Belépés
2020. július 04. szombat | 27. hét | 186. nap | 02:21 | Ulrik
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Titkosszolgálati elszigeteltségben élek 1956 óta
egészen 1999-ig, HEGEDÜS ANDRÁS, volt miniszterelnök haláláig.
*

Tragikus, de 1990-et követően sem változott a helyzetem. Nem tudtam, hogy miért, mígnem BENCZE PÁL (aki szintén az Állambiztonsági Szolgálatok Történelmi Levéltárában kutatott) felhívta a figyelmemet ifj. HEGEDÜS ANDRÁSRA a volt miniszterelnök fiára, aki szintén az ÁBSz Levéltárában kutathatja az 1956-os történéseket.

BÓNA ZSIGMOND nagybátyámat lőtték szitává 1956. OKTÓBER 25-én a Kossuth téren. Majd a sortűz halottait feldobálták az ÁVH teherautóira - halomba a platóra - és elszállították őket ismeretlen helyre.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=153481&n=furaila&blog_cim =Temetetlen%20halottainkr%F3l
A hozzátartozók - zömében lányok, asszonyok, édesanyák, menyasszonyok, feleségek - szerveztek egy tüntetés a pártház elé fekete ruhában és úgy követelték halottaik kiadatását.
Amikor ezt jelentették MAROSÁN GYÖRGYNEK, azt ordította, hogy:
- "Kergesse már szét valaki ezeket a gyászruhás
furaila, 2020. július 03. péntek, 01:44
Koronavírus - Katonai lap: nem észleltek mellékhatásokat az orosz vakcinateszt önkéntesein
Oleg Csihljajev, a Nyikolaj Burdenko akadémikus nevét viselő központi katonai kórház szakértője a lapnak elmondta, hogy mindeddig sem az június 18-án beoltott első, sem a június 23-án vakcinált második csoport egészégi állapotában nem észleltek a normától eltérő változást a rendszeres ellenőrzések, az önkéntesek közérzete jó. A felgyorsított hatású vakcina második komponensét a kísérlet részvevői három héttel az első oltás után kapják meg.A fertőzés megelőzését szolgáló vakcinát az orosz hadsereg és a Nyikolaj Gamaleja Nemzeti Járványügyi és Mikrobiológiai Kutatóintézet (NICEM) közösen teszteli.

Oroszországban az igazolt koronavírus-fertőzések száma az elmúlt nap alatt 6719-cel 641 156-ra emelkedett a hétfőn közölt országos összesítés szerint. Ez a legalacsonyabb szám, amelyet április 29. óta kimutattak - akkor 5841 új esetet találtak. Ez1,1 százalékos napi növekményt jelent. Az újonnan diagnosztizált fertőzöttek 31,6 százaléka tünetmentes.

Az aktív esetek száma 2283-mal 228
velemenyezd, 2020. június 29. hétfő, 12:01
Egy barátomtól másolva és megosztva.
Jogom van továbbra is normális életet élni. Senki sem tudja megmondani, mit csináljak."

A diagnózisoddal a következő pár napot otthon töltöd a kanapén, elég szarul érzed magad, de aztán újra jól vagy, mert fiatal vagy, egészséges és erős. Szerencsés vagy. De a legjobb barátnőd elkapta tőled egy látogatás során, és mivel nem tudta, hogy fertőző, meglátogatta a 82 éves nagyapját, aki naponta oxigénpalackokat használ, hogy segítsen neki lélegezni, mert COPD-je van és szívelégtelenség. Most már halott.

Asztmás munkatársad is elkapta a kis pizza összejöveteled közben. Most az intenzíven van, és a családjában is terjesztette néhány másikra is -- de még pár hétig nem tudják meg.

A pénztáros abban az étteremben, ahol felvetted a pizzát, hazavitte a fertőzést a feleségéhez, akinek MS-e van, ami miatt immunszuppressziós. Nem olyan szerencsés, mint te, ezért bevitték a kórházba, mert nehezen lélegzik. Lehet, hogy orvosilag kiváltott kómába és intuitív állapotba kell helyeznie, lehet,
suzymama, 2020. június 28. vasárnap, 22:12
ezért rendelt meg 16 ezer lélegeztetőgépet Kínából
britek tartják: a The Guardian beszámolója szerint a kormány 30 ezer lélegeztetőgéppel akarja kibővíteni a kórházak jelenlegi kapacitását, amit saját gyártásból, új fejlesztésekből és külföldi - izraeli és amerikai - vásárlásokból akar megoldani. A lakossághoz és a betegek számához viszonyítva azonban még ez is eltörpül a magyar beszerzések mellett, hiszen az Egyesült Királyságban 66,6 millióan élnek, a fertőzöttek száma pedig a Johns Hopkins egyetem adatai szerint meghaladta a 300 ezret. (A halottak száma pedig több mint 43 ezer.)

