Belépés
2018. december 10. hétfő | 50. hét | 344. nap | 12:45 | Judit
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nemzeti Parazitológiai Intézet
és ezeknek mind a kellemetlen szájszag az első tünete.

— - Tudna a fertőzésre egy konkrét példát említeni?

Több száz esetről tudnék beszámolni, de talán az olyan példák említésére fókuszálnék, amelyek egyértelműen a fertőzés veszélyeit szemléltetik.

Először is, szeretném megemlíteni, hogy-mint az kiderült-a galandférgek rákot is okozhatnak. Mi több, nem az emberek, hanem maguk a férgek hordozzák az ilyen betegségeket. Az élősködőkben lévő rosszindulatú sejtek szétterjednek a testben, ezzel megfertőzve az emberi szervezetet. Ez a folyamat akkor történik meg, amikor a férgek lárvái a belekből a nyirokrendszerbe jutnak, ekkor rákos tumorokká alakulnak, és gyorsan megmérgezik a testet. Az ilyen eseteknél a halál tényleg csak hónapok kérdése. Múlt héten pont egy ilyen tumor okozta halált jegyeztek fel nálunk.

Ezen a fényképen egy, a parazita férgektől szerzett rosszindulatú daganatot láthatunk.

Egy másik gyakori eset az, amikor az emberi agyban alakul
johannanna, 2018. február 13. kedd, 11:17
A kókuszolaj jótékony hatásairól gomba esetén
Hosszú de érdemes elolvasni .

Általában mindenki tudja mi is az a gombás fertőzés. Egy kis plusz információval azonban megérthető, miért kezelhető a kókuszolajjal a gombás fertőzés. A gombás fertőzést (más néven Candida) mikroszkopikus gombacsoportok alakítják ki, amelyeket Candida albicans-nak nevezünk. Ezek általában harmóniában élnek az ember immunrendszerével. Amikor azonban az immunegyensúly felborul bizonyos okok miatt, a fertőzés szétterjed és kialakulnak a különböző tünetek.

Miért használható hatékonyan a kókuszolaj a gombás fertőzésre?
Azért kiváló választás a kókuszolaj a gombás fertőzés kezelésére, mert rendkívül jó az összetétele. Az olaj gazdag három különböző típusú zsírsavban (laurinsav, kaprinsav és kaprilinsav), amelyek hatékonyan lépnek fel mindenféle gombás fertőzéssel, különösen a Candidás fertőzéssel szemben. Ezek a savak a legerősebb gombaölő anyagok, amelyek a természetben találhatóak, és mind megtalálhatóak a kókuszolajban. Emiatt természetes módon a
pacsakute, 2018. február 04. vasárnap, 22:34
Mikor nem ajánlott a Thai Masszázs?
cukorbetegség

veseelégtelenség

peace maker esetén

műtétek után minimum 6 hét várakozási idő szükséges (illetve orvossal való konzultáció)

súlyos szívelégtelenség

bőrgyógyászati problémák, rendellenességek

csontritkulás

magas vérnyomás

művégtagok, protézisek

súlyosabb fokú visszértágulat

Heveny gyulladás a visszerekben (leszakadhat egy darab -embólia)

Gombás láb, mivel a masszázs során szétterjedhet a fertőzés

Orbáncos láb, égés, lábszárfekély, üszkösödés vagy nyílt seb, törés

Mérgezések, akut rosszullétek (gyors, gyakran intenzív ellátást igényel)

daganatos megbetegedések

Fertőző betegség

Olyan betegségek, amelyek orvosi beavatkozást igényelnek

Veszélyeztetett terhesség

Alkoholos, drogos állapot

ElmezavaroknálMindazonáltal javasoljuk, hogy kétség esetén konzultáljon
smilethai, 2017. március 12. vasárnap, 18:58
Üdv! Barankovics Katának hívnak
hegeket éreztem a bőrömön, könyöktájékon. A gyulladás először ezeken a területeken jelentkezett. Rózsaszín foltoknak tűntek, amelyek erősen ki voltak dörzsölődve. Kozmetikai krémet kentem a területre. Azt hittem, a nem megfelelő ápolás eredményeképpen csupán kiszáradt a bőröm. Úgy értem, mindig megfelelően ápolom magam, és gondosan ki szoktam választani milyen kozmetikai és testápolási termékeket használok. Soha nem volt még allergiám.

