Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 18:42 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nem mindegy, hol fáj a fejed
Az ábrán látható számok azt mutatják, hol jelentkezik leggyakrabban a fejfájás. Ha a számok alapján megnézed azt a szervet, testrészt, amivel összefügg, kiderül, milyen orvoshoz jelentkezz be sürgősen, és milyen óvintézkedéseket hozz a gyógyulásod érdekében.


1. Fogszuvasodás, ínygyulladás

Fáj az állkapcsod? Valószínű fogszuvasodás vagy ínygyulladás van a háttérben. Sürgősen menj el egy alapos fogorvosi kivizsgálásra.

2. Szervezet elsavasodása

A szem környéki tájon visszatérő fájdalom az étkezésed gyökeres átgondolására és megváltoztatására sürget. Keress fel egy jó dietetikus szakembert, és kérj tőle tanácsot, hogyan állítsd vissza szervezeted egészséges sav-bázis egyensúlyát.

3. Gyomorpanaszok

A szemhéjak körüli gyakori fájdalom a gyomor betegségeit jelzi. Vizsgáld ki magad, és sürgősen változtass az étkezési
koszegimarika, 2019. március 14. csütörtök, 07:49
Vizualizáció használata gyógyulásod érdekében
A vizualizáció rendkívül hatékonyan segíti a gyógyulási folyamatokat. Roppant fontos, hogy rátaláljunk azokra a képekre, amelyek esetünkben működnek, és ne használjunk kényelmetlen vagy riasztó imaginációkat.
Akadnak például olyanok, akik vérengző vadállatként, mondjuk egy cápaként képzelik el az immunsejtjeiket, hogy segítsék az immunrendszerüket a ráksejtekkel folytatott harcban.
Mások pedig inkább fényes, csillogó páncélzatba öltözött harcosként vagy lovagként gondolnak rájuk, mert így kényelmesebb, és ezért jobb hatást is érnek el.
A “harcos és ellenfél" képeinek egyik hátulütője az, hogy a másik oldalt “idegennek", “betolakodónak" állítja be, amitől meg kell szabadulnunk. Testünk minden része a mi részünk, és hozzánk tartozik, még rákos sejtjeink is.
Stephen Levine Healing into Life and Death című művében épp erre hívja fel a figyelmet, amikor egyik páciensét idézi:
“Ahogy az immunrendszerem egyre vadabbá és vérengzőbbé vált, és
lenke1964, 2017. január 10. kedd, 14:20
Ismerd meg a gyógyítódat
,,Ne fizess rosszal a rossznak! A sértésre ne sértéssel felelj! Helyette inkább áldással fizess vissza. Ez az, amire Isten elhívott téged, Ő pedig az áldását adja neked." (1Péter 3:9, NLT fordítás, második kiadás)
Semmi nem rombolja úgy a lelket, mint a bántalmazás - értéktelennek, lényegtelennek és haszontalannak érezni magunkat. Jézus tudja ezt és azt mondja: ,,Én törődni fogok veled."

A gyógyulásod azzal tudod elkezdeni, ha megismered a Gyógyítód. Ki kell mondanod: ,,Jézus Krisztus, nem tudom, hogyan csináltad ezt, de magadra vetted a világ összes bűnét - az általam és az ellenem elkövetett bűnöket is. Meg akarom tanulni, hogy szeresselek. Azt akarom, hogy gyere és gyógyítsd meg a szívem, az elmém és a testem."

És ő meg fogja tenne! Megteszi!

