Belépés
2019. május 23. csütörtök | 21. hét | 143. nap | 17:32 | Dezső
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nincs Cím
senkinek."

Ez pedig mennyivel rosszabb, mint az esetlegesen ellened elkövetett vétke. Egy életen át pácolódni a maga által keltett bizalmatlanságban pokoli lehet.

5. Az öregedésről

,,Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek még ez sem sikerül."

Sohasem értettem azokat, akik félnek az öregedéstől. Mert a másik alternatíva sokkal kevésbé biztató, nem igaz?

6. Az első csókról

,,Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor a férfi már az utolsót is elfelejtette."

És ezt még kiegészíteném az első egymásra villanó mosollyal, az első szenvedélyes éjszakával, az első randival, az első közös nyaralással, az első közös... mindennel.

7. Az ételről

,,Nincs őszintébb szeretet, mint az étel szeretete."

Ha az öreg Shaw amúgy egy Zs-kategóriás ismeretlen szerzőcske lenne, akkor is örökre a szívembe zárnám ezért a mondatáért.

8. Az
menusgabor, 2019. május 20. hétfő, 17:30
Nagymama és a nagyorrú katonák
hitték, hogy szerencséjük a Dalle-hegy szellemétől ered, akinek a tiszteletére Holdújévkor a hegyen emelt oltárnál áldozatot mutattak be.
Bár anyagi kár nemigen érte őket, a halottak száma náluk sem volt kisebb, mint a szomszédos falvakban, amelyeken többször is átgázolt a front, és ahol bombáztak is. Ennek oka az volt, hogy valahányszor Dalle a hadiszerencse jóvoltából gazdát cserélt, megindultak a kivégzések. Az emberek eszelős buzgalommal jelentgették fel korábbi sorstársaikat.
Időközben a férfiak egy része önkéntesként csatlakozott a köztársasági sereghez, másokat a kommunisták soroztak be, voltak, akik délre menekültek, és voltak olyanok is, akiket északra hurcoltak fogolyként.
A lakosok száma így kevesebb, mint a felére csökkent. Azok, akik elmentek, mind férfiak voltak, és csak nők maradtak a faluban. Hadiözvegyek, szalmaözvegyek, hajadon lányok és vénasszonyok. A csecsszopókon kívül nem maradt férfiember egy sem. Még a járni tudó kisfiúkat is magukkal vitték a délre menekülő apák,
liliana01, 2019. május 13. hétfő, 17:43
húsvét 3. hét szombat 05.11
téged. Kelj föl, és vesd be ágyadat!" Az nyomban fel is kelt, Lidda és Száron lakói mindnyájan látták a meggyógyultat, és megtértek.
Joppében volt a tanítványok között egy asszony. Tabitának hívták, ami annyit jelent, mint gazella. Sok jót tett, és bőven juttatott a rászorulóknak. Éppen azokban a napokban megbetegedett és meghalt. Lemosták tehát, és felravatalozták az emeleti teremben. Mivel Lidda közei esik Joppéhoz, és a tanítványok meghallották, hogy Péter ott tartózkodik, elküldtek hozzá két férfit ezzel a kéréssel: ,,Késedelem nélkül siess hozzánk!"
Péter rögtön útnak indult velük együtt. Amikor megérkezett, fölvezették az emeleti terembe. Az özvegyek mind körülállták, és sírva mutogatták neki azokat a ruhákat és köntösöket, amelyeket Tabita még életében készített számukra. Péter mindenkit kiküldött, majd térdre borulva imádkozott. Azután a halotthoz fordult, és felszólította: ,,Tabita, kelj föl!"
Erre ő felnyitotta szemét, és amikor meglátta Pétert, felült.
maroka, 2019. május 11. szombat, 08:31
Az élet matematikája
Az élet matematikája*
>
> *
> **Szerelmi matematika*
>

> okos férfi + okos nő = szerelem
> okos férfi + buta nő = viszony
> buta férfi + okos nő = házasság
> buta férfi + buta nő = terhesség
>
> **Munkahelyi matematika*
>

> okos főnök + okos beosztott = haszon
> okos főnök + buta beosztott = termelés
> buta főnök + okos beosztott = előléptetés
> buta főnök + buta beosztott = túlóra

> Vásárlási matematika*
>

> A férfi dupla árat is megad azért, amire szüksége van.
> A nő bármit megvesz, ami fél áron van.
>
> Általános összefüggések és statisztikák*
>

> A nőt addig aggasztja a jövő, amíg férjhez nem megy.
> A férfit addig nem aggasztja a jövő, amíg meg nem nősül.
>
> Az a férfi sikeres, aki többet keres, mint amennyit a felesége költ.
> Az a nő sikeres, aki talál ilyen férfit.
>
> Ha boldog akarsz lenni egy férfival, nagyon meg
lovaszmarika, 2019. május 06. hétfő, 18:20
Öttusa-vk - Ezüstérmes a Guzi, Kardos páros Székesfehérváron
számot.Eredmények:

vegyes váltó:

------------

Kína (Pien Jü-fej, Han Csia-hao) 1436 pont2. Magyarország (Guzi Blanka, Kardos Bence) 1412 (úszás: 2:00.73 perc/309 pont, vívás: 19 győzelem/23 vereség/200 pont, lovaglás: 279 pont, lövészet-futás: 11:16.00 perc/624 pont)3. Litvánia (Gintare Venckauskaite, Justinas Kinderis) 1407...7. Magyarország (Alekszejev Tamara, Regős Gergely) 1394 (2:03.82/303, vívás: 26/16/235, 256, 11:40.00/600)

A női versenyt pénteken Alekszejev Tamara nyerte, Réti Kamilla 31. lett. A férfi döntőben szombaton Marosi Ádám a 13., Málits István a 25., Demeter Bence pedig a 35. helyen végzett.

