Belépés
2020. február 22. szombat | 8. hét | 53. nap | 07:22 | Gerzson
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Természetes vérnyomás csökkentők
6 természetes orvosság a vérnyomás gyors csökkentésére :

A magas vérnyomás nem csak az időseket sújtó betegség! A 16 és 34 év közötti fiataloknak az egy harmada szenved a hipertónia egyes formáitól.

Az alábbiakban 6 ilyen természetes és gyors ellenszert olvashatunk, amik segíthetnek a vérnyomást kordában tartani és megóvnak a hosszútávú egészségkárosodásoktól.

A hagyományos megoldás erre a növekvő járványszerű betegségre egyszerűen csak annyi, hogy az orvosok még több vérnyomás csökkentő gyógyszert írnak fel. Az alternatív módot követve több olyan ételt kell enni, amik természetes úton csökkentik a vérnyomást anélkül, hogy bármilyen veszélyes mellékhatásuk lenne.

Nyers mandula
Minden nap egy marék nyers mandula fogyasztása jelentős változást hozhat a vérnyomás értékekben. A nyers mandula gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, amik tudományosan is bizonyítottan segítik a vér koleszterinszintjének csökkentését, csökkentik az artériás gyulladásokat és
pacsakute, 2019. április 27. szombat, 16:24
2018. október 27., szombati Napiszöveg
előtte, arccal a földre borult, és ezt kérdezte:,,Mit akar mondani az én uram a szolgájának?"15Jehova seregének a fejedelme pedig így válaszolt Józsuénak:,,Vedd le a sarudat a lábadról, mert szent az a hely, ahol állsz." És Józsué azonnal így tett.);
(Józsué 6:2, 21NW2Jehova ekkor ezt mondta Józsuénak:,,Kiszolgáltattam neked Jerikót, a királyát és a vitéz harcosait.21Mindent elpusztítottak, ami a városban volt. Karddal megölték a férfiakat és a nőket, a fiatalokat és az időseket, valamint a bikákat, a juhokat és a szamarakat.).
Később, Ezékiás király uralkodása idején
egy hatalmas asszír hadsereg fenyegette Jeruzsálemet.
De aztán ,,Jehova angyala kiment,
és lesújtott száznyolcvanötezer emberre"
egyetlen éjszaka alatt (2Királyok 19:35NW Azon az éjjelen Jehova angyala kiment, és lesújtott 185 000 férfira az asszírok táborában. Amikor az emberek kora reggel fölkeltek, látták a sok holttestet.).
Bár az angyalok tökéletesek, az
charlotteani, 2018. október 27. szombat, 03:00
EU-büdzsé - Az EB növelné az Európai Szolidaritási Testület finanszírozását 2021-2027 között
Az EB május elején bemutatott javaslata értelmében az EU következő többéves költségvetése 2018-as árakon összesen 1135 milliárd euró kötelezettségvállalást tenne lehetővé.

Az új program révén 2021 és 2027 között legalább 350 ezer fiatal nyújthat segítséget - önkéntesként, gyakornokként vagy munkavállalóként - az arra rászorulóknak.

"A javaslattal az Európai Bizottság megerősítette a szolidaritás előmozdítására és a fiatalok lehetőségeinek megsokszorozására irányuló kötelezettségvállalásait. Mindent megteszünk, hogy az Európai Szolidaritási Testület olyan közösséggé fejlődjön, melynek tagjai készek segítő kezet nyújtani a rászorulóknak Európában és másutt, így részt vesznek a stabil, összetartó társadalmak kialakításában. A fiatalok ezért cserébe új készségeket sajátíthatnak el, új barátságokat köthetnek és elmélyíthetik magukban az európai identitásukat" - közölte Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportért felelős uniós biztos.

Günther Oettinger uniós
velemenyezd, 2018. június 11. hétfő, 15:12
Egy év alatt több mint 40 ezren jelentkeztek az Európai Szolidaritási Testülethez
kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos

Hozzátette: ahhoz, hogy a testületben rejlő lehetőségeket ki lehessen használni a gyakorlatban, az lenne a legfontosabb, hogy a jogalkotók mihamarabb elfogadják a szervezet külön jogalapját és a következő évekre szóló költségvetését.