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy más országok ne lettek volna biztonsági játékosok, és ne rendeltek volna több lélegeztetőgépet a szükségesnél. A titok inkább abban rejlik, hogy pontosan mennyi is volt ez a mennyiség. A holland egészségügyi minisztérium például 250 millió eurót (87,5 milliárd forintot) különített el a költségvetésben ,,több ezer" lélegeztetőgép megvásárlására, hogy felkészüljenek a koronavírus második hullámára. Ezt az
foldinefehereva, 2020. június 26. péntek, 22:03
Aranyköpések
CILI MAMI ARANYKÖPÉSEI ( válogatás )

1) A koronavírus a fiatalokra nem veszélyes, csak arra, aki elkapja.
2) Ha a vizsgázó kocsival megy érettségire hátulra üljön. Az üljön előre aki vezet.
3) Csak az keresse fel orvosát aki teljesen egészséges!
4) A szabadtéri medencéket úszásra használják, kerüljék a játékot!
5) Elgázolta egy autó, de más krónikus betegsége is volt.
6) Az idős otthonokban hunyt el a legtöbb halott de volt más egyéb betegségük is.
7) Olyan helyre menjünk mozogni, ami nem annyira ismert
A mozgás minden szempontból jót tesz a szervezetnek, a kültéri sportolás kockázata csekély.
8) Az anyák napi virágokat nyugodtan át lehet adni, mert a tárgyakkal való terjedés nem valószínű, hiszen légúti betegségről van szó.
9) A koronavírus járvány, a karantén végéig fog tartani.
10) Az elhunytak közül senki nem halt meg!
11) Azt javasoljuk, a babákat ne vigyék le, az erkélyeken szellőztessék.
12) Készítsünk bevásárlólistát! Ilyenkor
klarika47, 2020. június 25. csütörtök, 08:19
Válaszok az imádságainkra
,,Tőle van reménységem" (Zsolt 62,6).

Oly gyakran egyszerűen elhanyagoljuk, hogy válaszokat keressünk arra, amit kértünk, és ez világosan mutatja az őszinteség hiányát könyörgéseinkben. A földműves mindaddig sohasem elégedett, amíg be nem gyűjti a termést; a mesterlövész figyeli, vajon eltalálta-e a golyó a célt; és az orvos vizsgálja az általa előírt gyógyszer hatását. Vajon a keresztyénnek kevésbé kell gondosnak lennie imában végzett munkájának hatását illetően?
A keresztyén minden imádsága, amit akár földi, akár lelki áldásokért mondott, teljes választ nyer, ha eleget tesz bizonyos bibliai követelményeknek. Hitben kell imádkoznia és összhangban Isten akaratával. Támaszkodnia kell Isten ígéretére, felajánlva azt Jézus Krisztus nevében, és a Szentlélek befolyása alatt kell imádkoznia!
Isten mindig válaszol népe imádságainak általános szándékára. Nemcsak azért tesz így, hogy kijelentse saját dicsőségét, hanem azért is, hogy biztosítsa a keresztyén lelki és örökkévaló jólétét.
kalmanpiroska, 2020. június 19. péntek, 07:06
Koronavírus - Olaszország és Szlovénia megnyitotta az első közös határátkelőt
határait. Az EU-országokból érkezőktől semmilyen igazolást nem kér, és senkit nem helyez vesztegzár alá. Franciaországhoz hasonlóan Olaszország is július elsejétől tervezi megnyitni a schengeni övezeten kívüliek előtt is a koronavírus-járvány miatt még márciusban lezárt határait.

