Belépés
2019. november 11. hétfő | 46. hét | 315. nap | 21:54 | Márton
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Q10 hatásairól
cellája szémára, továbbá lehetővé teszi az üzenetek küldését a cellák között. Az ATP szintézis létfontosságú az energia fenntartásához, és a feladat elvégzéséhez Q10 szükséges.

A Q10 még csökkentheti az edzésekhez kapcsolódó konkrét fáradtságot. Három különálló, kettős-vak, placebo-kontrollos, emberben végzett vizsgálat kimutatta, hogy a Q10 kiegészítésével javult a testmozgással kapcsolatos fáradtság érzése (100-300 mg / napi dózisban).

2. Csökkenti a szabad gyökök által okozott károsodást
A sejtstruktúrák oxidatív károsodása fontos szerepet játszik az öregedéssel járó funkciók hanyatlásában és a betegségek kialakulásában. Mind a vízben, mind a zsírban oldódó antioxidánsként a Q10 gátolja a lipid peroxidációt, ami akkor következik be, amikor a sejtmembránok és az alacsony sűrűségű lipoproteinek oxidáló körülményeknek vannak kitéve.

Valójában, ha az LDL oxidálódik, a Q10 az egyik első antioxidáns, amelyet a hatások ellensúlyozására használ a szervezet. A
pacsakute, 2019. június 09. vasárnap, 17:10
Tallóztam
1938-ban tiltották be az Egyesült Államokban. A kormányhivatalok megtiltották a nem ehető elemeket tartalmazó termékek árusítását. Mivel a tojásokban elrejtett kis apró meglepetések fulladáshoz vezethetnek, a Kinder meglepetés importálását betiltották, de 5 évvel ezelőtt a leleményes gyártók megpróbálták kerülni a törvényt, s vissza akarták hozni az amerikai piacra.

2. Mesterséges szinezékek

Az elmúlt 50 évben a kémiai festékek száma 500%-kal nőtt, melyek igen sok egészségügyi károsodást okoztak. Az adalékanyagok hiperaktivitást okozhatnak, akár allergia is kialakulhat tőlük, sőt a rák kockázatát is növelik. Éppen ezért néhány Európába exportált termékekben lévő mesterséges színezéket teljesen eltávolították, vagy felcserélték őket természetes anyagokkal.

3. Antibiotikummal kezelt csirke

A Tyson Foods Amerikai legnagyobb húsgyártó cége, mégis betiltották a csirkehús szállítását Európába, Oroszországba, Norvégiába és Ausztráliába is, miután világgá kürtölték, hogy a
horvathnemagdi, 2018. június 17. vasárnap, 06:10
Tallóztam
Ezek a sokkoló tények a kukoricáról! csodálkozunk, ha ezek után még eszel belőle!

A kukorica a leggyakoribb gabona a világon, szinte naponta eszed, akkor is, ha nem tudsz róla. A kukorica nem zöldség. A kukorica gabona; és talán a legegészségtelenebb mind közül. Sőt, ebben a legrosszabb Z Omega-6 Omega-3 zsírsavak aránya. Az Omega 3 gyulladáscsökkentő hormonokat termel, míg az omega-6 olyan hormonokat termel, amelyek támogatják a gyulladást. Amikor Omega 6 zsírsav aránya eltolódik, az megzavarja a szervezet azon képességét, hogy megadja a kellő választ a a gyulladásos folyamatokra. Ez lehet immun betegségek, a cukorbetegség, a rák, a megnövekedett koleszterinszint, asztma, szív- és érrendszeri betegségek, és a depresszió elindítója.

Dr. Sanjay Gupta szerint a kukorica ott rejtőzik egy csomó élelmiszerben, csipszekben, felvágottakban, üdítőkben szirup formájában úgy, hogy nem is tudunk róla.

A
horvathnemagdi, 2018. május 03. csütörtök, 21:15
A dohányzó apa háromszorosára növeli az asztma kockázatát gyermekénél
professzorát a Science Daily tudományos-ismeretterjesztő hírportál.

