Belépés
2019. augusztus 23. péntek | 34. hét | 235. nap | 13:14 | Bence
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Újabb médiahatósági kampány indul a jogtalan tartalom-közzététel ellen
személy - nem járult hozzá. A sérelem a megosztott tartalom érzékenységétől függően érinti kellemetlenül vagy éppen nagyon fájdalmasan az elszenvedőt.

Erről a jellegzetes netes visszaélésről készített képernyőfilmet a Budapesti Corvinus Egyetem öt kommunikáció- és médiatudomány alapszakos diákja is, amelyet az NMHH felkarolt, és az alkotók hozzájárulásával minikampányban népszerűsíti a Youtube-on a biztonságosabb internet napon, február 5-én - közölték.

Az NMHH tájékoztatása szerint a közel háromperces kisfilm pergő cselekménye mindvégig a főszereplő telefonjának képernyőjén zajlik, és azt mutatja be, hogy egy szakítás után miként él vissza immáron a sértett volt barátja néhány intim felvétellel.

A közlemény arra is kitér: 2018-ban kiemelkedően sok adathalász-kísérlettel találkoztak a szolgálat szakemberei - ez a bejelentések negyedét tette ki -, az ide tartozó esetek tavaly váltak a leggyakoribbá az IH kilenc kategóriája közül.

A legjellemzőbbek a nagy szolgáltatók nevében kiküldött
velemenyezd, 2019. február 04. hétfő, 12:11
Birkózó-vb - Kötöttfogású nagyüzem Tatán
teremben. A napot az alsó öt súlycsoportban (55, 60, 63, 67, 72 kg) érdekeltek kezdték, majd őket követték a felső kategóriákban (77, 82, 87, 97, 130 kg) szereplők.

A szőnyegen többek között az olimpiai és világbajnok Davor Stefaneket (67 kg) és a vb-címvédő Nemes Viktort is a soraiban tudó szerb csapat tagjai, valamint mások mellett orosz, amerikai, üzbég, indiai és japán sportolók dolgoztak keményen. A program mindkét szakaszban ugyanaz volt, a bemelegítést követően egymást követték a kétszer háromperces meccsek.

A médianap rendhagyóvá tette a munkát, a televíziós stáboknak ugyanis a magyar válogatott legjobbjai közül a kisebbek edzés után, a nagyobbak azt megelőzően adták az interjúkat.

A szakág versenyeire a vb második felében kerül sor, az első kötöttfogású nap október 25-én lesz, így a versenyzők elmondása szerint ezen a héten még kemény edzések vannak műsoron, a könnyítés jövő héten kezdődik.

A magyar csapat tagjai közül a többség nem küzd komoly sérüléssel, mindenki tud
velemenyezd, 2018. október 10. szerda, 13:21
Kettesfogathajtó-vb - Lázár Vilmos és a magyar csapat is megvédte címét
az ezüstérmes, harmadikként pedig az olasz színekben versenyző Jozsef Dibak zárt.

Csapatban Magyarország biztosan őrizte meg tetemes előnyét Olaszország és Németország előtt.

Az hamar kiderült, hogy Fintha Gábor hasonlóan nehéz pályát jelölt ki, mint két éve a szlovákiai Kistapolcsányban, ahol egyetlen hajtó sem tudott szintidőn belül és verőhiba nélkül hajtani. A fordított sorrendben rajtoló versenyzők fogatukkal sorra verték le a labdákat a bóják tetejéről (három hibapont), de sokak a háromperces limitidőtől is elmaradtak (másodpercenként 0,5 hibapont). Ezúttal ketten jártak igazán közel a hibátlan akadályhajtáshoz: a román Eduard Bartha és az olasz Dibak, akik tökéletesen szlalomoztak a kapuk között, de egy picit még ők is elmaradtak a szintidőtől. Utóbbi, aki két szám után hatodik volt, kiváló teljesítményével dobogóesélyessé lépett elő.

A magyar csapatból elsőként ifj. Dobrovitz hajtott a pályára, ő egy labdát vert le és kissé lassú tempóban teljesítette a pályát. Bár így Dibak megelőzte,
velemenyezd, 2015. szeptember 13. vasárnap, 16:12
Új szabályokra készülnek a kötöttfogásúak
A szerdai tréning érdemi részét a kontrollmérkőzések tették ki, melyek során mindenki három - kétszer háromperces - meccset vívott. A Struhács György vezette szakmai stáb a bemelegítés után tudatosította a versenyzőkben az új "felállást", miszerint nincsen térdelőhelyzet, a dobások kettő vagy négy pontot érnek, aszerint, hogy a rivális a hasán, vagy a hátán ér a szőnyegre, minden pörgetés két pontot ér, míg a kilökésért nem jár semmi, csak ha akció közben tolja ki valaki az ellenfelét.