Körülbelül három hét múlva a szokatlan foltok elkezdtek szétterjedni, amitől egy kissé elkezdtem aggódni. Azonnal elmentem egy bőrgyógyászhoz. Miután körültekintően megvizsgált az eredmény, azaz a diagnózis pikkelysömör volt. Teljesen ledöbbentem! Az orvosom a szokásos terápiát írta elő. Hormonális gyógyszerek (kenőcsök és testápolók) és homeopátiás kezelés (tengeri sós és gyógynövényes fürdő). A kezelés csak átmeneti eredményeket hozott. A foltok elszíneződtek, és az egyéb tünetek (viszketés és gyulladásos reakciók) eltűntek. Ugyanakkor viszont, amikor befejeztem
horvathnemagdi, 2016. december 31. szombat, 10:59
Talp reflexzóna masszázs!
Az ajánlat rövid leírása
A teljes test kicsinyített mása megtalálható a talpon. Minden szervünknek megvan a reflexzónája és ezen területek masszírozásával, hatni tudunk a szerv működésére. A helytelen táplálkozás, életmód következtében felszaporodott méreganyagok, amiket a szervezet kiválasztó és méregtelenítő szervrendszerei nem tudnak kiválasztani és kitisztítani, felhalmozódnak a reflexterületeken. A szervezetben energiablokádok alakulnak ki, ezek által romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése. A reflexpontokra gyakorolt nyomás hatására, a felhalmozódott salakanyagok fellazulnak, eltávoznak a szervezetből, a szervekben pedig a jó vérkeringés hatására helyreáll az egyensúly, a betegségek megszűnnek!
A talpreflexológia hatásai, terápiás alkalmazása:
A reflexológia célja, természetes módszerekkel a test egyensúlyának helyreállítása, a feszültség csökkentése, egy adott szerv újra működésbe hozása.
Közvetlen hatásai:
A testfelület (talp) átmelegítése
Vér
suzymama, 2015. október 27. kedd, 13:10
El sem hiszed, mennyi baktérium él a lakásodban
környezetből származik.

A vizsgálat során Gibbons és munkatársai két férfi- és két női illemhelyet vizsgáltak meg a San Diego Állami Egyetem kampuszában. A kutatás elején alaposan kitakarították és fertőtlenítették a helyiségeket, majd nyolc héten át először óránként, később naponta ellenőrizték a padlón, a vécéülőkén vagy a szappantartón felbukkanó baktériumokat. Megállapították, hogy elsőként a fekáliából származó baktériumok jelentek meg, ezek ugyanis már a vécé leöblítését követően szétterjednek a levegőben. Ám ezek a baktériumok a mosdó környezetében nem igazán voltak életképesek, így helyüket rövid időn belül átvették az emberi bőrön található baktériumok, melyek már jóval szívósabbak, így az összes baktériumnak 68-98 százalékát tették ki.

Összességében a szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy az általános vélekedéssel szemben egy átlagos nyilvános illemhelyen semmivel sem leselkedik ránk több baktérium, mint akár a saját otthonunkban.

A
anna4459, 2015. január 25. vasárnap, 08:01
Genetikai elemzés segítségével követték nyomon a veszélyes baktérium terjedését
világszerte szaporodtak az alig kezelhető fertőzések, amelyeket a baktérium antibiotikumokkal szemben ellenállóvá vált törzsei okoznak.

A Wellcome Trust Sanger Intézet munkatársai több brit intézettel közösen 151 baktériummintát gyűjtöttek össze a világ 19 országának kórházaiból. A minták genetikai elemzése azt mutatta, hogy a baktérium igen gyorsan mutálódott. Az FQR1 jelű törzs például az Egyesült Államokból indult el, majd átkerült Svájcba és Észak-Koreába. Egy másik törzs, az FQR2 Kanadából indult, szétterjedt Észak-Amerikában, majd Európában és Ausztráliában is, és az elemzés szerint néhány hónapon belül négy különböző útvonalon került be Nagy-Britanniába.

