Belépés
2019. január 20. vasárnap | 3. hét | 20. nap | 18:13 | Fábián, Sebestyén
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Trump-Kim csúcstalálkozó - Miért éppen Szingapúr?
ott, és úgy tudni, orvosi vizsgálatokra is Szingapúrba jártak. Kim Dzsong Un számára az is vonzó lehet Szingapúrban, hogy a városállam nem részese a Nemzetközi Büntetőbíróság létrehozásáról szóló római statútumnak, így nem kell attól tartania, hogy ott tartózkodása alatt eljárás indul ellene az emberi jogok megsértése miatt. Emellett valószínűtlen, hogy Szingapúr Trump- vagy Kim-ellenes tüntetések helyszíne lenne, a szigorú jogszabályairól ismert országban ugyanis tilos tömegrendezvényeket tartani rendőrségi engedély nélkül.

Szingapúr ráadásul már bizonyított a nagy jelentőségű találkozók szervezésében: 2015-ben Kína és Tajvan vezetői csúcsértekezletének szolgált helyszínéül.

A BBC által idézett szakértők egyike rámutatott, hogy manapság nem egyszerű geopolitikai tényezőnek lenni: meg kell birkózni egy kiszámíthatatlan amerikai vezetővel és Kína felemelkedésével is. Szingapúr mindazonáltal "egész jó munkát" végez ebben, és az, hogy rá esett a választás, mutatja, hogy gyakorlott a hídépítésben: az
velemenyezd, 2018. június 07. csütörtök, 16:42
Öngyilkos merénylők robbantottak több keresztény templomnál
2018. május 14. hétfő 13:10
A támadások Indonézia második legnépesebb városában, Surabayában történtek három templomnál szinte egyszerre, május 13-án, vasárnap reggel. Tizenhárman meghaltak és több mint negyven ember megsebesült a robbantásokban. Az akciót egy család hat tagja követte el - adta hírül az indonéz rendőrség.
Az elkövetők egy család tagjai voltak: az apa egy autóba rejtett robbanószerkezetet hozott működésbe, 16 és 18 éves fiaik egy motorbiciklit használtak, az anya pedig a 9 és 12 éves kislányaikkal együtt robbantotta fel magát. A merénylet az Iszlám Állam terrorszervezethez kötődő Jamaah Ansharut Daulah nevű indonéziai szervezettel hozható összefüggésbe. A család korábban Szíriában járt, nemrég tértek vissza Indonéziába.
Három keresztény, köztük egy katolikus templomot ért támadás. A merénylők még három, házilag készített robbanószerkezetet nem tudtak felrobbantani, ezeket tűzszerészek semmisítették meg. A rendőrség vasárnapra bezáratta a városban az összes
maroka, 2018. május 15. kedd, 10:30
G20 - Elkezdődött a hamburgi rendőrség történetének legnagyobb művelete, a G20-csúcs biztosítása
műveletet azért kellett bő két héttel a július 7-én kezdődő kétnapos tanácskozás előtt elkezdeni, mert már a következő napokban is számos rendezvényt és tüntetést tartanak a Németország északi részén fekvő nagyvárosban.

Eddig csaknem 30 nagyobb szabású demonstrációt jelentettek be. Szombatra például a rendbontók elzárására létesített ideiglenes fogdához (GeSa) hirdetett tüntetést a G20-csúcs ellenzőinek egy szervezete. A megmozdulásnak a GeSa go to Hell (Pokolba a fogdával) címet adták.

A rendőrség a "problémás" tüntetések között tartja számon a 400 fő elhelyezésére alkalmas létesítményhez szervezett demonstrációt. A rendezvény biztosítása lesz a csúcstalálkozó zavartalan és békés lebonyolítására kidolgozott intézkedések "főpróbája".

A húszak politikájának bírálói egy úgynevezett tiltakozó tábort is fel akarnak építeni. A tízezer fő befogadására tervezett tábor június 30-tól július 9-ig működne, szervezői politikai rendezvényként jelentették be. A városvezetés közbiztonsági aggályokra
velemenyezd, 2017. június 22. csütörtök, 21:44
Ritka fényképek a világ minden tájáról - 102. (20 kép).
5.

