chris Hadfield kanadai űrhajós a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről Budapestet is lefényképezte
Forrás: facebook.com/AstronautChrisHadfield

Sokat tett az űrrepülés népszerűsítéséért az ISS kanadai űrhajósa, Chris Hadfield is. Számtalan látványos képet készített és tett közzé a Földről. Még Budapestet is lefényképezte. Űrrepülés alatt aktív szereplője volt a különféle közösségi oldalaknak, sőt az ISS fedélzetén még videoklipet is készített.
piroska0101, 2014. január 01. szerda, 07:13
A magyar futballközvetítések továbbra is a közmédiában és a Sport TV-n
Az MLSZ április 27-én írt ki pályázatot az NB I, az NB II, a Magyar Kupa, az Amatőr Kupa, a Ligakupa és a Szuperkupa közvetítési jogainak értékesítésére 2012-től 2016-ig. A határidőig az MTVA és a CCE mind a hat versenyprogramra formailag és tartalmilag érvényes, közös ajánlatot tett, amit a szövetség pályázati bizottsága előzetesen elbírált, majd az MLSZ elnöksége keddi ülésén elfogadott. A két nyertes a saját honlapjukon internetes közvetítésre is jogosultak, illetve a rádiós közvetítési jogokat is megszerezték.

A legutóbbi szezonban - a 2009-12 közötti ciklus záró évében - az MLSZ együttes televíziós díjbevétele mintegy 1,7 milliárd forint volt, most a korábbihoz képest megnövekedett tartalom miatt emelkedett a bevétel. A soron következő szezon július 27-én, a londoni olimpia nyitónapján kezdődik.

"Nem mondom, hogy hatalmas érdeklődés volt a pályázat iránt, de kölcsönös előnyökön alapuló, komoly üzleti sikernek értékelem az eredményt. A magyar futball érdekeit jól szolgálja az MTVA-val és a
velemenyezd, 2012. május 31. csütörtök, 11:32
Aktuális energiák
fölötte, előtte, mögötte létezik. Nagy különbség van a természetes túlélő ösztön és a mesterségesen létrehozott félelmek között.

Óriási mennyiségű információt adtunk át az elmúlt néhány hétben azzal kapcsolatban, hogy hogyan dolgozhattok az énetek ezen aspektusaival. Ezeket ne lökjétek félre, mondván, [hogy] lényegtelenek, és [még] ha úgy [is] érzitek, hogy nagyon erősek vagytok jelenleg az életben, és csak kevés félelem van bennetek, ez nem jelenti azt, hogy nem profitálhattok abból, ami közvetítésre került. A 13-tól kinyitásra kerülő átjáró behozza a fény összes energiáját. Az Istenek és Istennők, a fény nagyurai, és úrnői belépnek a Folyékony Univerzum birodalmába, és behatolnak az összes arra kész, nyíltszívű lélek tizenkét pontú csakrarendszerébe, ezalatt pedig azokat a készenálló lelkeket értjük, akik készek teljesen szembenézni önmagukkal, teljesen visszakövetelni hatalmukat és magabiztosak az előttük álló küldetésükben.

November 13-tól az energiák teljesen megváltoznak, egy
korall44, 2009. július 13. hétfő, 06:36
Olimpia és Televízió
elméletének következtében, miszerint az olimpiákat váltogatva adja a földrészeknek, a világ sportszeretőinek zöme csak televízión követheti a nagy seregszemlét. Ahogy fejlődött a technika, úgy fejlődtek a közvetítések. A tokiói olimpia (1964) első műholdas közvetítése óta már minden nyári és téli olimpiáról mindent lehet élőben közvetíteni, természetesen nemcsak az adott földrészre, hanem bárhova a világon. Már minden helyszínen ott ülhet a riporter a korábban említett off tube (képernyőről) való közvetítésre csak akkor kerül sor, ha az illető tv nem tudja megfizetni a kommentátorállást. Igaz, ez nem ritka: Pekingben pl. a röplabda mérkőzéseknél egy kommentátorálllás 1000,- Euróba kerül - egy meccsre. Ha pedig a kézilabda mérkőzések egész sorozatára akarunk helyet foglalni a kommentátornak, az közel 2 millió forintba kerül.)

A riporter mellett, akár a helyszínen ül, akár az irodából közvetít, három monitor van: egyiken látja azt a képet, amelyről beszél, a másik kettőn csak adatok
jarosand, 2008. július 14. hétfő, 21:14
Életmese
1959. június 30-a óta szólt a Kossuth rádión a Szabó Család, az első és azóta is első számú magyar rádiós teleregény. Már akkor estimesélt a magyaroknak, amikor még csak egy tévékészülék volt falunként, és Budapesten is egymáshoz jártak át a szomszédok, ha ellenállhatatlan vágyat éreztek mondjuk egy fekete-fehér színházi közvetítésre.


Szabó család a hatvanas években

A sorozattipológiában A Szabó család az életmesék közé sorolható. Az ilyen típusú sorozatokban általában nincs egyetlen főszereplő, csak fontosabb és kevésbé fontos karakterek. Ez a szappanopera-típus - amibe a tévés rokonságból a Barátok közt és a Szomszédok is tartozik - leggyakrabban egy család vagy más közösség köré szerveződik, az ő életüket, konfliktusaikat követi a sorozat epizódról epizódra.

A sorozat szülőatyja Liska Dénes dramaturg volt. Egy, az Élet és Tudománynak adott 1997-es interjúban így emlékszik vissza a
bobeacs, 2008. június 30. hétfő, 17:10
Képek, videók
Magyar Labdarugó Válogato
agica2004
2014. július 01. kedd, 14:56
fradi labdarúgó szo.törté
lacipecsenye
2011. november 10. csütörtök, 16:05
73_sp_labdarugo_valoga tot
mezixy
2009. február 17. kedd, 16:37
Labdarúgó EB.jpg
citrokhan
2006. május 20. szombat, 17:44
Daninak Ferencváros torta
margoboszi
2015. december 20. vasárnap, 14:24
ferencváros 200 éves
lacipecsenye
2012. augusztus 09. csütörtök, 21:56
Ferencvárosi malom címere
rozsmalom
2011. október 29. szombat, 06:51
Ferencváros.jpg
agica2004
2011. július 27. szerda, 13:56
Ferencvárosi malom metsze
rozsmalom
2011. június 06. hétfő, 16:05
Ferencvárosi Malom bejára
rozsmalom
2011. június 06. hétfő, 16:01
Ferencváros-Vasas 2010/11
djurkevic
2011. április 16. szombat, 18:08
FERENCVÁROS-Újpest 02/03
djurkevic
2011. március 25. péntek, 08:36
Ferencváros-ÚJPEST 02/03
djurkevic
2011. március 25. péntek, 08:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.