Belépés
2018. november 19. hétfő | 47. hét | 323. nap | 06:45 | Erzsébet
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
INGYENES gyógykezelés
FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ!
OEP által finanszírozott szolgáltatások
Harkányfürdőben számos, a gyógyvízre épülő szolgáltatás és kezelés vehető igénybe, de azt kevesen tudják, hogy ezek egy jelentős része az OEP által finanszírozott módon.
Bővebben
maroka, 2018. július 09. hétfő, 17:18
Támogatott gyógykezelések ; ezeket fizeti az OEP, akár ÖNNEK
Támogatott gyógykezelések a Harkányi Gyógyfürdőben; ezeket fizeti az OEP, akár ÖNNEK IS!

OEP által finanszírozott szolgáltatások
Harkányfürdőben számos, a gyógyvízre épülő szolgáltatás és kezelés vehető igénybe, de azt kevesen tudják, hogy ezek egy jelentős része az OEP által finanszírozott módon.
OEP által finanszírozott szolgáltatások
Legyen szó gyógymasszázsról, víz alatti sugármasszázsról, szénsavas fürdőről vagy iszapkezelésről, de lehet víz alatti gyógytorna, nyújtó kezelés vagy épp elektroterápia, kizárólag orvosi javallatra az OEP által finanszírozott formában, akár Harkányfürdő szakorvosa által a helyszínen felírva, azonnal elérhető.

A gyógyvizünk a természet ajándéka!

Tudja Ön?

hogy a Harkányi Gyógyfürdőben nincs várólista,
hogy évente 2 x 15 alkalmat (max. 120 kezelést), a társadalombiztosítás támogat,
hogy beutaló nélkül fogadni tudjuk
hogy a harkányi gyógyvíz ként tartalmaz, mely beépül a porcba, így
tinka1951, 2018. január 15. hétfő, 12:35
Megállapodást kötött Hévíz és a szentpétervári orvosi egyetem
Papp Gábor polgármester (Fidesz-KDNP) az aláírás és az azzal párhuzamosan orosz és magyar gyermekorvosok részvételével tartott konferencia kapcsán sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a hévízi gyógyvízre épülő gyógyászati eljárások újabb nemzetközi elismerésének számít a megállapodás.

Mint kifejtette: az együttműködés egy további lehetőség arra is, hogy ha a hévízi kezeléseket a külföldi egészségbiztosítók elfogadják, az ide utazó páciensek kúrájának finanszírozásában is részt vegyenek.

Felidézte, hogy a már évek óta tartó kapcsolat keretében a hévízi városvezetés tavaly novemberben járt Szentpéterváron, ahol a több száz külföldi hallgatót is oktató orvosi egyetemen a budapesti Pethő Intézet képviselőivel együtt tartottak előadást a magyarországi gyógyászati rehabilitációs lehetőségekről. Arra is felhívta azonban a figyelmet, hogy a megállapodás akkor hozhat további gyógy- és egészségturisztikai vendéget Hévíznek, ha a sármelléki repülőtér menetrendi kapcsolatait, járatait minél hamarabb
velemenyezd, 2017. február 09. csütörtök, 12:41
Új szárnnyal bővült a harkányi gyógyfürdőkórház
A hazai artézi kútfúrás úttörőjéről elnevezett, elsősorban mozgásszervi, kardiológiai, nőgyógyászati rehabilitációt végző, és reumatológiai ellátást biztosító, több mint 400 ágyas intézmény az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az európai uniós és hazai támogatást élvező beruházásból épült épületrészben 38 kétágyas és 7 akadálymentesített szoba, orvosi rendelők, központi váró, diszpécserközpont, konferenciaterem és egyebek mellett egy étterem kapott helyet.

Hozzátették: a gyógyászati kezeléseket gyógyvizes kádak, fényterápiás helyiség, tornatermek, masszázsrészleg, speciális kezelők teszik hatékonyabbá.A fejlesztésnek köszönhetően az intézményben nemzetközi színvonalon tudják ellátni a mozgásszervi, nőgyógyászati és pikkelysömör-panaszokkal érkező hazai és külföldi betegeket, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő egészségturizmusra alapozva pedig harkányi gyógyvízre épülő gyógykúracsomagokat dolgoztak ki.

Szakemberek és a város vezetőinek reményei szerint a bővítés
velemenyezd, 2014. október 21. kedd, 18:23
Hazai gyógyfürdők......
pezsgőfürdő, élménymedencék, csúszda, gyerekmedencék biztosítják a kellemes időtöltést az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt.

Gránit Gyógyfürdő-Zalakaros

A közel 800 éves település nemzetközi hírnevét termálvízkincsére épült fürdőjének köszönheti, minősített gyógyvíz Zalakaroson csak a Gránit Gyógyfürdőben található. A fürdő, szlogenje szerint, a ,,Generációk találkozóhelye" kíván lenni, ahol a gyógyvízre épülő gyógyászati kezelések széles skálája mellett az értékes ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával a Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreáció és a wellness-fitness igényeket is kiszolgálják.
A gyönyörű parki környezetben kiépített Termálstrandon pedig a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást.

