Belépés
2020. április 01. szerda | 14. hét | 92. nap | 07:33 | Hugó
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A kvercetin és a vírusfertőzések
Az influenza okozhat olyan klasszikus tüneteket, mint tüsszögés, köhögés, ízületi fájdalmak, láz. Évente több millió ember esik áldozatul az influenzának, ami napokig ágyba kényszeríti az embert. A megfelelő, vagyis az egészséges táplálkozás elősegítheti, hogy megússzuk ezt a betegséget. Az egészséges táplálkozásba az olyan élelmiszerek is beletartoznak, amelyek kvercetint tartalmaznak.

A kvercetin megtalálható a zöldségekben és a gyümölcsökben. A kvercetin erősíti az immunrendszert és megakadályozza a vírusok replikációs folyamatát. Számos tanulmány számolt be arról, hogy a kvercetin megakadályozza a vírusos fertőzések kialakulását, különösen annak kezdeti szakaszában.

A megerőltető sport elősegíti a szervezetben az az oxidatív stressz kialakulását, illetve a stresszhormonok felszabadulását. Egy vizsgálatba aktív sportolókat vontak be. A csoport egyes tagjainak csak
pacsakute, 2020. március 18. szerda, 09:07
A májkárosodás korai jelei és a máj erősítése
Amennyiben mája megfelelő működése akadályba ütközik, azt különféle testfunkciói megváltozásán fogja tapasztalni. Többféle májprobléma is bekövetkezhet, a legtöbb esetben a májzsugor, a cisztás májbetegség, a máj elzsírosodása, az epekövek megjelenése, és a hepatitisz jellemző.
Tartsa észben, ha odafigyel mája egészségére, az cserébe szervezetét fogja egészségesen tartani. Tartsa nyitva a szemét, igyekezzen felfedezni a májkárosodás korai jeleit és minél előbbi orvosi segítséget kérni. Ezáltal növelheti a teljes felépülés esélyeit.

Alább találhatja a májkárosodás tíz korai jelét:

1. Hányinger és hányás.

Sokan nem tekintik nagy problémának, amennyiben hányingerük van vagy hánynak, egyszerűen nem foglalkoznak a problémával.

Amennyiben a hányinger és a hányás együtt vagy külön jelentkezik, ismert ok nélkül, mint például a tengeribetegség, a szédülés, a migrén, az ételmérgezés, a terhesség korai szakasza, a szorongás, vagy a depresszió, akkor máj- vagy
pacsakute, 2020. január 25. szombat, 20:19
Kurkuma az Élet fűszere
marásokra alkalmazzák, hanem külsőleg szinte minden bőrsérülésre, égési sebekre, vágott sebekre, horzsolásokra, véraláfutásokra. Légzési nehézségeknél a kurkuma főzetével inhalálni is szoktak. Mézben vagy vajban feloldva 1:1 arányban naponta 4-6 alkalommal fogyasztva csillapítja a köhögést és feloldja a lerakódásokat.

Hatékony májvédő. Hasonló hatásokkal rendelkezik, mint a máriatövis mag. 2,5 deci natúr joghurtban egy evőkanál kurkuma reggel éhgyomorra elfogyasztva, hatékonyan gyógyítja a hepatitiszt is.

Növeli a májban és egyéb szövetekben a glutationszintet. A glutation, vagy rövidebben GsH, szervezetünk egyik legerősebb antioxidánsaként ismert. Képes kisöpörni a szabadgyököket a testünkből és küzd azok károsító hatásai ellen. A tudósok ezért az emberi test legerősebb gyógyító anyagaként tekintenek rá.

A kurkumin kiváló vízhajtó, ezért támogatja a vesék munkáját. Csökkenti a vér LDL koleszterin és a triglicerid szintjét is. A kurkuma hatóanyagai serkentik a zsíranyagcserét
suzymama, 2018. március 09. péntek, 09:46
Kecskeméten is pusztítanak a dizájner drogok!
kemény világ ez. Látom, hogy mindenhol ürülék meg fecskendők. Amikor nincs tiszta tű, fognak egy használtat, nem érdekes, kiét. Épp így terjednek a betegségek.