"Sokat tanulhatunk belőle, ha megértjük, miként történt. Tény, hogy kifejlődött két törzs, ami arra utal, hogy ez gyakoribb, mint gondoltuk, és a hajtóereje az antibiotikum-rezisztencia" - idézte Trevor Lawleyt, a Wellcome Trust Sanger Intézet kutatóinak egyikét a BBC hírszolgálata.

Ráadásul amint a baktérium rezisztenssé vált az
velemenyezd, 2012. december 10. hétfő, 10:12
A pikkelysömörről..
pikkelysömöra pikkelysömörnek egy speciális gyulladásos formája, amely a testfelület 100 %-át vagy közel 100 %-át érinti, legfeljebb kis ép bőrfelületet hátrahagyva. Bizonyos gyógyszerek (pl. kortikoszteroidok), súlyos napégés, vagy nem megfelelően kezelt pikkelysömör válthatják ki. Ez a betegség legritkább fajtája. Leginkább olyan betegeknél jelentkezik, akik nem-stabil plakkos pikkelysömörben szenvednek, és sebeik nem öltenek határozott formát. A pikkelysömör erythrodermiás formáját periodikusan megjelenő, szétterjedt, tűzpiros foltok jellemzik. Az erythemát (vörösödés) és a hámlást gyakran súlyos viszkető érzés és fájdalom kíséri. Duzzadás szintén kialakulhat.

7. Pikkelysömörös ízületi gyulladás (psoriaticus arthritis)
A pikkelysömörhöz ízületi gyulladás társulhat. A betegség hasonlíthat és összekeverhető a reumás ízületi gyulladással (rheumatoid arthritis - RA) de a pikkelysömörös ízületi gyulladásban szenvedőknél a vérvizsgálat negatív az RA tekintetében (<10% lehet pozitív vs. 80% az RA
gabfe, 2011. augusztus 02. kedd, 19:32
Leander
meggyógyítani nem lehet, bár egy szakjelentés szerint réztartalmú gombaölővel és nagy kitartással talán szinten tartható. A megelőzés a legfontosabb, de erre is csak annyi lehetőségünk van, hogy a vásárlásra kinézett növényt alaposan szemléljük meg, és csak ha biztosan egészségesnek látszik, akkor vigyük haza. Nagy veszélyforrás lehet még a külföldről hazahozott hajtásokban, mert bizony a városi parkokban eléggé elhanyagoltak és fertőzöttek a leanderek.

A baktériumos fertőzöttség az egész növényben szétterjed, bármikor felütheti valahol a fejét. Régebben azt mondták, hogy azonnal el kell égetni a beteg növényt, mára csak elkülönítést javasolnak, meg azt, hogy semmiképpen ne szaporítsuk az ilyen betegséggel gyanúsított leandereket.

Mivel ez a baktérium a növény nedveivel terjed, ezért a használt metszőollót vagy kést Hypóban áztassuk kb. 1 percig, vagy nyílt lángban tartva fertőtlenítsük. A kezünkkel is átvihetjük a betegséget, ezért azt is fertőtleníteni kell. Az eső is terjesztheti a
margareta51, 2011. június 09. csütörtök, 18:25
A rákkutatás és gyógyítás fant
haldokló csapatának irányítását, és hirdetési módszereik alkalmazásával hónapok alatt a millió dolláros rákkezelési üzlet országos erejévé változtatták . New Yorkban összpontosították a vezetést és üzleti kapcsolataikból új gondnoki táblát állítottak össze. A pénz és az ipar legnagyobb nevei voltak e tábla tagjai, kik 100.000 dollárt fizettek a megtiszteltetésért.

Az ART átszervezése után nem sokkal, Lasker maga is rákot kapott. 1950-ben megoperálták, nem tudván, hogy a megvágott rák azonnal szétterjed a szervezetben. 1952-es halála előtt Lasker még megalapította a Lasker és Mary Lasker Alapítványt, aminek segítségével özvegye az amerikai gyógyászat egyik legbefolyásosabb személyisége lett. Hamarosan az ő irányítása alá kerültek az óriási adományok, az alapítványok, a washingtoni ágálók és egyéb szervezetek.
Rockefeller egyik alkalmazottja, Anne Rosenberg volt segítőtársa.

