Belépés
2020. május 30. szombat | 22. hét | 151. nap | 15:51 | Janka, Zsanett
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hölvényi György: Magyarország támogatja a szorult helyzetben lévő keresztény fiatalokat
kell segíteniea rászorultakat. .Véleménye szerint a diákok tudják, hogy országaik jövője szempontjából nem jelent megoldást az elvándorlás, és ennek a szemlétnek az Európai Unióban is erősödnie kell. Az uniónak fel kell használnia, el kell juttatnia az erre a célra létrehozott és rendelkezésre álló alapokba befizetett összegeket és biztosítania kell azok hatékony felhasználását - húzta alá.

A politikus hangsúlyozta: Európa elég erős ahhoz, hogy helyben nyújtson segítséget és ne a gondot hozza a határain belülre. Mint elmondta, elsősorban a biztonságos környezet megteremtését kell elősegíteni, majd a lakhatást biztosítani, végezetül az oktatás beindítása, valamint a munkahelyteremtés támogatása a feladat. Ezekben Magyarország kivette a részét az iraki Erbilben épített iskola alapításával - emelte ki a képviselő.

Cselekedni most kell, nem lehet azt várni, hogy egész Szíriában újból béke legyen, mert addig emberek ezrei halhatnak éhen - szögezte le a politikus.

A meghívott ösztöndíjasok közül a
velemenyezd, 2018. március 20. kedd, 17:16
Biztos jó lenne nekünk befogadni migránsokat?
http://www.origo.hu/itthon/20170501-magyarorszagnak-is-megvannak-a -sajat-pszichopatai-olyan-is-akad-koztuk-aki-sosem-fedte-fel.html
http://www.origo.hu/itthon/20171230-a-legnagyobb-gyilkossagok-mely ek-az-iden-tortentek.html

Kedves Wheels!
Úgy csinálsz a linkekkel mintha itthon nem lenne
se bűntény, se gyilkosság! Ez síma hangulatkeltés
amit a kormányod is csinál folyamatosan!

http://killergoth.blog.hu/2016/07/09/magyar_sorozatgyilkosok_lista ja
https://vs.hu/kozelet/osszes/tizeneves-gyilkosok-a-legmegrazobb-ma gyar-esetek-0509

Senki nem mondta, hogy a migránsok között nincs görény és bűnöző
akiket a törvény súlyával azonnal büntetni kell és ki kell(ene) toloncolni!
DE NEM MIND A 4 MILLIÓ GYILKOS ÉS BŰNÖZŐ!
A linkeddel csak arra figyelmeztetsz hogy néhány veszélyes személy
is bekerülhet az EU határain belülre! Ezek a tettesek nem migránsok
hanem már régen az adott ország állampolgárai!
decotext, 2018. március 18. vasárnap, 12:17
Hajózás az élet tengerén
Hajózás az élet tengerén - A düh, a harag és a sértettség elengedése
Kiskorunkban első ellenkezéseinkkel kezdjük el határainkat kialakítani.
''A kisgyerek még egynek érzi magát az édesanyjával, ám eljön a pillanat, amikor már nem azt mondja, hogy a Palkó labdája, hanem azt, hogy az ÉN labdám. Ebben a pillanatban megjelenik a ''szembefordulás'', a leszakadás, a dac, az akarás az akarásért. Nem tudom még befűzni a cipőmet, de ÉN akarom befűzni! Vagy éppenséggel be tudom fűzni, de NEM akarom!''
Természetes jellemfejlődésünk része, hogy megtanulunk nem-et mondani. Belső világunk kibontakozására viszont nem mindenki reagál egyformán környezetünkben. Nem biztos, hogy mindenki el tudja (rögtön) fogadni a viszonyulásunkat, vagy a véleményünket. A konfliktusok, viták, néha még a veszekedések is elkerülhetetlenek az életünkben.
Természetesen nem mindegy, hogyan reagálunk egy ilyen élethelyzetben, erőfölényre akarunk szert tenni és mindenáron vélt igazunk bizonyítása a cél, vagy képesek vagyunk egy
lenke1964, 2017. január 11. szerda, 11:33
Miért akarják Orbán elterelő hadműveletének beállítani a "migrációs" válságot oly sokan?
Kedves Nagyicuska! #76
Nagyon remélem, hogy egy külföldi áéllam sem enged be
a határain belülre. Azt is reméelm, hogy soha egy külföldi
állam nem fogadja be az ivadékaidat sem!! Nektek sem
Európa sem a szabadság nem való! Nektek a kádári és
az orbáni diktatúra kell! Pár száz menekült miatt teli a
gatyátok?? Ilyen gyenge lábon tartjátok a magyar kultúrát?