Amikor Jézust bántották, ő visszaadta nekik? Egyáltalán nem! A Biblia azt mondja: ,,Krisztus sosem bántotta a szavaival azokat, akik őt sértegették. Amikor szenvedett, senkit sem fenyegetett meg,
radvanszki_jozsef, 2016. november 17. csütörtök, 09:12
Meg akarsz gyógyulni? Az elméd csodát tehet!
fejed? Kapd elő a telefonod és nézegess képeket a szeretteidről! Az agyad ugyanis ugyanazon az úton közvetíti a fájdalom jeleit, és a szeretet-üzeneteket is. És mivel egyszerre kettő különböző üzenet ,,nem fér el" egymás mellett, ezért van lehetőséged arra, hogy elnyomd a fájdalmat pozitív szeretetteljes üzenetekkel. Ráadásul ha szeretetet érzel, akkor testedben felszabadulnak a fájdalomcsökkentő edorfinokat is.


Extra tipp: Ha legközelebb betegen fekszel otthon, gyorsítsd meg a gyógyulásod azzal, hogy olyan sorozatokat, filmeket nézel, melyek megnevettetnek. Ezt a módszert olyan súlyos, krónikus betegségek kezelésében is használják, mint pl. a rák. Ugyanis a fájdalomérzet szoros kapcsolatban áll az érzelmeiddel. Minél jobb kedvű vagy, annál kevesebb fájdalmat vagy diszkomfort-érzést tapasztalsz.

Élesítsd az elméd!

Fontos lenne, hogy emlékezz pontos számadatokra a következő megbeszélésen? Tegyél egy szerencsét hozó talizmánt a táskádba vagy a zsebedbe!
suzymama, 2016. január 23. szombat, 11:49
Meg akarsz gyógyulni? Az elméd csodát tehet!
elő a telefonod és nézegess képeket a szeretteidről! Az agyad ugyanis ugyanazon az úton közvetíti a fájdalom jeleit, és a szeretet-üzeneteket is. És mivel egyszerre kettő különböző üzenet ,,nem fér el" egymás mellett, ezért van lehetőséged arra, hogy elnyomd a fájdalmat pozitív szeretetteljes üzenetekkel. Ráadásul ha szeretetet érzel, akkor testedben felszabadulnak a fájdalomcsökkentő edorfinokat is.Extra tipp: Ha legközelebb betegen fekszel otthon, gyorsítsd meg a gyógyulásod azzal, hogy olyan sorozatokat, filmeket nézel, melyek megnevettetnek. Ezt a módszert olyan súlyos, krónikus betegségek kezelésében is használják, mint pl. a rák. Ugyanis a fájdalomérzet szoros kapcsolatban áll az érzelmeiddel. Minél jobb kedvű vagy, annál kevesebb fájdalmat vagy diszkomfort-érzést tapasztalsz.

Élesítsd az elméd!

Fontos lenne, hogy emlékezz pontos számadatokra a következő megbeszélésen? Tegyél egy szerencsét hozó talizmánt a táskádba vagy a
suzymama, 2015. szeptember 29. kedd, 18:37
Ismerd meg védőangyalod!
párkapcsolatokat, így ezen a téren neked nincsenek gondjaid. Ha szeretetet adsz másoknak, angyalod megjelenik, és kétszer annyi szeretetet kapsz tőle.
Ha szerdán születtél, Rafael angyal vigyáz rád

A gyógyítás angyala. Feladata, hogy segítségnyújtást, békességet és nyugodtságot tanítson neked. Bizalmat és bátorságot ad, hogy boldogulni tudj az életben, és segíts, esetleg gyógyíts másokat. Ha beteg vagy, hunyd le a szemed, és kérd Rafaelt, hogy sugározzon neked Isteni energiákat a gyógyulásod érdekében.
Ha csütörtökön születtél, Metatron angyal vigyáz rád

A felelősségvállalás és tisztánlátás angyala. Feladata, hogy megtanítson a spirituális erők és energiák használatára. Metatront a menny főtanácsosaként is ismerik, aki látja gondolataidat, és segít megtalálni önmagadat. Ha alkotsz, és hagyod szárnyalni képzeleted, az angyalod mindenben segít majd neked. Ha pénteken születtél, Uriel angyal vigyáz rád
A
klementinagidro, 2015. szeptember 13. vasárnap, 08:09
Meg akarsz gyógyulni? Az elméd csodát tehet!
a fejed? Kapd elő a telefonod és nézegess képeket a szeretteidről! Az agyad ugyanis ugyanazon az úton közvetíti a fájdalom jeleit, és a szeretet-üzeneteket is. És mivel egyszerre kettő különböző üzenet ,,nem fér el" egymás mellett, ezért van lehetőséged arra, hogy elnyomd a fájdalmat pozitív szeretetteljes üzenetekkel. Ráadásul ha szeretetet érzel, akkor testedben felszabadulnak a fájdalomcsökkentő edorfinokat is.