Az idei első világkupa-fordulón, Kairóban bronzérmet nyert Kovács Sarolta, illetve a Réti Kamilla, Szabó Illés páros vegyes váltóban, a második állomáson, Szófiában viszont a fiatalokból álló magyar küldöttség dobogós helyezés nélkül maradt. A székesfehérvári viadal után három héttel Prágában találkozik a nemzetközi mezőny, majd a sorozat döntőjét június végén
velemenyezd, 2019. május 05. vasárnap, 19:41
Nápoly lakosai felvonulással sürgették a camorra utcai háborúinak leállítását
Piccirillo, egy ismert klánvezér fia, aki elhatárolódott apjától, és arra kérte a camorra-tagok gyerekeit, tagadják meg bűnöző szüleiket.

A tüntetést azon a téren tartották, ahol pénteken a camorra klánjainak tagjai lőttek egymásra. A résztvevők Noeminak, annak a négyéves kislánynak a nevét skandálták, aki továbbra is az életben maradásért küzd, miután az utcai lövöldözésben egy kóbor golyó átlőtte a tüdejét. A kislány nagymamáját is eltalálták.

A gyilkosok célpontja egy 32 éves, büntetett előéletű férfi volt, a Reale-klán tagja, aki szintén sérülést szenvedett.

Nápolyban a biztonsági helyzet a középkort idézi - jelentette ki Federicio Cafiero De Roha olasz országos maffia-ellenes államügyész. Hozzátette, hogy az olasz politika nem tartja elsőrendűnek a szervezett bűnözés elleni fellépést. Az Il Mattino nápolyi napilap "vadnyugati" leszámolásról írt a camorrához tartozó klánok között, amelyek a város kerületeinek ellenőrzéséért szálltak ismét harcba egymással. A kiváltó ok Ciro Mariano
velemenyezd, 2019. május 05. vasárnap, 18:41
Öttusa-vk - Marosi Ádám 13. lett Székesfehérváron
A férfiak döntőjében még két magyar szerepelt: Málits István 25., Demeter Bence 35. lett.

Marosi, aki korábbi kisebb sérülése miatt most kezdte az idényt, a 200 méteres úszásban 2:04.60 perccel a 11. időt érte el. Vívásban jól kezdett, de aztán volt gyengébb szakasza is, így 18 győzelemmel és 17 vereséggel a 14. helyen zárt. Két szám után is ezt a pozíciót foglalta el, a felázott lovas pályán viszont nem hibázott, csak időtúllépésért kapott minimális pontlevonást, ezzel nyolcadik lett, összesítésben pedig egyet előrelépett. A lövészetekkel megszakított 3200 méteres futásban megőrizte helyezését. A kombinált szám előtt a sok eső miatt a futópályára egyes szakaszairól lapáttal kellett letolni a vizet.

"A vívás során bevertem magamba néhány koporsószöget, az ugyanis nem fér bele, hogy zsinórban négy-öt tust kapjak. De hát ez agy kérdése. Visszajelzésnek jó volt a verseny, megmutatta, hogy jó úton járok" - értékelt röviden a londoni olimpia bronzérmese, a 2009-es év egyéni
velemenyezd, 2019. május 04. szombat, 19:41
Egy keletnémet énekes-dalszerző bányászról szóló életrajzi film kapta a legtöbb elismerést a Német Filmdíjak át
Andreas Dresens munkája elnyerte a legjobb rendezésért, a legjobb forgatókönyvért, a legjobb jelmeztervezésért és a legjobb díszletért járó Lolát, a címszereplő Gerhard Gundermannt alakító Alexander Scheer pedig a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést.

Gerhard Gundermann rövid és intenzív életet élt, munkaidőben a lengyel határ térségében fekvő Lausitz bányavidéken barnakőszenet termelt külszíni fejtéssel, egy hatalmas kotrógép kezelőjeként, szabadidejében dalokat írt és adott elő az életről és az NDK ellentmondásos rendszeréről. Ő maga is ellentmondásos személyiség volt, például meggyőződéses szocialista, akit kritikus hozzáállása miatt kizártak az állampártból, és több évig az állambiztonsági minisztérium (Stasi) úgynevezett nem hivatalos munkatársaként - besúgóként - jelentéseket írt zenekara tagjairól, miközben róla is készültek jelentések.