Mint közleményében a bizottság kiemelte, a program keretében számos fiatal földrengés sújtotta olaszországi településeken dolgozik, míg mások hátrányos helyzetű vagy sajátos igényű fiatalokat, menekülteket vagy időseket segítenek Európa számos pontján.

Az EB egy éve indította útjára az Európai Szolidaritási Testületet, melynek keretében 18 és 30 év közötti fiatalok különböző szolidaritási programokban vehetnek részt az EU-ban, hozzájárulva ezzel a társadalmi kihívások kezeléséhez.

A résztvevő önkénteseket 2-12 hónapra elhelyezik egy projekt keretében, például az oktatás, az egészségügy, a környezetvédelem, a természeti katasztrófák vagy a migránsok és menekültek befogadásához, támogatásához és
velemenyezd, 2017. december 07. csütörtök, 15:29
Fidesz: a szocialisták csak elvettek a nyugdíjasoktól
megint "azon jár az esze", hogy szúrhatnának ki a nyugdíjasokkal. A Fidesz szerint a szocialisták kormányzásuk alatt elvettek egy havi nyugdíjat az idősektől, a magas inflációban hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat, és Korózs Lajos az MSZP-kormány idősügyi és szociális államtitkáraként személyesen közreműködött a nyugdíjasokat sújtó megszorítások végrehajtásában, ráadásul nyugdíjadót akart bevezetni.

A kormánypárt képviselőcsoportja úgy véli: a szocialistáknak soha eszükbe nem jutott támogatni az időseket, sem Erzsébet-utalvánnyal, sem mással, ezzel ellentétben a Fidesz megbecsüli a nyugdíjasokat.

Hangsúlyozzák: a kormány 2010 óta garantálja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését és az inflációkövető nyugdíjemelést, emellett minden nyugdíjas számára 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt biztosított, amelyet a nyugdíjasok döntő része már átvett.

A hajléktalanellátással kapcsolatban a Fidesz-frakció azt írta: a kormány nem elveszi a pénzt legelesettebbektől, ahogy azt az MSZP tette, hanem
velemenyezd, 2017. január 10. kedd, 13:42
Vihar - Ezerhez közelít a károsodott épületek száma Szatmárban
indult el a Budapest Mentőszervezet és a Budapesti Tűzoltó Szövetség két gépjárműve és tizennégy tagja, akiket szerdán további huszonöt önkéntes követ. A mentőcsapat a településeken kialakult környezeti károk felszámolásában és a háztetők szerkezeti sérüléseinek helyreállításában vesz részt.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a vészhelyzet-kezelési munkacsoportját küldte Szatmárba, feladatuk a kárfelmérés lesz, valamint megkeresik a legelesettebb embereket, a sokgyermekes családokat, magukra maradt időseket annak érdekében, hogy személyre szóló segítséget nyújtsanak az otthonuk helyreállítása során.

A Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue 24 speciális húsztagú mentőcsapata a tetők helyreállításában segít a károsultaknak. A segélyszervezet egymillió forintos gyorssegélyből tetőléceket és tetőfóliákat biztosít a rászorultaknak Rozsályon és környékén. A szeretetszolgálat az 1355-ös adományvonalon, valamint "viharkárosultak" megjelöléssel a KDB Bank 13555555-5555555-55555555 számlaszámon keresztül
velemenyezd, 2016. június 22. szerda, 09:21
Közzétette éves jelentését az Európa Tanács szociális jogokat ellenőrző szakértői testülete
A szociális jogok könnyen csorbát szenvednek az Európát sújtó nehéz gazdasági és politikai helyzetben. A tagállamoknak kötelességük, hogy megvédjék a kiszolgáltatott személyeket, beleértve az időseket, a gyermekeket, a fogyatékkal élőket és a bevándorlókat - írta a 2015-ös évet értékelő jelentésében a független szakértőkből álló bizottság, az Európai Szociális Charta ellenőrzésének feladatát ellátó ET-testület.

A testület aggodalmát fejezte ki számos, a nemzetközi jogot sértő esettel kapcsolatban, közöttük első helyen említve a menekültek családegyesítésének céljából menedéket kérők kiutasítására hozott intézkedéseket.

