Belépés
2019. augusztus 23. péntek | 34. hét | 235. nap | 14:02 | Bence
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szép napot mindenkinek!
Kedves Hölgyek!
Mit mondhatnék rólatok férfiként, ami hiteles? Mit mondhatnék, ami tiszta és igaz képet ad rólatok, akik életem részei voltatok, részei vagytok!

Semmi olyat, ami többet árulna el rólatok, mint rólam. És semmi olyat, ami igazán határozott alapokon nyugodhatna.
Neked, a nőnek, és nekem, a férfinak harcolnunk egymással értelmetlen.
Megérteni sem tudjuk egymást soha teljesen. Elfogadni viszont igen. Mert nemcsak szeretni vagyunk képesek, hanem rengeteget tudunk tanulni is egymástól - egymásról és önmagunkról.


A nő, aki abban nőtt fel, hogy gyengébb, érzékenyebb, sérülékenyebb (és igen, részben azért, mert neki szabad gyengének és sérülékenynek lennie / mutatkoznia), alig várja, hogy
kirscha, 2019. augusztus 07. szerda, 09:25
Nyugati országokat tett felelőssé a hongkongi tüntetéshullámért Kína vezető diplomatája
Tajvannak - adhasson ki gyanúsítottakat, amelyekkel eddig nem volt kiadatási egyezménye. A tervezet ellenzői attól tartanak, hogy Peking visszaélne a lehetőséggel, és politikai menekültek ellen használná fel.

A Hongkongban rendszeressé vált tömegtüntetések során, amelyek több alkalommal milliós tömegeket vonzottak, egyre több esetben fordultak elő erőszakos események. A rendőrök és a demonstrálók közti összecsapások mellett a július 21-én tartott tiltakozás késő esti óráiban csaknem száz fehér inges férfi - közülük néhányan bűnszervezetek tagjai - támadt a tüntetőkre és az utasokra, 45 embert megsebesítve. A kínai sajtó a hongkongi tüntetések bemutatásakor leginkább az erőszakot hangsúlyozza, és azzal riogat, hogy a kaotikus helyzet orvoslása nélkül Hongkong elveszítheti a világ pénzügyi és gazdasági szféráiban betöltött kulcsszerepét, éppen ezért a pekingi álláspont szerint a rend mielőbbi helyreállítása a legfontosabb teendő.

Azzal kapcsolatban, hogy a kínai hadsereg hongkongi helyőrsége
velemenyezd, 2019. augusztus 02. péntek, 15:32
Továbbra is ismeretlen a frankfurti főpályaudvaron történt gyermekgyilkosság háttere
A menedékjoggal Svájcban élő férfi "semmit sem mondott a lehetséges indítékokról, vagy arról, hogy miért jött Frankfurtba" - idézték német hírportálok a szóvivőt, aki azt is közölte, hogy a hétfőn történt bűncselekményről már 34 beszámoló és egyéb anyag, köztük videofelvétel érkezett a szemtanúktól.

A 40 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték. Emberöléssel és kétrendbeli emberölési kísérlettel gyanúsítják. A nyomozás megállapításai szerint hétfő délelőtt vonat elé lökött egy anyát gyermekével. A 40 éves nő még el tudott menekülni a vágányra érkező InterCity Express (ICE) nagysebességű vonat elől, a nyolcéves kisfiú viszont a szerelvény alá került és szörnyethalt. Szerdai német sajtójelentések szerint nyaralni indultak volna a vonattal.

A feltételezett elkövető megpróbált letaszítani a peronról egy harmadik embert is, egy 78 éves nyugdíjas nőt, aki ugyan megsérült, de nagy szerencsével sikerült elhárítania a támadást. A férfi ezután elmenekült, a pályaudvar közvetlen közelében
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 19:22
Stabil előnyre tett szert a kormányzó brit Konzervatív Párt Johnson megválasztása óta
A legnagyobb brit közvélemény-kutató hálózat által a The Times című konzervatív napilap számára készített felmérés szerint a Konzervatív Párt egy hét alatt hét százalékponttal 32 százalékra növelte támogatottságát, a Munkáspárt pedig három százalékpontot javítva 22 százalékon áll. A Liberális Demokraták 19, a Nigel Farage vezette Brexit Párt 13, a Zöldek népszerűsége pedig 8 százalékos.