Egy Khevsurians ember néz a kamerába, Khevsureti régió, Grúzia, 1931

Rémisztő hóember, Isztambul, 1929

Halloween jelmez, Egyesült Államok, 1920

Rendőrségi bűnügyi csoport, Nápoly, Olaszország, 1990.

Valentyin Szerov portrét készít Iszaak Levitan-ról, 1890

II. Miklós orosz cár tisztjei körében,
schuro, 2017. február 21. kedd, 21:52
Ötszáz nehéz sorsú gyereket látnak vendégül a városligeti gyereknapon
Lochberg Regionális Tánccsoport, valamint csíkszentdomokosi, indonéz és tatár gyerekek előadását, keleti táncbemutatót, horvát és orosz néptáncbemutatót, valamint azerbajdzsáni népviselet-bemutatót is láthat a közönség.

Az Országgyűlés gyermeknapi sátraiban és a sátrak előtt rajz- és színező versennyel, országházi kirakós játékkal, paravánfotózással és kvízkérdésekkel készülnek, emellett a gyerekek megnézhetik az országgyűlési őrség egyenruháit, rendfokozatait és díszkardjait is.

A Készenléti Rendőrség többek közt interaktív díszelgési bemutatójával, a Magyar Honvédség katonai rendész bemutatójával valamint érdekes előadásokkal, fegyver- és harckocsi mustrával várja az érdeklődőket a Királydombnál.

A biztonságos internet sátorban nyolcadik éve készülnek a biztonságosabb internethasználat témakörébe tartozó számítógépes és kvízjátékokkal, vetélkedőkkel, és hasznos tanácsokkal a helyszínre érkezőknek. Az NGYSZ az európai Safer Internet Plus (SIP) programhoz kapcsolódva a gyermekek, szülők és
velemenyezd, 2016. május 26. csütörtök, 16:12
Iszlám Állam - Osztrák iszlámszakértő: csekély az esélye, de történhet Ausztriában is merénylet
Rüdiger Lohlker, a bécsi egyetem orientalisztika tanszékének professzora elmondta: Ausztria az utóbbi években az Iszlám Állam (IÁ) harcosainak tranzitországa lett, hiszen Bosznián át Németország irányába vezető útjukon vagy visszafelé, Bécsben állnak meg. Lohlker a Die Pressének arról is beszélt, hogy eddig uniós összehasonlításban Ausztria és az osztrák rendőrség sikeres volt a szélsőségesek felderítésében, azonban most még több munkatársra lenne szükség.

Nem szabad alábecsülni azt sem, hogy a börtönökben sokan radikalizálódhatnak, ezért "nem rossz ötlet", hogy számos európai államban elkülönítik a kontinensre visszatérő szélsőséges harcosokat - mondta Lohlker.

A szakértő szerint a médiának kishírekben kellene beszámolnia az IÁ fenyegetéseiről, hiszen amennyiben részletesen közlik azokat, és az elkövetők arca is megjelenik a tudósításokban, az a terroristák malmára hajtja a vizet.

Az iszlámszakértő arról is beszélt, hogy szükség van egy toleráns "európai iszlám" kidolgozására, amely
velemenyezd, 2016. április 04. hétfő, 12:22
A tökéletes másolat
Hófehér a bőre, csodálatosan teltek az idomai. Reynoldsot elöntötte a vágy, ha csak arra a testre gondolt. Élete legszebb élménye volt.

Húszévesen megszökött otthonról és az egyetemről, és néhány hétig a Középnyugaton csavargott. Akkor találkozott a német lánnyal. Kettejüknél együttvéve nem volt tíz dollár. Öt fergeteges éjszakát szeretkeztek végig, közben gyümölcsöt loptak, egy étteremben hamis csekkel fizettek, amikor meg a zsaruk üldözőbe vették őket, elloptak egy kopott Chevyt. Két állam rendőrsége üldözte őket.