Hévízi
gaby13, 2010. január 09. szombat, 18:56
Gyopárosi Élményfürdő
vizét 1999 januárjában nyilvánították gyógyvízzé, s napjainkban már az országos jelentőségű,,,A"-kategóriás gyógyfürdők között tartják számon. Az 1990-es években kezdődő, fejlesztések elsődleges célja Gyopárosfürdő fenntartható módon történő fejlődése, tiszta levegőjének, természetes környezetének megőrzése volt, ami mind a mai napig meg is maradt és a jövőre nézve is célként lebeg. Így a fürdő és üdülőövezete, városközponttól való kis távolságával, a csendes és nyugodt környezetével, a gyógyvízre épülő hagyományos gyógyászatával, a szolgáltatások egyre szélesedő körével, a gyógyulni, a testi-szellemi kikapcsolódásra és a felhőtlen szórakozásra vágyók számára egyaránt ideális feltételeket
nnpapszi, 2009. augusztus 24. hétfő, 18:39
Top 10 hazai gyógyfürdő
élménymedencék, csúszda, gyerekmedencék biztosítják a kellemes időtöltést az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt.


Gránit Gyógyfürdő-Zalakaros

A közel 800 éves település nemzetközi hírnevét termálvízkincsére épült fürdőjének köszönheti, minősített gyógyvíz Zalakaroson csak a Gránit Gyógyfürdőben található. A fürdő, szlogenje szerint, a ,,Generációk találkozóhelye" kíván lenni, ahol a gyógyvízre épülő gyógyászati kezelések széles skálája mellett az értékes ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával a Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreáció és a wellness-fitness igényeket is kiszolgálják.

A gyönyörű parki környezetben kiépített Termálstrandon pedig a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi
veronika74, 2008. június 17. kedd, 14:08
Zalakaros
évben a fürdő ismét folyamatos fejlődésnek indult, melynek során az országban elsőként épült fel az úgynevezett gyógycentrumi rész. Felújításra kerültek a termálstrand medencéi, valamint a fedett fürdő medencetere és szaunablokkja, kialakításra került a legmodernebb körülményeket biztosító gyógyászati részleg. Elkészült az országban elsőként egy új fedett fürdőcsarnokban üzemelő élményfürdő a kapcsolódó fitness- és wellnesselemekkel.
Fő célunk, hogy a "Generációk találkozóhelye" legyünk, ahol a gyógyvízre épülő gyógyászati kezeléseink széles skálája mellett a másik, de nem minősített, egyébként értékes ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával a Gyógycentrum-Élményfürdő blokkban a rekreáció és a wellness-fitness igényeket szolgáljuk ki.


A gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család
baratnu, 2008. május 24. szombat, 11:50
Képek, videók
ingyenes múzeumi belépő
lacipecsenye
2013. április 16. kedd, 12:03
0 WYW - ingyenes hirdetés
lovaszmarika
2012. október 31. szerda, 11:41
Ingyenes Erdei Iskola Pro
tulazoperencian
2011. október 25. kedd, 15:57
Ingyenes kupon ölelés
zsoka1953
2011. január 18. kedd, 08:27
ingyenes ölelés kupon.jpg
csajszika333
2009. február 28. szombat, 10:00
ingyenes_szall_netpiac ra.
hoparduc
2008. szeptember 29. hétfő, 20:16
ingyenes_szall_netpiac raj
hoparduc
2008. szeptember 10. szerda, 15:53
20071122ingyenes.jpg
balatonfenyvesi
2008. január 23. szerda, 18:40
Ingyenes mellvizsgálat
zsboya
2007. szeptember 22. szombat, 22:39
ingyenes zuhany
maroka
2007. május 26. szombat, 16:41
ez lesz az ingyenes telef
kasztl11
2007. január 18. csütörtök, 12:37
Ingyenes italok
mobilline
2006. július 22. szombat, 17:42
kedvencem, a gyógyvíz
orban47
2012. január 07. szombat, 17:59
gyogyviz.JPG
katicacska
2011. június 22. szerda, 11:41
Gellért gyógyviz ivócsarn
farkas1945
2011. január 27. csütörtök, 11:23
Címkék
országos jelentőségű, gyönyörű parki, fejlesztésnek köszönhetően, gyógyvizes ülőmedencéktől, megállapodás akkor, harkányi gyógyfürdőkórház, felhőtlen szórakozásra, 1990-es években, sármelléki repülőtér, természet ajándéka, szolgáltatások egyre, Gránit Gyógyfürdőben, úgynevezett gyógycentrumi, legmodernebb körülményeket, hazai artézi, intézményben nemzetközi,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.