Az olasz polgári védelmi hatóság szombat esti adatai szerint az utóbbi egy nap alatt 346 új fertőzöttet diagnosztizáltak, közülük 210-et Lombardia tartományban. Ötvenöten haltak meg egy nap alatt, közülük 23-an Lombardiában. A halottak számaelérte a 34 301-et, az aktív fertőzöttek száma 30 ezer alá csökkent, kórházban már kevesebb mint 4 ezer beteget kezelnek, intenzíven 220-at. A halottakat és gyógyultakat számolva a diagnosztizált fertőzöttek száma túllépte a 236 ezret.

Lombardiában, a közép-olaszországi Lazio és a déli Puglia tartományban a legmagasabb a fertőzésképességet mutató reprodukciós ráta, amely ezekben a régiókban ismét megközelítette a veszélyesnek tartott 1-es értéket.

Rómában egy idős betegeknek
velemenyezd, 2020. június 13. szombat, 20:13
Koronavírus - Oroszországban meghaladta a félmilliót az igazolt Covid-19-fertőzések száma
A fertőzések száma az elmúlt napon 8779-cel 502 436-ra emelkedett. Ez 1,8 százalékos napi növekményt jelent. Az újonnan diagnosztizált fertőzöttek 36,8 százaléka tünetmentes. Az aktív esetek száma 238-cal 234 754-re nőtt. A halálozások száma 174-gyel 6532-re, a gyógyulásoké pedig 8779-cel 261 150-re emelkedett.

Moszkvában a diagnosztizált fertőzések száma 1436-tal 201 221-re, a halottaké 53-mal 3138-ra, a gyógyultaké pedig 2236-tal 115 769-re emelkedett.

Az országban a járvány kezdete óta több mint 13,8 millió, az elmúlt nap folyamán pedig csaknem 330 ezer laboratóriumi tesztet végeztek el. Koronavírus-fertőzés gyanújával 321 923 embert tartanak megfigyelés alatt.

A Közvetlen Beruházások Oroszországi Alapja (RFPI) közölte, hogy csütörtökre hét régió kórházaiba megérkezett a koronavírus elleni első olyan készítmény, amelyet Oroszországban jegyeztek be, az Avifavir. A hónap folyamán 60 ezer kúrára elegendő Avifavirt szállítanak ki, és szükség esetén évi 2 millió kúrára elegendő mennyiségű
velemenyezd, 2020. június 11. csütörtök, 12:22
Madeleine McCann meggyilkolásával gyanúsítják az eltűnt brit kislány ügyének új szereplőjét
A német férfi ellen gyilkosság gyanújával indult nyomozás, amelynek alapján mindenki előtt világos lehet, hogy "abból indulunk ki, hogy a kislány halott" - mondta a braunschweigi ügyészség szóvivője német hírportálokon idézett sajtónyilatkozatában.

A szóvivő csak az ügyészség szerda este kiadott rövid közleményének tartalmát ismertette. A nyomozás érdekeire hivatkozva újabb részleteket nem ismertetett, kérdésekre nem válaszolt.

A közlemény szerint a gyanúsított egy szexuális bűncselekmények, köztük gyermekek szexuális bántalmazása miatt többször elítélt 43 éves férfi, aki jelenleg is hosszú szabadságvesztését tölti egy tettéért, amely független a brit kislány ügyétől.

Madeleine McCann egy portugáliai üdülőhelyen, Praia da Luzban tűnt el 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt. A német gyanúsított 1995 és 2007 között megszakításokkal a térségben, Algarve régióban élt, néhány évig éppen Praia da Luz és a következő nagyobb település, Lagos között lakott egy házban. Voltak
velemenyezd, 2020. június 04. csütörtök, 15:02
Ellentmondanak egymásnak George Floyd boncolási eredményei
A rendőrség által korábban kiadott, első dokumentum szerint ugyanakkor nem találtak "fizikai bizonyítékot, amely alátámasztaná a trauma miatti fulladást vagy fojtogatást", és Floyd halálához "hozzájárulhatott egészségi állapota, beleértve koszorúér-betegségét és magas vérnyomását".A második halottkémi eredményt hétfőn délután ismertette Ben Crump, a család ügyvédje. Eszerint semmi jele annak, hogy Floyd szívbeteg lett volna, a nyaki nyomáson kívül a hátára nehezedő - szintén térdtől származó nyomás - is hozzájárult halálához, ezek miatt nem kapott levegőt. A vizsgálatot elvégző két orvos gyilkosságnak minősítette a történteket, szerintük Floyd nagy valószínűséggel már halott volt, amikor a mentőautóba emelték.