Ami az anya dohányzását illeti, a szakemberek a korábbi kutatásokkal összhangban azt találták, hogy szintén növeli az asztma kialakulásának esélyét az utódnál. Ugyanakkor a fogantatás előtti anyai dohányzás és az asztma kialakulása között nem mutattak ki kapcsolatot.

A különbséget a kutatók szerint az okozza, hogy az apa dohányzása a spermasejteken keresztül hat az utódra. "A dohányzásról köztudott, hogy genetikai és epigenetikai károsodást okoz az ondósejtekben, amely átadható az utódnak és fejlődési rendellenességet idézhet elő" - magyarázta Svanes.

"Az állatkísérletekben egyre több a bizonyíték az úgynevezett epigenetikai programozásra, azaz arra a mechanizmusra, amely által az apa fogantatás előtti környezete hatással lehet a jövőbeni nemzedék egészségére" - tette hozzá.

Svanes és kutatócsoportja azt is vizsgálta, hogy hatással van-e az asztma kialakulásának kockázatára az, ha az apa hegesztéssel foglalkozott.
velemenyezd, 2016. szeptember 29. csütörtök, 13:36
A sokkoló igazság a kukoricáról
A sokkoló igazság a kukoricáról

A kukorica a leggyakoribb gabona a világon, szinte naponta eszed, akkor is, ha nem tudsz róla. A kukorica nem zöldség. A kukorica gabona; és talán a legegészségtelenebb mind közül. Sőt, ebben a legrosszabb Z Omega-6 Omega-3 zsírsavak aránya. Az Omega 3 gyulladáscsökkentő hormonokat termel, míg az omega-6 olyan hormonokat termel, amelyek támogatják a gyulladást. Amikor omega 6 zsírsav aránya eltolódik, az megzavarja a szervezet azon képességét, hogy megadja a kellő választ a a gyulladásos folyamatokra. Ez lehet immun betegségek, a cukorbetegség, a rák, a megnövekedett koleszterinszint, asztma, szív- és érrendszeri betegségek, és a depresszió elindítója.

Dr. Sanjay Gupta szerint a kukorica ott rejtőzik egy csomó élelmiszerben, csipszekben, felvágottakban, üdítőkben szirup formájában úgy, hogy nem is tudunk róla.

A ketchup, salátaöntetek, kóla, kekszek és a chips mind tartalmaz kukoricát, vagy magas fruktóz tartalmú kukoricaszirupot. Ebből lesz az
horvathnemagdi, 2016. augusztus 10. szerda, 10:04
48 ezer évig sugárzik még Csernobil
Ez egy tíz évvel ezelőtti írás, amit akkor elmentettem azzal, hogy talán többé nem lesz aktualitása. Tévedtem, mert az atomlobbi tovább tarol ebben a kicsin yországban! Sőt, ide tervezik Európa ENERGIA KÖZPONTJÁT és TÁROZÓJÁT EGY "bazi" nagy atomreaktorral...

*

2005.04.26.
http://sasovits.hu/anyag/rontgen/fizika/csernobil.htm

*

Ötmillióra nőtt a 19 évvel ezelőtti ,,szovjet atomcsapás" áldozatainak száma

Tíz másodperc: ennyi idő kellett hozzá, hogy a szocialista megalománia megszállottjai, néhány felelőtlen szovjet mérnök elszabadítsa a poklot az ukrajnai Csernobil atomreaktorában. Az 1986. április 26-án, hajnali 1 óra 23 perckor bekövetkezett robbanás Ukrajna 12 megyéjének 2300 települését sújtotta sugárfertőzéssel.

A robbanás okozta radioaktív sugárzás több százszorosan haladta meg a Hirosimára és Nagaszakira dobott amerikai atombombák által keltett sugárzásét.