Extra tipp: Ha legközelebb betegen fekszel otthon, gyorsítsd meg a gyógyulásod azzal, hogy olyan sorozatokat, filmeket nézel, melyek megnevettetnek. Ezt a módszert olyan súlyos, krónikus betegségek kezelésében is használják, mint pl. a rák. Ugyanis a fájdalomérzet szoros kapcsolatban áll az érzelmeiddel. Minél jobb kedvű vagy, annál kevesebb fájdalmat vagy diszkomfort-érzést tapasztalsz.
Élesítsd az elméd!

Fontos lenne, hogy emlékezz pontos számadatokra a következő megbeszélésen? Tegyél egy szerencsét hozó talizmánt a táskádba vagy a zsebedbe! Megfigyelések szerint
taltos1, 2015. április 17. péntek, 22:59
Ráfáel: Gyógyulás
Ráfáel annyit tesz: Isten meggyógyít. Bár a Földnek és lakóinak meggyógyítása Ráfáel hivatása, Istené a dicsőség. Az arkangyal első teendője, hogy megtisztítson a külső értelem tevékenységétől, emelkedettebbé tegye gondolkodásodat, kiirtson belőled minden tévhitet. Mihelyt megnyílt értelmed és szíved, hited megingathatatlanul felmagasodik, s felemeli tudatodat Örök Éned szintjére. Ráfáel következő lépése, hogy megjavítja sejtjeidet, szöveteidet, szerveidet, és megtisztítja vérkeringésedet. Ekkor kezd tested a spirituális fény tiszta esszenciájából táplálkozni. Mialatt a rezgések felgyorsulnak, olyan testi jóérzést keltve, amilyenről addig álmodni sem mertél, a szeretet lángnyelvként nyitja meg szíved közepét. A tiszta, feltétlen szeretet középpontjává válsz. Ez a kézzelfogható remegés átterjed tested más centrumaira, felfedve a Szellem csodálatra késztető adományait, amelyek mindeddig szunnyadtak. Ráfáel és az ő angyali légiója le nem veszi figyelő szemét gyógyító képességeinkről és a gyógyítókról.
lenke1964, 2015. január 15. csütörtök, 13:29
A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba
önmagad számára, ami alapján világosan értékelheted a dolgokat. Ezt neked kell kitalálnod. Minden egyes esetben, megnézed és felteszed a kérdést:"Ez most a harmadik dimenzió rezgésében, vagy az ötödik dimenzió rezgésében van? Ha ez egy háromdimenziós rezgésben van, akkor átadom Istennek és megkérem, hogy tárja fel számomra a bölcsességet, amit meg kell tanulnom belőle." Majd engedd, hogy Istenenergiád megtisztítson ettől a rezgéstől. Egyszerűen az a dolgod, hogy bizalommal és szeretettel tedd meg ezt a gyógyulásodért, és nézd meg, milyen eredménye lesz, elvárások nélkül, és anélkül, hogy várnád a benne rejlő ismeretlent. Ha semmi más nem is, de legalább ez egy új dolog, ami által nem mindig ugyanabba a falba ütöd a fejed újra és újra. Meg fogod próbálni ezt?

Aurelia - Egészen biztosan megpróbálom. Vágyom rá, hogy isteni egységben legyek veled örökre, és bármi szükségeset megteszek, hogy áthidaljam az űrt, amely különválva tart bennünket tudatosságban és fizikálisan.