A jelentés szerint az Európa Tanács tagországai közül 31 összesen 277 esetben szegte meg az Európai Szociális Chartát, az Európa Tanács egyik legfontosabb emberi jogi egyezményét. Legtöbb esetben a gyermekeket és a fiatalkorúakat érte hátrány, illetve a családjogok és a lakhatáshoz való jog területén mutatkoztak hiányosságok.

A bizottság a pozitív példák között sorolta fel
velemenyezd, 2016. január 28. csütörtök, 17:33
A mai világ keresztútjáról szólt a Ferenc pápa a Colossiumba
sürgetett a mai embertől a gyengék, kiközösítettek, szenvedők mellett az embereket "selejtező" kortárs kultúrával szemben. A második úgy fogalmazott, hogy a mai világot a pénz uralja ahelyett, hogy szolgálná, és az ebből származó társadalmi igazságtalanság keresztje a dolgozók vállát nyomja.
- A szövegek többek között érintették a háborúban eleső fiatalokat, a gyerek-katonákat, az erőszakot elszenvedő nőket, az emberkereskedelem áldozatait, a végleges stádiumban levő betegeket, a magukra hagyott időseket, a túlzsúfolt börtönöket és azokat, akiket kínoznak. A számtalan szenvedéssel szemben a meditációk az emberek közötti szeretetet és szolidaritást állították példaként.
- A Vatikánból a Colosseumhoz a megszokott öreg Ford gépkocsival érkező Ferenc pápa a Palatinus-dombról imádkozva követte a keresztutat, amelynek a végén áldását adta a jelenlevőkre. A Colosseum előtti teret a hívők teljesen megtöltötték. Ferenc pápa beszéde végén az egész tér az Éljen a pápa! (Viva il Papa!) kiáltástól
maroka, 2014. április 19. szombat, 20:03
A mai világ keresztútjáról szólt a Ferenc pápa vezette római via crucis
sürgetett a mai embertől a gyengék, kiközösítettek, szenvedők mellett az embereket "selejtező" kortárs kultúrával szemben. A második úgy fogalmazott, hogy a mai világot a pénz uralja ahelyett, hogy szolgálná, és az ebből származó társadalmi igazságtalanság keresztje a dolgozók vállát nyomja.

A szövegek többek között érintették a háborúban eleső fiatalokat, a gyerek-katonákat, az erőszakot elszenvedő nőket, az emberkereskedelem áldozatait, a végleges stádiumban levő betegeket, a magukra hagyott időseket, a túlzsúfolt börtönöket és azokat, akiket kínoznak. A számtalan szenvedéssel szemben a meditációk az emberek közötti szeretetet és szolidaritást állították példaként.

A Vatikánból a Colosseumhoz a megszokott öreg Ford gépkocsival érkező Ferenc pápa a Palatinus-dombról imádkozva követte a keresztutat, amelynek a végén áldását adta a jelenlevőkre. A Colosseum előtti teret a hívők teljesen megtöltötték. Ferenc pápa beszéde végén az egész tér az Éljen a pápa! (Viva il Papa!) kiáltástól
velemenyezd, 2014. április 18. péntek, 23:16
Vérnyomáscsökkentés természetes módon
A magas vérnyomás nem csak az időseket sújtó betegség! A 16 és 34 év közötti fiataloknak az egy harmada szenved a hipertónia egyes formáitól.

Az alábbiakban 6 ilyen természetes és gyors ellenszert olvashatunk, amik segíthetnek a vérnyomást kordában tartani és megóvnak a hosszútávú egészségkárosodásoktól.

A hagyományos megoldás erre a növekvő járványszerű betegségre egyszerűen csak annyi, hogy az orvosok még több vérnyomás csökkentő gyógyszert írnak fel. Az alternatív módot követve több olyan ételt kell enni, amik természetes úton csökkentik a vérnyomást anélkül, hogy bármilyen veszélyes mellékhatásuk lenne.
Nyers mandula

Minden nap egy marék nyers mandula fogyasztása jelentős változást hozhat a vérnyomás értékekben. A nyers mandula gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, amik tudományosan is bizonyítottan segítik a vér koleszterinszintjének
pacsakute, 2014. február 15. szombat, 07:54
Ároktői bűnbanda - Csütörtökig tart az egyik vádlott előzetes letartóztatása
különböző vidéki településekre jártak el lomtalanításokra. Ekkor figyeltek fel olyan idős emberekre, akikről azt feltételezték, hogy jobb anyagi körülmények között élnek, ezért elhatározták, hogy később betörnek hozzájuk és kirabolják őket.