- Te ügyelsz a fertőzésveszélyre?

- Amikor nincsenek épp elvonási tüneteim, viszek a Révből steril eszközöket. Adok másoknak is, a legtöbben ugyanis nem bíznak az idegenekben, nem fordulnának ilyen intézményhez. Amikor azonban én viszek nekik, örülnek a steril tűnek.
MF: Szürővizsgálatok szervezésével is foglalkozunk. Hepatitisz C-vel fertőződött a nálunk szűrésre jelentkezett intravénás szerhasználók 80-90 százaléka. Szakmailag támogatandó az úgynevezett szekundér tűcsere, azaz amikor közvetítőn keresztül jut el a steril eszköz a végfelhasználóhoz. Persze nem az egészségügyi ártalomcsökkentés a fő cél, de azonnali beavatkozásként sokat segíthet a fertőzések megfékezésében. S közben kialakulhat egy teherbíró kapcsolat a szerhasználó és a segítő között. Ez fontos

- A Révbe miért jársz?

- Jó, hogy
vicus54, 2016. március 11. péntek, 13:44
Az is érdekes, hogy a rovarevő denevérek
szükséges, ha ezt nem mondjuk ki, annyit ártunk vele, mintha rosszul használnánk a szót. Az, hogy az emberek nem veszik észre a C-vitamin fertőző betegségeket gyógyító hatását, csak állandósítja a sok más feleslegesen alkalmazott mérgező drogokat és klinikai protokollokat. Ha a cipő jó a lábadra, viseld! Ha a kezelés működik, hirdesd azt!(P 15)

És pontosan ez az, amit Dr. Levy tesz
A megfelelően adagolt C-vitamin megbízhatóan és gyorsan gyógyít szinte minden akut gyermekbénulást és az akut hepatitiszt.(Levy k0nyvének 19. oldala)

DR. ROBERT CATHCART
Nagy gyakorlatot szerzett halálos fertőzések kezelésében a nagy dózisú C-vitamint használva, jobban ismeri azt mint bármely más orvos. Elmondása szerint az Ebola-vírus szabad gyökök által öl, amely hatást semlegesíteni lehet masszív dózisú intravénás nátrium-aszkorbáttal.

Viszonylag ismeretlen kettős doktori címzett:

DR. SEMEON B. HRUSHOVETZ
az Ebola kezelésére C-vitamint ajánl 2014 június 31-én megjelent
horvathnemagdi, 2014. augusztus 15. péntek, 12:13
Mi gyógyítja az EBOLÁT
mondjuk ki, annyit ártunk vele, mintha rosszul használnánk a szót. Az, hogy az emberek nem veszik észre a C-vitamin fertőző betegségeket gyógyító hatását, csak állandósítja a sok más feleslegesen alkalmazott mérgező drogokat és klinikai protokollokat. Ha a cipő jó a lábadra, viseld! Ha a kezelés működik, hirdesd azt!"(P 15)

És pontosan ez az, amit Dr. Levy tesz

“A megfelelően adagolt C-vitamin megbízhatóan és gyorsan gyógyít szinte minden akut gyermekbénulást és az akut hepatitiszt. “(Levy k0nyvének 19. oldala)DR. ROBERT CATHCART
Nagy gyakorlatot szerzett halálos fertőzések kezelésében a nagy dózisú C-vitamint használva, jobban ismeri azt mint bármely más orvos. Elmondása szerint: “az Ebola-vírus szabad gyökök által öl, amely hatást semlegesíteni lehet masszív dózisú intravénás nátrium-aszkorbáttal."Viszonylag ismeretlen kettős doktori címzett:

DR. SEMEON B. HRUSHOVETZ
az Ebola
radvanszki_jozsef, 2014. augusztus 13. szerda, 15:35
Óvja a máját
elégedetlenkedés, stressz.