Magyarország aláírta az Eu többségi döntési törvényét, s most ezt megszegték!
Rohadt gerinctelen szarrágó banda! Szégyenlem, hogy magyar vagyok!
decotext, 2016. október 03. hétfő, 19:52
Márai – az árva magyar polgár
szolgálja. A kor is bőkezűen bánik a fiatal, fogékony Máraival feldolgozható nyersanyag dolgában. Élőben láthatja az első világháborút, hallgathatja Ferencz József császár optimistán csengő szavait: "mire a levelek lehullanak, katonáink hazatérnek", a világháború szomorú közepét, még szomorúbb végét, láthatja a Károlyi-kormányt, a Tanács-kormány regnálását, de láthatja Trianont is, testközelből tapasztalja meg, hogy Kassa leválik az anyaországról, egy új, soha nem volt képződmény részévé válik, Csehszlovákia határain belülre kerül.
Tizennyolc, amikor megjelenik első kötete (Kosztolányi elismerően ír róla), önbizalom dolgában is remekül felruházva: "Én tudom, hogy zseni vagyok. [...] Választott ember vagyok, és sokra fogom vinni, vagy semmire sem fogom vinni, de produkálni fogok, érzem, tudom, hogy ez kikerülhetetlen."
Közel tízéves - feleségével megjárt - Nyugat-európai kirándulás után hazatér. Már csak dolgoznia kell. Ír verset, novellát, elbeszélést, regényt, színpadi műveket,
tinka1951, 2016. április 11. hétfő, 09:29
Magyarország
Leonyid Iljics Brezsnyevet váltotta a főtitkári poszton - a beiktatási beszédét rövid udvariaskodó bevezetéssel kezdte, de azután drámai bejelentést tett:
,,A Szovjetunió nem képes többé sem gazdasági, sem katonai alternatívát nyújtani a testvéri szocialista országoknak."
Erre a kijelentésre valójában senki sem számított a delegációban, de ami ezután következett az minden várakozást és képzeletet felülmúlt:
,,A Szovjetunió minden Európában állomásozó haderejét a határain belülre vonja vissza. A csapatkivonásokat azonnal megkezdjük, és 1991 augusztusáig be is fejezzük".
A teremben döbbent csend uralkodott, hiszen Juríj Andropov a XX, század történelmének egyik legjelentősebb - de még ma is titkolt, elhallgatott(!!) - világhatalmi döntéséről tett bejelentést: a szovjet világhatalom saját elhatározásából összehúzza magát, és magára hagyja a szövetségeseit!

Az Andropovi bejelentés hátteréről sokan sokfélét írtak már, - vagyis sokféle képpen
klarika47, 2016. január 17. vasárnap, 11:51
Általános illemszabályok
Ha a megszólítás után felkiáltójelet teszünk, akkor nagy kezdőbetűvel folytatjuk az írást.

A megszólítás minden szavát nagy betűvel írjuk. pl.:

- Tisztelt Igazgató Úr!

- Drága Szüleim és Testvéreim! stb.

-Tisztelt Asszonyom!

-Igen Tisztelt Uram!

Édes Fiam!

Kedves Barátom!

Drága Kis Menyasszonyom!

Ezek a megszólítások variálhatók a foglalkozástól, egymáshoz való kapcsolattól függően, az illem és jó ízlés határain belül.

A keltezés helye magánleveleken a jobb felső sarokban van. Tartalmazza a levélírás helyét, évét, hónapját, napját.

A befejezés néha gondot okoz, pedig egyszerű a dolog. Legyen egy egyszerű üdvözlet a levél végén:

- Szeretettel üdvözöllek:

- Csókol barátnőd:

- Üdvözlettel:

- Tisztelettel:

- Szívességüket előre is megköszönöm:

- Szíves elintézésükért köszönetet mondok:

A befejezési formula után, két
klementinagidro, 2015. április 07. kedd, 19:49
Ukrán válság - Orbán Viktor békét akar, a Külügyminisztériumba kérették az orosz nagykövetet
Orbán Viktor.

A visegrádi országok - Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország - kormányfői aggodalmukat fejezték ki Ukrajna területi épségének megsértése miatt.

A Külügyminisztérium közleményben tudatta, hogy Németh Zsolt külügyi államtitkár kedden hivatalába kérette Alekszandr Tolkacs budapesti orosz nagykövetet, és a kormány nevében felszólította az orosz felet, tegyen eleget a vonatkozó nemzetközi egyezményekben foglaltaknak, és egységei térjenek vissza a krími orosz bázisok határain belülre.

Az államtitkár hangsúlyozta: Magyarország kiáll Ukrajna szuverenitása és területi integritása mellett, és Oroszország lépéseit a nemzetközi joggal ellentétesnek tartja.

Martonyi János külügyminiszter az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, csökkent a veszélye annak, hogy tovább éleződik a helyzet Ukrajnában, a válság megoldása csak tárgyalásos úton elfogadható.

A tárcavezető kiemelte: bár az orosz nagykövet bekéretésétől az orosz politika nem változik, de egy ilyen lépés
velemenyezd, 2014. március 04. kedd, 20:44
A belső nyugalom angyalától...
energia és Szeretet-fény, mely összekapcsol benneteket azzal a felső Tudattal és bizonyossággal, melyben megszűnik minden félelmetek, így tisztán tudjátok, hová tartoztok, kik VAGYtok.