A vád szerint 2008 szeptembere és 2009 áprilisa között különböző felállásban összesen 12 idős ember lakásába hatoltak be a vádlottak, és vittek el onnan készpénzt, értéktárgyakat. Betöréskor arcukat maszkkal eltakarták, kezükre kesztyűt húztak. A megfélemlített időseket bántalmazták, megkötözték, majd arra kényszerítették őket, hogy árulják el, hol tartják értékeiket. A kirabolt sértetteket megkötözve magukra hagyták.

A bántalmazások következtében két idős ember meghalt.

A vádlottakat - id. és ifj. R. Elemért, R. Henriket, R. Andrást, M. Istvánt és K. Andrást - egyebek mellett nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberöléssel, jelentős értékre, bűnszövetségben elkövetett rablással, több rendbeli súlyos testi sértéssel,
velemenyezd, 2013. június 03. hétfő, 10:21
Mesterházy: az MSZP felülvizsgálná a földbérleti pályázatokat
Az MSZP elnöke a párt kihelyezett frakcióülése utáni sajtótájékoztatón közölte: a szocialista párt nem elitcserét akar, hanem olyan új politikát, amelynek az eredménye az, hogy Magyarországon bővül a foglalkoztatás, beindul a gazdasági növekedés, a kis- és középvállalkozók forráshoz jutnak és a szegénység jelentős mértékben csökken.

Hozzátette, a frakció az új agrárpolitikai programját tárgyalta meg: mivel a rendszerváltás után egy kormánynak sem sikerült jelentősen növelnie a foglalkoztatottak számát, az MSZP minden programjának középpontjában ez az egyik fő cél.

Mesterházy Attila azt mondta, az agráriumban a technológiafejlesztés miatt nem lehet nagyságrendekkel több új munkahelyet teremteni, de néhány ágazatban, mint amilyen az állattenyésztés, a kertészet és a zöldenergiák alkalmazása, igen. Jó minőségű, olcsó, magyar élelmiszerrel szeretnék ellátni azország piacát, emellett növelni a vidék megtartó erejét - foglalta össze az agrárprogramjukat a pártelnök.

Úgy fogalmazott: amint az
velemenyezd, 2012. december 05. szerda, 15:25
1/2
Képek, videók
Arctisztítás természetes
pacsakute
2020. február 10. hétfő, 22:07
Természetes antibiotikumo
pacsakute
2019. január 13. vasárnap, 00:33
Természetes agyserkentők.
pacsakute
2019. január 13. vasárnap, 00:31
Természetes vitaminok.jpg
pacsakute
2018. február 20. kedd, 21:20
Természetes antibiotikumo
irmus
2018. február 16. péntek, 14:29
Természetes-gyógymódok -a-
pacsakute
2017. október 02. hétfő, 10:48
Természetesség-GYERTYA
1vargaildyko
2016. július 21. csütörtök, 06:18
Természetesség-NAPFÉNY
1vargaildyko
2016. július 03. vasárnap, 06:12
Természetes fájdalomcsill
pacsakute
2016. február 06. szombat, 22:08
Természetesség-HARCOS
1vargaildyko
2016. január 05. kedd, 07:45
Természetesen.jpg
pacsakute
2015. november 24. kedd, 19:18
Ingadozó vérnyomásra gyöm
pacsakute
2018. február 23. péntek, 20:50
recept magas vérnyomás cs
irmus
2018. január 16. kedd, 08:25
Az ideális vérnyomás érté
irmus
2018. január 15. hétfő, 07:41
Vérnyomás turmix.jpg
pacsakute
2014. november 01. szombat, 09:19
Címkék
program keretében, magukra hagyott, földre borult, hipertónia egyes, magas vérnyomás, független szakértőkből, szociális jogok, településeken kialakult, arra rászorulóknak, fogyatékkal élőket, nyugdíjak vásárlóértékének, háborúban eleső, testületben rejlő, Európai Szociális Charta, jelentés szerint, jogalkotók mihamarabb,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.