48 ezer év: ennyi idő kell ahhoz, hogy a
furaila, 2015. július 05. vasárnap, 19:34
Mérgező italunk: a tej
százalékra tehető a diagnosztizált mellrák, de 40%- vannak ,,ugrásra kész", elfajult sejtek. A mellszövet különösen hajlamos a kóros burjánzásra, így a sok tejet fogyasztó nők fokozott mellrákkockázatnak vannak kitéve.

A tej és a rák közti másik kapocs az, hogy az ember rovarirtó szereket (DDT, dioxin, atrazin) használ a mezőgazdaságban, ezeket a tehén a szénával együtt elfogyasztja, és jó részét a tejzsírral választja ki. A tej elfogyasztása után ezek a zsírban oldódó, genetikai károsodást okozó, alig bomló mérgek az emberi zsírszövetekben, így például a mellben halmozódnak fel. Mellrákos nőkben a rovarirtó szerek maradványainak többszörösét mutatták ki mind a mellszövetben, mind a vérben. Ezek a mérgek nem csupán sejtelfajulást okoznak, hanem a mellszövet burjánzását serkentő, női nemi hormonok hatását utánozzák. Mi több, egy 14 ezer fős vizsgálatban azt is kimutatták, hogy a rovarirtók az anyatejjel a csecsemőkbe is átkerülnek.

Volt egy kis botrány, amikor Amerika egyik
horvathnemagdi, 2015. május 21. csütörtök, 12:02
Családban marad - vegyi anyagok
száma nő, felhasználásukhoz hozzászokva egyre kevésbé tartjuk jelentősnek veszélyeiket.

Bloody Mary

A mai civilizált ember minden nap elfogyasztja saját vegyi anyag koktélját, ami végső soron a véráramba kerül. A háztartási termékekben található vegyi anyagok a használat során közvetlenül is negatív hatással lehetnek az emberi egészségre, de közvetve, először a környezetbe jutva, majd onnan (a szennyezett vízen, élelmiszeren, levegőn keresztül) az emberi szervezetbe kerülve is károsodást okozhatnak. Például gyakori eset, hogy szennyezett tengerből kifogott halak többek között metil- higany-t tartalmaznak, ami idegrendszeri károsodást okozhat. Ugyanakkor sokan éppen azért esznek halat, mert úgy hiszik, ez egészségesebb, mint a zsíros húsok. Persze otthonunk sem mentes a kemikáliáktól, a háztartási porban is több, az emberi egészségre káros vegyi anyagot fedeztek már fel. Példaként említhetjük az egyes szervek működési zavarát okozó perfluorozott szerves anyagok csoportját, valamint
horvathnemagdi, 2014. augusztus 12. kedd, 17:09
Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?
véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek... A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni.
Vényköteles gyógyszerek - vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.
Élelmiszer-adalékanyagok - ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak. Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.
A biológiai fegyverek - egy lehetséges “gyorsan ölő
horvathnemagdi, 2014. június 11. szerda, 11:09
Ezért emelkedik a rákos megbetegedések száma?
A fogyasztói termékekben található nanorészecskék károsítják a DNS-t, ami rákhoz vezet...

Napjaink fogyasztói termékeinek az előállításában az egyik legújabb trend a megtervezett nanorészecskék (ENP) alkalmazása, ugyanakkor a legtöbb embernek sejtelme sincs arról, hogy milyen részecskéket fogyaszt és szív fel. A kutatások kiderítették, hogy bizonyos ENP-k mérgezőek, ugyanakkor rendkívüli módon ártalmasak is lehetnek az egészségünkre azáltal, hogy sejt- és DNS-károsodást okozhatnak, s potenciálisan rákfajták kifejlődéséhez vezethetnek.

A nanorészecskék olyan mikroszkopikus méretű részecskék, amelyek kiterjedése nem haladja meg a 100 nanométert. Ennek érzékeltetése céljából vegyük azt, hogy egy papírlap nagyjából 100 000 nanométeres vastagságú, és egy DNS fonal kb. 2,5 nanométer vastag. A kutatás és a fejlesztés egyik jelenlegi irányzata, nevezetesen a ,,megtervezett nanorészecskéké" számottevő érdeklődést váltott ki a benne rejlő ama lehetőségek iránt, mely a fogyasztási
radvanszki_jozsef, 2014. április 30. szerda, 08:13
A kemoterápia lényege
közben a csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan
fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.