Ahnahmar -
sanci81, 2014. december 12. péntek, 15:40
40 gyógyító Ige (11-20.)
semmi jótéteményéről. (És mik az Ő jótéteményei?) Aki megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet. Aki megváltja életedet a koporsótól; kegyelemmel és irgalmassággal koronáz meg téged. Aki jóval tölti be a te ékességedet, [és] megújul a te ifjúságod, mint a sasé.

Isten Igéje egészség.

12. 107,20 Kibocsátá az ő szavát és meggyógyítá őket, és kimenté őket az ő vermeikből.
Ismét láthatod, milyen fontos ismerni Isten Igéjét, és alkalmazni azt az egészséged, gyógyulásod érdekében. Ha nem lett volna Isten Igéje, ha nem tudtam volna, hogy Isten Igéje működik, és hogy Isten sohasem hazudik, hogy Ő betartja mindig az ígéreteit - akkor ma már nem élnék.

Isten azt akarja hogy élj.

13. 118,17 Nem halok meg, hanem élek, és hirdetem az Úrnak cselekedeteit!
Ez egy másik ige, amit gyakran megvallok. Amikor az orvos azt mondta nekem, hogy csak néhány hetem van hátra, akkor az elmémben eldöntöttem, hogy élni fogok és nem meghalni.
sacimama, 2013. június 14. péntek, 00:59
Aranyos Ilonkám olyan boldog vagyok, a jó hírnek amit írtál
Aranyos Ilonkám olyan boldog vagyok,
a jó hírnek amit írtál. Meglátod meggyógyulsz és újra otthon leszel szeretteid körében.
CICUS aranyos volt, írt nekem.
Örülök, hogy van nálad laptop, mert így tudjuk a kapcsolatot tartani egymással.
Mindent tegyél úgy ahogy az
orvosok mondják. Csak szépre és jóra gondoljál, semmi rosszra.
Gyors gyógyulást kívánok, szeretettel gondolok rád,
imámban Isten segítségét kérem gyógyulásod érdekében.
Ölellek és puszillak öreg barátnőd Franciska.
mailona, 2013. március 06. szerda, 14:55
1/2
Képek, videók
Nem mindegy...
sanci81
2018. július 18. szerda, 16:48
Nem mindegy!
sanci81
2017. május 14. vasárnap, 13:10
Nem mindegy
sanci81
2016. október 27. csütörtök, 20:09
Nem mindegy.jpg
scorpionsrose
2015. március 11. szerda, 12:22
O.V. nem mindegy.jpg
agica2004
2014. augusztus 30. szombat, 17:42
Nem mindegy.....jpg
pacsakute
2013. március 09. szombat, 08:34
Nem mindegy
tnemarika
2012. szeptember 02. vasárnap, 15:21
Nem mindegy hová lépsz.gi
pacsakute
2012. július 12. csütörtök, 14:58
Nem mindegy...
rodes53
2012. június 02. szombat, 10:10
hol a fejed?
magdaseppa
2006. szeptember 14. csütörtök, 13:31
Fáradni láthatott.jpg
chillik
2017. július 27. csütörtök, 05:11
Ezt láthatom az erkélyről
bzsuzsanna
2016. november 14. hétfő, 10:53
Hány arc látható....jpg
pacsakute
2016. január 07. csütörtök, 23:13
Mészi Látható c. verséhez
cipello
2015. augusztus 26. szerda, 15:14
Láthatóvá tett rákos sejt
pacsakute
2014. szeptember 10. szerda, 10:56
Címkék
Ötödik Dimenzióba, ráksejtekkel folytatott, fájdalmat pozitív, fejed újra, agyad ugyanis, úton közvetíti, következő megbeszélésen, háromdimenziós rezgésben, angyalod mindenben, elmémben eldöntöttem, rezgések felgyorsulnak, spirituális erők, szerencsét hozó, téren neked, Örök Éned, módszert olyan,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.