A máj legtöbb betegsége a szerv elzsírosodásával veszi kezdetét. Ezen elváltozás leggyakoribb oka a mértéktelen alkoholfogyasztás, melyet megemelkedett vérzsírértékek, túlsúly és mozgáshiány követnek.

JÓ TUDNI! Napi 150 gramm alkohol - például két liter bor - elfogyasztása után általában két-három éven belül kialakulhat a zsírmáj. Az alkohol toxikus hatását a lebomlásakor keletkező májkárosító közti termékek okozzák, melyek gyulladásos folyamatokat - hepatitiszt -indítanak el. Szigorú alkoholabsztinenciát követően hosszú ideig tart, míg az egyébként egészséges máj ezen károsodásokat kiheveri.

Zsírmáj kialakulását számos vegyi anyag és gyógyszer, vírusfertőzés, baktériumok és paraziták, bizonyos anyagcserezavarok, a máj vérellátásának zavarai, az epeáramlás tartós korlátozottsága is előidézheti. További májmérgek a nehézfémek: az ólom, a kadmium, a higany. Ezek a máj enzimjeit károsítják, ezáltal akadályozzák a szabályos és szükséges
tripike, 2014. február 03. hétfő, 14:56
Gyógyító olaj - Máriatövis magolaj
A máriatövis hatása az, hogy a májat erősíti , segít semlegesíteni vagy hatástalanítani a gyógyszerek a vegyi szennyező anyagok és az alkohol hatását . Segít növelni méregtelenítő folyamatokhoz nélkülözhetetlen glutation koncentrátumot a májban.
A káros szabad gyökök ellen erős antioxidáns hatású. Segít az elöregedett elhalt májsejtek helyett egészséges új sejteket létrehozni. Elősegíti a a májbetegségek többek között a vírusos májgyulladás hepatitisz és a májzsugor cirrózis gyógyulása segít gombamérgezések esetén is. Rákos betegeknél a májkárosodás bekövetkezésének esélyét csökkenti sőt segít a betegség során a
szervezetben felszaporodó méreganyagok kiürítését. Gyulladáscsökkentő képességgel is rendelkezik. A pikkelysömörre jellemző sejtburjánzás csökkentésében is segít. Hasznos lehet az endometriózis a női meddőség egyik legfőbb oka kezelésében is valamint az epekő kialakulásának megelőzésében ?s kezelésében
relaxa2008, 2013. november 18. hétfő, 08:40
Betegségről árulkodó testjelek(hagyományos kínai orvoslás)
elmeszesedést jelzi.

A homlok közepén ráncok figyelhetők meg, a rajta megjelenő sötétlila foltok hipertóniát jeleznek, mégpedig súlyos, nehezen gyógyítható esetről tanúskodnak. A magas vérnyomás e típusa sokszor székrekedéssel jár együtt.

A fülcimpák kerek formájúak és nagyok, általában horizontálisan futó bevágás nyomai láthatók rajtuk. A nyakon a verőér erőteljes pulzálása jól látható, különösen oldalnézetből, szabad szemmel megfigyelhető.

Májgyulladás (vírusos hepatitisz)

Akut hepatitisz esetén a kezdeti stádiumban a nyelvszövet vörös, fehér lepedék borítja, mely a nyelv széleinél szembetűnően vörös. A betegség későbbi stádiumában a nyelven a lepedék sárgává, ragacsossá változik. Krónikus hepatitisz esetén a lepedék vékony, a nyelv sötétlila színű, kék vagy zöld színárnyalattal. A májzsugorodás fázisában a nyelv gyakran halovány sárga, lepedékes, ám az esetek több mint a felében száraz és vörös, lepedék pedig egyáltalán nincs rajta.