Az énekes-dalszerző bányász Németország újraegyesítése után sem változott meg, rajongói megbocsátották Stasi-múltját, befutott zenész lett, mégis
velemenyezd, 2019. május 03. péntek, 23:31
Öttusa-vk - Alekszejev Tamara győzött Székesfehérváron
hét múlva esedékes prágai világkupán nem indul, de így, hogy ezt most kénytelen volt kihagyni, mégis versenyezni fog majd a cseh fővárosban.Eredmények:

női verseny, döntő:

-------------------1. Alekszejev Tamara 1402 pont (úszás: 2:19.27 perc/272 pont, vívás: 29 győzelem/6 vereség/276 pont, lovaglás: 300 pont, lövészet-futás:12:26.00/554 pont)2. Ilke Ozyuksel (török) 13943. Anna Burjak (orosz) 1370...31. Réti Kamilla 1254 (2:33.00/244, 16/19/196, 269, 12:35.00/545)

Szombaton a férfiak döntőjét rendezik - három magyarral a mezőnyben -, vasárnap pedig a vegyes váltóval ér véget a verseny.

Az idei első világkupa-fordulón, Kairóban bronzérmet nyert Kovács Sarolta, illetve a Réti Kamilla, Szabó Illés páros vegyes váltóban, a második állomáson, Szófiában viszont a fiatalokból álló magyar küldöttség dobogós helyezés nélkül maradt. A székesfehérvári viadal után három héttel Prágában találkozik a nemzetközi mezőny, majd a sorozat döntőjét június végén rendezik Tokióban. Az ottani női
velemenyezd, 2019. május 03. péntek, 19:32
Nincs Cím
játékok kezdete előtt, hogy mekkora eseménynek adhat otthont az Angyalok városa. Ennek megfelelően az amerikai közvélemény óriási várakozással tekintett az olimpia elé, s megkülönböztetett figyelem kísérte a sportolókat.. A rendezők még egy meglepetéssel szolgáltak, hiszen a versenyzők közös helyen, az olimpiai faluban laktak, melyért naponta két dollárt kellett fizetnie mindenkinek. Ezért saját szakácsot, tolmácsot, naponta tiszta ágyneműt és törölközőt kaptak. A falu adat lehetőségeket azonban csak a férfiak élvezhették, ugyanis a nőknek ekkor még külön szálláshelyük volt


11 Győztesek - érdekességek
Hatalmas érdeklődés fogadta az olimpiai játékokat. A szervezés szinte tökéletes volt , bár érdekességek azért történtek...


12 Győztesek - érdekességek
A díjugratók
menusgabor, 2019. május 02. csütörtök, 21:30
Öttusa-vk - Három hazai versenyző a férfiak döntőjében Székesfehérváron
tizedik az A-ban, illetve a B-ben Demeter Bence és Málits István. Kasza Róbert, aki sérülés miatt gyakorlatilag kihagyta a tavalyi évet, és most tért vissza a vk-sorozatba, a kombinált szám harmadik körében kiállt, mert - amint azt Martinek János szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta - "összeugrott a vádlija".

"Tőle még nem lehetett várni, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújt, és amikor érezte a fájdalmat, elővigyázatosságból megállt, nehogy rásérüljön" - tette hozzá.

Pénteken a női, szombaton a férfi döntőt rendezik, vasárnap pedig a vegyes váltóval ér véget a verseny.

Az idei első világkupa-fordulón, Kairóban bronzérmet nyert Kovács Sarolta, illetve a Réti Kamilla, Szabó Illés páros vegyes váltóban, a második állomáson, Szófiában viszont a fiatalokból álló magyar küldöttség dobogós helyezés nélkül maradt. A székesfehérvári viadal után három héttel Prágában találkozik a nemzetközi mezőny, majd a sorozat döntőjét június végén rendezik Tokióban. Az ottani női és férfi győztes olimpiai kvótát
velemenyezd, 2019. május 02. csütörtök, 19:53
1/514
Képek, videók
a mondás ellenére.jpg
sz719eszter
2018. október 20. szombat, 10:45
ESŐS IDŐ ELLENÉRE SZ NAP
gosztmagdi
2018. július 10. kedd, 19:47
ha tudsz tenni ellene.jpg
sz719eszter
2018. július 07. szombat, 13:22
Az esős idő ellenére kell
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:17
Az esős idő ellenére....g
jucinenadov
2016. október 03. hétfő, 23:14
ellenére.jpg
sznejuci
2016. július 16. szombat, 19:08
Esős idő ellenére szép na
irmus
2016. július 03. vasárnap, 09:27
A hideg ellenére szép dél
jucinenadov
2016. január 05. kedd, 00:41
Szép estét az eső ellenér
suzymama43
2015. október 16. péntek, 18:48
Ellene_Blue_medium2.jp g
pergerne
2014. november 24. hétfő, 19:39
Igazság által
dandej
2019. május 15. szerda, 18:35
Hit által szól
dandej
2018. szeptember 30. vasárnap, 15:43
Ó általa ő vele és ő benn
sacimama
2017. november 24. péntek, 21:50
Öröm által erő
dandej
2017. július 06. csütörtök, 11:23
Ez által becsült üzemanya
magnesses
2016. december 23. péntek, 17:29
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.