A Nature Medicine című folyóiratban a kutatók arról számolnak be, hogy a kutatás eredményei teljesen váratlanul érték őket. A kemoterápia hatásait vizsgálva a bizonyítékok jelentős DNS károsodást figyeltek meg prosztatarákban szenvedő férfiaknál. Ez egy jó nagy pofon a legtöbb olyan
orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.

A hírt a korábban hasonló kutatások is alátámasztják, miszerint a kemo és a vele járó drága gyógyszerek a daganatok kezelésére alkalmatlanok, sőt rengeteget rontanak a helyzeten. A rák elleni gyógyszerekről azt találták, hogy a daganatot áttétessé teszik és masszívan megnövelik méretüket
horvathnemagdi, 2014. március 31. hétfő, 19:40
Mi is az a kemoterápia?
csapat felfedezte, hogy miközben a kemoterápia erősen károsítja az egészséges sejteket, azokat egyben arra is ösztönzi, hogy egy olyan
fehérjét termeljenek, amely tulajdonképpen üzemanyagot ad a tumor növekedéséhez. Ezen túlmenően, a daganatot még ellenállóbbá teszi a jövőbeni kezelésre is.

A Nature Medicine cimü folyóiratban a kutatók arról számolnak be, hogy a kutatás eredményei “teljesen váratlanul" érték őket. A kemoterápia hatásait vizsgálva a bizonyítékok jelentős DNS károsodást figyeltek meg prosztatarákban szenvedő férfiaknál. Ez egy jó nagy pofon a legtöbb olyan
orvosi szervezetnek, akik szerint a kemoterápia az egyetlen lehetőség arra, hogy a rákos betegek még évekig éljenek.

A hírt a korábban hasonló kutatások is alátámasztják, miszerint a kemo és a vele járó drága gyógyszerek a daganatok kezelésére alkalmatlanok, sőt rengeteget rontanak a helyzeten. A rák elleni gyógyszerekről azt találták, hogy a daganatot “áttétessé teszik" és masszívan
suzymama, 2014. március 30. vasárnap, 18:01
1/6
Képek, videók
Oregánó hatásairól .jpg
pacsakute
2019. május 20. hétfő, 22:11
Üzenetek.jpg
szalai0913
2010. november 29. hétfő, 06:05
Üzenetek a gyilkostól.jpg
margoboszi
2010. október 26. kedd, 17:13
Üzenetek a gyilkostól 2.j
margoboszi
2010. október 26. kedd, 17:13
karácsonyi üzenetek macik
1maszatka
2009. december 20. vasárnap, 18:08
Üzenetek Kiminek
kimif1
2009. október 06. kedd, 13:30
Privát üzenetek.jpg
teaivo
2008. október 25. szombat, 08:12
börtön cella.png
cady89
2013. december 10. kedd, 11:57
Cella Septichora
ujjozsef
2010. május 28. péntek, 16:19
a börtön cellái
mecsery
2010. február 09. kedd, 22:29
Celladam-kor600 (113 x 15
hollygergo
2008. december 23. kedd, 10:47
cellában
netbarna
2007. május 11. péntek, 07:27
cella...
barbidoll
2007. március 31. szombat, 20:37
zombie in the cellar :P
paganshadow
2006. december 02. szombat, 07:48
A cellám
nemethgg
2006. szeptember 11. hétfő, 18:51
Címkék
mellszövet különösen, omega-6 olyan, legtöbb embernek, fogyasztói termékekben, ember rovarirtó, élelmiszerekben lévő, alacsony sűrűségű, atomlobbi tovább, részleteket tovább, anya dohányzását, emberiség selejtezése, hatások ellensúlyozására, zsíros húsok, feladat elvégzéséhez, véráramba kerül, Európa ENERGIA KÖZPONTJÁT,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.