Arról ábrándoztak, hogy biztonságba kerülnek, és összeházasodnak.

- Megváltoztatjuk a nevünket. - nevetett a lány. - Engem úgy hívnak majd, Mary Ann Williams. Neked mi lesz a neved?

A nagyapja kopói találtak rájuk. A negyedik John Reynolds.

- Megadom neked, fiam, amit apád elmulasztott.

Négy-öt markos fickó tódult a szobába, megragadták, és a régi angolszász iskolákban szokott módon kegyetlenül eldöngették.
lnpeters, 2016. március 14. hétfő, 00:07
Így változtatták pokollá
helyszínénél
A hajtóvadászat során több terroristával végeztek a rendőrök
Tűzharc tört ki a rendőrök és a menekülő merénylők között.
Fedezékben
Rendőrségi őrbódét is célba vettek a támadók
A terroristák a támadás után bevették magukat egy épületbe, a kommandósokkal a nyomukban.
bordat, 2016. január 15. péntek, 18:23
Jakartai merényletek - A KKM a rendőri készültségre figyelmeztet Indonéziában
A konzuli szolgálat honlapján pénteken közzétett figyelmeztetésben emlékeztettek: csütörtökön nagy erejű robbanássorozat történt Jakarta központi részén. Az indonéz rendőrsége hét halottról, köztük egy külföldi - kanadai - állampolgárról és 19 sérültről számolt be.

A biztonsági koordinációs miniszter legutóbbi közlése szerint Jakartában helyreállt a rend, és a főváros újra biztonságos. A helyszínen normalizálódott a forgalom, a tömegközlekedési eszközök és az autók akadálytalanul haladnak a Thamrin sugárúton.

Ugyanakkor a rendőrség szóvivője bejelentette, hogy a terrorcselekmények miatt egész Indonéziában elsőfokú rendőri készültség lépett érvénybe, mivel az elkövetők egy része feltételezhetően a fővároson kívülre menekült.

Balin, a kedvelt turistacélponton elsőfokú biztonsági készültséget rendeltek el.

A konzuli szolgálat továbbra is azt kéri a környéken tartózkodó magyaroktól, hogy fokozott óvatosságot tanúsítsanak és tartsák be a helyi hatóságok utasításait. Javasolják, hogy a
velemenyezd, 2016. január 15. péntek, 12:52
Jakartai merényletek - A KKM óvatosságra kéri az Indonéziában tartózkodó magyarokat
A konzuli szolgálat honlapján megjelent figyelmeztetésben emlékeztettek: helyi idő szerint 10.50-kor nagy erejű robbanássorozat történt Jakarta központi részén. Az indonéz rendőrség eddig 16 halottról, köztük egy külföldi - holland - állampolgárról és több tucat sérültről számolt be. Luhut Pandjaitan biztonsági koordinációs miniszter legutóbbi közlése szerint Jakartában helyreállt a rend, és a főváros újra biztonságos.

Min írták, a robbantások helyszínén továbbra is nagyfokú rendőri jelenlét tapasztalható, a helyszínelők helyi idő szerint délután fél négykor fejezték be a munkájukat, azt követően a térséget megnyitották a forgalom előtt.

Balin, a kedvelt turistacélponton elsőfokú biztonsági készültséget rendeltek el.

A konzuli szolgálat azt kéri a környéken tartózkodó magyaroktól, hogy fokozott óvatosságot tanúsítsanak és tartsák be a helyi hatóságok utasításait, a Thamrin sugárút környékét pedig lehetőség szerint kerüljék el.

Javasolják, hogy a Jakartában tartózkodó magyar
velemenyezd, 2016. január 14. csütörtök, 11:41
Jakartai merényletek - KKM: Magyarország támogatását fejezi ki Indonéziának
merényletekről.