A Konzervatív Párt támogatottsága a férfiak körében 23 százalékról 35 százalékra emelkedett amióta Boris Johnson váltotta Theresa Mayt a párt és a kormány élén, a nők között azonban csak egy százalékponttal nőtt, és 29 százalékon áll. A Munkáspárt támogatottsága viszont 19 százalékról 25 százalékra változott a nők körében.

A férfiak 47 százaléka véli úgy, hogy Boris Johnson kiváló miniszterelnök lesz, a nőknek azonban csak 37 százaléka gondolja így.

Mindezzel kapcsolatban a The Times a szerdai kiadásában azt írta, a Munkáspárt Donald Trump amerikai elnök brit kiadásaként akarja majd beállítani Boris
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 15:01
Terrorizmus - Soha nem hozható nyilvánosságra a legfiatalabb brit elítélt személyazonossága
azt jelenti, hogy bárkire, aki megszegi az erről szóló rendelkezést, szabadságvesztés várhat.

A fiatal terroristajelöltet 2015 áprilisában vették őrizetbe azzal a váddal, hogy terrortámadást szervezett az ausztráliai ANZAC-nap emlékrendezvényeinek részvevői ellen. A melbourne-i rendezvényen annak az ausztrál és új-zélandi hadtestnek (ANZAC) az elesett katonáira emlékeztek, amely 1915. április 25-én szállt partra a törökországi Gallipolinál. Az akkor még csak 14 éves vádlott egy fiatal ausztráliai férfit próbált rávenni az ANZAC-emlékrendezvény elleni terrortámadás elkövetésére. A vád szerint a fiú emellett ausztrál katonák lefejezésére is megpróbálta felbujtani 18 éves ausztráliai kapcsolatát, akivel összesen több mint háromezer sms-t váltott. A fiú azután került a rendőrség látókörébe, hogy iskolájában tanárait is lefejezéssel fenyegette meg.

Az RXG néven emlegetett fiú előtt mindössze hat fiatal elítélt részesült hasonló bírósági védelemben, ők azonban - egy kivételével - 12 évesnél fiatalabbak
velemenyezd, 2019. július 30. kedd, 15:05
Lemondott a román belügyminiszter a múlt héten meggyilkolt lány ügye miatt
szakosodott, romániai lányokat külföldön prostitúcióra kényszerítő hálózatnak dolgozott.

Az áldozat nagybátyja, az Országos Koalíció Románia Modernizálásáért nevű civil szervezetet vezető Alexandru Cumpanasu Facebook-oldalán tett közzé egy - állítása szerint a rendőrségtől származó hivatalos - kronológiát, amely szerint Alexandra szülei már szerda este bejelentették a rendőrségen, hogy lányuk reggel óta eltűnt.

Csütörtök reggel Alexandra anyját - rendőrségi kihallgatása közben - felhívta egy férfi, hogy megnyugtassa: a lány jól van, és Angliába készül "pénzt keresni". A kihallgatást végző rendőr többször próbálkozott visszahívni az illetőt, de az már nem válaszolt. Ezt követően a caracali rendőrség kezdeményezte, hogy vegyék fel Alexandrát az országosan körözött eltűntek listájára. A lányt tehát már kereste a rendőrség, amikor sikerült felhívnia a 112-es segélyhívót.

A hatóságok számára jól ismert módszer az, hogy az emberrabló, lányokat külföldön futtató bűnszövetkezetek - Alexandra esetéhez
velemenyezd, 2019. július 30. kedd, 13:55
Atlétikai ob - Négy szám elmaradt, öten dupláztak
bronzérmes Halász Bence 75 méter feletti dobással kezdett, de a vihar miatt csak az első sorozatot tudták lebonyolítani.

Az ob-n öten is dupláztak: Vindics Balázs az 1500 méter után 800-on is nyert, méghozzá 1:46.63 perces egyéni csúccsal. Koroknai Tibor a 400 után 400 méter gáton, Takács Boglárka 100 után 200-on, Kószás Kriszta 1500 után 800-on lett első, a súlylökő világbajnok Márton Anita pedig vasárnap győzött "kiegészítő" számában, diszkoszvetésben is.

A délutáni vihar miatt a női távolugrást, a férfi hármasugrást és a férfi súlylökést sem tudták megrendezni. Ezeket kedden pótolják a Honvéd pályáján, míg a kalapácsvetést szerdán Szombathelyen.