A halál körülményeinek kiderítésében fontos szerepe lehet egy videónak, amelyet egy járókelő készített. A felvételen az egyik rendőr csaknem 9 percig térdel Floyd nyakán, kettő másik pedig a hátán.

A Floyd ellen fellépő négy rendőrt másnap elbocsátották a rendőrségtől, a
velemenyezd, 2020. június 02. kedd, 07:05
Koronavírus - Moszkvában megnyitottak a parkok és a nem élelmiszert árusító üzletek
A fővárosiaknak a maszkviselési és távolságtartási kötelezettség, valamint a digitális forgalmi engedélyek rendszerének betartása mellett korlátozás nélkül engedélyezték a reggeli szabadtéri testmozgást, valamint lakcím szerinti időbeosztás mellett a sétát is a reggel és az este 9 közötti időszakban. A stadionokat megnyitották a hivatásos sportolók előtt.

Szentpéterváron megszűnt a kötelező utcai maszkviselet és a 65 éven felüliek önizolációja, ismét látogathatóvá tették a temetőket.

Közép-Oroszország régiói közül Tula megyében megszűntették a digitális forgalmi engedélyek használatát és megnyitották a teraszokat, Kurszk megyében a moszkvaihoz hasonló enyhítéseket vezettek be, Szmolenszk megyében újból lehet házasságot kötni - igaz, csak a pár és az anyakönyvvezető részvételével -, Voronyezs megyében pedig engedélyezték a pártgyűléseket.

A járvány miatt bevezetett korlátozások fokozatos feloldása jegyében a nyitás második szakasza kezdődött el több az dél-oroszországi és az
velemenyezd, 2020. június 01. hétfő, 11:16
Koronavírus - MSZP: állítsák helyre a betegjogok képviseletét!
A szocialista politikus elfogadhatatlannak nevezte, hogy jelenleg nem működik a betegjogokat hatósági eszközökkel védő szerv, mivel a Fidesz 2010 után megszüntette a baloldali kormányok által létrehozott egészségbiztosítási felügyeletet.

Kiemelte, ennek a felügyeletnek a hatáskörébe tartozott a betegpanaszok kezelése, például a súlyos műhibák és a kórházakból indokolatlanul elküldöttek eseteinek kivizsgálása, de ez a szervezet felelt az intézmények szolgáltatásainak ellenőrzéséért, így a várólisták nyilvánosságra hozataláért is.

Bangóné Borbély Ildikó ismételten távozásra szólította fel az emberi erőforrások miniszterét és egy önálló egészségügyi tárca létrehozását követelte.

Úgy fogalmazott, Kásler Miklóst személyes felelősség terheli az egészségügyi rendszer hibái, az alulfinanszírozottság és az alacsony fizetések miatt, továbbá azért is, amiért a koronavírus-járvány alatt ideiglenesen leállították az egészségügyi alapellátást, valamint elhalasztattak orvosi beavatkozásokat.

Az
velemenyezd, 2020. május 31. vasárnap, 12:12
1/189
Képek, videók
Őfelsége Titkosszolgálatá
rambobby
2007. szeptember 26. szerda, 08:13
őrző védő szolgálat
eva6
2019. január 14. hétfő, 18:14
liturgikus szolgálat1001.
maroka
2017. október 02. hétfő, 09:07
Szolgálat.jpg
chillik
2017. augusztus 17. csütörtök, 04:19
lovak szolgálatban.jpg
agica2004
2016. október 29. szombat, 14:59
szolgálat
lenke1964
2014. december 22. hétfő, 22:39
viragkuldo_szolgalat.j pg
margoboszi
2014. december 03. szerda, 10:31
Püspöknek lenni szolgálat
sacimama
2014. november 05. szerda, 21:35
Boo-őrző -védő szolgálat.
agica2004
2014. július 13. vasárnap, 21:19
mennyei szolgálat
sacimama
2013. augusztus 14. szerda, 10:00
Bernáthegyi szolgálatban.
pacsakute
2013. július 16. kedd, 11:20
Szolgálat az éjszakában
sacimama
2013. június 04. kedd, 01:27
szolgálati érdemérem
lacipecsenye
2013. március 04. hétfő, 14:11
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.