A szem
1951anna, 2013. november 11. hétfő, 06:36
KURKUMA FŰSZER és GYÓGYÍTÓSZER
bőrsérülésre,
égési sebekre, vágott sebekre, horzsolásokra, véraláfutásokra, kötőhártyagyulladásra. Hidegen sajtolt
olajokkal pépesítve is használják a fent leírt esetekben. Légzési nehézségeknél a kurkuma főzetével
inhalálni is szoktak. Mézben vagy ghí-ben (tisztított vaj) feloldva 1:1 arányban napnta 4-6 alkalommal
fogyasztva
hasonló hatásokkal rendelkezik, mint a máriatövismag. 2,5 deci natúr joghurtban egy evőkanál
kurkuma reggel éhgyomorra elfogyasztva hatékonyan gyógyítja a hepatitiszt is.

Kurkuma - megoldás az Alzheimer gyógyítására?

Indiában az idősebb emberek között szinte ismeretlen az Alzheimer-kór (100000 lakosra jut 3,24
megbetegedés) emiatt kezdték el vizsgálni a kutatók a körülményeket illetve az étrendet, ahol a curry
minden étkezésnél megtalálható az asztalon. Nemrég fejeződött be a kurkumin, mint az Alzheimer-
kór lehetséges gyógyszerének klinikai kutatása. Bebizonyosodott, hogy a kurkuminnak erős
jupiter21, 2013. szeptember 13. péntek, 19:24
Egészség
Éhezés és elhízás, leptin és magnézium


A túlsúlyos vagy elhízott emberek rendszerint mindig éhesek, függetlenül attól, hogy mennyit ettek korábban, agyuk azt az üzenetet küldi, hogy vigyenek be még több kalóriát. Ráadásul külön paradoxonnak számít, hogy a legtöbb túlsúlyos ember alultáplált, mivel a legtöbb hizlaló, egészségtelen műkaja nem tartalmazza azokat a tápanyagokat, amikre a szervezetnek szüksége van.

Általánosságban elmondható, hogy a túlsúlyos, elhízott emberek sok magas feldolgozottságú ételt esznek, rostbevitelük azonban meglehetősen alacsony. Az alacsony mennyiségű rostbevitel a túlsúly kialakulásának egyik fontos tényezője.

A túlzott mennyiségű kalória bevitel a leptin rezisztencia kialakulásának leggyorsabb útja. És mivel a kalóriatöbblet a rossz minőségű táplálékokból származik, gyakran magnézium hiány is kialakul mellette.

A túlsúlyos embereknél gyakran tapasztalható hiperinzulinémia, vagyis az inzulin meglehetősen magas szintje a vérben,
piroska0101, 2013. június 29. szombat, 08:30
1/3
Képek, videók
A belső és külső ellenség
furaila
2020. március 07. szombat, 12:58
pio atya és a szent szív0
maroka
2020. március 06. péntek, 18:42
Zsiráf és a kis zebra.jpg
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:46
Törpe malac és a kutyus.j
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:46
Sivatagi róka és a kisoro
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:46
Őzike és a kutyus.jpg
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:45
Oroszlánkölyök és a kisbá
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:45
Nyuszi és a kiscsibe.jpg
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:44
Medve és a farkas.jpg
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:44
Lúd és a kutyus.jpg
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:44
Ló és a kutyabari.jpg
pacsakute
2020. február 22. szombat, 22:43
Influenza ellen-otthon.jp
pacsakute
2019. február 08. péntek, 18:02
Influenza ellen.jpg
pacsakute
2018. január 26. péntek, 09:11
influenza
taltos1
2016. október 17. hétfő, 22:06
influenza_germ.JPG
lilagondolatok
2015. február 04. szerda, 12:05
Címkék
terhesség korai, kurkumin kiváló, egészségügyi ártalomcsökkentés, túlsúly kialakulásának, emberi test, vizsgálatba aktív, evőkanál kurkuma, segítő között, felében száraz, dizájner drogok, nyelvszövet vörös, betegség későbbi, epekövek megjelenése, vegyi szennyező, körülményeket illetve, úgynevezett szekundér,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.