A második napi győztesek (a MASZ honlapja szerint):

férfiak:

--------200 m: Boros Bence (Szolnoki MÁV-SE) 21.21 mp800 m: Vindics Balázs (UTE) 1:46.63 p5000 m: Kovács Benjámin Ádám (BHSE) 14:17.11 p400 m gát: Koroknai Tibor (DSC-SI) 51.19 mpmagasugrás: Jankovics Dániel János (BSC) 2,12 m4x400 m váltó: FTC (Varga Dániel, Fekete Gábor, Szabó
velemenyezd, 2019. július 28. vasárnap, 20:42
Vizes V.B. 2019 dél-koreai Kvangdzsu végeredmény
ARANYÉREM
- MILÁK KRISTÓF 200 m pillangó úszás 1:50.73 perc - világcsúcs, világ bajnok.
- Rasovszky Kristóf 5 km hosszú távúszás 53:22.1 perces idővel.
- Kapás Boglárka 200 m pillangó úszás 2.06.78 idővel
- Hosszú Katinka 400 m vegyes úszás 4.30.39 idővel - pályafutása során ötödször, sorozatban negyedszer nyerte meg ezt a számot,
- Hosszú Katinka 200 m vegyes úszás 2:07.53 idővel.

*
PONSZERZŐ HELYK
4. helyzés Magyar női vizilabda csapata
4. helyzés Magyar Férfi vizilabda csapata
4. helyzés 400 m gyorsúszás Késey Ajna 4.01.31
4. helyzés Molák Jristóf 100 m pillangó úszás51.26 idővel
*
5. helyen Berenek Péter 400 m vegyseúszás 4.13.83 idővel
5. hekyezés Jakabos Zsuzsa 400 m vegyes úszás 4.39.15 idővel
*

6. helyezés Szilágyi Lilien 200 m pillangó úszás 2.07.68 idővel
6. helyezés magyar női 4x200 m gyors váltó úszás 7.57.57 idővel
6. helyezés Németh Nándor 100 m gyorsúszás 48.10 idővel új
maroka, 2019. július 28. vasárnap, 20:36
Beismerte két lány meggyilkolását a 66 éves caracali férfi
A férfi legutóbb a héten ölt meg egy 15 éves lányt. Az eset megdöbbenést váltott ki egész Romániában, és felmerült az alapos gyanú, hogy a hatóságok sorozatos mulasztást követtek el, lassan nyomoztak, és megmenthették volna az áldozat életét. A 18 éves lány eltűnését áprilisban jelentették be.

A férfi először tagadta, hogy bárkinek kioltotta volna az életét, vasárnap azonban a hatóságok több bizonyítékot találtak ellene. Először megkapták azt a telefont, amelyről a 15 éves lány csütörtök délelőtt többször hiába kért segítséget, mivel a rendőrök csak 19 órával később érkeztek meg abba a házba, ahol feltételezhetően fogva tartotta a lányt. Áprilisban ugyanarról a környékről egy másik 18 éves lánynak is nyoma veszett kísértetiesen hasonló módon, mindketten autóstoppoltak, így ültek be a férfi autójába.

A hatóságok a férfi házának udvarán emberi csontokat találtak, autójában pedig a szerdán elrabolt 15 éves lány DNS-mintáját is megtalálták. A férfi ezután tett beismerő vallomást védőügyvédje
velemenyezd, 2019. július 28. vasárnap, 15:31
Verekedés tört ki Porosenko távozásakor az ukrán Állami Nyomozó Irodából
A volt elnök autójának motorháztetőjére egy ismeretlen féri ugrott. Porosenko testőrei lerángatták onnan, és dulakodni kezdtek a férfival, aki gázsprayt vetett be ellenük. Közben még négy férfi csatlakozott be a verekedésbe. Az incidensről készült felvételen hallható, hogy a közelben állók Porosenko-ellenes jelszavakat kiabálnak. A rövid ideig tartó verekedésbe a rendőrök is beavatkoztak, de egyelőre senkit sem vette őrizetbe, a támadók elmenekültek a helyszínről.

Porosenkónak nem esett baja, beszállt az autóba, és elhajtott. Az ukrán 24-es tévécsatorna viszont arról számolt be, hogy egyik operatőre megsérült az összecsapás közben.