"Eltörölnék a leléptetést is, s minden második intés után jár majd egy pont, a támadó felet viszont nem büntetnék ponttal, ha akció közben kilép a szőnyegről" - mondta az MTI-nek a kapitány, miközben hat szőnyegen folytak a mérkőzések.

Struhács György jelezte, egyelőre az biztos, hogy tesztelni fogják az új szabályokat, például a jövő heti U23-as Európa-bajnokságon, aztán majd a tapasztalatok levonását követően döntenek a sorsukról.

"Nem igazán értem, miért kell változtatni újra, hiszen nemrég volt
velemenyezd, 2015. március 18. szerda, 13:22
szeretettel
el a kavargó viharban. Aztán maga is meglepődött, hogy milyen jókor jelzett, mert a vonat nagy sebességgel éppen Saint-Romain állomásán haladt át, amelytől Jacques még vagy két kilométerre hitte magát.

Közben a Lison, hogy végre legyőzte a szörnyű meredeket, kényelmesebben gördült tovább, és Jacques is szabadabban lélegezhetett egy kicsit. Saint-Romaintől Bolbecig csak alig észrevehetően emelkedik a pálya, a fennsík túlsó végéig nyilván nem is lesz semmi baj. De azért Beuzeville-ben a háromperces tartózkodás alatt, mégis odahívta az állomásfőnököt, akit meglátott a peronon, s közölte vele aggodalmát a rohamosan vastagodó hóréteg miatt: sosem ér így el Rouenba, legjobb volna befogni még egy mozdonyt, amíg olyan állomáson vannak, ahol tartalék mozdony mindig rendelkezésre áll. Az állomásfőnök azonban azt felelte, hogy erre nem kapott utasítást, és nem is tartja szükségesnek, hogy ilyen intézkedésért vállalja a felelősséget. Csupán annyit ajánlott fel, hogy ad öt-hat lapátot, ha netalán le kellene
sayuri, 2013. október 02. szerda, 12:18
Kun Ádám aranyérmes lett a bmx VB-én.
Kun Ádám
A bmx-es Kun Ádám szombaton harmadik világbajnoki címét szerezte. A magyar flatlandesnél senki sem tudott jobb trükköket bemutatni a rendelkezésre álló háromperces futam alatt.
A flatland szakágban egy vízszintes pályán a BMX-szel különböző ugrásokat, forgásokat, átlépéseket kell bemutatni, és különböző elemeket egybe fűzni, kicsit a műkorcsolyához hasonlít, csak itt nincsenek kötelező elemek. Kun Ádám egyik erőssége, hogy mindig új és új elemeket talál ki, amit csak nagyon kevesen tudnak utánozni.
Videó

Kun Ádám korábban már kétszer is volt világbajnok, de már 2005-ben is szerzett egy második helyet, 2006-ban harmadik lett, majd 2008-ban ismét ezüstérmet szerzett.
maroka, 2013. július 15. hétfő, 23:58
Vízilabda Eurokupa - A Szolnok nem jutott elődöntőbe
majd Pásztor fej fölötti löketével már továbbjutásra állt a Tisza-parti alakulat (7-4), sőt a korábban eredményes délszláv légiós társakhoz, Aleksichez és Gocichoz csatlakozva a román Negrean is bevette a rivális kapuját (8-4). Viszont bő három perccel a vége előtt szépítettek, majd valamivel később még közelebb zárkóztak az olaszok (8-6). Fél perc volt hátra, amikor 8-7-re módosult az állás, de tíz másodperccel a dudaszó előtt Kis Gábor káprázatos centergólt szerzett (9-7), így jöhetett a kétszer háromperces hosszabbítás.

A "túlóra" első részében egyetlen olasz találat született (9-8), majd a második elején Milan Aleksic "mérföldes" lövése a jobb felső sarokban kötött ki (10-8). Aztán kimaradt egy-egy hazai és vendég emberelőny, ám az utolsó másodpercekben egy távoli lövés beakadt Decker Attila kapujába (10-9), így már nem volt szükség büntetődobásokra, a Florentia jutott az elődöntőbe.