Elmer Bobst is mágnás volt, bár ő szegény családból származott. 1911-ben beállt a Hoffman LaRoche
frezia25, 2010. december 11. szombat, 16:34
Gyógyulj talpmasszázzsal.
szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Energiákat tesz szabaddá, mellyel a tartás, és az arckifejezés is megváltozik. Lelki problémákban is segítséget nyújthat.

Nem ajánlott a talpmasszázs ha,
- gyulladt, visszeres a láb (embóliaveszély miatt)
- gombás (fertőzés szétterjedhet)
- erősen dagadt, ödémás a láb
- törött/sérült a láb
- súlyos szívbeteg, veszélyeztetett terhes
- daganatos betegségben szenved

A láb kényeztetésére - lábfürdő
Lábainknak is jólesik egy kis lazítás. Masszázs előtt vagy után érdemes egy jó lábfürdőt venni, hogy még teljessé tegyük napunkat, íme néhány tipp.

Relaxáló lábfürdő
1,5 liter vízzel forrázzunk le fél-fél
linda019, 2010. február 19. péntek, 18:55
Mandula, térd, anyajegy - Műt.
immunrendszer része, de igazán fontos védőszerepe csak az élet első éveiben van, később a nyirokszövet lassan eltűnik a falából. Ha ebbe a keskeny csőbe olyan anyag jut, ami lezárja összeköttetését a vakbéllel, gyulladás jön létre, és elszaporodnak a természetesen jelen lévő baktériumok. A féregnyúlvány fala megduzzad, elzáródnak az erek, a szövetek bomlani kezdenek, majd, ha nem lép közbe az orvos, elhalnak. Ha az elhalt féregnyúlvány kilyukad (perforáció), a gennyes tartalom kijut a hasüregbe, a gyulladás szétterjed, ami nagyon súlyos állapothoz vezethet. Ez a folyamat sajnos akár órák alatt is lejátszódhat. A legjellegzetesebb tünetek az erős hasfájás, amely kisugárzik a hólyagba és ágyékba. De jellemző még a kemény és feszes has, hányinger, hányás, láz, hidegrázás, általános rosszullét és járási nehézségek.

Műteni kell!
Vannak olyan külföldi egészségügyi rendszerek, ahol diétával és jegeléssel próbálják elérni a szerv megtartását, de a hazai szakemberek tapasztalata az, hogy nem éri meg
gabfe, 2010. január 19. kedd, 19:17
1/2
Képek, videók
Izraeli nemzeti útvonal
dandej
2018. november 25. vasárnap, 19:53
nemzeti-dal.jpg
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 22:38
Nemzeti_dal.jpg
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 22:38
Recsk Nemzeti Emlékpark.j
menusgabor
2018. szeptember 04. kedd, 18:28
nemzeti összet. napja..jp
menusgabor
2018. július 12. csütörtök, 18:03
A nemzeti, aki cukivá vál
menusgabor
2018. június 20. szerda, 21:18
Nemzeti Botanikus Kert
dandej
2018. április 27. péntek, 23:23
0 Nemzeti dal - Orbán ell
lovaszmarika
2018. április 17. kedd, 12:24
erdőpéter_nemzeti szinház
maroka
2017. december 12. kedd, 10:13
nemzeti színház.png
chillik
2017. november 23. csütörtök, 14:10
nemzeti-gyasznap-norma lbi
menusgabor
2017. október 06. péntek, 19:36
a kellemetlen pillanat.jp
sarkadykati
2012. szeptember 25. kedd, 04:20
háth ez egy kellemetlen é
zsocc24
2010. február 06. szombat, 19:48
Kellemetlen helyzet 2
zsocc24
2010. január 25. hétfő, 17:41
Kellemetlen helyzet 1
zsocc24
2010. január 25. hétfő, 17:41
Címkék
diagnózis pikkelysömör, élősködőkben lévő, gombás fertőzésre, betegség hasonlíthat, emberi szervezetet, összes baktériumnak, vécéülőkén vagy, hámlást gyakran, szerv megtartását, Trevor Lawleyt, millió dolláros, Diego Állami Egyetem, adott szerv, vérvizsgálat negatív, pikkelysömör erythrodermiás, gombás fertőzést,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.