Porosenkót egyébként a hivatalos idézés szerint tanúként hallgatták ki a nyomozóiroda munkatársai egy üzemeladással kapcsolatos pénzmosási vád kapcsán. A feljelentést Andrij Portnov, a 2014-ben Oroszországba menekült Viktor Janukovics volt ukrán elnök egykori hivatalvezető-helyettese tette. Portnov azután, hogy májusban visszatért Ukrajnába, többtucatnyi
velemenyezd, 2019. július 25. csütörtök, 22:20
A kvangdzsui világbajnokság úszódöntőinek szerdai eredményei
férfiak:
800 m gyors, világbajnok:
Gregorio Paltrinieri (Olaszország) 7:39.27 perc - Európa-csúcs
2. Henrik Christiansen (Norvégia) 7:41.28
3. David Aubry (Franciaország) 7:42.08

200 m pillangó, világbajnok:
1. MILÁK KRISTÓF 1:50.73 perc - világcsúcs
2. Szeto Daija (Japán) 1:53.86
3. Chad Le Clos (Dél-afrikai Köztársaság) 1:54.15
...8. KENDERESI TAMÁS 1:57.10

50 m mell, világbajnok:
Adam Peaty (Nagy-Britannia) 26.06 másodperc
2. Felipe Lima (Brazília) 26.66
3. Joao Gomes Junior (Brazília) 26.69
*

nők:
női 200 m gyors, világbajnok:
Federica Pellegrini (Olaszország) 1:54.22 perc
2. Ariarne Titmus (Ausztrália) 1:54.66
3. Sarah Sjöström (Svédország) 1:54.78

4x100 m vegyes vegyes váltó, világbajnok:
1.Ausztrália (Mitchell Larkin, Matthew Wilson, Emma McKeon, Cate Campbell) 3:39.08 perc
2. Egyesült Államok (Ryan Murphy, Lilly King, Caeleb Dressel, Simone Manuel)
maroka, 2019. július 24. szerda, 16:32
Vívó-vb - Egyetlen tussal kikapott, ezüstérmes a férfi kardválogatott
amikor a dél-koreaiaknak adtak egy pontot, jelezte, hogy keresztlépéssel szabálytalan volt az ellenfél. Videózás után a pontot visszavették, ugyanakkor nem adták Szilágyinak, pedig ő is lámpát gyújtott.

A közönség végig buzdította a magyar csapatot, és Szilágyi parádés felzárkózásánál már a sikeres lezárást várta, így- akárcsak a csapat - csalódottan vette tudomásul, hogy az ázsiaiak győztek sorozatban harmadszor. A 2017-es sikerük alkalmával ugyancsak a magyarokat verték meg a lipcsei döntőben.

A férfi kardozók a magyar válogatott harmadik dobogós helyezését gyűjtötték be a hazai világbajnokságon. Csütörtökön második lett Szatmári, majd pénteken győzött a párbajtőröző Siklósi Gergely.

A magyar csapatnak az érmeket Áder János köztársasági elnök adta át, aki Kövér Lászlóval, az Országgyűlés elnökével együtt a helyszínen nézte meg a döntőt. A dobogóra álláskor a közönség "szép volt, fiúk" rigmussal köszönte meg a produkciót. Szilágyi az eredményhirdetés után mikrofonba mondott köszönetet a
velemenyezd, 2019. július 21. vasárnap, 21:02
1/518
Képek, videók
Egyszer mindenkinek nyíln
menusgabor
2019. június 13. csütörtök, 20:04
Nem sok mindenkinek megy.
alvaro-hopihe
2018. szeptember 26. szerda, 08:09
A mesére mindenkinek szük
irmus
2018. július 30. hétfő, 14:02
Mindenkinek szüksége van
anna4459
2018. július 05. csütörtök, 19:47
Mindenkinek szép napot :)
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:49
Bölcs napot mindenkinek!
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:19
Mindenkinek Nagyon szépen
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 10:12
0 jó éjt mindenkinek.png
lovaszmarika
2018. április 16. hétfő, 15:03
szep_hetveget_mindenki nek
vorosrozsa66
2018. április 07. szombat, 14:10
Húsvétra Mindenkinek.gif
borigit
2018. április 05. csütörtök, 12:28
Virágkoszorús hölgyek
pacsakute
2018. október 12. péntek, 21:13
0 a hölgyek és a virágok
lovaszmarika
2018. június 15. péntek, 18:41
teázó hölgyek
eva6
2018. február 21. szerda, 17:18
hölgyek.png
chillik
2017. november 21. kedd, 14:48
hölgyek 002.png
chillik
2017. november 21. kedd, 14:46
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.