Korábban:Dinamo Moszkva (orosz) - Debreceni VSE 5-8 (1-2, 0-3, 2-2, 2-1)

Továbbjutott kettős győzelemmel a
velemenyezd, 2012. november 24. szombat, 20:55
London 2012 - Csernoviczki Éva bronzérmes!
A 25 éves magyar dzsúdós a bronzéremért a súlycsoport egyik legeredményesebb versenyzője, a világbajnok és kétszeres vb-második, Ázsia-bajnok japán Fukumi Tomoko ellen lépett tatamira, aki eddigi három találkozójukat megnyerte. Fukumi három győzelemmel jutott az elődöntőbe ahol egy győztesnek tűnő meccset elvesztve jutott a bronzmeccsig. A tavaly világbajnoki bronzérmes, a 2008-as pekingi olimpián pedig hetedik helyezett Csernoviczki első találkozóját megnyerte, a negyeddöntőben kikapott, majd a vigaszágon ismét győzött.

Az ExCeL központ cselgáncstermében telt ház, ötezer néző előtt akció nélkül telt el az első két perc. Az összecsapás felénél a japánt megintették a bírók. Egy perccel a vége előtt az ellenfél indított egy támadást, amit Csernoviczki megkontrázott, de a földharcban nem szerzett pontot. Negyvenöt másodperc volt hátra, amikor Csernoviczkit is figyelmeztették. A hátralévő időben nem történt akció, következett a háromperces, az első pontig tartó hosszabbítás, melynek elején a japán
velemenyezd, 2012. július 28. szombat, 17:44
Universiade - Az elmúlt tíz év legjobb magyar szereplése
hetedikként zárva - az éremtáblázat 16. pozícióját foglalta el, megelőzve többek között Franciaországot, Németországot, Spanyolországot és Nagy-Britanniát. A magyarok eredménye azért is figyelemreméltó, mert az utóbbi két évtizedben csak kétszer, 1995-ben és 1997-ben sikerült a mostaninál is jobb eredményeket elérni az Universiadén.

A hatalmas pompával lebonyolított keddi záróünnepségen - amelyen részt vett Kína elsőszámú vezetője, Hu Csin-tao (Hu Jiantao) államelnök is - az óriáskivetítőn, háromperces klipben elevenítették fel az esemény legemlékezetesebb pillanatait, a videó-összeállításban feltűnt a három aranyat nyert úszó, Cseh László és a 400 m-es síkfutás magyar győztese, Deák Nagy Marcell is.

Vincze Pál csapatvezető, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség alelnöke hangsúlyozta, a csapat nem lehet elégedetlen, ugyanakkor, ha minden olyan magyar élsportoló indult volna az Universiadén, aki jelenleg felsőoktatási tanulmányokat folytat, és sikerül legalább annyit nyújtania, mint Cseh
velemenyezd, 2011. augusztus 23. kedd, 16:38
Képek, videók
kvitamin tartalom magas.j
snbela44
2013. április 19. péntek, 17:10
kvitamin tartalom magas.j
sarkadykati
2013. április 19. péntek, 04:04
magas karotin tartalom.jp
sarkadykati
2013. január 16. szerda, 12:47
Tartalom 1-2.
furaila
2012. január 30. hétfő, 10:45
A tartalomból...
cipello
2011. október 18. kedd, 19:12
tartalomtop.png
simonfai
2011. szeptember 17. szombat, 14:18
IMAGE_Rt_1959_tartalom
pr27d
2011. szeptember 06. kedd, 19:33
IMAGE_Rt_1953_tartalom
pr27d
2011. szeptember 06. kedd, 19:31
Tartalom Szeretet....jpg
anitahajdu
2011. augusztus 28. vasárnap, 10:39
tartalom.JPG
vistauser
2010. november 24. szerda, 11:03
tartalom0.png
felbersandor
2010. június 12. szombat, 16:45
tartalom1.gif
veronika74
2010. február 28. vasárnap, 20:32
Budapesti Szabadság híd.j
irmus
2018. március 04. vasárnap, 10:06
0 Budapesti látkép.png
lovaszmarika
2017. december 12. kedd, 17:54
budapesti tél.png
chillik
2017. november 17. péntek, 15:36
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.