De ehhez el kell jutnotok belső nyugalmatokhoz, békességetekbe, Szentélyetekbe. Bennetek lévő isteni Valótókba.
Ez mélyen bennetek található, szívetek mélyén, egy olyan isteni csendben, ami egy külön Világ, itt, fizikai testeteken belül.
Ez a Világ egy isteni energia-tér, mely túllép a fizikai testetek határain, lelki és szellemi Valótókon át bekapcsol titeket az isteni teljességbe. Abba az energiába, melyből elindultatok, mikor megszülettetek szellemi lényekként.

Gyermekek, mikor elcsendesedtek, és elkezdtek önmagatokban belülre figyelni, tudatotok elindul belső mélységeitek felé, abba az Isten-tudat térbe, mely megmutatja nektek, hová tartoztok.
Ilyenkor mélyen belülre figyeltek, és engeditek, hogy egy lágy, finoman lefelé (ez itt relatív) tartó erő vezessen benneteket Önmagatok
taltos1, 2011. szeptember 29. csütörtök, 12:38
LMP: a kormány érje el, hogy a GMO behozatal ügye legyen nemzeti hatáskör
"Magyarországnak (...) önvédelemre van szüksége néhány multinacionális cég élelmiszer-terrorizmusa ellen" - indokolta pártja álláspontját a politikus.

Miközben az országba tilos behozni, és itt termeszteni génmanipulált vetőmagot, annak megakadályozására viszont nincs eszköz, hogy például Argentínából, Brazíliából vagy az Amerikai Egyesült Államokból génmódosított szója érkezzen határainkon belülre - mutatott rá az ellentmondásra Schiffer András. Megjegyezte: ez a szójaféleség 25 százalékkal olcsóbb, mint a tiszta, hazai előállítású takarmány.

Schiffer András elmondta: meggyőződése szerint Magyarországot az elhúzódó gazdasági és foglalkoztatási krízisből egy "zöld fordulat" tudná kihúzni, amelynek alapvető eleme, hogy segítsük a hazai tájfajták, az egészséges termékek piacra jutását. Hazánknak ugyanis elsőrendű adottságai vannak arra, hogy éppen az egészséges élelmiszerekkel legyen tényező az európai és az azon túli agrárpiacon - hangsúlyozta.

Az LMP ezért arra kéri Orbán Viktort, hogy
velemenyezd, 2011. július 16. szombat, 18:15
Az identitástudatról
van, a ti teremtésetek, ezt ÉRTsétek! Atyátok ereje van BENNetek, s mindenben. Ő nyilvánul meg a Fényben - s ti FÉNY VAGYTOK! Magatokat a Fényben találjátok! Identitásotokat a Fényben keressétek, s lássátok meg, mi az, ami VAGYtok szívetek erejében!


Először ismerjétek fel isteni mivoltotokat, s ha azt megtaláltátok, akkor, csak akkor legyen, hogy emberségeteket is meglátjátok!

Figyeljetek testeteken belülre s érezzétek, kitölt BENNeteket egy FÉNY, mi túllép testetek határain: bennetek rezeg, de körülöttetek is ott VAN.


Testetek ebből a Fényből épül fel! Nem korlátozza igaz lényetek, mert az bárhol s bármiben lehet.

Ha így, identitásotokat meglátjátok, akkor megértitek és elfogadjátok, hogy miért vagytok ITT - MOST ebben az emberi testben. Így látjátok meg igaz Emberségetek - isteni voltotok - ekkor lehettek nők vagy férfiak, anyák vagy apák, gyermekek, barátok, vagy Nemzetetek tagjai, világotok lakói.

De addig, míg
taltos1, 2011. július 02. szombat, 23:58
1/2
Képek, videók
Aczél György felfegyverzi
furaila
2020. március 06. péntek, 13:22
udvardi györgy0226.jpg
maroka
2020. február 27. csütörtök, 09:44
jakubinyi györgy.jpg
maroka
2020. február 23. vasárnap, 08:49
mezei györgy0116.jpg
maroka
2020. január 16. csütörtök, 21:57
mezei györgy0116_2.jpg
maroka
2020. január 16. csütörtök, 21:56
Petri György.jpg
liliana01
2019. november 26. kedd, 22:19
Sárközi György idézet.jpg
liliana01
2019. július 14. vasárnap, 19:23
Vilmos kisfia-gyorgy-herc
agica2004
2019. április 04. csütörtök, 20:45
vilmos-gyorgy-herceg.j pg
agica2004
2019. április 04. csütörtök, 20:40
Györgyike virág
eva6
2019. március 24. vasárnap, 10:11
Aczél György és a kádári
furaila
2018. október 22. hétfő, 00:42
santha_gyorgy__a_samar iai
menusgabor
2018. október 09. kedd, 22:22
magyarország karácsonya12
maroka
2019. december 22. vasárnap, 13:12
Magyarország az én hazám.
menusgabor
2019. november 21. csütörtök, 19:49
Magyarországon Nick V.
dandej
2019. október 22. kedd, 12:09
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.