Kiemelték: "Magyarország mélységesen elítéli a világ egyre több térségét sújtó, politikai és vallási köntösben megjelenő, esztelen terrorizmust, amelyeknek ártatlan emberek esnek áldozatul nemzeti és vallási hovatartozástól függetlenül".

A magyar kormány részvétét és szolidaritását nyilvánítja ki az áldozatok hozzátartozóinak, Indonézia kormányának és népének e nehéz pillanatban - tették hozzá.

Az indonéz főváros központjában csütörtökön ismeretlenek kézigránátokkal megtámadtak egy rendőrségi ellenőrzőpontot, majd tűzharcba bocsátkoztak a helyszínre érkező rendőrségi erősítéssel. A rendőrök végül uralmuk alá vonták a helyzetet. Az incidensben az al-Dzsazíra arab hírtelevízió szerint tizenhét ember - hét civil, öt rendőr és öt merénylő - halt meg.

A csütörtöki támadás kitervelőjeként, illetve elkövetőjeként egyelőre egyetlen szervezet sem jelentkezett. Az indonéz hírszerzés vezetője szerint egyelőre nincs arra utaló jel, hogy a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet
velemenyezd, 2016. január 14. csütörtök, 10:51
Telefonos és internetes csalók ázsiai hálózatát leplezte le az Interpol
A lyoni székhelyű nemzetközi rendőrségi együttműködési szervezet közleménye szerint a razziákat augusztus 29. és október 31. között hajtották végre.

A First Light 2015 fedőnevű, két hónapig tartó akcióban 245 tajvani és kínai állampolgárt állítottak elő Indonéziában, 168 kínait pedig Kambodzsában vettek őrizetbe. Több mint harminc gyanús call centert azonosítottak be a hatóságok.

A csalás lényege az volt, hogy telefon elhitették emberekkel, hogy bűnözői tevékenységhez köthető csomagot kaptak. A hívást ezután átirányították magukat rendőröknek kiadó csalók felé, akik egy olyan internetes oldalt mutattak a tőrbe csalt embereket, amelyen a nevük a körözöttek között volt feltüntetve. Az elfogató parancsok hamisítványok voltak. Ártatlanságuk bizonyítására az átvert embereknek személyes adataikat kellett közölniük, valamint különböző összegeket kellett átutalniuk vagy személyesen készpénzben átnyújtaniuk az álrendőröknek.

Indonézián és Kambodzsán kívül Kínában, Hongkongban, Dél-Koreában,
velemenyezd, 2015. december 17. csütörtök, 16:12
1/4
Képek, videók
Csúcstalálkozás vasárnap.
csipkerozsi
2009. július 28. kedd, 17:10
Csúcstalálkozás vasárnap
csipkerozsi
2009. július 28. kedd, 17:09
kim-dzsong-un-bomba-e. kor
agica2004
2017. szeptember 04. hétfő, 20:27
kim-dzsong-un-dzsang-s zon
agica2004
2015. június 24. szerda, 18:03
kim-dzsong-un.jpg
agica2004
2015. június 24. szerda, 18:02
Kim Dzsong Un.gif
pacsakute
2013. április 23. kedd, 17:53
Kim Dzsong Un
republiknet
2010. május 17. hétfő, 21:39
Nemzetközi forgalom..jpg
terimamy
2018. március 07. szerda, 19:18
2.nemzetközi táncnap.jpg
liliana01
2017. április 27. csütörtök, 19:27
Nemzetközi morzekód.jpg
cipello
2016. szeptember 22. csütörtök, 11:28
Nemzetközi űrállomás simo
megyerimihaly
2015. november 29. vasárnap, 14:01
Nemzetközi Űrállomás.jpg
megyerimihaly
2015. november 29. vasárnap, 14:00
Nemzetközi űrállomás Kozm
megyerimihaly
2015. november 29. vasárnap, 13:59
Nemzetközi Űrállomás 5 Az
megyerimihaly
2015. november 29. vasárnap, 13:57
Nemzetközi Űrállomás 1-1.
megyerimihaly
2015. november 29. vasárnap, 13:57
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.